snaaaart!

.. så kommer andreas hem, ska bli så himla skönt! blir hämtmat från pastahuset och troligtvis fotboll då.. (shit happens)

har varit riktigt duktig idag (tycker jag då).. städat, tvättat, lagat ett par byxor och min jacka, diskat, varit på apoteket, tagit en promenad, haft blixtvisit av therese, skickat nåt viktigt mail och sökt ett jobb. vad mer kan man begära? nu ska jag sträcka ut mig på sängen och ta det lugnt ett tag, det är ett par mil kvar hem för karln så det blir inte middag på ett par timmar till (en annan lär ju svälta innan åtta).

imorgon ska jag ta tag i en massa andra viktiga saker som blivit liggandes under dom senaste veckorna, dags att skärpa till sig för snart är det tenta och snart är ansökningstiderna för sommarjobb över (eller inte snart men min tid springer då iväg).

sen måste man ju planera lite, mycket som ska hinnas med på sidan av jobb och skola :)

nä raklång i sängen var det.. trevlig kväll!

pust och stön..

ibland känns allt så himla jobbigt och helst när det ska jävlas och folk ska vara jobbiga och inte göra som dom borde göra.. inte vara tillmötesgående och hjälpa till. suck! jaja, shit happens så det är väl bara att säga sanningen och gå vidare.

har varit på iksu i två dagar nu, grymt skönt och helst när man vågar sig dit igen efter att ha varit borta ett tag.. är ju faktiskt precis som vanligt. imorgon ska jag nog pricka in något bra tv-program att se på när jag går dit :)

ikväll bjöd jag mig själv på min mammas tortellini-sås som andreas tycker smakar sisådär, det är som standard när han åker bort.. fläskpannkaka och tortellini. fantastiskt! men i övrigt så är det inte så roligt när han är borta men imorgonkväll kommer han förhoppningsvis hem.. längtar!

nä nu ska jag ta och diska och göra fint här hemma :)

jaha..

då var det kvällen då, dagen har sprungit förbi och jag hann knappt med mina arbetsuppgifter men givetvis gick det bra till slut :)

kom hem strax innan fem och tog bilen till iksu (ja jag vet.. bilen är lite onödig men jag hade bråttom) och gjorde mitt första pass sedan början på februari.. skönt när det var över, precis som vanligt och skönt att känna att man pallar lite igen!

nu sitter jag och tittar på hockey, alldeles ensam.. min käresta har lämnat mig i ett par dagar så nu är det dags att vara riktigt jäkla effektiv kvällstid så man hinner med lite!

nu ska modo spela 5 mot 3 så då kan jag inte skriva mera.. iiih SPÄNNANDE!!! HEJA MODO! (...väldigt effektivt ;)

hoppas ni har en fin kväll!

:)

då var resan bokad och klar, i april drar vi till polen i fyra dagar! ser fram emot det som en tok, lite semester är aldrig helt fel och absolut inte när man aldrig är ledig i vanliga fall (skolan hänger ju över axeln 24-7).. så väskan ska packas och eftersom den max får väga 20 kg så får lagboken stanna hemma :)

i helgen blev det full rulle. middag hos några kompisar på fredagkväll vilket resulterade i en seeeen natt men det var mycket trevligt :) lördag spenderades på stan och avrundades med förfest hos först jenny och sedan våran rookie, blev dock ett halvdant slut på kvällen men avslutade med någon rostad macka (tydligen) hemmavid och sov därefter som en stock. igår åkte vi ut till andreas föräldrar, packade matsäcken med korv och andra onyttigheter och begav oss upp till en liten grillstuga.. myys! :)

andreas sålde sin pärla i helgen (skotern) och jag fick känna lukten av pengar för ett ögonblick!



så där har ni min helg.. och nu är det återigen måndag, och eftersom klockan är strax innan sex och jag sitter här så innebär det jobb.

