vad hände?

jag blir lite less, sitter i ovisshet om eventuella föreläsningar.. kommer jag behöva spendera torsdag och fredag på universitetet eller inte? kommer övningstimmarna flyttas? alltså jag tycker inte om ostrukturerade föreläsare, kursansvariga och sånt tjaffs. ursäkta.

har just kommit från en liten promenix i valborgsblåsten, misstänker att det inte kommer att bli någon sol idag bara för att jag var så glad över den igår. men man får vara glad för att det inte regnar iaf, då slipper vi se ut som blöta katter när vi tittar på brasan :)

ikväll kommer några vänner hit och ska grilla, eller många vänner, det kommer bli mys! funderar dock vad man ska marinera fläskfilén i eller om man bara ska rubba den.. stora beslut! annars har jag inga som helst planer idag, funderar på att gå en sväng på stan eller läsa. men jaja, inte så mycket att skriva om. hade iaf en supertrevlig kväll igår!

dags att hitta på nåt. hej svejs!

ett kärt besök..

.. av solen har umeå haft idag, den börjar dock gå i moln nu men vad gör det. den har ju varit framme heeela långa dagen och jag hann ta mig en liten promenix (utan långkalsonger och tre lager upptill)! så nöjd! kanske kommer den imorgon med, hoppas!

för övrigt har dagen varit lugn, en tripp till ersboda med några vänner som jag plockade upp på vägen.. blev två nya bh-ar (sånt som jag aldrig annars köper) och ett par trekvarts-byxor som jag inte bestämt om jag tycker om eller inte ännu. kanske borde ta en tripp på stan imorgon för att se hela utbudet. men ikväll blir det mys med brudarna, väldigt längesedan sist måste jag säga! har shoppat räkor, aioli, toast och ägg som vi ska smaska på.. blir nog gött!

nä dags att göra nåt annat. hoppas ni haft en toppenhelg!

i wanna be a millionaire

har fastnat i ett evigt "jag vill ha".. hm's shoppingbag är sprängfylld och jag har just lyckats rulta in på x antal fler webbutiker men inte köpt en enda pryl, vill piffa balkongen färdigt.. vill fixa köket. köpa soffa. fixa köksbordet. ha fondvägg i vardagsrummet. and you name it, finns föör mycket jag vill..

men istället funderar jag på att ha loppis i sommar.. har så sjukt mycket grejer jag aldrig mer kommer använda som bara står och dammar hemma hos pappa, och ska jag liks spendera ett par veckor där så kan jag lika gärna gå igenom allt och köra en megadunderloppis med hela mitt förra hem och dom prylar vi inte vill ha kvar här, eller? ett par tusenlappar extra i kassan skadar ju inte heller och vad ska jag med alla prylar till.. har många gånger funderat på tradera men jag vet inte, är det inte mycket jox med att skicka och dona på?

idag sitter jag iaf här hemma och känner mig halvslö efter gårdagens vinpimpling och sushi-maraton, hade en riktigt trevlig kväll både här hemma med manshataren och därefter på origo.


mums!



jag är redo att hugga in och snart kommer min kompanjon.. det lär bli gott!

bye bye love!

så åkte han iväg, överlycklig, till norge.. själv sitter jag kvar hemma vid bordet och planerar helgen. va fan ska jag hitta på? det är måååånga timmar! öppen för förslag ;)

men nu ska jag hitta skatteverket (hahahahahahaha!) och sedan tänkte jag ta mig en tripp till lekia och till leksaksbutiken i sagagallerian och kanske en sväng på någon annan butik och sedan hem igen, göra klart sushin.. kanske dricka lite kaffe, städa, diska.. ja idag är ju räddad iaf. ikväll kommer manshataren (jag diggar verkligen det smeknamnet trots att hon numera inte hatar män, iaf inte sin man) för att pimpla vin och snacka skit. det är alldeles för länge sedan sist!

dags att bege sig ut!

turistbilder..

auschwitz



birkenau



och ursäkta men HATA turister.. lycka till att få nån halvbra bild på just den här byggnaden..



usch fy och blä för idiotin hos nazisterna!

