bilbingo!

igår tog jag med mig therese och johanna på en bilbingokväll vilket var väldigt trevligt, dock så vann vi inget och det gör ju hela situationen mindre trevlig.. jaja.. bättre lycka nästa gång.

idag har jag för avsikt att försöka få upp lite bilder här.. jag hoppas att jag hinner, eller hinner gör jag nog men har ork..

nu ska jag iaf dricka kaffe.

onsdag

japp.. onsdag igen då, tack och lov så har jag inte semester längre när dom kommer och tömmer soporna (lever om som fan..) utan är vaken. synd bara att jag ändå blir lika jävla irriterad på skiten! restaurangen här nedanför slänger allt glas i soporna, hur kan dom få göra de? jo..! sollefteå kommun har inte restriktioner gällande sopsortering.. suck.

har sovit som en gud inatt..! helt underbart att vakna upp och känna sig hyffsat utvilad, nu väntar en lååång arbetsdag.

funderade på de där med skillningen jag skrev tidigare, tiden går jävligt mycke snabbare när man har något att göra på jobbet.. i vanliga fall sitter jag ju bara och väntar eller letar efter något att göra men igår så rullade allt på. skilla mig på privat igen tack <---så känns det.

nä nu ska jag bestiga det lilla berget som ligger i diskhon så att det är borta tills jag kommer hem ikväll och sedan ska jag dricka upp kaffet och ta bilen till jobbet (fan också.. vill inte ta bilen men vad gör man när man har bråttom efter jobbet..)

ha en bra dag :D

matlagningsdag..

kom hem efter jobbet och fick mig en liten tankeställare när det vankades middag och lunch tills imorgon, svängde ihop en röra och gjorde bakad potatis till middag men lunchen den ville inte riktigt samarbeta med mig..
gick igenom en del recept och bestämde mig för att göra thailändsk kycklinggryta.. blev riktigt smaskigt måste jag säga =) nu håller jag på att koka ris för att lägga i matlådorna som blev av kvällens matlagning.

idag på jobbet fick jag en liten chock då dom skillade över mig på konsumentsamtalen, i vanliga fall svarar jag bara på företagssamtal men jävlar va jobbigt de blev. jag har förträngt allt som hade med privatskillet att göra men jaja.. det gick efter ett tag.. PJU! jag hoppas att kunderna blev nöjda iaf.

har varit och lämnat igen filmen också.. handlat lite och surrat en hel jävla massa i telefon. det är ju sanslöst att man kan fortsätta i luren trots att man pratat med ett gäng kunder idag, cirka åtta timmar.

jaja.. nu ska jag ta å gå igenom min gamla telefon en gång för alla och sedan ska jag väga kartongen för att få fram ett pris på frakten för den.

hoppas alla haft en bra dag, min blev rätt lyckad trots skillningen på jobbet..

tjingeling.

tisdag..

igårkväll efter jobbet så kom lena förbi, gick på biblioteket (jag måste verkligen ta mig i kragen och börja låna böcker istället för att köpa dom) och sedan gick vi in en sväng på jysk. hade bestämt att vi skulle titta på film så vi gick iväg och hyrde revolutionary road och jag kan ju säga en sak: SE DEN INTE!!!

innan vi gick hem så tog vi in på ica och köpte grönsaker och dip och sedan tog vi en sallad på city.. allstå jag skäms! jag har varit där fyra dagar i sträck och ätit.. nu får det vara nog!

ja vi såg såklart filmen som var helt jävla värdelös, det var väl lite spännande i typ två minuter någonstans i slutet men ja.. that's it!

tog ett tag innan jag somnade, läste lite bok och så där.. sov som en kratta, klev först upp efter cirka femton minuter i sängen för att kissa.. vid halv två så klev jag upp och kissade igen.. vid fem så började jag bli kissnödig men tjurade mig kvar i sängen och höll mig tills den där förbannade lastbilen kom och började lasta gastuber eller va fan han nu gjorde... HALV SEX på morgonen!!!!! jaja.. klev upp och kissade, gick tillbaks till sängen och lyckades faktiskt somna om.. vaknade när klockan ringde vid halv sju och trodde jag skulle dö av trötthet, varför somnade jag om för? alltid lika dum..!

nu är det tisdag.. med idag inräknat så är det sjutton arbetsdagar kvar för mig innan jag börjar skolan.. sedan lär det ju bli ett gäng till under året som går men ja, så ser det ut nu.

wiiihooo.... idag hoppas jag att det blir lite roligare på jobbet än igår.

dags att läsa lite recept för att hitta på något till dagens lyxmiddag =) jag hoppas jag hittar något snabbt, enkelt, billigt och kanongott!

