avlopp och sugrör...

äcklig rubrik, äcklig upplevelse..

skulle snyta mig på jobbet och min retainer (till näsan) har inget "stopp" längre.. mina små söta plastpluttar är spårlöst försvunna.. jag tar ut retarinern och lägger den på tvättstället och snyter mig...
snytljudet tystnar och jag hör hur något rullar (OH NOOOO), den rullar ner i avloppet... kikar ner i hålet och ser den ligga på en liten "avsats", springer ut till entrén och frågar efter en pincett.. (ja jag är dum, hur många har pincett på jobbet?)... ingen pincett... hittar däremot en låda med sugrör i en låda i köket så jag tar ett sugrör och löper tillbaks till toan...

ja jag gjorde det.. jag lyckades träffa min retainer (sparade 45:-) och tog upp den med hjälp av sugröret... jag har ALDRIG sköjlt munnen så väl någon gång, tuggat tuggummi så frenetiskt eller ja... tänkt på hur många som tvättar händerna i just det handfatet jag just använt ett sugrör i...
jag måste iaf säga att jag är stolt över att den nu är välbehållen och åter på sin plats trots att det kostade mig många tuggummin och en hel del gurglande.. min mun är förhoppningsvis ren nu...

jag beklagar den obehagliga läsningen och önskar er en trevlig kväll!
/T


röda ögon.

det spelar ingen roll hur många gånger jag säger till mig själv att ikväll ska jag lägga mig i tid, i helvete heller.. igår va jag på god väg till sängen när jag fastnade i nåt annat.
började helt plötsligt städa, vilket va rätt bra, å dona på med en massa annat (herregud va mycke smycken jag har!)
så nu sitter jag här, än en gång med röda ögon och dricker kaffe i hopp om att få bli iaf liite piggare.

ikväll är det träning ända till klockan 21 så då kan man ju glömma att gå å lägga sig innan 22, å imorgon är det greys efter träningen. herregud vilket schema.. jag siktar helt klart in mig på torsdag.

på lördag blir det förhoppningsvis en runda på bowlingen med lena, kul att gå på något annat ställe än impuls någon gång... det enda som saknas för tillfället är biljetten in =/ lite knivigt men de löser sig säkert. (får väl bli impuls annars ändå).

svammel svammel, ja äh... jag vet att jag är en ointressant människa men det händer inte så mycket.

vaknar, äter, jobbar, tränar, sover, vaknar, äter, jobbar, tränar, sover... åsså oftast numera en liten svängom på helgen..

mitt liv i ett nötskal sammanfattat med ca 6 ord..

nä nu ska jag ta å häva i mig kaffet så jag blir klar någon gång... jobbet väntar.

adios!

dagens låt..

jag blir så lycklig när jag hör den, de e inte många låtar som har ett så passande budskap i dagens samhälle.. de e alldeles för mycke särklass mellan människor...



Walks into the room
Feels like a big balloon
I said, 'Hey girls you are beautiful'

Diet coke and a pizza please
Diet coke I'm on my knees
Screaming 'Big girls you are beautiful'

You take your skinny girl
Feel like I'm gonna die
'Cause a real woman
Needs a real man here's why

You take your girl
And multiply her by four
Now a whole lot of woman
Needs a whole lot more

Get yourself to the Butterfly Lounge
Find yourself a big lady
Big boy come on around
And they'll be calling you baby

No need to fantasize
Since I was in my braces
A watering hole
With the girls around
And curves in all the right places

Big girls you are beautiful
Big girls you are beautiful
Big girls you are beautiful
Big girls you are beautiful

Walks in to the room
Feels like a big balloon
I said, 'Hey girls you are beautiful'

Diet coke and a pizza please
Diet coke I'm on my knees
Screaming 'Big girls you are beautiful'

You take your girl
And multiply her by four
Now a whole lot of woman
Needs a whole lot more

Get yourself to the Butterfly Lounge
Find yourself a big lady
Big boy come on around
And they'll be calling you baby

No need to fantasize
Since I was in my braces
A watering hole
With the girls around
And curves in all the right places

Big girls you are beautiful
Big girls you are beautiful
Big girls you are beautiful
Big girls you are beautiful



nåt att tänka på så här på söndag kväll..
gnatt/T

natt...

