whitesnake!



iaf vi brudar..! grabbarna kom lite senare pga olika omständigheter.. nu har vi iaf sagt hej till våra rookies, bestämt när vi ska träffas och visat dem runt campus! minns själv hur det var, alldeles för stort och förvirrande så jag hoppas att vi varit liite pedagogiska iaf.

nu ska jag plocka ut pajen ur ugnen så att den hinner svalna innan jag ska iväg igen, blir take away-middag (hemifrån) idag.. kan inte äta lunch och  middag inom fyra timmar heller..

men hörni.. SKÅL PÅ ER!

nu kör vi!!



väskan är packad (inte jag..), gröten slinker just nu ner i strupen (blandat med kaffe.. liite stressad!) och vinet står i hallen.. nu är det banne mig inspark och jag SKA vara taggad! nu bär det av hem till jenny för att fixa frillan för att sedan möta upp alla på skolan vid tio!

eftersom årets tema är festival så fick vi välja ett band och vårt blev whitesnake, så om någon liten rookie lyckas läsa de här innan vi träffas så kan du ju hålla tummarna för att få sjunga med i here i go again och hamna i en kunggrupp!

dags att börja dra sig, ses!

en helt (o)vanlig tisdag

lite bakis idag.. men bara lite. har den där torra känslan i munnen och vill dricka en sisådär tre liter vatten.. i övrigt känner jag mig som vanligt (ovanligt pigg dock!)
igår hade vi fadderfest, det var riktigt roligt att träffa alla igen och från och med nu kan det bara bli bättre, i övermorgon kommer ju "rookiesarna" :)

vi pysslade ihop vår skylt igår.. blev riktigt bra (trots att det var jag som satt vid pennan)! planerade även lite annat men vi får väl se vad grabbarna säger när vi börjar planera med dom.

i övrigt så händer inte så mycket, vi har ett möte idag och ska försöka samla gruppen och få ihop allt inför kommande dagar.. det kommer bli bra till slut! och jag hoppas att alla pepptalk gör sitt på mig :p

men idag är hur som ingen vanlig dag.. idag fyller mina gudbarn 1 år!

GRATTIS ELLIOT & HARRY!!



det är så himla tråkigt att jag inte kan vara med och fira men någon gång ska jag väl lyckas, kanske fem-årsdagen eller nåt!? men visst är dom fina? <3

(bilden knyckte jag ur tidningen som ursprungligen kommer från magda, nu i litet format)

nu ska jag käka frukost och dricka kaffe, sen väntar en hel dag med nya möjligheter!

ps.

det föregående inlägget blev lite ofullständigt.. slutklämmen skulle vara att jag borde portas från insparken 2011 (om inte suget kommer vill säga).

men hur som så måste jag ändå tillägga.. det är SJU personer som fyller år idag på min facebook-sida, och då vet jag att det är minst en till eftersom en av personerna har en tvilling. det är ganska många, och väldigt onödigt för er att veta.. men ändå!

porta mig!

sjukt opepp på fadderfesten ikväll, sjukt opepp på kommande inspark men grymt pepp på något vis ändå.. jag tror problemet är all alkohol som förtärs under såna här dagar, jag kommer inte palla att dricka lika många i år som jag gjorde förra året.. fan jag är ju halvvägs till femti (förlåt mamma)!

sitter iaf och försöker tagga, kaffekoppen i högsta hugg och iksu avklarat för dagen.. önskar jag hade lite pengar så att jag iaf kunde gå all in i min utstyrsel, känner att det är lite halvlamt att komma i jeansjacka bara. men hur som så tänker jag inte införskaffa mig några lackbrallor för ett par timmar (och inte för att jag skulle ta på mig dom heller, snacka om att inte andas!)..

nä.. jag ska sluta å sitta här å deppa, ska ta mig en sväng på stan. bränna mina sista pengar på en bag-in-box och hoppas att jag slipper köpa den absolut billigaste, sedan ska jag köpa mig lite stålull och gå hem och skrubba spisen och ugnen och förhoppningsvis ger det mig lite motivation för vinpimplande.

so long!

ups!

att vända på dygnet är inte alltid det lättaste, iaf inte för mig.. dels tar det flera dagar och när det gått flera dagar och jag är pigg på morgonen så anser jag att det är svårt att få benen över sängkanten om man inte har något man ska göra. det var det som hände idag, det regnade så jag tänkte skjuta på iksu tills lite senare istället för att kliva upp med tuppen. jaja, vaknade först nu istället.. drömde en så sjukt intressant dröm när klockan ringde så jag började snooza, livsfarligt! jag snoozade iväg klockan helt.. och sitter nu här, nyvaken.

dags att göra nån nytta!

nyöppning!

h&m hade nyöppning här i umeå idag så klockan nio drog jag iväg med brudarna för att börja köa, det var nämligen så att dom 100 första besökarna fick 200 kronor i presentkort! dessutom var det fler erbjudanden, det är ju klubbdagar så man får 10% på hela köpet och i butiken i umeå var det ett nyöppningserbjudande också; handla för 500 och få 100 i rabatt.. givetvis!

