don't try this!

var otroligt pigg imorsse och klev upp strax efter sju, fixade frukost.. sprang ner i tvättstugan och började läsa en artikel som är en del av vår kurslitteratur i detta moment (synd att det är sjuuukt jobbigt att läsa den bara). allt flöt på bra tills jag gick ner i tvättstugan igen, det visar sig att andreas badrumsmatta (eller en del av mattan) inte riktigt tycker om vatten och har börjat luckra upp sig vilket har medfört att tvättmaskinen har stannat med en errorkod. SHIT! lyckas efter många om och men få ut mattan och min duk som finns i tvättmaskinen, ser ut som att jag tvättat en katt som lidit av skabb! med andra ord är det "hår" överallt.. slänger håret som jag får ut ur tvättmaskinen, slänger mattan och min duk (som för övrigt var trasig sedan innan men har blivit ännu trasigare under denna tvätt), startar maskinen igen och håller tummarna..
går ner i tvättstugan igen, efter en sisådär 30 minuter, och finner till min fasa att det har blivit error igen.. kör en snabbmatning för att försöka få till att maskinen ska mata ut vattnet som är däri men icke. fuckfuckfuck! efter tio minuters fasa i det där lilla rummet tar jag med mig tvättkorgen och vandrar mot lägenheten igen, lyfter luren och felanmäler tvättmaskinen.

nästa gång jag tvättar (badrumsmattor) ska jag minsann kontrollera varenda liten detalj så att den inte kan släppa i kanterna.. det är ett helvete!


nu ska jag kämpa mig igenom dom sista sidorna av artikeln och sedan övergå till att läsa svensk kurslitteratur (längtar efter svenska ord!) innan jag göttar ner mig i det sista kapitlet i vår huvudbok.. sen är det dags för föreläsning!

hepp hepp, kan bara bli bättre nu!

ett år!

med underbaraste andreas! <3

vakuum!

alltså att vakuum kan vara så himla intressant, i mitt nästa liv ska jag minsann bli vakuumförpackare.. har med andra ord just vakuumförpackat våra duntäcken i våra nya vakuumpåsar. dessvärre så finns det inte så himla många påsar att packa i här hemma utan endast en återstår och vi har för få kuddar att stoppa i där för tillfället.. jag längtar tills nästa gång!

hur som så har vi städat ur "haga".. det var också intressant, ett par spindlar och dammtussar senare så var vi klar.. tre timmars slit och äntligen kan vi koncentrera oss på vår nya lya fullt ut :)

annars då?

ikväll smakar vi nya polly.. dregens pollypåse "rocks". göttans.. riktigt bra måste jag säga, vet inte riktigt om andreas säger detsamma (känns som att det bara är jag som äter..)

nu ska jag socialisera mig innan det blir sängen.

tjing!

jag får liksom ingen ordning..

.. på mitt liv .. eller jo, fast tiden räcker inte till!

igår var det fullt upp från morgon till kväll.. jobbade 7-12, hoppade på bussen och var hemma 12.40, slängde i mig lunch och sprang till universitetet och hade föreläsning till 16, och som dom flesta vet var det pengar på kontot igår så vi åkte och shoppade på coop efter att andreas slutade jobba så jag var väl hemma strax efter 18 på riktigt, 19.30 hade vi ätit och då var det disk och sen gnällde jag resten av kvällen på att jag var trött.. strax efter nio hoppade jag i säng och sov som törnrosa till klockan 7 imorsse.

snoozade lite väl mycket och dividerade med mig själv om jag skulle ta mig till iksu för första gången på väääldigt länge och bestämde mig för att stanna hemma.. tills klockan var kvart i åtta, då jävlar blev jag förbannad och sträckte mig efter baddräkten (badräkt? jobbigt att skriva..) som låg i byrån bredvid sängen.. drog på mig den medan jag fortfarande låg och insåg att den var lite tajtare än sist jag hade den på mig, hämtade en väska och tryckte ner underkläder och en handduk, klädde på mig och cyklade till iksu.. så här i efterhand var det underbart skönt (ända tills det kom en skolklass och skulle ha lektion i den delen av bassängen där jag simmade - ofcourse)..

efter mitt pass på iksu har jag hunnit med en sväng till optikern - jag ser fortfarande riktigt bra (ut :P) tydligen, så eftersom jag slapp köpa glasögon så tog jag en promenad på stan och köpte mig ett par nya vinterskor.. samma lika som förra året (dom som jag fick lämna tillbaks pga dålig kvalité) och hoppas nu att dom ska hålla måttet.. dom är  sååå fina :D



nu ska jag rota igenom frysen efter någon slags middag, sen två timmars föreläsning och ikväll tänkte vi spendera ett par timmar på haga.. om någon har ett par händer över så tar vi tacksamt emot städhjälp ;)

hare bra!

