välkommen 2010!

japp nu vill jag välkomna det kommande 2010.. jag ser verkligen fram emot ett nytt år med nya möjligheter och jag har en liten lista jag önskar att beta av under året men den tänker jag hålla hemlig =)

har kommit fram till att 2009 är en dimma, vad har hänt i år egentligen? det enda jag minns är att jag började skolan men sen är det svart.. suck!

nu ska jag ta och klä på mig och vänta på att lena kommer hit så att vi kan åka och handla inför kvällens festligheter =)

GOTT NYTT ÅR!

inget sundsvall =(

nej de bidde ingen shopping idag, det var för kallt ute så om vi hade blivit stående med bilen hade vi nog fryst ihjäl.. jaja, shit happens och det kommer fler gånger.

istället så läste jag ut sista twilight-boken och hälsade på tessan och emilia, har druckit mängder med kaffe idag (känns det som) och myst en massa med lill-tösen..

nu är jag iaf i kramfors och väntar på homedelivery av mat, idag blir det en skinksallad.. var alldeles för lat för att ställa mig och göra en egen så ja, det är väl samma pengar som hade gått i sundsvall antar jag.

tjingeling!

sömnlös..

efter en nästintill sömnlös natt sitter jag nu och käkar frukost för att bygga upp energin inför dagens birsta! snacka om att det ska bli kul att titta på alla reor, synd bara att man har bestämt sig för att spara alla pengar som går för annars hade det blivit en rejäl shopping ;)

igår sydde jag och mamma gardiner till köket, det blev riktigt bra men det är synd att köksfönstret är bredare än själva tyget men jag har löst det på mitt lilla egna vis, huvudsaken det ser bra ut inifrån eller hur? ska lägga upp bilder senare men känner att jag inte har någon ork nu.

när mamma åkt så hann jag diska halva diskberget innan therése kom och hälsade på, vi bestämde oss för att hämta mat från kina till middag så det blev stekta nudlar med biff, kyckling och räkor =) mumma! efter det så fortsatte vi att snacka skit, diskutera telefoner och dess funktioner och ja.. precis som vanligt drack vi te & kaffe.

när tessan åkt så fastnade jag vid datorn.. precis som nu..

ikväll efter birsta bär det av mot kramfors så jag ska ta och packa inför det nu..
tjingeling!

mor&dotterdag

snart kommer mamma, eller ja jag vet inte om jag kan säga snart men hon dyker väl upp om en timma eller så.. jag är så jäkla rastlös så jag snart hoppar ur skinnet! funderar på att gå på stan en snabbis innan hon dyker upp.

idag ska vi iaf sy gardiner till mitt kök... en hissgardin har jag sagt att jag vill ha så vi får väl se vad det blir =) köpte tyg i somras så det är väl på tiden att det händer något med de ;)

annars då? ingenting... as usual. funderar på att åka till kramfors men har inte bestämt mig än, har råkat titta på bilen och insett att den är riiiktigt översnöad igen, jag är så förbannat less på denna snö så jag tror jag får nå fel! det snöar konstant och i och med detta så skottas det konstant, så varje morgon vaknar jag av att någon åker förbi med en traktor eller att dom drar en snöskyffel mot en stentrappa.. ARGH! ska banne mig köpa hus!

nej nu ska jag klä på mig, diska och kanske gå på stan =)

tjing!

rädd för tomten?



mamma förstärkte mitt fotoalbum med det här kortet så här har vi melvin, livrädd för tomten! ;)

juldagen..

min älskade kisse..!



barnen väntar på tomten :D

 

tidsfördriv eftersom inte tomten kommer någon gång ;) mosters sötnosar!



men tillslut så kom tomten ändå..