ha en bra dag :D

måste verkligen åka till nykvarn!!!

titta in den här länken ----> den här.. jag håller med hanapee till fullo, det är precis så man gör en kvinna lycklig!

just nu letar jag efter hur långt det kan vara till detta underbara slott i nykvarn, dit styr jag kosan så snart jag har pengar och lust till gott!

dreggel..

synd att det ligger utanför södertälje =(

63 minuter..

jag räknar ner till dagens hemgång.. dessutom funderar jag på att räkna ner till helg, i arbetstimmar.. tiden hemma spenderar man ju rätt lätt på egen hand även om man inte gör något speciellt.

det finns snart inga fler bloggar att läsa känns det som.. vad gör man när internet tar slut? (vilket det gör typ en gång i veckan..) tips tack!

längtar hem, hem till middagen och filmen som vankas ikväll.

tänk om man vore barn på nytt, ack va mycke jag skulle göra annorlunda.

astronojja!

alltså det kan inte vara sant? jag försöker gå in på http://www.tidningenhennes.se/ och möts av följande text:

Hej!
Trots stort engagemang från såväl redaktion som läsare har tidningen hennes inte lyckats nå upp till de förväntningar vi hade vad det gäller försäljning. Tyvärr kommer vi därför lägga ner tidningen hennes och så även denna sajt.   Du kommer om ett par sekunder att pekas om till amelia.se   Vi som har jobbat på hennes vill passa på att tacka alla läsare och besökare för den här tiden!

va fan är det som händer? dom kan inte mena att dom lägger ner en av dom bästa tidningarna någonsin? eller ja iaf den tidningen med bäst horoskop, den med mest trovärdighet.. (oftast är det därför jag läser tidningar) än en gång: DYNGA!

suck pust stön..

lunchen är snart slut, vet inte riktigt vart jag ska hä mig snart.. fortfarande hungrig (innebär ju att man unnat sig för mycke under semestern).. jag skulle göra vad som helst för att få tutta på någonting och dra ett djupt..

jaja.. nä. jag ska jobba istället.

vill hem och sova.

bilbingo..

snälla alla, håll tummarna för mig på onsdag - först och främst för att det ska bli bilbingo i forsmo (att man kommer iväg alltså) och sedan för att jag vill vinna en jävla massa pengar..!!

återigen jobb..

sitter på jobbet och håller på att få nå jävla bryt.. jag är tröttare än tröttast! (kanske inte borde sett två filmer igårkväll trots allt)..

åkte till j igår.. kändes som att det va lättare att vakna där än hemma hos mig, de va lika jävla svårt ändå. drog mig ur sängen ca 20 minuter efter att klockan ringt (vilket jag inte ens minns att den gjorde..) tack och lov så behövde jag inte kliva upp själv så de gick lite lättare pga de också.

ikväll ska lena komma förbi, hyra film och ja.. surra kanske?

än en gång så föröker jag vara nikotinfri.. jag är värdelös på de här, trots allt så har jag ju faktiskt inte tagit en snus sedan början på april (men har istället rökt desto mer..) har varit nikotinfri i ca 16 timmar nu vilket inte är någonting alls.. jaja. jag ska klara de här, jag har banne mig inte råd när jag sätter mig i skolbänken.

nä åter till jobb.. har tagit fem samtal hittills och gjort ett mail. känner mig förbannat lat men va ska jag göra när det knappt finns något?

/T

gårdagen...

och dagen för all del..

måste väl säga att jag är nöjd med gårdagen, när j åkt hem så gick jag med mamma, åke, bengan och annika för att äta på city-pizzerian.. beställde in lite öl och käk och sedan surrade vi på bra länge.. efter det så gick vi ner på toledos och drack en öl till innan vi började röra oss och skilda håll.. på toledos va dessutom bengans döttrar och en respektive till en av dom..

sen ringde therese så jag gick hem till mig med henne och vi sprättade vinarna.. lite senare så kom carro på besök och vi gick vidare till en liten förfest där det va rätt mycke folk ändå.. efter det blev det en korv på time (höll på att hungra ihjäl) och sedan tappade jag alla men hittade istället sandra och lina från graninge =) vi gick och drack lite öl och åt en laxrulle (fan vad jag äter??!), riktigt trevligt! sen gick dom iväg till sitt och jag letade upp mamma och åke igen fast denna gång då i parken. satt där med dom bra länge innan syster kom och drog iväg mig och vips så hade jag också hittat therese..
vi tappade såklart syster också och gick upp på stan.. såg en bloddränkt kille (inte dränkt men det rann i ansiktet på honom.. =( ) som skjutsades in på bår i en ambulans.. vände och gick åt andra hållet istället.. köpte två korv med bröd (!!!!!!!) och följde therese upp för backen en bit innan jag gick hem. deckade rätt snabbt.