45 minuter utan resultat..

mm yeah right att jag hittade, numera har jag en genomblöt deklarationsblankett här hemma.. så nu slog jag upp skatteverket på kartan och kan det vara så att kontoret flyttat och jag har fått fel vägbeskrivning av min kära karl? mm.. jag tror det, eller så har han blandat ihop skatteverket med konstnärligt campus. underbart! imorgon då jäklar ska den lämnas in, tänker INTE gå ut i spöregnet igen.

laddar..

har för ovanlighetens skull skippat gröten till frukost och tagit mig ett par knäckemackor istället. sitter och laddar inför en morgonpromenad men jag känner mig sjuukt opepp. tänkte gå till skattekontoret och dumpa deklarationen (och lyckas hitta denna gång).. men sport-bhn har jag iaf fått på mig så det är ju bara resten som saknas.

imorgon åker andreas iväg till norge och kommer inte hem förrän på tisdag kväll! det känns sjuukt länge dit men det går väl, ska vi vara ifrån varandra typ hela sommaren så får väl fem dagar gå också. hur som så har jag och manshataren planerat en gammal hederlig vinkväll med sushi, kanske lite singstar, kanske lite lets dance (för det var väl det vi brukade titta på om det inte var idol). frågan är bara hur vi ska göra med sushin, ska jag göra själv eller ska vi beställa.. det är jävligt svårt att bestämma sig känns det som. aja, har ju ett par timmar på mig..

annars händer inte så mycket, träffade min seminariegrupp och gjorde klart nästa seminarieuppgift igår (förhoppningsvis är vi klara) och sen gick jag hem och tog en lååång powernap tills andreas kom hem.. kanske är det pga all sömn jag känner mig opepp på allt..?

nä nu ska jag och sambokilona ta oss den där promenaden.. det är egentligen perfekt promenadväder, mulet och 7 grader varmt.. kan nog inte bli bättre.

ha en fin dag!

dimma..

det är alldeles vitt ute, inte av snö utan av dimma.. snön däremot är nästan borta och det som är kvar är numera bajsbrunt typ.. äckligt!

hur som så har jag varit på iksu nu på morgonen och det var riktigt skönt, nu sitter jag med den vanliga gröten och kaffet och väntar på att klockan ska bli liiite mer så att jag kan gå till skolan :) ska bli skönt att se något annat än lägenheten i ett par timmar..

har kommit in i en period där jag känner mig rätt värdelös, inte bra på någonting alls.. har inget som sticker ut eller är riktigt bra. men försöker tänka positivt ändå, jag har lyckats fixa ett sommarjobb (dock långt från umeå så blir lite tid med andreas vilket inte är så kul) och jag har det riktigt bra i övrigt. fast jag saknar att plugga med brudarna, snacka skit och allt det där.. men det går ju faktiskt att göra på kvällar och helger, om man har tid vill säga.

måste börja ta mig tid!

men nu är de dags att packa väskan och göra sig redo för lite lusläsning av lagen. underbart!

grått och trist..

pissväder ute och ingenting att göra.. alla föreläsningar inställda den här veckan och vips så var men helt ledig! hade faktiskt sett fram emot lite rutin och heldagar men icke, blir fullt upp nästa vecka istället. men idag då?

har redan varit på iksu, redan testat lyckan i poker.. käkat frukost, planerat lunch.. kanske städa, diska, titta på lite serier eller nåt? fast det känns liksom lite lätt meningslöst, kommer bli mycket dötid ändå. det är dagar som idag man längtar hem allra mest, och helst nu när det finns en liiiten liiiten och hälsa på också. kanske borde ta en tripp på stan istället? hmm..

ska ta och planera veckans mat iaf.. lättare att handla när man vet vad man ska äta. sen lite disk och plocka undan alla kläder som ligger utspridda i hela lägenheten (börjar likna en tonårslya här hemma ;).. leta tapeter kanske. ja ni ser, finns kanske ganska mycket att göra ändå :)

nu håller vi tummarna på att våren kommer en gång för alla och dansar soldansen hela dagen! ha det fint :D

weekend.

får bli ett väldigt snabbt inlägg, min dator håller på att somna in.. dåligt batteri.