 

tomten förklarar var han kommer ifrån..



det finns massvis med kort där vi försöker fånga bra ögonblick på barnen med tomten men det är inte så himla lätt när melvin hade vääärldens längsta armar när han hämtade sina paket.. tomten är bra läskig, men ett par fick vi iaf till ;)



gruppfoto :)



bästa bilden på melvin i tomtesammanhang..



och sedan gick tomten och lämnade barnen med en massa paket så vi fortsatte för oss själva.. efter paketöppningen så såg pojkarna ut så här ;)



sen blev det middag =)



åke ser lite grym ut ;)



och det här är sista bilden som togs innan min kamera la av.. typiskt att batteriet ska dö på julafton (nummer två)..



efter det här så fortsatte vi ätandet och tittade på en film med barnen.. men givetvis lekte vi med alla nya leksaker också! jag och felicia spelade twister och jag kan säga att jag fortfarande är öm i mina ben, man är inte speciellt vig och felicia är i detta fall den värsta motspelaren man kan ha (förutom julmaten då ;)..


marsipangris

denna skönhet fick min pappa i julklapp av mig (jag är grymt stolt över den ;)


julaftonstomten..

på julafton firade jag årets första jul och på juldagen kom den andra.. men här är iaf tomten som kom för att hälsa god jul den 24/12 ;)


över?

all denna julmat, allt detta farande.. men givetvis är det underbart att få träffa nära och kära under ett par dagar!
på julafton så sa min bil god jul genom att vägra släppa in mig, varenda jävla dörr hade frysit igen.. efter många om och men så kom jag in genom den främre passagerardörren och fick klättra mig över all packning när jag fått in den.. åkte iväg för att tanka och därefter åkte jag till skomakaren för att hämta två par skor (varav ett par redan är trasiga igen.. måste banne mig gå tillbaks). hem till graninge bar det iväg efter det!
först va jag in till momma, moffan och moster och satt och surrade i någon timma, sen iväg till farmor för att säga god jul och fika "förmiddagsfika" (ett fenomen som är inbankat i släkten på pappas sida), efter det mötte jag upp lena på graningebyn för att hälsa god jul och byta paket :D hem till pappa för att byta om och göra sig klar inför kvällen, åkte därefter till stan för att hämta pappa som lämnat av min bil i ett varmgarage (för att fixa upp dörrarna), till konsum för att handla det som saknades och sedan iväg till långsele för julfirande.. kom väl hem runt tio, halv elva på kvällen men ett par paket =)

*en massagedyna
*en jättemysig filt
*ett par stickade tumvantar

väl hemma så öppnade jag paket från mina vänner =)

*ett smyckesträd
*ett änglaspel med katter
*ett armband
*en liten tomteprydnad
*värmeljushållare

sen blev det sängen.. sov som en stock till typ nio på juldagen, klev upp och åt frukost.. packade ihop allt och for iväg till momma, moffan och moster igen, hade förhoppningar om att få träffa min kusin men hon valde tydligen att sova bort både julafton och juldagen istället =( jaja.. hem till pappa igen för att hämta honom och därefter iväg till stan.. hämtade min bil och åkte och handlade det som saknades i resele och därefter iväg hem till mamma, åke, syster och barn.. hann svira om och göra mig klar innan tomten kom med paket =)

*pengar
*ett par fårskinnstofflor
*en dubbeltriss (utan vinst såklart)
*ett presentkort på lagerhaus
*tre små tomtar
*en liten ask som felicia gjort
*ett blockljus

mat, mat, mat, mat, mat, fika, fika, fika, fika, fika.. det kan man trycka in i ovanstående text typ mellan varje ord!

klockan tre natten mot idag så hände det en liten "olycka" och efter det fick man inte sova speciellt mycke.. jag är måttligt trött nu! klev upp strax efter tio och åt frukost, kikade lite på internet, åt lunch (ni ser.. bara mat!) och därefter åkte jag, syster och alla barn hemöver för att göra oss klar för nästa matkalas.. hem till pappa igen för att äta middag och se när modo förlorade mot timrå (helvetesjävlaskitfanskap!), efter middagen så blev det såklart fika.. IGEN!