måste bara visa min nya jacka innan jag ger mig.. sååå nöjd!



nu måste jag rusa :)

spring-trip!

har fått veta att jag har x antal lediga dagar i april vilket gjorde att jag började fundera på en liten tripp någonstans i världen.. så new york, barcelona eller krakow är väl dom första vi tittat på. new york blir för dyrt, barcelona vet jag inte varför vi avslog utan krakow står väl högst på listan för närvarande (iaf för mig).. lite smått uppspelt är jag nog och längtar som en tok till andreas kommer hem så vi kan bestämma nåt.

fram tills dess ska jag göra en virus-scan av min dator, fattar inte riktigt vad som hänt men jag har nog skickat en del konstiga mail inatt verkar det som, hade 40 mail om delivery failure när jag öppnade mailen imorsse. hahaha! hell yes, something is wrong. sen ska jag ta mig en tripp till ersboda och snurra på affärer och handla lite käk. ikväll serveras det lax med potatis och romsås, förhoppningsvis blir det mums!

dags att göra nåt annat än att sitta här :)

hmm..

vad ska jag skriva om? att jag tar en promenad, äter frukost, är på universitetet och en massa sånt? känns som att det blir rätt enformigt men det är precis vad som händer i mitt liv.. och visst ja, jag jobbar också.

har varit så otroligt trött när jag kommit hem på kvällarna den här veckan, jobbade tisdag och onsdag, så det har liksom inte blivit något av nåt..

har börjat titta på big brother så numera "måste" man vara vaken till elva.. suck. jag borde inte titta på tv, borde läsa en massa litteratur men jag orkar inte helt enkelt. menmen, nu har kärleken kommit hem från sin pokerkväll så ska försöka vara lite social :)

imorgon blir det helg! wiihoo!

snabbinlägg..

ligger lite efter i min egen planering då jag fick spendera ett par minuter i duschen och en kvart med att få på mig mina nya brallor.. pju! dom sitter som ett smäck och jag hoppas innerligt att dom går ut sig liiiiiiite i midjan (annars lär jag nog inte överleva dagen).. men jag känner mig nästan på topp idag, hade kunnat vara på topp om inte min bättre hälft hackat tänder halva natten. men shit happens, älskar honom ändå!

nu ska jag packa väskan, borsta tänderna, ta på mig mina "nya" klackisar och ta väärldens omväg (för att inta vurpa) till skolan..

great!

de går segt nu..

har lagt all energi på att skriva cv och peronligt brev dom senaste dagarna, all skrivenergi alltså. men nu tror jag faktiskt att jag är klar, känner dock att jag vill ha fler som läser det. några frivilliga?

annars har det varit en kolugn helg, jag firade min "friskhet" med ett glas vin (eller ett par) i fredags och har pimplat sedan dess.. eller pimplat, jag har druckit nåt glas på kvällen (för mig pimplat med tanke på dom sista veckornas nykterhet).men jag är inte alkis, kommer inte bli och nu efter att vi druckit två flaskor vin på tre dagar så känner jag mig nöjd för ett tag framöver.

på min begäran så skaffade andreas lånekort på universitetsbiblioteket och vilken historia det blev av det hela! hade det inte varit för att vi varit inne på biblioteket så hade jag lugnt garvat ihjäl mig :D för att få ett kort på biblioteket måste man göra en anmälan på bibliotekets hemsida med alla uppgifter man vill ha och sedan gå till biblioteket för att hämta ut det. vi trippade in på bibblan igår morsse för att hämta detta lilla vita kort och tanten i disken frågade om han gjort en anmälan.. givetvis var dag jag som svarade (för andreas har ju inte gjort det själv), han lämnar fram legitimation och tanten börjar knappa och ställer frågan "vilken utbildning läser du då?"..