ååh gud sova, dock ska jag vara liiiite social innan jag somnar in i en juuuvlig sömn vilket jag längtar efter (men det finns mer jag längtar efter)
jag har lovat att Therese att skriva en rad innan jag lägger mig så här kommer det (!)...

det blev det jag hade förra helgen,.. vit lång tröja med örn eller vad fan det nu är.. å mina urläckra boooooots...
i'm drunk, å har det bästa framför mig ;) more information in private thanks...

jag har msn för dom som vill veta mera.. för dom som är välkomna att fråga ut mig om kvällen, natten (ni finns på mon kontaktlista)! dock så kommer jag nog att sova till mitt på dagen imorgon innan ni får svar..

nästa inköpslista har jag kommit på iaf:

lekakulor
diskställ..
möjligtvis färg
nå nya dosor

love/ T


trött..

morgonen förfärlig! ett sms vid 9 som fick mig att hoppa högt, tänk att jag ändå blev glad när jag läste det...
somnade lugnt om och vid 10 ringer telefonen, jag drar mig ut i vardagsrummet och hämtar den (hemtelefonen) och svara med ett grötigt "jaaa" (systers nummer - hon borde veta bättre).. då kvittrar felicia fram hej.. å moster smälter (förlåt att jag vill sova, förlåt att min röst inte kommit igång å att jag inte lät trevligare när jag svarade.. - jag kommer att ge henne men för livet)

upp ur sängen å nu ska jag än en gång gå på stan... för 5e gången den här veckan, i sollefteå. jag ska fika med min syster o med felicia, underbart! frukost på stan.

för att upplysa om hur stolt jag är över mig själv så har jag kommit i ett par byxor som jag använde typ i april förra året (?).. nog för att dom sitter tajt men jag kan andas vilket då innebär att jag kan använda dom..
allt slit på träning och bättre matvanor gynnar sig, å dom där jävla reklamerna om att gå ner 7 kg snabbt kan ta sig i arslet (jag har gjort det på mitt sätt!)..

nä nu ska jag ta å hoppa in i badrummet för att göra mig fräsch inför dagens bravader, stan... därefter har jag blivit utbjuden :D wiihii..

/miss T

HÄNDELSELÖS DAG

dagens jippie var väl ändå lönespecen som visade sig vara 3000 mer än förväntat, äntligen kom en "bamselön" (i mitt tycke)..

i övrigt så har dagen varit "skit", suttit på jobbet till 8 ikväll å bara dött pga dom idiotifrågor som kommer in, dagen började väl lite illa med att 3 av 4 var så jävla förbannade så att man fick ta skiten för allt som vanligt - dum i huvet hit, ät skit dit... blahablaha.. vuxna människor har inget ordförråd.

Sofie kom och hälsade på å tittade på Lets Dance med mig efter jobbet, trevligt att träffa henne igen! Längesedan man hittade på nåt tillsammans med tanke på att man bott i Kramfors ett tag..

Nu sitter jag mest å lökar å har tråkigt.. ska väl dra mig mot sängen så att jag inte sover bort hela dagen imorgon..

Gnatt



åh mads! jag är fortfarande vaken å klockan är 01.16 för att vara exakt, läser ak's blogg å där finns en liten rad om att bestiga snödrivor!
minns du när vi rullade ner för snödrivan utanför hällgumsgatan 39 b!!?? visst va de vi? de va tider de ;)


TROGEN MODOIT!!

blödig sådan, blir tårögd när jag ser lagets underbara spelare (kämpar) hoppa ut genom stocken i Swedbank Arena... jag är så stolt över dom =)

Dagen har varit bra trots alla nederlag på jobbet, fick jobba över en kvart också (!!).. vet inte om jag ska ta ut de i pengar eller om jag ska ta ledigt en kvart någon annan dag.. svårt val.