idag så har jag diskat.. (of course) och nu ska jag ta å plocka ihop resten.. frukosten har slinkt ner också. någon dag framöver så ska jag lägga upp fler bilder men här har ni några från mobilen iaf =)







sen tog batteriet slut i telefonen och vanliga kameran va såklart hemma.. men de kommer mera lite senare eller någon annan dag (har ju lite att ta igen)..

tjingeling.

back in town..

japp nu har jag kommit in i staden igen.. sollefteå alltså.

har hämtat ut winnerbäck-biljetterna, varit på bolaget och inhandlat vin och lite cider inför kvällen, varit på lindex och kollat på en alldeles för dyr regnjacka (399:-, men om det här vädret fortsätter så ska jag banne mig köpa en.. det går ju inte att vara ute!!!) och hämtat ut förköpsbiljetter till valvet ikväll.. en liten backup-plan eftersom det är så pissigt väder.. om det regnar ute så har vi ju då möjligheten att gå in på valvet utan att behöva stånka oss in och trängas i köer..

kom iaf hem strax efter tre så jag har ju hunnit med en del.. nu har jag duschat och väntar nu på att håret ska bli någorlunda torrt så att jag kan fixa det.. blir stuprörsjeans, gladiatorpjucks och linne ikväll.. känner inte för att ha klänning (inte just nu iaf men vem vet..)

nu ska jag nog ta och dricka lite cider, vänta på håret som jag skrev tidigare och sedan ska jag beställa pizza till mig och flickorna (lena och milla)..

SNÄLLA GUD LÅT DET SLUTA REGNA (om du nu finns förståss..)

regn regn regn..

nu har jag bytt nummer.. mitt nya har jag förhoppningsvis fått ut till alla berörda. om du inte fått något sms men borde ha fått det så hör av dig ;)

ikväll är det laxfestivalen i sollefteå och vad är det för väder ute? jo.. spöregn såklart! blir så jävla less på det här. vi hade lite planer på att grilla men ja.. de blev inget med det heller med tanke på att regnet öser ner. får bli en pizza eller något liknande?

har fått lön, fått igen pengar från ticnet och betalt alla räkningar.. nu ska jag hämta ut biljetterna en andra gång och den här gången gör jag det banne mig på atg och inte över internet.
27 november blir det winnerbäck i swedbank arena med natalie och benny! underbart roligt... jag längtar som en tok!

nejnejnej.. nu har jag inte ork att sitta här längre.. ska se när j tänkt att åka mot sollefteå så att jag också kan göra mig klar för att åka hemåt ;D

håll tummarna för mindre regn idag gott folk! sollefteå kan behöva det..

hej hej.


vinkväll..

ikväll blir det lite vin på risön med magda, björn och anders.. hoppas det blir trevligt =) eller ja hoppas, de brukar ju bli det iaf.

va och åt lunch med theresé idag, gick på expert och köpte en ny kameraväska (utan magnet!!!) och sedan åkte jag med pappa hem till graninge för att hämta bilen.. fick såklart middag där också =)

hm... vet inte riktigt varför jag gick in hit men i väntan på bättre tider så blev det så.

ska ta å hänga lite tvätt nu =)

over and out.

riiiiiiiiik!

jag är så himla glad att jag missuppfattat vår månadslön.. jag är riiiiiik! plus att jag även får lön nästa månad och månaden efter det.. jag kommer nog att klara dom första månaderna utan problem, synd bara att de blir lite värre efter de =/

nu ska jag gotta mig i lönespecen igen ;)


löning..

specen kom igår.. wihoo tänkte jag tills jag insåg att dom gett mig för mycke pengar =( jag blir så jävla irriterad..!  måste försöka få tag på någon så att jag löser det nu och så att jag inte får ett bakslag i augusti eller september.. dynga.

nu ringer vi "lönekontoret"

tjingeling.

fem dagar kvar..

jag skulle nog behöva fem veckor till av min semester, dom fem dagar som är kvar känns som att dom kommer att flyga fram och att jag inte ens kommer att få ta del av dom =(

jaja.. det är 18 arbetsdagar kvar.. jag ska räkna ner så det bara sjunger om det, efter det så ska jag väl försöka jobba någon helg i månaden iaf.

har ingen aning om vad jag ska göra idag riktigt, kanske ska ta å fixa in programmet för mobilen i datorn och sedan pilla lite med den.. skulle vara kul att ha lite musik och så.