.. hahahahahaha .. karln blir nästan vit i ansiktet och stammar fram ekonomi. tanten stirrar konstigt på honom och frågar på vilken institution, eftersom han inte läser ekonomi så vet han ju faktiskt inte vilken institution det är (knappt jag heller) så jag svarar samhällsvetenskapliga för att "spela med".. tanten tittar på honom igen och frågar vilken kurs han går istället.. jag utbrister företagsekonomi för att få ett slut på det hela. tanten knappar klart och ger honom kortet och predikar om studentmailen lite varpå jag kontrar med lite andra grejer för att försäkra mig om att man inte behöver vara student för att ha ett bibliotekskort.

stackars andreas har ljugit helt i onödan (för min skull <3), men nu ligger kortet på sin plats här hemma.. wiihoo! dags att låna böcker..

nu ska vi snart kuta till tvättstugan igen, sen blir det tydligen big brother-premiären ikväll. inte speciellt sugen men det får väl gå.

hoppas ni haft en toppenhelg!

irri..

LÅT MIG VARA IFREEEEEED! lite så känner jag när jag trycker upptaget och någon fortsätter ringa en miljard gånger till.. hände idag på jobbet och där har jag oftast inte möjlighet att sitta å surra så suck.

då har jag fått ur mig det.

har som sagt jobbat idag och snart ska jag iväg på seminarium, hemma för att kasta fram en fläskfilé till morgondagens middag som ska förberedas ikväll och för att dricka en kopp kaffe och andas lite, skönt att man hann med det iaf.

annars händer inte så mycket (eller mycket händer det men det är samma sak varje dag).. men imorgon är jag ledig och då ska jag göra såna där vettiga saker som jag inte lyckats göra än, förhoppningsvis :) åsså ska jag snurra runt på web-shopar som belöning efter det.. är på jakt efter en tavla till köket och en stooor tavla till vardagsrummet (eller några sammanhängande). några tips?

nä nu måste jag rappa på. vi hörs!

alla hjärtans dag!

kom hem igår kväll vid halv elva och började med att proppa i mig en massa vitpepparkorn, det går nämligen magsjuka i sollefteå.. wiihooo! yrade runt i köket som en tok och skrubbade mig sedan ren innan vi gick och la oss.

kliver upp idag.. snurrar runt, gör kaffe.. äter vitpepparkorn, klär på mig.. gör gröt, tittar i kylskåpet och skafferiet efter trevligheter men ni vet det finns ju aldrig nåt. springer runt lite till och ska ställa fram frukosten på köksbordet..

tadaaa..



såå blind! och dom är så fiiina, jag har tjatat om tulpaner i ett par veckor och äntligen står dom här som en liten alla hjärtans dagspresent <3

hade ju kunnat se dom redan igårkväll men icke.. han hann till och med hänga på en liten lapp idag ;) ibland är det bra att man är lite halvstressad!

...

befinner mig fortfarande i sköna sollefteå och har spenderat natten på sveriges obekvämaste madrass i ett iskallt rum.. är impad över syrrans kompis som lyckats sova där i en hel månad! cred för det! men jag har överlevt och lyckades somna tillslut.

sitter och är lite smått irriterad över vissa människors dumhet. att inte kunna vara tillräckligt socialt kompetent för att svara att man inte är intresserad av en tillställning när man får en förfrågan gör mig vansinnig, det är ju inte så att man söker livslång kontakt utan ett ja eller ett nej.. inte för min egen vinning av någon anledning. menmen skit samma, i det fallet känner man att människan i fråga aldrig lär växa upp. urk.

annars är det full fart, har hunnit med typ alla här hemma förutom dom i kramfors och en långseletös.. men behagar hon att svara idag så hinner jag nog dit med :)

ska ta å göra nåt vettigt under tiden jag har "tråkigt".. och sen ikväll bär det av hem till umeå igen :)

sollefteå kommun!