Efter jobbet blev det en snabb bilfärd till Pizzeria Remsle där dagens middag skulle beställas, fraktas å levereras hem till mig.. hämtade pappa ett par minuter sent på hans jobb och sen satt vi hemma å slafsade i oss salladerna.... grymt goda!

Hockeybuss till Ö-vik.. kan tänka mig att det blev ett dyrt kalas för pappa å sambon, tre "ungar" å dom till Ö-vik för att titta på hockey blev ett kalas på säkert 2000:- (för ett par timmars underhållning - underbar underhållning, tack pappa!)
Jag skrek å tjoade som en idiot, tappade nästan rösten en del gånger...
Dock så är jag förbannad på domarjäveln (!), han blåste inte av när Brynäsjävlarna stod å fiskade puck mellan Krizans ben.. jag skrek rakt ut "BLÅS FÖR HELVETE" (å styvmor skämdes å sa "schyy").. Jag skrek inte bara av ilska under kvällen, jag gjorde min lilla egen våg när det blev mål å skrek halsen av mig i lycka! Jag är en tvättäkta MoDoit, dvs att jag gråter (av lycka o av ilska), skriker å svär med spelarna när jag är på match eller tittar på TV.. å dumma kommentarer om kusin ska ingen komma med, hörde nån idiot på bussen som sa att han va dålig (!), vilken kedja är den idioten med i då? Sollefteå bouleteam rad 2 eller?
VI VANN MED 3-2 =D

Efter hockeyn så satt jag med nån tant till Sidensjö å därefter ingick jag å far ett djupt samtal om Norrledinges historia (hus, människor o vem som gjort vad)... den enda historia jag någonsin kommer att vara intresserad av troligen.

Äntligen har jag kommit på vad låten hette som dom spelade på Hagbergs, TACK KUNDEN SOM LYSSNADE PÅ DEN IMORSSE (dock har jag glömt ditt namn och det här lär du nog heller aldrig läsa)..


nu har jag planer för min älskade säng men först en liten refräng (tihi tihi)


It starts in my toes
and I crinkle my nose
where ever it goes I always know
that you make me smile
please stay for a while now
just take your time
where ever you go



Natt i nuffsan
T

PUST...

God morgon!


Sitter å försöker trycka i mig en obefintlig frukost (har inte hunnit handla)... det är sååååå gott, ne. Orkar inte jobba idag, skulle göra vad som helst för att få vara hemma å sova istället men jaja imorgon får jag sova ett tag iaf..

Va å tränade igår (Power boxing), har så ont i svanken idag så jag inte trodde att jag skulle ta mig ur sängen.. de va till och med jobbigt att rulla runt för att kunna stänga av väckaren :|


Annars rullar det på.. inga konstiga drömmar, inga dåliga rykten (än så länge).
Fick ett sms av en vän häromdagen som bjöd ut på fest under lönehelgen... det blir nog skoj =)

äh, jag har ingen aning om vad jag ska skriva.. jag är helt dom i skallen så det kanske är lika bra att jag ger upp för den här gången...



Jag tror att jag är mera kär i kärleken
i sig än i dig, förlåt
men det sitter mest i skallen

jag tänker, grubblar, velar
mer än känner, längtar, trånar och går åt
är jag hjärtlös och förfallen


vi lever sönder samma dagar
vad ska vi prata om idag
Var det du som blev som jag
och alla ögonblick vi jagar
för att vara nånting mer än bra att ha

(klippt ur en text av Lasse Winnerbäck)


Tjingeling

patetisk.

Dagen i övrigt har gått helt okej måste jag medge... jag sitter på jobbet, snurrar tummarna och förlåt men svarar på busenkla frågor idag =) (busenkla frågor lär jag få äta upp i mitt nästa samtal)

Har också läst min egen blogg och hittar då en fin liten reklamlänk;

Tarmsköljning Du är vad du äter 15 års erfarenhet av tarmsköljning www.helahalsan.