MEN NI! jag har installerat om datorn eller iaf återställt C-disken till fabriksläge.. när jag kom hem igår så slog jag på datorn och skulle kolla en fond som vi skapat och när jag sedan slog av datorn så stod det att det fanns nya uppdateringar.. fine - ominstallation = borttag av alla gamla uppdateringar.. jag tryckte på att datorn skulle installera alla och stänga av sedan. ungefär 30 minuter senare stod skärmen fortfarande på och jag låg och läste.. jag klev upp och gick fram och tittade vad som stod; installerar uppdatering 17 av 78 (!!!!!!!!!) va fan ska jag med så jävla många uppdateringar till?

jaja.. så blev det iaf. jag vill ha msn men jag hittar ingen version som fungerar med vista. kan någon hjälpa mig? någon som har 8.0 på sin dator?

nu ska jag hitta på nåt =)

tjing!

loppis-dag

klev upp i tid imorsse, va på banken vid elva med min syster och barnen.. satt där någon timma. gick på ica en sväng och väntade sedan på magda och björn.. dom hämtade väl mig strax efter tolv och vi åkte mot näsåker för att kika in på loppisen där.. jag köpte inget men björn köpte en gasol-kyl till husvagnen för tjugo kronor och hans systerdotter köpte sig en vhs..

åkte turistvägen mot sollefteå igen och kikade in på en loppis efter vägen där dom bara hade skräp. ner till mamma och lämnade tank-kortet, en väska och lite paprikaplantor.. (theresé du måste komma och hämta en du också ;) hämtade upp min kofta och en matlåda också..

åkte in till stan och tog en snabblunch på statoil innan vi åkte ner på en av loppisarna i stan.. där köpte jag två muggar till j's husvagn, kaffemuggar som håller värmen, och en jättefin turkos/mintgrön skål (kan inte riktigt bestämma mig för vilken färg den är).. gick hem till mig för att uträtta en massa "behov" och sedan iväg på nästa loppis, där köpte systerdottern kritor så att hon kan måla på asfalten men inte mycke mer än så blev de.. (björn och magda fyndade lite grand på den första av dom inne i stan också)..

iväg till risön och började spela kort, blev bjuden på middag där också =) jättegott! pasta och baconröra.

kom hem för ett tag sedan, vi har spelat kort typ hela kvällen.. är alldeles mör i skallen efter att vi spelat tecken (jävla stress-spel där man ska hålla reda på så himla mycke!)..

nu ska jag nog krypa ner i sängen..

nattinuffsan.

ticnet..

har ringt ticnet och fått info om att dom ska göra en återbetalning.. som tar upp till en VECKA!!! jag blir tokig.. varför ska dom knycka pengar av mig för? argh! på torsdag måste man hämta ut nya biljetter.. helvetes jävla skit. jag hoppas för all del att det går fort och att ticnet använder samma bank som jag för om dom gör de så går det på ett kick.

jaja.. jag får låna pengar till biljetterna.

ett plus är ju att vi fick bättre platser efter "felbetalningen".. ;)

hm...

jag vaknar, mår riktigt illa över ölkorven jag åt igår.. jag rapar ölkorv! uuh.. efter många om och men så tar jag mig upp ur sängen i samband med att väckarklockan ringer.. drar mig till toaletten och inser hur jävla mycke jag svettas! pju.. det rann verkligen och jag tänkte; yippie nu är det en fin dag idag! men i helvete! när jag kommer ut från toan så är det samma jävla pissväder som jag såg igår.. det är mulet och regnet det ligger i luften. jag blir så jävla förbannad!

idag ska jag och syster till banken och sedan är det väl planerat att jag ska hänga med magda och björn till näsåker på loppis =)

satt hos dom igårkväll.. vi spelade 500 och snackade en massa skit, kände hur ögonlocken började hänga strax innan tolv och jag hängde inte riktigt med i konversationen längre, men kortspelet de klarade jag av ;) björn skjutsade hem mig strax efter tolv, halv ett kanske, eftersom regnet öste ner..

nä nu ska jag gå och titta till dagens frukost - ägg och knäckebröd.

tjingeling.

lunch och nytt abonnemang...

anders kom hit strax innan tolv och plockade upp mig, åkte iväg på ica och handlade lite och sedan åkte vi hem till mig och gjorde oss en rejäl kycklingsallad.. mumma! drack kaffe och åt en muffins efter de. proppmätt med andra ord ;D

tog en sväng ner på swedbank för att fixa över pengar till rätt konto, har ett låst som jag inte kommer åt från internetbanken vilket jag värdesätter så enormt!