nu fem kilo tyngre så känner jag att jag ska gå in på någon slags fasta eller kanske ha bullemi i ett par dagar.. jag är "smal" upptill och har en boll mitt på kroppen (rumpan och magen är i princip i samma höjd!!) nu får det vara nog, jag hoppas att all mat och allt fika är över!

dags att packa upp all packning, vika ihop tvätt.. slänga in tvätt i tvättmaskinen och göra mig klar för sängen..


hoppas ni haft en underbar jul, men ingen kan ha haft det lika bra som mig ;)

bilder kommer senare.. natti natti!

GOD JUL!!

nu bär det iväg mot graninge och därefter långsele för julfirande..! hoppas ni får en underbar dag!

dan före dopparedan..

och julshopping står på dagens att göra lista.. jag och j ska åka till sundsvall för att inhandla dom sista, jag har nog en liiiiten till jag ska köpa men jag har inte riktigt bestämt mig än men i övrigt så ska jag köpa julklappar från mamma till barnen.

känns inte som att det är julafton imorgon, jag har lite panik över allt jag ska hinna med innan vi åker till morgondagens juluppehälle.. farmor, momma&moffan, hem och duscha, göra iordning mig och hämta mina pjucks hos skomakaren.. (kunde hon inte ha haft dom klara idag???!!)

nu ska jag ta och gå ner och borsta taggarna så att det inte blir ogjort innan vi åker.

have a nice day & om jag inte hinner skriva något imorgon så önskar jag er alla en riktigt god jul!


tack tina!

gick på stan igår med lena.. fann en liten vän påstil här i sollefteå:



god jul tina önskar tina!

liten julklapp =)

har varit hos tessan, stefan och emilia nu ikväll.. försökte mysa men emilia va så himla trött att hon bara grät =( jobbigt att vara trött när man inte vill sova, menmen imorgon är det en ny dag.. spelade wii och stefan spöade mig i något nytt mario-spel, jag blev så jävla irriterad.. ALLA TRYCKTE NER PÅ MIG HELA TIDEN I SPELET! men givetvis kickade jag honom i bowling sedan ;)

fick en liten tavla i tidig julklapp av dom där emilia kramas med doris (hunden jag köpte till henne när hon föddes).. nu ska jag bara hitta en plats att ställa den på =) sötnosen! tack tack!

nu ska jag ta och lägga mig och sova, eller hm.. ska nog duscha först eftersom jag och tessan har boxats som några tokar..!

men till er  -  god natt!


my dream..

till sommaren vill jag tågluffa, hoppas att pengarna räcker och att det blir en "billig" vår så att jag har råd! och förhoppningsvis blir det av också, jag har surrat ihop mig med lena.. ååh det skulle vara underbart!

julia igen :D

radarparet!


mitt sovrum är klart :D

ska väl försöka piffa till lite mer men det får duga så länge :D

och lite närbilder :D


konstiga bananen!

whaaat!!!??


tant tinas julia :)

här kommer lite bilder från i måndags på världens sötaste jullan.. en av tant tinas bästa kompisar ;)



djuupt koncentrerade, båda två ;)

.....


å söndag igen då..

bara fyra dagar kvar nu.. snart kan man börja säga dan före dan före dopparedan, jag tycker att det är för många före än så länge så kanske att man börjar imorgon eller på tisdag.

idag sov vi ända till klockan elva, helt suveränt skönt att vakna upp och vara utvilad.. synd bara att jag känner mig lika trött nu som om jag hade varit vaken i tre dygn. har vikit tvätt, varit hos magda en sväng och käkat middag =) är så förbannat mätt så jag kommer nog inte att orka gå upp för trappen nå mer idag.