WHAT?

hur vågar dom/hur kan dom göra reklam för tarmsköjlning på min blogg, har dom någonsin testat det själv? det har jag gjort och det rekomenderas inte (dock så går man ner i vikt)..

so long, långkalsong!



PS. tillägg till reklamen; på sidan om så står det också - 
Gå ned 7 kg Fort Detta fungerar. Viktminskning utan hungerkänslor. Du klarar av det!      
(ja det är såklart när man tar en tarmsköljning - dock så rasar kilona på direkt efter att du börjat äta igen)

MORGONTRÖTT...

JAG HATAR DEN HÄR DAGEN redan!!!!!!!!!!!!!!

jag hörde inte väckarklockan så jag har vaknat för sent och stressat
jag öppnade en makrillburk som spratt ut över min tröja!
jag har för litet kök också!!



dlfkadwjöflkajsöldfajsdölfjasdölfkjasdflk!!

/T

ÄNTLIGEN!!

Hej mina trogna läsare!

Ni har säkert gett upp hoppet på mitt nästa inlägg men jag har blivit inspirerad... har läst mads å stefans blogg alldeles nyss och jag fick för mig att nu får det vara nog.

Jag ska lämna ut HELA mitt liv på bloggen hädanefter, jag ska skriva att jag gråtit att jag är arg (vilket jag ofta är).. jag ska skriva ut min frustration över alla dumma människor som finns i detta avlånga land + att jag också ska skriva vad som är positivt..

Bilder ska även publiceras!

Just nu spelas en jävligt bra låt från Hagbergs, hör ett vagt ljud av en låt jag vill ha men som jag inte vet vilken titel den har :(

Dagens dilemma, jag såg honom... jag tyckte att dagen flöt på jävligt bra (det har inte hänt så ofta på senaste tiden)... när jag sätter min fot ute i hallen på jobbet så sitter han där (!!) helt jävla som vanligt...
Inte en enda jävla dag får jag tydligen gå på jobbet nu utan att se honom, varför ska arbetspassen klaffa så jävla bra? MÅSTE LÄGGA KLAGOMÅL TILL SCHEMALÄGGARNA!

I övrigt så vaknade jag faktiskt imorsse och klev upp i en hyfsad tid, jag behövde alltså inte äta frukost, borsta tänderna och klä på mig på samma gång..
Jag tittade in på jobbet i lagom tid för att slappa ett par minuter innan helvetet bröt lös och jag fick en sån där lite äldre herre som ringde... herren ville ha hjälp med en mail som försvunnit men var skeptisk till att jag kunde hjälpa honom med det..
Jag lyckades på något vis få honom att acceptera att han var tvungen att ordna allt själv på internet innan vi kunde hjälpa honom så vi avslutade vår lilla pratstund och jag återgick till mitt normala arbete i ca 12 minuter innan herrn får för sig att ringa in igen... (och då klaga på något heeeeelt annat)...

SUCK! jag borde byta jobb... dock trivs jag bra där uppe och vet inte vad jag annars skulle pyssla med på dagarna.. Brainstorma med mig kära läsare, ge mig lite tips på HUR MAN TAR TAG I SITT LIV!




UPPDATERING SEDAN SISTA INLÄGGET

jag är singel
bor återigen i sollefteå efter att ha bott HELA två månader i kramfors.
jag är inte längre lika onyttig som förut
har tagit tag i mitt liv och har börjat träna (säg: WOW!)
jag har heller inte längre min kära livskamrat Spike i livet längre =(

Ne kommer jag på mer så får ni se det senare...



På pojkarnas lista, står du högst i topp
Men blir bemött som du vore trash.
För killen som har snott dig på höga belopp,
Vill inte ha nån fru, bara cash.
Han e en sån man, som sol-o-vårar.
Tar allt du har .
Sedan, blir du, lämnad i tårar
Utan någonting kvar.

(bortse från rad ett)


Love ya all!
Miss T