mästerverk!jag, carro, sofia och ankan målade denna fina tavla till frida, bästa födelsedagspresenten ;)

äntligen fredag!

eftersom vi varken har lektion eller föreläsning idag så tog jag mig friheten att låta alarmet vara avstängt och vaknade utsövd kring 11 (11!!! - paniiiik!).. trodde inte att jag kunde sova så länge men tydligen.

och eftersom jag inte orkade masa mig till iksu så återförenade jag mig med mina promenadskor, yr.no visar att det bara är -7 här idag så det gick ju bra! nu har jag kommit hem igen så de e väl dags att stöka undan lite prylar, skriva inköpslistan till kvällens fredagsmys och vänta på att min underbara slutar jobba..!

hepp hepp!

hmm..

..tentan är avklarad men vad är sannolikheten att det har gått så bra som det känns att det gått?

hålla tummen..

..för mig, imorgon. jag lägger ner pluggandet, jag känner att jag inte kommer någonvart nå längre.. om jag inte kan det nu så kan jag det inte imorgon heller.

i övrigt så rullar allt på.. ska nog ringa mamma och fråga dresscoden inför helgens galej så att vi kan packa ikväll, jobbigt att måsta göra det innan man åker imorgon.

men håll tummen, 9-13!

...

jamen då drar man väl till universitetet igen, tentaplugg säger jag bara.. tentaplugg! tur jag har mina fina vänner som trycker in saker i min skalle, jag ser faktiskt fram emot att få torsdagens tenta avklarad.. fantastico!

<3

idag är det alla hjärtans dag och idag har spenderats på skolan, nu hemma i soffan och förhoppningsvis behöver jag inte sitta här själv hela kvällen..

andreas kan skatta sig lycklig över det lilla paket jag lyckats åstadkomma på existens minimum.. men det är tanken som räknas!

nu blire matlåda till middag.. sen lite tentaplugg innan jag lägger boken på hyllan för dagen!

ett år..idag är det ett år sedan hon försvann och igår blev jag påmind när hittade jag ett par bilder från ett av mina kalas genom tiderna.. och där satt hon, momma, glad och levande bland oss vid köksbordet och fikade.. man är nära till tårar varje gång något sånt dyker upp, något minne.

det spelar ingen roll att det gått ett år, jag förväntar mig fortfarande att hon sitter där på sin stol i köket varje gång jag hälsar på moffan.. saknaden är fortfarande stor och jag tvivlar på att den kommer att bli mindre, älskade älskade momma!

nyinflyttad :)

jamen då var man inflyttad då, det enda som finns kvar på mariehem är min kökslampa, mitt tidningsställ och mina blommor.. hämtar dom senare, när det finns plats!

numera bor jag i andreas förråd.. det är liiite tajt!


återförening!

trött som fan men glad att mina kaffekoppar har flyttat in här med mig :)


ny adress!

i förrgår bytte jag adress så numera kommer min post hem till andreas (och mig), det känns underbart!

och imorgon planerar vi att dra det stora flyttlasset från mariehem till haga, hem till haga.. :)

nu middag och slapp innan det är dags att öppna statistikboken igen, börjar bli smått less på denna inferensteori - men nu är det bara sex veckor kvar!

1+1=2

nej.. det blev ingen lägenhet men va fan, vi flyttar ihop ändå.

så snart som möjligt ska jag trycka in mina prylar i den redan välfyllda tvåa som andreas har.. känns bra iaf :)

annars då? bara plugg.. så jag ska väl ta å fixa käk nu innan jag sätter av med studierna på nytt (jag har skjutit upp det allt för länge redan nu)..


btw: om någon vänlig själ här i umeå vill låna några blommor så är det bara att höra av sig! (detta i väntan på fler fönster = ny lägenhet)