PENGAR!!!

nu börjar jag kosta mycke pengar för min arbetsgivare... jag kommer att kosta dem ca 281:-/timmen... underbart. dvs att jag kostar lite över 4,50 i minuten! kan ni tänka er? detta annars obetalda arbete... jag längtar tills klockan slår 16.01..16.02 osv! jag kommer att känna mig som en multimiljonär.. pengarna rullar in..

jag har drömt mig bort till fjärran länder hela dagen... har tagit 96 samtal hittills på 8 arbetade timmar och nu har jag 2,45 arbetstimmar kvar...

nu uppgick samtalen till 97.. och jag har tjänat mina första 4.50 :D

ska fortsätta mata samtal nu!
ring inte å stör ;P

morgontrött

den här veckan har löpt på ganska fort måste jag säga, ledig i torsdags så de kanske va därför det känns så... iaf så sitter jag nu på jobbet (as usual) och väntar på att klockan blir 16.00, då smäller de till och pengarna kommer att rulla in. fick ut ett mail igår om kvalificerad övertid (WOOHOO!!), jag måste jobba... jag önskar att det kommer att vara så lugnt som det är just nu hela dagen men de kan jag ju glömma. människorna är trötta efter gårdagens festande och kommer om ca 3 timmar att vakna upp och inte hitta sin mobil eller försöka skicka en bild till nära och kära med gårdagens bästa festbild! damn it!

jaja... i veckan har jag nog inte gjort spec mycke, har jobbat.. jobbat.. jobbat.... i torsdags jobbade jag ju dock inte så då va jag iväg till sundsvall på morgonen å resten av dagen spenderade jag med sandra i hennes butik.. kvällen gick åt till att sitta vid wii'et och spela guitar hero och super mario 3! fan jag måste då vara bäst, dock så har jag blåningar efter att ha spela guitar hero (ni vet där man ska knycka upp för att få mer poäng? iaf så just där så knycker jag upp och slår i ovanför bröstet på ena sidan så jag har en gigantisk blåning).. blåningar har jag nog fan på hela kroppen för tillfället, på underarmarna och under armhålan, ben och bröst.. byakamp och gitarr! HAHAHA.

talade med läkaren igår (hmm... va de två veckor sedan jag skrev om att jag ringt för att få tala med honom?).. iaf så ska jag få medicin, troligen så finns det någon slags sjukdom som ligger "vilande" i kroppen och bryter ut lite nu och då när den själv känner för det. jaja... håll tummarna på att den fungerar iaf :D
om det blir bättre ska jag nog fan börja blogga om sjukdomar... min näst största disease är min urinvägsinfektion, om någon har tips på hur man bäst blir av med den så SNÄLLA hör av er - jag testar allt!!

nu ska jag försöka vakna upp ur dimman så att jag möjligtvis kan svara normalt på nästa samtal, jag är liksom lite hes på morgonen så de låter som att jag ska kvävas när jag säger mitt namn! dags att sjunga upp gott folk!

på återseende..

jag visste de!

jag har alltid vetat att graninge varit en guldgruva, bara fan å att jag inte tagit mitt pick å pack å vandrat upp på ledingeberget (vilket dessutom är precis ovanför där jag är uppväxt) och börjat hacka... jag hade varit stenrik!!! idag så läser jag i allehanda (lokaltidningen) http://allehanda.se/avdelning/solleftea/31361 .. äh fi fan!

aja... ryggvärken är fortfarande kvar, dock lite mindre än va den va igår... jobbade till 00.00 utan att våndas faktiskt och när kön gick ner till 0 kl 23 så trodde jag att växeln dött.. det har inte varit 0 på huuur länge som helst! WOOHOO! ett tag trodde jag att jag satt själv på stället men jag hittade en själ längst bort på andra sidan bygget som jag chattade med under den sista timmen =)

nu ska jag snart ut på promenad med therese, ska inviga mina nya walking-skor... å v. 37 så drar det igång med gkpulsen så då blir det till att inviga mina nya indoor-skor =) jag har shoppat lite väl mycke men nu får de va nog :D

c ya!