bokade biljetter till winnerbäck i november idag.. skulle betala med internetbanken och allt sket sig, pengarna drog dom men biljetterna står som obetalda..! DYNGA! jaja.. skulle tydligen ringa imorgon så att dom kunde göra en återbetalning som skulle ta en hel vecka.. fan va less jag blir..! suck. de e ju inte så att man pungar ut 1170 kronor hux flux så där.

gick iväg till stjärna fyrkant och la iväg en beställning på ett abonnemang hos telia.. jag hoppas bara att det går att göra allt jag vill med det. telias max 25 är ju ett kanonabonnemang men det innebär också att jag måste byta nummer vilket gör mig lite ledsen =/ vill inte döda mitt halebop-kort känns det som eftersom det är ett gammalt gsm som fungerar i väldigt många låsta mobiler :D nytt nummer kommer att komma per sms till dom det berör och ni andra får söka mitt nummer på eniro om det är nåt ;)

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. vet inte ens vad jag ska äta till middag. känns rätt avlägset till frysen.. tror att det blir nå grönsaker och något trevligt till.. frågan är bara vad.

nä dags att göra något vettigt, datorn är ominstallerad så jag bör nog se över alla program som är nödvändiga.

tjingeling.

gigantisk uppdatering..!!

jahapp... så vad har hänt den senaste veckan?

lördagen den 11 juli så åkte jag med mor och åke till rullsand.. kom väl fram dit vid fyratiden om jag inte missminner mig helt.. åt en jättegod middag (rostbiff och potatisgratäng) och spenderade resten av kvällen med att dricka vin och surra..

söndagen den 12 juli så tog jag och syster en promenad där jag invigde mina nya träningsskor som jag köpte i sundsvall på fredagen... mitt i promenaden så öppnade sig himlen och regnet vräkte ner. med skavsår och genomblöta kläder kom vi hem efter ca 70 minuter.. åt lunch, tog en sväng med bilen in till barnens hus och ica maxi för att handla, svängde in på en loppis efter vägen. hem till husvagnen och drack lite vin, åt ännu en gång en god middag (lasange) och fördrev resten av kvällen med lite spel, vin och surr.

måndagen den 13 juli så packade vi ihop oss och åkte in till furuviks djurpark.. vi tittade på en massa apor, några kameler, gosade lite med getter och killingar, matade hästar (ja ni vet hur det brukar vara), vi åkte någon liten rund båt.. tittade på när barnen åkte karuseller.. åt en massa slisk och tittade i dom små butiker som fanns lite varstans på vägen ut.. åkte hem och åt middag.. ännu en gång så blev de en sån där god en; grillat och potatis med pepparsås.. drack vin på kvällen och surrade och spelade yatzy.

tisdagen den 14 juli så packade jag ihop mitt i husvagnen och mamma skjutsade mig till gävle bro där jag klev på y-bussen mot sollefteå. kom väl hem strax efter sex och la lite pussel innan jag gick upp till tessan och stefan för att dricka kvällskaffe.

onsdagen den 15 juli så hämtade jag ut min nya telefon (samsung s5600) och efter det tog jag bussen till resele där jag vattnade mammas blommor och hämtade hennes bil.. åkte till elin i långsele och lämnade lite tapeter som hon "beställt" när jag va i sundsvall.. styrde därefter bilen mot kramfors.. åt en massa glass på kvällen ;P

torsdagen den 16 juli så vet jag inte riktigt vad vi hittade på.. men nåt gjorde vi säkert, drack lite vin iaf =)

fredagen den 17 juli så tog jag bilen och for in till sollefteå.. mötte upp anders och tog en lunch med honom, gick på bolaget och köpte lite vin och cider.. hämtade det jag åkte till sollefteå för att hämta och åkte därefter till kramfors igen. tog med mitt "nya" pussel (det saknades en bit i mitt gamla så jag fick hämta ett nytt på affären) och började bygga på det.. på kvällen kom j's vänner förbi och vi fortsatte med pusselbyggandet och drack lite vin. därefter blev det sängen..

lördagen den 18 juli klippte jag gräsmattan, åkte på bolaget, klippte gräsmattan igen och sedan klippte jag lägdan bakom huset.. jag va så himla smart att jag sprang ut på lägdan med gräsklipparen endast iförd trosor och bh (yippiee brännässlor!!!) men styrde kvickt in och bytte om till j's arbetskläder. j eldade upp vildmarksbadet och någon timma efter middagen så hoppade vi i med några glas vin.. tittade på lite tv innan vi la oss..

söndagen (igår) så sov vi förbannat länge, vaknade inte förrän vid tolv så efter frukosten började vi planera middag.. åkte och handlade och när jag kom tillbaks från affären så gick jag lös på trädet vid parkeringen, klippte ner hur många grenar som helst och det blev skitsnyggt! tog en promenad efter middagen och förnyade mina skavsår lite.. tittade på tv lite senare på kvällen och gick och la oss "i tid"..