har haft en supermysig och lugn helg, hela lördagen spenderades i sportens värld (andreas iaf, själv var jag på mio, coop, hm och lite sånt med emma i ett par timmar men hann se en bandymatch, en fotbollsmatch och 1,5 hockeymatch).. igår tog vi en snabbis till krauta innan vi åkte på kalas och kom därifrån med en matta till balkongen och en vägghängds spis, nu är bara frågan var vi ska ha spisen :) men mattan ligger iaf på plats för "krympning"



som en bonus så blev jag dessutom faster åt en liten grabb igår :) vilket toppenavslut på veckan! nu längtar jag hem som en tok så jag får snusa lite, tur det vankas hemfärd snart iaf!

nu ska jag skona datorn, sätta den på laddning och göra mig klar för jobb :) ha en fiin dag!

ful fredag..

skitväder och det vankas snö, blir så jävla less.. ikväll finns det en möjlighet att det blir bio, har varit uppe på tapeten iaf men det var ingen som orkade titta vad det gick för filmer så vi får väl se vad det blir.

men nu ska jag snart göra mig klar för iksu, jag och emma ska dit och nöta ett tag.. hade tänkt gå på indoor walking men blir svårt, bara en plats kvar.. suck! annars har jag inget planerat idag.. bara slappa. läsa lite kanske, nåt sånt iaf.

äh, idétorka. dags att göra nåt annat :)

sooool!

underbart var det att vakna idag till en klarblå himmel och inse att klockan tillåter en promenad innan alla måsten börjar! tänkte ta mig en tripp ner till skattekontoret och lämna deklarationsblanketten så att det blir gjort, blir kanske inte världens längsta promenad men skönt kommer det bli :)

sedan ska jag återigen på ett möte och efter det blir det seminarium, ett steg närmare tentan! på tal om tenta så klarade jag min förra, ett halvt poäng över vg.. haha! man ska ha tur ibland också! det var den där första frågan jag föll på, den som gjorde att jag ville blanka och gå därifrån. menmen det gick ju bra ändå!

nä nu ska jag lulla runt på bloggar innan jag drar på mig motionsoutfiten :)


ps. vågen fungerar, jag har kommit på själva felet med diffen på 5 kg.. vårt köksgolv är liksom lite för "mjukt" så vi får köra i vardagsrummet istället (för vågen får inte stå i våtutrymmen.. suck)

vem ska jag tro på?



är rädd att vår nya våg är en glädespridare, fan vad man väger lite på den! men hade ju helst velat tro på den och inte på min gamla men den gamla har ju faktiskt fungerat fint.. den nya mäter dock kroppsfett, muskelmassa och kroppens vätskenivå och där verkar den väl vara ganska reko.. tror jag. men innan den bestämt sig för en vikt har man gått på en rejäl viktresa, kan pendla typ 5 kilo innan den tycker att den är nöjd. hur fan ska man stå? kanske karln kan förstå sig på den när han kommer hem, hoppas.

nu ska jag fortsätta med dagens göra :)

xlash!

igår kom min miniförpackning av xlash, sjukt att en sån liten flaska kan kosta så jävla mycket pengar! menmen förhoppningsvis är det värt det.. påbörjade igår, försökte ta någon bra bild på mina ögonfransar men dom är så jävla korta att dom knappt fastnar på bild.. det kanske det blir ändring på snart :)

idag känner jag mig sjuukt lat, har ett möte på skolan halv tolv och jag hade tänkt dra mig till iksu innan men jag vill inte. då behöver man inte heller, kanske blir senare. kanske beror det på vädret, vi har nämligen fått tillbaks vintern igen..



underbart.. not!

men för att bjuda på något annat så kan ni få en (misslyckad) bild på mig och min fina karl som vi försökte ta på en av broarna i krakow :)



och en random tagen bild när vi var på väg till galeria krakowska.. älskar trädet, hästarna och den där borgliknande byggnaden bakom trädet.. älskar krakows underbara blandning av nytt och gammalt och älskar vååååren!



nu ska jag borsta taggarna, diska och göra mig klar för vårt lilla möte :) må snön smälta snabbt!

tisdag..

redan tisdag, snart onsdag och sen är det nästan helg igen! tiden går så himla fort.

dessvärre förlorade ufc matchen igår och jag har tagit reda på att dom minsann är med i superettan.. synd att alla hammarbyare fick jubla i umeå igår.

