tacos-night!

tranvikningen går sakta men säkert framåt, väntar som mest på nya tranvikarpapper för att slippa klippa och jävlas. och givetvis för att det blir lite roligare med speciella papper. fick hem blommiga häromdagen (svindyra) som är ruggigt jobbiga att vika med men tranorna blir iaf fina! 40 stycken är jag uppe i nu, bara 960 kvar! hahaha
 
annars har helgen inte bjudit på speciellt mycket ännu.. men snart händer det! carro kommer på besök, jag har nog sett fram emot det här mer än vad jag kan tänka mig själv faktiskt. det är konstigt när man är van att träffa någon varje dag och helt plötsligt så går det månader mellan gångerna (nu träffade jag ju faktiskt henne i augusti men ändå).
 
jag har funderat på det här med tacos och kommit fram till att det inte är en sån där rätt man som allena ställer sig och svirar ihop och dukar upp för. hur gör man om man vill ha tacos, är singel, inte vill äta tacos på dejt och ingen vän är tillräckligt nära? need advice (för jag gillar faktiskt tacos)! kan det kännas mer "lovligt" att äta det om man byter ut köttfärsen mot nåt annat? jag fattar liksom inte varför jag börjat tänka så här. men det är tur att carro kommer, för ikväll blir det tacos! :D
 
nu ska jag försöka platta ner glorian som ligger runt min skalle.. jävla hår! hoppas ni har en fin söndag!

fem stadiga besökare

vilka är ni som fortfarande hoppas att det ska komma något liv från mig, man blir bra nyfiken! ;)

hur som så befinner jag mig numera i huvudstaden, närmare bestämt i solna. här spenderar jag kvällarna med att plocka ihop saker jag sprider omkring mig (ibland känns det som att jag är värre än ett barn) och viker tranor. det finns nämligen en japansk legend som säger att om man viker tusen stycken så får man sitt hjärtas önskan att gå i uppfyllelse. det låter väl bra? jajjamän.. here we go tänkte jag, och tog med mig carro i mitt förfall. hittills har jag vikit 26 stycken så det är många kvar.

annars jobbar jag, numera på pwc, och trivs jättebra med mina kollegor och det jag hittills gjort. ska snart dra iväg mig mot danderyd och köra igång.

i övrigt så kan jag inflika att jag är värdelös på att hitta i den här stan och går vilse var och varannan dag. jag skulle behöva en liten personlig guide, men det lär man ju aldrig få :( igår gick jag vilse där ute i danderyd i min jakt på mörby station. haha. tacka vet jag att man har mål i mun och vågar fråga sig fram.

nä nu ska jag dricka kaffe så att jag inte missar bussen. hoppas allt är bra med er kära läsare!