idag.. ja idag har jag noll koll.. har iaf kommit hem till lägenheten och plockat in diskberget i skåpen (de va för en gångs skull tomt med disk i diskhon och allt stod i diskstället).. nu ska jag ta å packa ur min väska och sedan ska jag nog försöka hitta på nåt =)

ha en bra dag!

wiii!

sol sol sol sol! jag blir på så bra humör när vädret gör så här, låter solen vara framme en hel dag med andra ord.

har klippt gräsmattan och en bit av lägdan bakom huset idag... skönt att röra på sig och inte bara sitta still..

mitt pussel var inte helt heller, det jag köpte förra veckan alltså.. så igår så hämtade jag ett nytt pussel på affären och satte igång att bygga.. idag är det klart eftersom jag fick en hel del hjälp av andra igår.

nu tror jag att det snart är matdags. ska iaf börja med de.

hej å hå.

svajjigt väder...

rent ut sagt så är det riktigt svensk sommar i år! vädret gör lite som det vill, ena sekunden är det kanonfint medans nästa sekund så åskar det.. suck!

är i kramfors.. försöker förstå mig på nya telefonen men jag har gett upp. ska sätta mig ner någon kväll när jag är hemma och har tråkigt istället.

snart ska vi fara på mekonomen och hämta en ny blockvärmare till min bil, ALLDELES GRATIS! tacka vet jag gamla kvitton och garantier.. bara att utnyttja ;)

äh jag vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen...=/ jag är lite för tråkig för att sitta här.

ne nu börjar det röra sig i hallen!

tjingeling.


ny mobiltelefon :D

nu ligger det en samsung s5600 och väntar på mig på videoteket här i stan. ska snart springa dit och hämta den.

kanonfint väder idag! och här sitter jag??!!!

har som ni kanske läste tidigare varit i rullsand, där va jag med mamma, åke, malin, felicia, fabbe och melvin (sju personer i en husvagn - hell yes!).. det gick över förväntan men man är ju inte speciellt van att ha tre vilda barn runt sig hela tiden..

vi åkte ner på lördagen och var väl nere och på plats vid fyra kanske (?).. åt en jättegod middag och sedan tog jag årets första dopp (i havet :)
på söndagen tog jag och syster oss en promenad och såklart började det hällregna! menmen.. mina skavsår blev bara lite värre av de men de gör inget, har haft blödande skavsår nu dom senaste dagarna.. =/
måndag tillbringade vi på furuviks djurpark, va jättemysigt att gå runt och titta på djuren.. se när barnen åkte karuseller (va så jävla dyrt att jag vägrade åka själv) och äta en massa gott!

kom hem efter en sjuhelvetes lång bussresa.. tack till stockholmaren som roade mig största delen av vägen hem, annars hade resan säkert känts ännu längre! gick upp till tessan och drack kaffe.

nu ska jag springa och hämta min nya juppinalle.. :D

tjingeling!

hemma igen...

har kommit hem från rullsand nu.. vet inte riktigt vad jag ska skriva, känner mig rätt mör i skallen och är hos therese och stefan och hälsar på.

ska nog vara social igen ;D

tjingeling

väder och vind..

vaknade just av att en försäljare ringde.. han hette daniel och var väl egentligen inte försäljare utan ville skänka bort ett par hipsters till mig. jag är en hemsk människa som aldrig tackar nej till "gratis" men jag vet ju hur det blir när man ska bli av med skiten, det går åt helvete!

daniel insåg iaf att han väckte mig och skämdes nog rätt mycke men tyckte att jag hade jävligt bra morgonhumör om man jämförde med honom själv, med den lena mansrösten smälter nog vilken kvinna som helst.. jag hade lust att be honom komma hit! hahahaha.. hemleverans. men ne.. det va bara något jag fick för mig att jag ville då, jag har tänkt den tanken ett tag nu och kommit fram till att jag klarar mig bra utan daniel.

igår va jag hemma hos pappsen, vi åt pannkaka till middag. underbart gott! efter middagen så gick jag ut i jordgubbslandet för att titta om några gubbar mognat och nog fan hade dom det, jag kom in med ca två liter.. pappa trodde inte sina ögon när han såg mitt fynd :D
tog och klippte alla gräsmattor medan pappa mixtrade och drog ut med traktorn och slåttermaskinen.. när pappsen va klar strax efter nio så bjöds det på jordgubbar med glass eller socker och mjölk. va riktigt gott det också!