sitter och lyssnar på julmusik och väntar på bättre tider, imorgon drar jag nog hem till sollefteå ett dygn innan jag återigen åker till kramfors för att invänta onsdagens shopping... sista klapparna ska inhandlas (mina är klara men jag ska nog köpa en liiiiten till =)

får se om jag lyckas lägga upp några bilder imorgon.. ska försöka binda om mitt hjärta på dörren med ny mossa men det är lite problem eftersom mossan har torkat (för väääldigt längesen) så jag får väl se hur de går..

nä nu ska jag kliva upp innan jag somnar.

tjing!

de bidde inga..

nej.. inga bilder idag, istället så åt jag brunch med mamma och åke på valvet i sollefteå och sedan åkte jag till elin med en liten present till alma (i efterskott)..

får bli bilder en annan dag.. nu är jag i kramfors igen =)

imorgon ska jag iväg till magda och baka julgodis med dom :D roooligt!

natti natti

honey i'm home!

jag rusar in i lägenheten och vill skrika rubriken men inser att jag inte har någon att skrika det till.. det är bara mina halvdöda blommor som väntar på mig här hemma, plus en massa tvätt med mera..

vad göra?

har iaf hämtat ett paket på videoteket nu ikväll, min efterlängtade klänning har äntligen kommit.. helt underbar!

idag hade vi avslutning på skolan.. fick se en film på morgonen och diskutera den lite, handlade om marknadsföring i USA och det var grymt intressand och skrämmande! snacka om att media har möjlighet att plocka fram precis allt man gör och allt vad man tycker.. efter det så satt vi ner var och en i klassen och snackade betyg med en av våra lärare och det ser lysande ut (precis lika bra som det gick i ekonomin).. efter lunch så samlades både FFI och vi för att leka lite lekar och fika, jätteroligt och givetvis vann vi dom där lekarna.. kändes lite konstigt att åka hem och veta att man inte kommer tillbaks och får träffa alla på typ tre veckor! det är ju en evighet..

btw så så har jag redan fått tre julklappar och jag längtar verkligen tills julafton när jag får öppna dom, har fått två av mia i klassen och en av gina.. har världens ångest för att jag inte köpt något men ja, i år så tillåter inte ekonomin =(

hmm annars då.. ovan är väl bara svammel känns de som.. ska försöka lägga ut lite bilder imorgon, en bild på den konstiga bananen och lite biljer på julia :D

nu ska jag klä på mig och börja fixa med årets sista julklapp :D

natti natti!

same as earlier...

japp.. fortfarande skittråkigt, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. har plockat i och ur diskmaskinen, handdiskat det som inte fick plats.. lagat mat, städat undan efter middagen.. läst alldeles för mycket i boken.

magda sa att jag fick kika förbi om jag hade lust så jag överväger att göra det, bara ett par sidor till i boken..

j lär nog bli sen hem ikväll också, rätt tråkigt att bara sitta och stirra... tittade lite på min favorit bridget igår på kanal5 och jag kunde nästintill varenda replik (jag känner mig precis som henne många gånger)..

annars då? vi hade det praktiska provet i produktexponering idag och jag fick vara med en kille som heter mark, givetvis så fick vi tonvis med prylar som hade hjärtan på sig och jag är jätteglad över att jag fick åt mig en svart duk till vårt bord! vi lyckades ganska bra tycker jag så jag är nöjd (med de förutsättningar vi hade vill säga) men det är synd att det röda papperet tog slut.. vi körde med ett litet alla hjärtansdag-tema i vår "skyltning"..
efter det lilla provet så skulle var och en slå in ett paket, jag hittade ett brunt papper med några krusiduller på som jag använde och försökte få till ett snyggt snöre men givetvis så misslyckades jag (samma där med förutsättningarna..)

min bil jävlas också, just nu går det inte att öppna någon av bakdörrarna och jag överväger starkt att skrota det fanskapet.. jag orkar inte sitta och fundera på hur i helvete jag ska ta mig in i bilen med all packning varje gång, menmen snart övergår vintern i vår igen så jag får väl stå ut i 3,5 månad och vänta på bättre tider.

nä nu ska jag sätta mig och läsa ett kapitel till och sen får vi se om jag drar mig iväg till magda, jullan och björn =)

tjing tjing!

boooring!

har så förbannat tråkigt så jag tror jag går i taket snart, unnade mig själv en plopp på affären och det är väl typ det roligaste som hänt sedan jag kom hem..