då var man på hemmaplan då, sitter för tillfället vid mammas dator och ska snart åka till långsele och hälsa på tessan, emilia och milo.. myys! ikväll blir det helkväll med lena, middag och film.. också myys! härligt att vara här igen och helst att känna att man har tid med det!
men nu ska jag ta å göra mig klar och se vad mor gör på ovanvåningen (låter som att hon håller på att riva huset)..
ha en underbar helg!

snart så!

imorgon åker jag hem.. den enda jag riktigt sagt det till är mamma. hm borde kanske ta och planera lite mer, är trots allt bara fyra dagar jag har på mig att träffa alla jag vill. shit! lite läskigt är att jag inte träffat någon vän hemma sedan augusti (förutom lena då).. men det ska det bli ändring på!

nu har jag egentligen inte tid att sitta här utan borde väl förbereda mig inför dagen på uni, den kommer att bli låååång. men förhoppningsvis hinner vi en bit :)

hepp hepp! hare bra

jobbelijobb..

idag fyller hela världen år känns det som, hela facebook sprudlar av människor som tittat ut den 7 februari och det har även mammas åke så grattis till honom (och givetvis alla andra med).. :) igår blev åke rikskändis när han var med i chefen undercover och visade nästippen och hakspetsen, stooort! nu väntar hollywood!

själv så lunkar jag på i vanlig takt.. ska snart springa till bussen för förmiddagsjobb. efteråt blir det eftermiddagsjobb på universitetet. känns som att det är sjukt mycket att göra på den här kursen med och det lär nog aldrig bli bättre igen. tacka vet jag föreläsningar!

men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och borsta taggarna.. hoppas ni får en trevlig dag!

på banan igen..

trött och slut och alldeles för mycket att göra men jag börjar känna att jag är på banan igen.. stiger upp, käkar frukost, är på uni och idag ska jag även jobba.

problemet med bloggandet nu på slutet är att jag blivit besatt av ett spel i min nya lur vid namn "tiny village".. detta förbannade spel är i princip samma grej som farmville vilket jag också suttit fast i en gång. suck! att jag aldrig lär mig.. menmen jag ska spela det ett tag och hoppas att det blir sjukt dåligt framöver (har iaf kommit ifrån delen där allt bara tar en minut och man måste sitta 24-7)

annars händer inte så mycket.. har varit sjukt kallt ute och själv fryser jag ju i vanliga fall så det var på vippen att man inte klarade av minipromenaden till uni i lördags..

i förrgår tog vi en tripp till strand och hälsade på, riktigt trevligt och otroligt gott med pizza! är så impad över hur fort barnen växer (och livrädd för hur stora alla barn hemma ska ha blivit).. igår hade jag en massa plugg (idag med) så jag satt med det efter skidskyttet och nåt random program innan vi käkade middag och drog på bio.. såg den där phuket-filmen, svenska.. vet faktiskt inte vad den heter men den var riktigt rolig! så nu ska vi dra till thailand, önskar vi iaf..

nä.. om det ska bli någon thailandresa lär jag sätta fart med plugget och plugga ihjäl mig framöver.. wiihoo! så dags att sätta fart. hoppas ni får en bra dag!

oskuld..

fram tills i förrgår var jag "oskuld" på sjukhuset, alltså på att vara där en längre tid.. fick en blodtrycksfall, mådde piss och ja va allmänt dålig vilket ledde till en natt på sjukan, förhoppningsvis slipper jag åka in igen. problemet är väl inte själva sjukhuset utan springet och allt liv.. inte kan jag sova när det kommer sköterskor typ hela tiden, någon i rummet bredvid skriker eller ett larm piper, dessutom är det svårt med en slang i armen.. var ska man ha den är det tänkt? så jag åkte hem och har sovit som en stock inatt.. mår hyffsat än så länge och hoppas det blir bättre med timmarna.

nu ska jag ta å klä på mig och gåt ill skolan.. wiihoo! eller nja, så känner jag väl inte riktigt idag.