ungefär vid fyra imorsse vaknade jag och va jättekissnödig, i vanliga fall så brukar jag kunna somna om igen utan att gå på toa men inte nu inte.. när pappa sedan väckte mig strax innan sex var jag som ett levande lik (ps. jag gick på toaletten).. fick i mig lite gröt och satte mig i bilen och for till stan och sedan ringde ju daniel som ni alla vet. med andra ord så lyckades jag somna om hemma.

idag ska jag hitta på något med therese och sedan kommer lena till stan.. när lena kommer så ska vi åka upp till en annan lena och titta på hundvalpar.. :D:D:D:D någon som vill se en bild? ;)

vädret skulle ju få vara trevligare än regn regn regn.. tittade just på SMHI (jag har den fortfarande som autoöppning) och fick se att det skulle regna hela helgen också =(

hihi. nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ska jag göra mig klar.
ha en bra dag!


det mesta regnar bort..

jag håller med tomas ledin i hans text om att sommaren är kort, det mesta regnar bort.. YES! idag har vi klarmulen himmel med skyfall,.. jag är såå lycklig!

har inga planer för dagen men i eftermiddag ska jag åka hem till pappsen och lämna bilen där och sedan så åker jag antingen med lena eller med honom till stan imorgon igen.. har inte riktigt bestämt mig om jag vill kliva upp klockan sex eller om jag vill sova hur länge jag vill, det första alternativet är ju faktiskt det bästa och helst eftersom vi ska till sundsvall på fredag och man bör ta sig ur sängen en rimlig tid.

har skickat ett sms till therese och hoppas för all del att hon vill hitta på något idag, jag klättrar redan på väggarna och jag har varit vaken i typ 33 minuter.

ska ta å plocka ihop mina grejer på sängen och sedan bädda iaf.

igår när jag va hos mamma så satt vi och pratade med fabian, vi pratade lite om himlen och om kändisar och så där. fabbe sa följande: men man får sina bilar när man är där uppe också (fabbe menar att man får tillbaks sin bil när man kommer till himlen).. =)
mosters stora pojke!.. själv så lyckades jag förvirra honom bra mycke när jag frågade vem som skulle få min bil eftersom så många har ägt den =/ ibland måste man lära sig att vara tyst.

tudelu.

2,5 vecka...

va tänkte jag när jag bara tog ut 3,5 vecka semester? jag måste ju vara tokig! suck. jaja.. gjort är gjort och jag börjar ju plugga i slutet av augusti så jag får väl stå ut, pengarna måste ju in i vilket fall som helst.

pissväder är det iaf ute.. jag blir galen på de här! såklart att det fula vädret ska komma när man väl har semester, jag hoppas verkligen att det stämde det som expressen gick ut med (att sommaren va på g igen!)

åkte till therese tidigare idag och efter det så tog jag en sväng förbi mamma och åke, där var alla barn och syster.. har sjungit karaoke med mamma och felicia och sedan så sjöng vi "nu ska vi ut på tigerjakt".. tror att syster spelade in bra långt när vi gnolade på.. stackars öron som fick lyssna på mig! jag lät säkert hemsk.

nu ska jag lägga mig med min bok och läsa lite och sen blir det godnatt.

tjingeling.

suck, pust & stön..

jag blir lite less.. snacka om att jag inte kan tänka klart. vill jag ha en ny telefon?? JA! men vilken vill jag ha? jag funderar just nu på att bojkotta allt vad nya telefoner innebär eftersom dom är så satans dyra i den här stan.. suck.

billigaste jag hittat gällande samsung s5600 är 2769 plus frakt på 80 kronor på elgiganten, känns lite overkill med dom summorna men då har jag ju telefonen betald och klar. vad jag funderar på då är ju hur mycke pengar jag kommer att håva in iom julis lön?! vet inte ens vad semesterersättningen ligger på för dom här dagarna... tror att det handlar om typ 80 kronor per dag vilket inte blir speciellt mycke.

jaja jag har ett par dagar på mig innan det bär iväg till sundsvall så jag ska fundera någon dag till iaf.

nu ska jag ta å hitta på nåt =)

hejhej!

iiiih...

har sovit förfärligt dåligt inatt, vaknade mellan fyra och fem och kunde banne mig inte somna om, fick gå upp och hämta flugsmällan för att döda den jävla flugan som inte lät mig vara ifred.. tog en sväng på toa, drack vatten och sedan så snurrade jag runt runt i sängen i säkert en timma innan jag somnade! suck...!

klev upp vid halv tio, helt knäckt.. måste försöka vända på dygnet, tillbaks till "normalt" eller nästintill normalt iaf. ska försöka kliva upp mellan nio och tio varje dag under hela semestern, undantagsfall är väl om man varit ute på galej :D

jag är så himla osäker på vad jag ska köpa för telefon, om jag ska köpa en telefon? har planer på en samsung s5600.. men inte inte säker som sagt va. nu ska jag gå och shoppa loss på apoteket och sedan bär det iväg till expert för lite kontroll av abonnemangspriser.

tjingeling!

soligt i sollefteå!



för någon vecka sedan så kunde man gå utomhus och få se älven ligga spegelblank.. numera är det grått, trist och blåsigt.. SUCK!