är iaf i kramfors och har spenderat 1,5 kväll hos magda med familj :D har tagit några kort på jullan som jag tänkte lägga ut sedan.. hon är banne mig kramfors sötaste! så fort jag kommer dit nu så är jag nummer ett ;) tina.. tina.. tina.. hihihi.. sötnöt!

i övrigt så har jag varit på skolan idag, blev väl inget speciellt gjort utan vi var klara efter bara någon timma.. imorgon är det sovmorgon till halv ett och efter det så ska vi ha ett praktiskt prov i produktexponering, synd bara att jag inte orkat öva på textning men det får vi ta tag i imorgon.. svårt när man inte har bra pennor också!

annars då? måndagen blev ett riktigt äventyr med mamma.. hälsade på momma, va i tvättstugan, besiktade mammas bil, åkte med mamma upp till graninge, försökte hänga lite tvätt när jag kom hem och efter det så åkte jag hit.. blir nog kvar resten av veckan och svänger väl kanske förbi stan någon timma över fredagen eller kanske redan imorgon.. who knows :D

nu ska jag ta och plocka fram den sista twilight-boken.. jag har redan lyckats läsa över hundra sidor, så himla roligt att läsa en bra bok!

tjingeling!

argh!

ååh va less jag blir på kundtjänst! i detta fall telias.. snacka om att förstå noll, min telefon går inte att nå från x antal mobiltelefoner, kan kan inte ringa till j när jag använder gsm (och det finns fler som har det problemet) men om jag använder 3g fungerar det.. nu tycker telia att ALLA som upplever problem att ringa till mig eller de jag har problem att ringa till ska kontakta dom på kundtjänst.. SUCK!.. jag är så jävla förbannad så jag tror jag brinner upp (jag är minst lika förbannad som människor som ringer in till mig på dagarna.. dock lite värre eftersom dom här jävlarna inte tror på mig)

jag hoppas nu att driftavdelningen (dit jag tvingat den här damen på felanmälan) hittar något fel någonstans för annars vet jag inte riktigt vad jag gör..

sorry telia men jag är pissed off!

äntligen klar..

efter jobbet igår så följde jag med tessan på ica, köpte lite frukt och en ny tandborste jag tänker ta med mig till kramfors och sedan gick jag hem..

käkade middag, mamma ringde, j ringde och jag försökte få j att komma hit..

när jag lagt på alla telefoner så satte jag igång med att fixa en skoluppgift som ska vara inlämnad imorgon.. precis när jag skrivit sista meningen så ringer telefonen =) då ber j mig komma ut så vi kan åka och hyra film, så hiimla mysigt när han kom bara så där helt oplanerat och utan att säga något..!

vi hyrde flickan som lekte med elden och den var riktigt bra faktiskt! nu måste jag bara se den sista, visst är det luftslottet som sprängdes?

j vill gå på bio på fredag så vi får väl se om vi har pengar till det.. så här i juletider så är det banne mig inte lätt att få pengarna att räcka till..

nä nu ska jag ta och vika all tvätt.. bära ner sängkläderna till tvättstugan och få dom tvättade och sedan ska jag packa väskan, vänta på att mamma kommer in till stan och sedan ska vi åka och hälsa på min kära momma som ligger på sjuhuset =( stackars momma..

hejhej!