äntligen

nu har mina skor kommit, fick ett leverans-sms nu på morgonen.. vet inte när jag ska orka sätta mig i bilen och åka till sollefteå bara...=/
borde åka nu egentligen för gubbarna ska kolla på mitt demolerade badrumsgolv (vattnet läker in under kaklet när jag duschar) så att eventuell vattenskada förebyggs. tack å lov så har jag golvvärmen så de lär ju ta längre tid innan de händer nåt än om jag skulle varit utan den.

jag kan säga att jag knappt har kunnat röra mig i sängen inatt, de tog säkert 5 minuter att vända sig från ena sidan till den andra.. hela svanken och höftpartiet är kaputt fyy fan säger jag då bara. en promenad kanske skulle lätta på värken lite så vi får väl se om den hinns med idag... jobbar nämligen 15.30-00.00 å 00.00 är jag inte så sugen på att ta en promenad.

nä nu ska jag vänta på torktumlaren och vika lite tvätt under tiden, sedan bär det nog iväg

so long

byakamp

ont i hela kroppen, byakampen igår tog nog knäcken på mig. tack å lov så försvann värken mellan skulderbladen iaf, den va nog fan värst...

jag va värdelös på att stöta stock i år... jag fattar inte varför jag ska testa att göra på något annat vis då jag vet att det aaaldrig fungerar... jaja... shit happens. drog sönder armarna, ska ta en bild å lägga in senare på det lilla gnuggsår jag har efter repet som gärna ville sätta sig under huden på en... vi drog iaf ur ett lag och tog oss vidare så vi blev inte sist vilket skulle varit skandal!
minns inte riktig hur slutklämmen blev men jag tror vi kom på plats 6 av 10.. inte fy skam men nästa år då jävlar..

ni som inte varit och besökt byakampen på ledinge (graninge) har missat nåt, nästa år får ni se till att masa er dit... jag garanterar er ett och annat skratt =)

har suttit å tittat på familjeliv på alla som fått bebis eller ska ha bebis... gud va roligt för dom! själv har jag väl ingen direkt plan på något sånt just nu men de kanske kommer, who knows?
jag är så jävla uttråkad så jag vet inte vart jag ska ta vägen, har tillomed varit iväg med allt tomglas till den stora runda kupan.. nu funderar jag på att slå mig ner framför tv´n även fast jag tycker att de oftast är värdelösa program.. håll tummarna, guldprogrammet kanske går nu!

nene... nu ska jag ta å vila upp mig inför morgondagens jobb, hoppas att jag slipper jobba nästa helg bara. känns inte som att jag orkar de för tillfället.

gonatt!

bored..

sitter å tråkar ihjäl, jag har tillomed städat garderoben (!).. jag fattar inte hur mycke kläder man kan ha som man inte använder men gud va mycke fint jag glömt bort.. imorgon blir de nå gammalt på kroppen =)

försökte få tag på läkaren ändå, dock utan resultat... han ska väl ringa upp nån dag som de lät på sköterskan som svarade... nån dag? vilken dag då.. de e ju nu jag vill prata med karln!
aja... håller tummarna för imorgon.

om någon har något tips på vad man kan göra när man städat städskåpet, garderoben, skafferiet, pappershögen... pappersinsamlingen... rakat benen, diskat, tvättat... ge mig nåt att göra!!!

aja... jag ska inte sitta här å skriva en massa ordbajs...
imorgon ska jag INTE stressa något har jag kommit fram till, de e kanske e därför man blir som man blir..

sov gott allesammans, jag ser fram emot tips på göra :D


YES!!!!

den gick igenom! fy fan va skönt... trodde att jag skulle dö när jag kom dit (hade även reg.besiktning på dragkroken) å karln frågar efter monteringsanvisningar.. WHAT? hade inte en blekaste (plus att jag inte satt på skiten själv..)
herregud,... där såg jag pengarna ryka kan jag säga menmen... de gick vägen, med min kvinnliga list så satte jag mig på en bänk och såg olycklig ut så gubben sa att han kunde ordna de ändå :D

svar till natalie som kommenterade mitt förra inlägg: Min lilla röda är min lilla röda bil

jag har kommit på att jag tänker skita i att ringa till läkaren, svimmar jag på jobbet får jag väl göra de då... jag orkar inte ta tag i de helt enkelt. förra gången så blev de ju ett jävla ståhej å en förbannad smärta. suck.
nej till läkare, jag lever på som vanligt... kanske jag ringer om nån liten skulle säga till mig, men ack jag tänker då inte lyssna på nåågon annan.

nu ska jag ta å göra mig klar för jobbet, har insett att jag inte har några kläder... längtar tills jag får jeansen som jag beställde från ellos.. ska ta mig en titt om de möjligtvis förpackat skiten än. det värsta är att ALLA ellospaket fastnar i Ånge, jag hatar Ånge... vi på jobbet har kommit på att vi ska spränga stället (posten ligger där i typ ett dygn... precis som att dom låter paketen vila - låt mitt paket vila i mina händer tack!)

nu måste jag rappa på!
kräm


panik än en gång...