startade kaffebryggaren idag (vår nya "pärla") och den drog inte igång, jag blir vansinnig på sånt.. vi har haft den i mindre än en vecka och den börjar redan krångla. visst mitt kaffe står här på bordet men det var efter mycket lirkande jag fick den att börja gå. kanske blir en tredje gången gillt? hoppas inte för jag tycker det är jobbigt att ställa om sig hela tiden, kanske är bättre att köra vidare med kaffepannan ändå.. den sviker inte så länge inte spisen ger upp då.

jooo.. om typ 3,5 vecka så bär det av mot sollefteå! det vankas klassåterträff (fyy vad gammal jag börjar bli) och några tjejer i klassen har varit duktiga och dra i hop det alldeles på egen hand så nu slipper vi den där allmänna grejen :D ser verkligen fram emot det här, det finns faktiskt dom jag inte träffat sedan nian.. sjukt!

i övrigt blir det till att fira lilleman som fyllt hela sex (!) år när jag kommer hem, vet inte riktigt vad jag ska köpa men det löser sig.. har mina funderingar på lego, det går alltid hem hos grabbarna. men tänka sig att han fyllt sex, det är alltså sex år sedan jag satte mig i min lilla ford fiesta efter att ha bytt kläder typ 200 gånger vid fem på morgonen för att ta över dom andra barnen och kicka iväg syster på förlossningen.. sex! herregud.

ja nu ska jag släppa det och ta tag i dagens "to do" istället, dags att borsta tänderna och kasta på sig jackan.. blir vinterpäls idag för tydligen ska det börja snöa igen. suck!

ha en fin dag!

inget fotbollsfan..

alltså jag är väl inget fotbollsfan direkt och jag hade gärna sett ufc's (umeås bästa fotbollslag?) hemma-debutmatch i allsvenskan (eller är det superettan? ja ni ser, jag har noll koll) men istället för att frysa häcken av mig så valde jag att stanna hemma och pyssla på med annat.. andreas kom hem helt uppe i varv efter att ha jobbat över och sprang runt för att göra sig klar och käka och skriva ut biljetter och och och.. jaja han kom iväg tillslut (till hemma-debutmatchen alltså) och lämnade mig kvar här hemma med disken. men innan han drog så hann han med en sak, jo sätta på tv'n på rätt kanal så att jag skulle kunna se matchen där iaf..

nu ligger jag i sängen, nyduschad och i nattlinne.. jag har inte diskat och jag tittar inte på tv'n, dock står matchen på och förhoppningsvis hör jag när det blir mål.. brukar ju jublas en del ;) men jag ska gå på match i sommar (eller nu i vår) bara det är bättre väder och inget annat kommer ivägen..

hur som..

HEJJA HEJJA UFC!

då var den här igen..

.. vardagen, välkommen!

började dagen med en timma på crosstrainern på iksu, underbart skönt när man kommer hem och vet att man har hela dagen framför sig. i skolbänken. om en halvtimma är det seminarium och efter det har vi väl tänkt sitta resten av dagen med torsdagens seminarieuppgift. mycket att stå i! imorgon har jag planerat jobb :)

sitter och svär över årets deklaration, tyckte väl att jag skulle kunna få igen mina skattepengar innan midsommar så pratade med skatteverket och dom skickade ut en blankett till mig med informationen om att "det enda som saknas är den förtryckta koden så du måste deklarera med e-legitimation", hell yes! pengarna vill jag åt eftersom arbete numera är ovisst.. blanketten kom, jag försökte logga in med e-legitimation för att deklarera (som jag egentligen inte behövde göra om jag ville ha pengarna i augusti) men möts av samma jävla felkod som tidigare.

numera måste jag deklarera (med blanketten!) och får inte pengarna förrän i augusti ändå.. blir så jävla less. och vart skickar jag blanketten då? den där adressen är heeeelt jävla omöjlig att få tag i, ska den till skattekontoret i umeå eller ska den till någon inläsningscentral? ja jag vet då inte för det står ingenstans i den information dom skickat till mig. argh!

jaja, ska ta tag i det där.. ikväll. men om någon vet (mamma?) så gör en liten kråka i kommentarsfältet så slipper jag lägga energi på det senare ;)

hopp hopp, här kan jag inte sitta längre.. kan ju inte gå till universitetet i underkläder. ha en fiin dag i vårsolen!

nätshoppat!