LUCIA??!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA! det hade jag heeelt glömt bort..

men det blir jobb ändå så skit samma, jag kanske kan slå på tv'n för att se något? det löser sig..

hej igen!

söndag 05.30

det är ju sanslöst att det idag är tredje advent, själv så har jag valt att inte ha någon adventsljusstake för att tända varje söndag eftersom jag ändå aldrig är hemma på helgen men nu skulle det faktiskt ha varit lite mysigt..

piffade iaf upp frukosten lite sådär fint till advent; risgrynsgröt med kanel, socker och mjölk.. var underbart gott och jag är så lycklig att jag brände sönder en panna när jag ställde mig för att göra den.. (för övrigt så försöker jag fortfarande diska den där förbannade pannan men det blir nog till att köpa stålull eller nåt)

eftersom min väckarklocka inte ringde igår så tog jag bort alla alarm igårkväll och la till nya, tre stycken på ena telefonen och ett på den andra.. imorsse då jävlar vaknade jag kan jag säga och dessutom ville jag inte snooza utan kände mig hyffsat pigg (aaalldeles för tidigt..) så därför sitter jag här nu.. för att döda tid. egentligen har jag jättemycke jag kan göra, jag skullekunna bära upp allt skrot på vinden eller kanske diska undan men icke.. här sitter jag.

idag är det iaf jobb.. jag hoppas att det går lika smärtfritt som det gjorde igår men vad jag vet så brukar söndagarna vara värre än lördagarna men givetvis håller jag tummarna ändå..

träffade anders en sväng igår.. jättekul att se honom :) synd att jag skulle jobba för annars kanske det hade blivit fest, var faktiskt riktigt sugen när jag låg och lyssnade på disco-dunket vid tolv-tiden. men shit happens.. ska se om han är hemma ikväll också så kanske han och jag kan hitta på något istället :D

nä jag ska faktiskt ta mig i kragen och göra något vettigt den här timman istället för att bara sitta och skriva en massa ordbajs..

ha en bra dag!

håll i er sverige!

alla brukar kalla mig för bottenlös eftersom jag alltid har plats för lite mat i magen (iaf om det är något gott).. men idag gott folk så slängde jag en hel del av det som var på tallriken, jag var helt enkelt proppmätt!

i övrigt så har det varit en helt sjuk dag.. menmen det blir nog bättre imorgon, dags att sova!

natti natti

barnvakt till sötaste emilia :D

innan mamma tessan for..

 

busade lite på golvet :D



sötnosen..



kvalitetstid med tant tina.. så himla mysigt!!



och resten av kvällen fick jag spendera ensam framför tv'n tills tessan och stefan kom hem..


klassfest!

på torsdagkväll hade vi klassfest.. jättejättetrevligt och jag önskar att man kunde få ha såna kvällar varje kväll! men givetvis har vi lovat varandra att vi ska göra om det :D

nu är det ju så att jag inte vill lägga ut några kort på folket förrän vi delat med oss av alla och att jag fått ok från iaf några men här kommer bilder på mig och på maten iaf :D

vi friterade räkor och bläckfisk..



vårrullar..



och mia dukade fint.. :)



jag stod fotomodell mot en vägg..



och det kändes som att dom tog hundratals kort!



men resten kanske kommer senare ;D

i väntan på lektion..



jag var dödstrött och det var min kära klasskamrat också..



.......

spelkväll i kramfors!

blev inga bilder direkt men jag och nattis hade en helkväll med kortspel och wii.. jag hade dessutom träningsvärk efter att ha spelat bowling på wii'et.. snacka om att man är otränad!!

natalie överaskade mig på toa iaf..



och hon var sååå vacker den där kvällen..

THE END!


en helt vanlig söndag i husum..

det händer inte ofta att natalie sitter på bra kort och det händer typ en gång på hundra att hon vinner över mig i kortspel, nu för tiden spelar vi mest kortspelet 500 när vi träffas och det här är nog banne mig enda gången jag känt mig helt jävla förtvivlad över mina kort!

natalie däremot är helnöjd med sina!



hur ska jag göra?