åk buss!

nu har jag kommit hem från husum.. känns rätt skönt att vara hemma samtidigt som jag är förbannat rastlös. har lagat mat, pratat i telefon och suttit och stirrat.

imorsse vaknade jag såklart inte när jag hade tänkt att jag skulle vakna, hade ju tänkt vara social med benny och natalie när hon skulle skjutsa honom till jobbet men icke! tina sov....
strax innan nio så klev jag upp och burrade ner mig bredvid natalie i sängen bara för att hon skulle vakna :D gick finfint de.. klev upp efter typ någon minut och gjorde kaffe =) spelade 500 ett par gånger innan vi gjorde oss klar för stora staden (ö-vik)..

väl nere på stan så köpte jag ett långt gult linne och ett par svarta kapribyxor på h&m.. (capribyxor??) och sedan sprang vi runt på några andra affärer innan det bar iväg ut till gullänget där skjutsen väntade.. åkte med j till kramfors och tog bussen därifrån.. bussen va en aha-upplevelse, betalade 28,80:- för att komma till sollefteå! jag måste verkligen börja åka buss oftare.. helt sanslöst billigt.

sprang iväg på stjärnafyrkant när jag kom hem och kikade på en ny mobiltelefon, funderar på att teckna ett abonnemang med telia (max 25) som verkar grymt bra, måste bara tänka ut hur mycke jag vill casha ut på en ny mobil.

när jag va i kramfors tidigare idag så inser jag att jag glömt min mobil-laddare i husum (good work tina! SATANS JÄVLA HELVETE)... de e typ bara jag i den här stan som har en LG Prada, om någon vet någon annan så hojta! skulle vara trevligt att kunna ladda sin telefon på annat sätt än vid datorn (där man dessutom låser den från meddelanden och samtal)

nu ska jag ta å vika in tvätten i garderoben, städa min toalett och plocka undan allt annat som står och skräpar.

hoppas att alla andra har haft en lika bra helg som jag haft! tack nattis och benny för att jag fick komma och störa er ;)

kramkram

bloggtorka...

finns inte speciellt mycke att berätta, befinner mig i metropolen husum.. helt suveränt dåligt väder och brist på göra. vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag... tips?

igår hälsade vi på emmi ute i näske, dom bor verkligen jättefint och har ett riktigt stort hus! jag hade förväntat mig att det skulle vara mindre men tji fick jag. hihi.. när vi kom hem så lagade vi mat och sprättade flaskorna.. mina cigaretter tog slut på eftermiddagen och jag skulle banne mig inte köpa nya så där satt jag med nikotintabletterna och vinglaset (dålig kombination..) och höll på att bli tokig! hittade en kvinna som satt och rökte här utanför som jag köpte några av, PJU! menmen nu sitter jag här idag med samma känsla istället, menmen det är lättare när inte vinet är inblandat.

nä nu ska jag ta å fixa håret så att vi kan komma oss för å hitta på nå.

på återseende!

inget risön..

nopp blev så less på att vänta så jag struntade i risön och åkte till mamma istället vid tolv.. solade, läste lite och hjälpte till att skrapa ett par brädor på huset.

nu är jag i kramfors och ska väl snart ta å lägga mig tror jag.. dödstrött! har burit ett gäng trädgårdsplattor som har slitit ut både mig och mina händer.

imorgon bär det iväg till ö-vik =)

nä nä, natti natti

sol sol sol!

jag älskar att vakna upp och se att det är blå himmel, imorsse va de lika trevligt men inte lika trevligt att vara trött som fan..!

igår hann jag med jävligt mycke måste jag säga, jag är så stolt!

*diska
*dammsuga
*plocka undan
*ringa mekonomen och fixa en ny motorvärmare (gratis)
*ringa och pausa ett medlemskap (katshing!)
*klippning
*äta glass med lena
*handla två gånger
*boka tid på banken
*ringa och avsluta "kväll och helg" hos bredbandsbolaget

hmm.. jag har säkert glömt något men men.. det är en hel del ändå ;) idag har jag planer på att bada med syster och barnen på risön =)

nä dags att diska upp efter frukosten..

tjingeling