axtorpet!

sitter hemma i lyans lugna vrå och väntar på att klockan ska bli kvart över ett så att jag kan börja röra mig mot öp för dagens dugga.. känns som att vänta på julafton ungefär, hur långt bort som helst!

det enda man gör numera är att flytta runt kartonger, packa ur kartonger och packa i kartonger.. känner att jag inte vill ha allt skräp i lägenheten utan hellre går igenom det en gång för alla och packar ner det i förrådet (som är desto större än vårt förra :).. flytten gick smidigt då andreas lyckades låna en lastbil istället för ett släp.. blev två vändor totalt bara så man slapp ju åka hejvilt runt överallt iaf :) pappa, hans sambo och andreas föräldrar var här och hjälpte till så det blev inte så himla mycket spring heller vilket var skönt. så här i efterhand har jag insett att den största nackdelen med en flytt är vad den gör med ens händer, är så himla torr och fnasig efter alla kartonger jag burit så det nästan gör ont att tvätta händerna.. i övrigt känns allt toppen!

igår pluggade jag lite på uni, tog en fika med frida här hemma och drog sedan iväg till gammliavallen och tittade på när ufc kammade hem segern och därmed en plats i superettan.. var en grym stämning och läktarna var nästan fyllda :) resten av kvällen spenderade vi i soffan, på affären och runt om i lägenheten (just det där med kartongerna då..)

nu ska jag läsa en sida i en bok, käka lunch och vänta på att klockan blir lite mer.. hoppas ni har en bra dag!

invigning av internet..

..i nya lyan! funkar finfint! :D

nu ska jag ta å hämta carran så jag får lite bärhjälp ikväll, karln är ju ute och svänger sina lurviga med jobbet.. :)

arbetsdag två.

sjukt trött men samtidigt riktigt peppad för att åka iväg och jobba så det är väl bara att dricka lite extra kaffe så här på morgonen antar jag.. idag är nämligen min andra arbetsdag och idag ska jag nog få börja på riktigt, kommer att bli skoj :)

på sidan av plugg, jobb och packning av kartonger så känns det som att vi nätt och jämt hinner sova.. var iväg till svärfar (och svärmor som inte är hemma) igår för att byta däck så rullade väl in här hemma strax efter nio, knäckt. längesen jag låg i sängen innan tio men igår hände det plötsligt! förhoppningsvis blev det runt 7 timmars sömn inatt, det behövs..

annars så kan jag meddela att vi idag ska hämta lägenhetsnycklarna så nu är det på riktigt.. äntligen! på lördag går riktiga flytten men vi tjuvstartar redan ikväll ;)

nu ska jag fortsätta lyssna på andreas snoozningar och dricka upp kaffet.. ha en bra dag! :)

uppe med tuppen..

jo det är dags att vända tillbaks dygnet igen, eller iaf lära sig att inte snooza i tre timmar.. har tack och lov lektion nu två dagar i rad, klockan 8 på morgonen. känns tryggt att ha något man måste gå upp till två dagar innan nästa arbetspass :)

sitter och snurrar på facebook, som vanligt.. ramlade in på en av mina kusiner och förundras över hans söta flickor och hur det kan komma sig att dom börjar bli nästan är lika gamla som jag (för det är så jag minns det, mina kusiner är typ 20.. jag 10)! menmen det är väl bara att bita i det sura äpplet och inse att man börjar bli till åren, jag är ju faktiskt närmare 30 nu och dom 40. tiden går fort!

annars då? pluggelipluggelipluggeliplugg! finns egentligen ingen tid till annat, trots detta så packar vi kartonger och donar på här hemma (läs ligger framför tv'n och myser) i väntan på att det ska bli torsdag så att vi får dra första flyttlasset! wiihoo :D

igår tog jag tillfället i akt (pluggtillfället) och färgade håret.. det var på tiden måste jag säga, och för en gångs skull tror jag inte att jag har fläcktyfus över hela ansiktet. bara nåågra få fläckar, stolt :)

nä nu ska jag ta å fixa lite innan jag ska iväg, matlådan ska packas.. måste leta upp lite frukt och borsta taggarna. heldag på uni väntar!

tipp-topp!

hade en heldag i ö-vik igår, strosade på stan och shoppade lite.. såg när modo körde över luleå och kammade hem segern och käkade indiskt på en restaurang innan vi åkte hem. riktigt mysigt och en superdag om man jämför med typ idag.. har så himla tråkigt och det finns huur mycket som helst att göra. vi har tagit en promenad på närmare 1,5 timma.. skönt ute men lite för varmt för dom kläder vi valde att ha på oss. nu sitter andreas och tittar på fotboll online (ufc - boden), inte riktigt min grej så jag ska väl plugga eller nåt och därav anledningen till det här meningslösa inlägget..