äh ta en snus för fan... skit i kortspelet!



jag tror att jag förlorade denna omgång men dom andra hundra omgångarna vann jag ;)


sushikväll i husum :D

på lördagen så fixade natalie och jag sushi..

benny den knäppisen valde att äta en färdigrätt från findus - pannbiff!

och natalie hittade ett fint mönster på sin tallrik ;P



en snus på maten :D



värdparet..



pullan (och som hon själv säger - the one and only)



bempa i grönt..



i blått..



och i rött..



och givetvis skulle natalie fula sig lite ;)



resten av kvällen spenderade jag och nattis framför ps2 och guitar hero world tour!.. benny lyckades komma hem med chipsen lagom till sovtajm.. typiskt!


winnerbäck 27 november..

bättre sent än aldrig :D



jag och pullan..



bempa och natalie som alltid ska förstöra.. ;)

 

benny bupp ensam..



man tackar man tackar..

 

och så kom han, THE man!



freaky picture..



och givetvis gick han tillslut av scenen så de va bara att bege sig mot metropolen husum...


fan!

givetvis så ringde inte min väckarklocka imorsse så jag kom upp på jobbet bra precis klockan nio för att mötas av en seg dator och en ny slags telefon att logga in i.. kom inte in i tid men jaja, shit happens och jag var på plats fast oinformerad om allt nytt =/

har hunnit med en hel del idag iaf så jag är nöjd med det jag presterat ;)

kvällen igår spenderade jag med tessans emilia som jag skrev tidigare, vi pratade bebisspråk och skrattade :D hon är verkligen huur snäll som helst och gör inte mycke väsen av sig.. somnade väl typ 20 över sju eller nåt och vaknade bara en gång innan päronen kom hem.. fick ett presentkort på kina av dem för att jag suttit barnvakt, tack tack! (helt onödigt enligt mig eftersom jag gärna ställer upp när jag kan och har ork)..

ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men jag lär ju pyssla på lite i lägenheten och bära upp min f.d bokhylla och byta sängkläder.. kanske tvätta lite och plocka undan gammalt rat som ligger..

men summa sumarum så fick jag inget kaffe till frukost, hann trycka i mig EN riskaka innan jag begav mig upp för helvetes-backen till jobbet.. med andra ord så längtar jag hem till en REJÄL måltid och en riktig kopp kaffe (tack jörgen för att jag fick låna ditt kaffekort på jobbet ;)

nä nu ska jag sätta mig och göra något vettigt.. om jag får tråkigt ikväll kommer det säkert bilder :D

tjing!

typiskt..

sitter hemma hos tessan och stefan nu... emilia har såklart somnat, typiskt! men lilltjejen var jättetrött efter att hon ätit lite..

snart börjar idolfinalen och den ser jag verkligen fram emot, dessvärre vet jag inte vem jag ska hejja på så vi får väl se vad som känns bäst ikväll... erik är ju helt klart värd vinsten men det känns som att det går bättre för honom om han kommer tvåa, jaja.. båda är värdiga vinnare!

nu ska jag gå och titta om det finns något att knapra på.. tessan sa att det fanns vindruvor någonstans i kylen så dom lär nog slinka ner :D

tjing tjing!

barnvakt..

vi hade klassfest igår.. det var jätteroligt och givetvis hoppas jag att vi gör om det snart! jag hade tänkt lägga upp lite bilder ikväll men det skiter sig eftersom jag lovat att jag ska vara barnvakt åt emilia =)

nu ska jag springa upp på vallåkers så att jag hinner få alla "instruktioner" innan päronen går hemifrån..

tjing!