klockan 07.40 imorgon så får alla hålla tummarna för mig en gång för alla! imorgon bär det nämligen iväg till besiktningen med min lilla röda.. suck, tuggar sönder naglarna snart!!!
hoppas att den går igenom!

har varit tjejkväll hos madz ikväll, va lugnt och skönt tack o lov med tanke på att man ska upp och jobba, synd bara att det inte blev ett glas vin för min del och dessutom att de blev senare än väntat... ska nog fan lägga mig nu.. kommer somna som en stock.

kom hem och till min fasa upptäckte jag det som inte fick hända igen, funderar på att ringa läkaren imorgon.. måste bara hitta papperna från förra året så att jag kan se vem jag va hos eller vem som gav mig numret...
suck, orkar inte de nu..


jaja ska sova. gonatt!

ont i magen..

förbannat ont i magen och ingen matlust... vet inte vad som hänt, suck.
känner mig måttligt less på allt för tillfället.. hoppas att de blir bättre imorgon efter en tjejkväll med madz och pingy... har inte träffat pingy på ett bra tag så det ska bli roligt :D madde träffade jag ju på winnerbäck men henne träffar jag mer än gärna varje dag!

jag funderar på att köpa pms-piller, nog för att jag kanske inte har pms men hmm... fungerar nog ändå, ska konversera med syster för jag har fått för mig att hon testat nån gång. jag måste få upp humöret!!!

sitter och är livrädd för att jag inte ska komma in på skolan, jag vill verkligen plugga... jag blir tokig på att sitta här dagarna i ända och inte göra något annat... jag måste få förnya mig å hitta på något nytt! håll tummarna för mig gott folk att jag kommer in på skolan, skulle få besked i slutet av november som det såg ut..
har iaf lämnat in tjänstledighetsansökan så jag hoppas att jag får ok på den iaf.. då är man ju ett steg närmare mindre arbetstid =)

jobb jobb jobb... plikten kallar inte spec mycket idag. har inte kollat om det kommit nåt nytt men snart så ska jag ge mig in i evighetscirkeln igen.

nu kallar plikten från mina kollegor!
so long!

snart helg!

jag längtar tills klockan slår 16.30 idag å jag kan sätta mig i bilen och åka hem... eller ja till kramfors blir de ju men det är också hem :D

har inte skrivit på ett tag men jag har haft idétorka plus att jag inte orkat logga in och trycka på knappen.. har blivit mycke film den här veckan.

idag är min sista dag som team coach på jobbet... jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. visst de e skitgöra å mycke att pilla med men jaja.. synd att jag inte är det på riktigt bara, det hade inneburit lönelyft :D

ne fan.. klockan börjar bli mycke, jag måste hinna med lite innan jag åker till jobbet också.
lite bilder!

                

pissväder men ack en sån bra kväll!

(förlåt flickor om jag la ut bilden på er men jag måste ju få visa upp mina underbara vänner!)
/T

mamma mia

sitter och lyssnar på soundtracket till mamma mia... jag blir lite nostalgisk..
när jag va liten så fick jag ett samlingsalbum med abba... gud va jag måste leta upp de nu. den där filmen tog upp en hel del gamla låtar som e kanonbra! synd bara att dom där skivorna lär ligga i någon kartong långt åt fanders hemma hos far (å där måste jag säga har jag väl ett hundratal kartonger)

snart bär det iväg till mannaminne med pappa & rosie... ska äta där med rosies föräldrar.. kommer väl förhoppningsvis hem i tid så att jag hinner dra i mig lite vin innan det bär iväg på stan, crusing ikväll här i kramfors.

bara idag å imorgon kvar nu av ledigheten.. snacka om att de känns deprimerande. DE VA DEN SOMMAREN - PISSVÄDER! tror fan att de regnar nu också.. alldeles underbart (eller inte)!

annan rolig sida där man kan få presentkort å grejer... den här tipsar jag faktiskt riktigt mycke om, gratis smink va ju inte direkt kul...
www.gratisbio.se/?RecruiterID=61780 :D

nu måste jag röra på mig.
hare!

maestro...

idag... av alla dagar så åkte jag till sundsvall. det enda jag skulle titta på var ett par nya skor att promenera i då jag får ont i "överfoten" av de jag använder nu...

hoppade in på en restaurang för att käka lite men kortet fungerade inte... jaja lånade lite pengar å skulle gå å ta ut lite senare.. tyckte väl att de va hon i kassan som va helt blåst o inte kunde dra mitt kort så jag gick upp på indiska å skulle inhandla ett par nya leggings... fan å! samma fel där.

sprang ner till automaten å får upp texten "tekniskt fel" så jag ringde till banken och frågade va som pågick (?).. visst hade jag pengar å dom såg inga fel...
de blev ett nytt kort med en tiger på istället... (jag ska skänka 24:-/år till WWF - kände att jag inte kunde säga nej till 2:- månaden)...
nytt kort på g, så denna helg blir kortlös... å imorgon MÅSTE jag komma ihåg att gå på banken och ta ut pengar, de bränner till lite annars :(

de blev inga skor, jag hittade såklart ett par bra bara därför..
menmen... shit happens..


förlåt förlåt förlåt förlåt therese för att jag glömde bort din födelsedag i måndags, jag är INGET utan min almanacka!
ditt födelsedatum är från och med nu inristat på hjärnbalken..

