katt

boris älskar vår säng när den är utan sängkläder och tycker det är skitkul när man ska bädda rent. i fredags skulle vi skaka av dammet från våra täcken och då såg han minsann sin chans att lägga beslag på sängen. först möttes jag av det här:
 
 
ett par minuter senare kom jag in igen och då såg det ut så här:
 
 
det här mina trogna läsare är en riktig livsnjutare!

boring

igår morsse vaknade jag med ett enormt sug av att åka ner på stan, till hm eller gina eller nån annan trevlig butik med färgglada kläder för att köpa på mig en kofta i varje färg. idag känner jag exakt likadant. kanske är dags att ta tag i garderoben, det är nämligen så att det bara är svart där inne.. svart svart svart, och lite vitt. suck! idag ska jag minsann leta fram någon gammal trasa med lite mer färg och ta på mig den.

blomflugornas herre

har ni drabbats av blomflugor? det har vi.. men här hemma får de kämpa för att överleva, vi har nämligen boris. världens bästa blomflugjägare! ibland kan vi tänka oss att hyra ut honom för en billig peng (oftast över långweekends och sånt och faktiskt helt gratis, jättebilligt!), intresserad? bara att höra av sig!
 
 

d

det där med d-kurs är något som skrämmer mig lite grand.. vad är skillnaden från b egentligen? känns som att vi gör exakt samma sak bara det att det förväntas tusen gånger mer av en. att allt är på engelska gör ju inte saken bättre men jag måste höja vår lektions-lärare till skyarna, han är grym! synd att inte föreläsaren (som vi har typ 20 gånger mer) har gett samma intryck.
 
igår började vi med ett grupparbete, vi delades in i grupper vilket gjorde att vi givetvis hamnat med utbytesstudenter = engelska diskussioner. jag måste säga att jag är nöjd med vår italienare som verkligen har tålamod när jag tappar bort ord som "chapter" och "research". tänk när diskussionen börjar på riktigt och det är meningen att jag ska använda mer ekonomiska termer, yiaiks!
 
hur som gå rullar dagarna på, det finns oftast ingen tid över till "annat" vilket gör att bloggen blir lidande eftersom den just ligger under den kategorin. jag hinner inte ens läsa bloggar jag själv följer. så nu ska jag ta och läsa lite i vår underbara kursbok och hoppas att jag lär mig något mer djupgående än tidigare.
 
ha en fin dag!

hmm.. lite bilder

 
vi hamnade på en restaurang bredvid en av bodrums gayklubbar när vi turistade kvällstid.. det var fantastisk utsikt (fint åt ena hållet, spännande åt andra)..
 
 
promenaden till och från hotellets restaurang..
 
 
den älskade beachen!
 
och det var helt enkelt alla bilder som fanns i min telefon.. tjoho! ska norpa andreas också och lägga in några andra, tror att han tagit kanske dubbelt så många som mig ;)
 
 
note to myself: köp en ny jävla kamera så att det blir roligt att fota igen!