jaja. heja ufc! (för om ni inte vinner så tror jag det blir sura miner här hemma ikväll)

måste inflika att vi bara har typ en vecka kvar i den här lägenheten, liiite magont för det men det blir nog superbra på berghem också... nervööös :D

hepp hepp.. plugga plugga!

i dit it!

jag klarade tentan.. jag är godkänd på moment ett, momentet som ska vara det värsta av fyra!! tårarna rann när jag såg bokstaven vid mitt nummer.. UNDERBART!!

nu en sväng till uni, kanske lite öl på EPP'n och sedan fira med hjärtat ikväll!! :D

så himla trött!

gjorde min första arbetsdag igår (på väldigt länge!) och idag är jag helt knäckt.. har nog aldrig sovit så hårt mellan snoozningarna någonsin! men det var riktigt roligt iaf, det är något speciellt med att jobba.. det blir liksom lite lättare att göra allt annat, som nåt slags avbrott i vardagen. det här kommer att bli super hur som :D jobbade dock inte där jag ska jobba på riktigt igår utan fick hänga på med på en annan plats men det var nyttigt för stället är gigantiskt och jag lär nog behöva karta för att hitta där inne ;)

igårkväll käkade vi hemmagjorda hamburgare, bullar och myste i soffan hela kvällen! går inte att beskriva hur glad jag är att jag hittat min prins :)

nu då? jo det ska jag säga er.. jag ska läsa ut kapitel tio innan föreläsningen klockan ett och sen ska jag skriva ut lite papper!

hörs!

piiiiiip

jag tycker inte om nek, jag fattar ingenting.. eller jo lite.. men nu när vi övergått till engelsk litteratur så vet jag inte riktigt var jag ska hä mig åt.. men det löser sig nog snart, när jag lärt mig alla konstiga nya beteckningar i formlerna och förvirrat mig själv många gånger om så kommer det sitta för evigt.. nash-jämvikten (nash-equillibrium) - here i come!

...

rubriklöst men ack så bra ändå.. jag har gått och blivit med jobb så nu är det dags att sätta sig på cykeln och trampa iväg för att göra en kråka på kontraktet :) wiihoo!

håll tummen!

sitter och äter en macka, med alldeles för stora tuggor.. lite stressad och lite nervös inför dagens utmaning - tenta! håll tummen för mig!

har inte blivit så mycket skrivet den här veckan och det är väl främst pga tentaplugget, har typ bott på universitetet och när jag inte varit där eller nere i någon uppgift så har andreas lyckats fylla år och ha kalas och allt vad det innebär.. med andra ord har det varit full fräs i veckan!

är dessutom gräsänka i helgen, andreas har dragit med grabbarna till finland för att titta på fotboll.. själv ska jag galeja lite har jag tänkt.. sittning imorgon! :D

nä.. det finns helt enkelt ingenting att skriva, nu ska jag fortsätta mata magen så att den står sig ett tag. tentan är nämligen från nio till tre.. sex sjuka timmar!

ha en bra dag! :)

underbar helg :D

landade vid fem i älvsbyn med tre fina vänner och fick supergod middag av carros familj :) satt och surrade och bara tog det lugnt hela kvällen och avslutade med lite kortspel i helgens bostad, husvagnen. somnade faktiskt rätt tidigt men vaknade därav lika tidigt och insåg hur dumt det var att vi stängt av kupévärmaren.. jag höll nog på att frysa ihjäl där ett tag innan jag somnade om (fick värme genom att andas under täcket.. hahaha).



på lördagen köpte vi falukorv, räksallad och polarbröd (närproducerat ;) och åkte sedan till storforsen utanför vidsel och förundrades och hade picknick :) riktigt mysigt! rätt mäktig fors dessutom, har ni vägarna förbi så avlägg ett par timmar och vandra upp vid den.. grym!



efter våran lilla tripp åkte vi förbi carros farmor och farfar och drack kaffe och åt kakor, hon är en jävel på att baka carrans farmor.. mums! :)

på kvällen bjöds det på tacos och tiden där emellan pluggade vi.. och pluggade och pluggade (vilket det är dags att göra snart också)..

på söndagen blev det mestadels plugg, tittade lite på lilla sjöjungfrun med carros bonuslillasyster innan vi packade hem oss och fick dessutom träffa nytillskotten i familjen i ett par timmar - två urgulliga kattungar :D

tog en pizza i piteå och rullade sedan hemöver.. kom väl hem strax innan åtta, började baka bullar och svirade ihop en halv smörgåstårta innan vi gick och la oss. måste ta vara på all tid nu i tentaveckan, men en födelsedag är en födelsedag och den ska firas :D

nu ska jag göra mig klar för en heldag på uni!