/T

gratis smink..!

låter kanon... låt oss prova =)

http://
www.gratismakeup.se/Register.asp?r=4105

gratis medlemskap, inget tvång till något.. come on girls =)

/T

...barn?

Vilket av alla barn är du?
själv visste jag inte så jag kollade upp på: 
http://www.burkar.nu/ma/alma.html (jag är ett måndagsbarn)

Måndagsbarn är ögonfröjd. Måndagsbarn är snällt och rart.
De som är födda på en måndag, är oftast svärmiskt anlagd, har ett sinne för poesi, är mild, vänlig, godhjärtad och hänsynsfull.


Tisdagsbarn är älskvärdhet. Tisdagsbarn gör allt med fart.
De som är födda på en tisdag, är vanligen starka och handlingskraftiga, men de är ofta krigiska och går anfallsvis tillväga.



Onsdagsbarn får lida ont. Onsdagsbarn är kärt besvär.
De som är födda på en onsdag, har i regel snabb uppfattningsförmåga, de är inteligenta och läraktiga, men de kan ofta vara ganska självsvåldiga.



Torsdagsbarn slita tungt. Torsdagsbarn gör fin karriär.
De som är födda på en torsdag, är gärna energisk och snabb i vändningarna, men kan ofta förivra sig och handla oöverlagt.



Fredagsbarn är goda och givmilda. Fredagsbarn gör gärna gott.
De som är födda på en fredag, är kärleksfulla och trofasta. De förstår att skapa ett lyckligt hem och har i regel tur med kärlek.



Lördagsbarn får arbeta för födan. Lördagsbarn får slita hårt.
De som är födda på en lördag, har sällan tur med kärlek. De har vanligen lycka med sig i handel och penningaffärer.



Söndagsbarn är sött och snällt. Söndagsbarn har det alltid bra och får det mesta de vill ha.
Det har alltid ansetts för lyckligt att vara söndagsbarn. De kan se in i framtiden, nästan allting lyckas för dem och de har livlig fantasi.


...alldeles underbar!

winnerbäck är värd varenda krona... varje öre fyller mina öron med ljuv musik!
min röst va död, jag kunde inte skrika o gorma som jag brukar göra men åååh... åååh. de e bättre än en sån där god lakrits-klubba!
regn å grått väder gick an, jag kände inte ens hur blöt jag va medans jag stod där å lallade med.. one more time please..
synd att de dröjer mellan gångerna... aja... jag får väl nöja mig med den fina wunderbaumen och nyckelsnöret jag köpte... plus alla skivor jag har sedan tidigare!

jag lyckades ta ett par kort, jag har inte hunnit få in dom i datorn än så de får bli vid ett senare tillfälle jag delar med mig av dem..

winnerbäck

äntligen är dagen här, ikväll spelar winnerbäck i sundsvall å jag, milla å madde ska dit =) UNDERBART!
jag hatar fortfarande vädret, jävla fan... varför kan de inte va varmt å soligt när vi ska vara ute hela kvällen?

härmed ber jag till gud: "kära gud, låt det blir mer än 20 grader varmt ikväll så att vi slipper stå och frysa och slipper hoppa frenetiskt för att få lite värme i kroppen... amen"

då va de gjort!
nu ska jag återgå till telefonen.

c ya

tråkigt väder..

såklart att när jag väl får semester så är vädret värdelöst :( menmen förhoppningsvis blir det någon fin dag i veckan!

nu sitter jag på axelle i fikarummet.. väntar på att sandra ska bli färdig med sina kunder.. kul att snacka en massa skit å inte göra nåt måste jag säga. längar INTE tillbaks till jobbet.

på söndag bär det iväg till winnerbäck! det ser jag verkligen fram emot... ska försöka ta någon fin bild som jag kan lägga upp här sen.. hoppas att han spelar alla bra låtar! å att jag sjunger så att rösten är borta på måndag..

nu ska jag vara social igen!
bye!

ps. krya på dig therese!