åååh herreguuuud!

klev upp vid halv sju, samtidigt som js katt misse.. misse stod bredvid mig och väntade på mys när jag vaknade, givetvis så kelade jag lite innan jag klev upp (vem vill inte ligga kvar i sängen??!)

vi åkte mot sollefteå strax innan halv åtta och när jag kom hem så svirade jag om till motionskläder och väntade på att pappa skulle komma och hämta en present.. tog en timmas promenad och svängde in på åhmans för att köpa knoppar till mitt sideboard, stannade en stund och chattade med syster innan jag gick hem för att montera mina nyinköpa jättefina knoppar.. MEN ICKE! givetvis så är skruven för kort för mina bamsingar till dörrar.. fan fan fan fan fan!

istället satte jag mig vid köksbordet för att fixa en uppgift vi fick i skolan igår, bryggde kaffe och tog mig en liten chokladpralin som jag fick i en goodiebag från åhmans :D man tackar man tackar!

hann ta en bild på dom innan dom försvann ;)



gjorde nästan hela uppgiften klar och sprang sedan iväg för att handla.. shoppade så att jag skulle kunna käka tacos till lunch, middag och lunch ännu en gång.. hann precis slänga i mig maten innan lektionen började halv ett.

korvstoppning har det varit resten av dagen, jag har dels tagit in en massa information om ekonomin (har prov imorgon bitti).. jag har ringt både if och förenade liv eftersom mitt fackförbund byter försäkringsbolag, hädanefter så kommer jag få betala typ 138 kronor i månaden vilket är en höjning med typ 13 kronor men om jag inte fattat allt fel så har jag fler försäkringar nu än någonsin..

ringde till pappa för att se om han hade några skruvar till mina knoppar och givetvis hade han det, dessvärre så glömde han att lägga ner två av den sorten som passade men nu sitter iaf en knopp på plats!! WOOHOOO!

dessutom så har jag varit iväg på stan och köpt lite bilar till pojkarna och en penna till felicia som dom ska få i julklapp från pappa och rosie.. inte så himla kul att bara få möbler =/

nu ska jag ta och tanka in lite fler bilder på datorn så att jag kan visa er månaden som gått, men ni kommer nog få vänta någon dag till eftersom det är skola imorgon, lussekattsätning hos syster ikväll och klassfest imorgon kväll.. =)

tjingeling!


skooola..

jag är så hiimla trött så jag tror jag sjunker genom golvet snart.. allt för att försvinna. menmen det är ju första skoldagen efter praktiken idag så givetvis ska jag ta mig i kragen och åka upp, håll tummarna för mig att jag får igång bilen!

jag har börjat spåna på en önskelista.. jag blir galen, tänk om jag kunde få en miljon och shoppa loss för istället. vore myycke bättre men helt omöjligt istället..

nu ska jag göra mig klar, kort och tråkigt inlägg... i know.

tjing!

off road..

jag har ingen energi till att skriva för tillfället. vet inte riktigt vad jag håller på med på dagarna och allt känns som en dimma.. imorgon börjar skolan igen och det ser jag verkligen fram emot, dessvärre kommer jag sakna dom på kommunen också.. tänk om man kunde splitta sig och vara på båda ställena samtidigt =/

nu ska vi börja med maten snart.. idag blir det pasta och kasslersås =) mumma..

på återseende..

tisdag?

ja vart försvann tisdagen? jag hann banne mig ingenting.. nu är det onsdag och det är en halvtimma kvar innan jag ska vara på kommunen.. idag ska jag tydligen få titta på en balansräkning och jag gluttade lite snabbt på den igår och fick panik, kan en balansräkning verkligen vara flera a4???!

igår kom pappa & sambo hit med mitt sideboard och pappsen hjälpte också till att skruva ihop min säng lite mer grundligt än tidigare.. jag fick med dem en massa saker så nu är det äntligen lite mindre prylar som dräller här, ska försöka få bort så mycke som möjligt framöver..

nu får vi se hur det blir ikväll, om det blir kramfors eller om det blir stanna i stan och baka.. om jag stannar så ska jag nog försöka fixa in lite bilder också ;)

tjingeling!