alltså man är bra skum ändå, inte nog med att jag brände typ alla pengar utomlands (eller inte alla men mycket av dom) så kommer man hem och börjar klicka hem prylar på nätet.. menmen, man ska väl unna sig någon gång per år antar jag ;)

klickade hem ett stycke xlash för lite för många kronor, men har bestämt mig för att prova.. funkar det på svärmor så hoppas jag det funkar på mig :)



en ny hall-lampa..



en goood parfym och en ny superdupersmart våg! här ska mätas muskelmassa och kroppsfett;)



nu ska jag återgå till hockeymatchen, heja.. hmm, äh de spelar nog ingen roll!

hemma igen!

igår morsse var vi i krakow, ikväll sitter jag hemma med ett glas vin i näven och det känns riktigt overkligt att vi var på resande fot för lite mer än 24 timmar sedan.. hur som har vi haft fem alldeles perfekta dagar! borta från allt vad vardag och måsten innebär.

i söndags kväll tog vi flyget till stockholm och nattade på connection hotell i arlanda stad, käkade frulle där på måndag morgon och tog flygbussen mot arlanda.. ivrig och nipprig som jag är så hamnade vi på terminal fem (35 minuter för tidigt!) när vi skulle hoppa av på terminal två så det blev en liten morgonpromenad, väldigt bra för mig eftersom jag inte varit på arlanda sedan 2005! shit. tog flyget till krakow vid 10 och var framme vid krakows flygplats strax efter 12.. måste säga att alla mina fördomar och påhitt om polen är som bortblåsta, så mysigt att åka på vägarna runt om och titta på den vackra naturen och alla hus, nya och gamla om vartannat!
väl inne i krakow så insåg vi att vi nog inte skulle palla att leta oss fram till vårt hotell till fots så vi tog en taxi och blev avsläppta mitt i smeten och hänvisade att gå ungefär 20 meter, vips så var vi framme! fantastiskt nära stora torget i gamla stan låg vårt fina hotell, underbart! efter incheckning tog vi en liten lunch och sedan deckade vi båda två i ett par timmar, snacka om att vara knäckt.. blev grillat till middag och en tidig kväll.

på tisdag bestämde vi oss för att ta en liten promenad till "centrum", var centrum egentligen ligger är fortfarande oklart men vi vandrade runt typ hela staden innan vi till sist hamnade vid krakows största shoppingcenter, galeria kazimierz.. över 200 butiker, aaaah! snurrade runt där i ett par timmar (missade säkert hälften) och vandrade sedan vidare (med ömma fötter) till schindlers factory, dessvärre var det för mycket text och för mycket dravel för att vi skulle palla att läsa allt så äh, vi skummade halva museumet men det är sjukt vad han gjorde mycket för sina arbetare! istället för att ta taxi hem så fick jag min kära sambo att gå hem, 150 spänn kvar till annat ;) äckligt jävla ekonomisk jag ska vara ibland.. menmen det gick ju bra :)

på onsdagen så bokade vi in oss på en tripp till auschwitz, det sinnessjukaste jävla stället på jorden (vad jag hittills sett iaf).. men det går inte att fatta, det går inte att ta in alla intryck och absolut inte att fatta att det är verklighet, att det verkligen hänt. sick! men hur som så har jag en massa bilder därifrån och ett par från birkenau som jag lägger upp senare.. en påfrestande dag för både hjärna, hjärta och fötter. alla små barn som inte fick trippa vidare i sina små söta skor, inte fick gå i skola, inte fick skratta och växa upp, alla människor som tog på sig sina finaste skor för att de skulle "åka bort" och hamnade i helvetet.. dom röda finskorna bland alla andra berörde verkligen!
men det går inte att beskriva, det måste ses.. möjligtvis upplevas (vilket jag innerligt hoppas att ingen behöver göra!!).. för att man ska få in det.

torsdagen spenderade vi på galeria krakowska, ett annat shoppingcenter (nästan lika stort), där jag brände en jävla massa pengar på fiina kläder :) åt en sjudundrans middag och drack gott på kvällen, en riktig lyxmiddag!

och igår då, då åkte vi hem.. landade i iskalla och blåsiga stockholm (saknar redan krakows spirande vår) där vi fick spendera ett par timmar innan nästa flyg lyfte mot umeå, som givetvis bjöd på sol ;) svärmor och svärfar var gulliga och hämta oss vid flygplatsen så vi käkade lite pizza och umgicks ett par timmar här hemma innan dom åkte hem till sitt.

