bloggtorka - bokstavligen..

men utomhus finns ingen torka så långt ögat kan nå, har vräkt ner regn varenda jävla dag så nu är jag spyless. det brukar innebära ett rätt bittert blogginlägg men jag tänker nog ge mig där, spyless!

vi har nämligen bokat oss en liten resa till GREKLAND! wooohoooo! i augusti (efter jag slutat jobba) bär det av, kommer bli så underbart att komma till ett varmare land (ni vet en sisådär två grader vid sex på morgonen impar inte på mig).. och bara för att vara lite bitter så lär jag väl dra med mig regnvädret dit med men skit samma, över 20 grader är bra, riktigt bra!

annars så rullar livet på.. det har sina upp- och nedgångar. uppgången kom i fredags i form av min älskade sambo, nedgången började väl med att han åkte hem till umeå igen i söndags.. därefter rullar det på, dessvärre neråt men det blir väl bättre nån gång framöver.

nu ska jag ta och roa kissekatterna litegrand så att dom inte väcker mig samma tid som inatt, 3.23, med bedjande ögon som nästan skrek "äääälskaaa miiiiig".. ni kanske kan tänka er hur mycket jag älskade dom då? alldeles lagom lite. men dom är fina dom små liven!

hepp hepp, hoppas ni har det bra :)

tre veckor!!

närmare fyra när jag tänker efter sedan jag skrev sist men så här ute i ödemarken så orkar jag helt enkelt inte starta den tröga burk som finns tillhands för att skriva ett litet blogginlägg men nu gör jag det iaf..

det är nämligen så att jag numera arbetar 75% samtidigt som jag försöker bekanta mig med gårdens två underbart söta och mysiga kattungar (bamse och yoda), ta mig närmare mitt mål att springa en mil och försöka ta tillvara på den lilla ledighet som uppkommer. det är tämligen stressande måste jag våga påstå. men det är trevligt, dock lite synd att jag inte lyckats få med mig min älskade (och saknade) sambo till urskogen.

hur som så ska jag försöka (FÖRSÖKA) uppdatera liiite oftare, inget löfte mao.

nu ser jag fram emot den kommande helgen, då kommer kärleken hit till skogen och det blir en massa massa mys och skoj :)

nu sängen.. (i know, men städtanter sliter ont dagarna i ända) men ha det fint!