idag däremot är det nästan snöstorm och vi har varit och hämtat en ny kaffebryggare, den jag lyckades pilla lite för mycket på när pumpen gick sönder fick vi utbytt till en sprillans ny.. en röd king of coffee fick det bli :) sedan storhandlade vi så att vi har nåt käk i veckan som kommer och sedan letade vi efter rullgardiner utan resultat, var hittar man en rullgardin med bredd 130 till ett rimligt pris? den idioten som satte in fönstret i vårt sovrum borde nästan få tänka om, inget standardmått direkt.

nu ska jag lägga mig raklång i soffan och slå på en film, andreas svänger sina lurviga på stan ikväll och jag tar det bara lugnt, såååå skönt!

bilder imorgon eller någon annan dag, hoppas ni har en trevlig helg!

PÅSKLOOOOV!

nu ligger vi raklånga i sängen med påskgodiset mittemellan och laddar inför tacokväll hos några vänner.. kommer bli mys! äntligen påsklov och äntligen ska jag ha tid att läsa ut boken om kungen, efter den blir det hundraåringen som klättrade ut genom fönstret och försvann (eller vad den nu heter), har jag tur har jag läst ut den innan jag själv fyller hundra. för i övrigt ska ju all kurslitteratur läsas! men nu blir det skönlitterärt för hela slanten, wonderful!

sen vill jag passa på att gratulera min vän manshataren som nu lämnat in sin c-uppsats :) varde vinflaskan.. jag ser dagen jag väntat på komma närmare (för nu är det faktiskt nästan 1,5 år sedan vi korkade upp tillsammans. fy skäms!)

dags att njuuta!

glad påsk på er allihopa :)

det närmar sig..

söndag närmar sig med stormsteg och innan vi sticker ska vi ändå hinna ha en riktig helg, en tredagars helg! underbart :) känns som att det är något jag glömt att göra inför vår lilla tripp men kommer inte på vad det kan vara.. hmm aja, det löser sig nog.

sitter och käkar frukost, som vanligt med andra ord, och är hyffsat glad för att det är plusgrader ute! hoppas bara att det håller i sig och att snön försvinner igen. kom ju sjuuukt mycke i söndags!

nä alltså jag har idétorka på vad jag ska skriva så det kanske är lika bra att jag ger upp för nu och återkommer om det händer något trevligt :)

hoppas ni får en fin skärtorsdag, fick bokningsbekräftelsen på min biljett till blåkulla igår så snart är jag på väg!

ljuset i tunneln!

det måste vara påsklovet jag ser skymten av, det är det lilla ljuset i tunneln! imorgon efter jobbet lägger jag mig raklång i sängen och bara njuuuuter över ett välbehövt litet lov (om dom inte vill att jag jobbar på fredag eller i helgen då vill säga), på söndag ska väskan vara packad och vi ska stå redo på umeå airport för en liten tripp mot polen! synd bara att vädret ser ut att bli crap när vi är där men det får vi tåla, dags att leta fram regnkappor och sånt shit tror jag.

men nu snart ska jag hämta ut våra resepengar, fixa en ny kaffebryggare (vi får en ny på garantin! HALLELUJA!) och sedan försöka komma på någon bra mat, vad det nu skulle vara. får hoppas att min käresta har något bra förslag som även ger lunchlåda, själv har jag levt på ägg dom senaste 24 timmarna.

nu sjunger grannen så ska lägga mig och lyssna på hans falska stämma i ett par minuter innan det bär iväg ner på stan.

hare fiint!

oh..

dagarna springer iväg, att göra-högen växer och jag sitter här i soffan och slappar.. inte bra! kom just från jobbet och borde väl egentligen förbereda inför nästa seminarium men känner att jag är värd iaf en timmas ledighet :)

har en föreläsning kvar innan "påsklovet" och en seminarieuppgift kvar att förbereda plus fyra timmars jobb, om inte mer.. sedan ska jag bara läsa böcker i 10 dagar, ska bli så skönt! och dessutom åker vi ju till krakow på måndag och det ser jag verkligen fram emot! underbart kommer det bli att komma ifrån umeå ett tag!

men nu ska jag titta på lite hockey, förbereda det där seminariet lite och vänta på att hjärtat kommer hem från skellefteå.. sen soooova!

hoppas ni haft en fin dag!