är i akut behov av träningskläder för att slippa tvätta var och varannan dag så jag köpte mig ett par nya träningsbrallor och en sportbh. jag köpte också ett par brallor och en kofta. allt för ynka 196 kronor!! hade kunnat shoppa ihjäl mig men jaja, kassan tillåter ju inte det =/

ikväll ska vi fira jenny på tc, bjuda henne (och äta själv) på god mat! roligt att vi fick ihop ett gäng, tror minsann att vi blir mellan 8 och 10 pers! :D

snart kommer min karl hem, ska ta och mysa lite innan jag ska iväg. tjingeling!

bitterheten själv.

vet inte vad det är för fel men stör mig så otroligt på vissa saker just nu, precis som det där med facebook.. ni vet negativiteten. värsta är väl att det första man ser när man loggar in idag är ett sånt där neggo-inlägg, GIVE UP!
och inte nog med det så har jag av någon anledning börjat störa mig på att folk hänger ut sitt innersta inre också, har aldrig gjort det tidigare men har heller inte själv gjort det så öppet som vissa gör.. ramlade in på ett par bloggar igår (mitt i all tristess) där det snackades om svek och blablabla. visst, bloggar är till för att skriva av sig i.. eller dela med sig är kanske ett bättre ord. men vad har man vänner till? jag tycker väl att det är bättre att tala med dom i första hand innan man skriver ut sin frustration eller blottar sin sårade själv för hela världen (inte för att alla kan läsa svenska men ändå).. jag borde sluta bry mig, ja det ska jag.

ska möta upp brudarna på stan om en stund, vet inte riktigt när men det löser sig. har på grund av detta klivit upp 05.45 idag för att hinna ett pass på iksu innan dagen på riktigt drar igång. och idag, faktiskt, kändes det mycket mycket lättare än vad det har gjort dom övriga dagarna.. trots att jag bara brände 10 kalorier mer än igår, men ändå! det är typ en förbättring på en hel minut. jag är stolt iaf, att jag tagit mig dit fyra dagar i rad.. bara en till så har jag klarat en vecka.. wonderful!

annars då? idag är det den 25e.. pengarna lyser med sin frånvaro, det är så när man inte fått något sommarjobb.. tragiskt nog får jag vänta till i början på september och leva på min älskade sambo så länge, tur att jag har världens bästa!

nu ska jag sluta skriva skit och lägga min tid på något annat, kanske läsa ett par sidor i den där boken? hmm.. bara 50 to go! woohoo!!!

ha en fin dag!

orka!

det finns människor som är så jävla negativa.. nästintill jämt! blir vansinnig av att läsa alla negativa ord på facebook, snacka om att sprida skit omkring sig.

ursäkta mig men var bara tvungen att få ur mig det..

vad nu då?

sitter och snurrar tummarna i soffan, har redan varit på gymet (woohoo) och hunnit tvätta två tvättmaskiner, äta frukost och dricka den livsviktiga koppen med morgonkaffe.. men va fan ska jag göra nu?

solen strålar ute och antagligen är det bara jag av mina lediga vänner som är vaken.. försökte med ett fint sms starta en väns morgon vid sju men ingen respons än. suck.

så.. om du har tips och idéer på göra så TELL ME!


ps. jag ska läsa vidare i den intressanta men ack så långa boken så länge..

did it again!

jag tog mig till iksu, trots väder och att jag är tröttare än tröttast.. men nu är det gjort, lite lamare än vad jag va igår dock men det hämtas nog igen senare.

sitter och funderar på vad vi ska göra till middag, eller vad vi ska göra med middagen kanske är bättre att säga.. fläskfilé och potatis är så tråkigt om det bara är som vanligt. måste hitta på nåt roligt med filén iaf, kanske lite fyllning? aaaah! hjälp mig.. idétorka. fast va fan, inte många som äter filé på en tisdag heller.. det är nog bara rätt att den blir tråkig.

håller på att läsa en bok (fortfarande), samma bok som jag läste i juni eller om det var början av juli jag började.. alltså den tar liksom aldrig slut, borde nog lägga mig en hel dag och bara tokläsa så att jag kan gå vidare på den andra som står och väntar på mig i hallen.

äh. det här blev ju ett skitinlägg :) återkommer när jag har nåt vettigare att skriva.

slutsemestrat!

var uppe med tuppen (och andreas) imorsse, satte mig på cykeln och cyklade till... till... till IKSU!!! helt ofattbart konstigt det kändes att gå in bland träningsmaskinerna igen men det är skönt nu efteråt, har kommit fram till att det här nog är det dyraste träningspasset jag någonsin kommer att köra (förhoppningsvis) med tanke på att jag inte varit där sedan maj trots att jag betalt =/
hur som så har jag kommit hem och duschat, ätit gröt (som jag helt misslyckades med, hur fan kan man glömma salt?! - bläää)

igår firade vi andreas mormor ute i hennes stuga med "släkten".. god tårta, gott grillat och gott sällskap :) hmm och i lördags var vi ute i "svempskogen".. hittade dock inga kantareller utan bara massa annan konstig svamp, suck. kom hur som hem med 2,5 liter lingon, alltid nåt :)

nu ska jag dricka den efterlängtade koppen med kaffe innan jag påbörjar nåt vettigt.

en dag på stan..

vaknade (alldeles för sent) och såg ett sms från therese (manshataren) om en tripp på stan.. givetvis! efter att ha fått godkänt på en direkt fika (frukost) så klädde jag på mig och cyklade in för att möta upp henne, trevligt värre satt vi och skvallrade på hedvigs café bra länge.. men hur som så kom vi fram till att ikväll ska vi gå på bio, en sen födelsedagspresent från mig till henne får bli bridesmaids :) känns skönt att ha fått komma hemifrån en liten sväng och fått vara skvallertant igen, andreas är väl inte den som hänger med på vilka alla är i vanliga fall ;P

nu ska jag gotta ner mig i soffan ett tag och sen blir det till att laga lasagne :)

älskade luzen <3


hemfärd & kräftfiske

jag är för tillfället värdelös på att uppdatera bloggen men älskling har ju semester så det är trevligt att umgås istället för att skriva här.. är ju numera inte ensam en sekund typ :)

i fredags tittade vi på en lägenhet på berghem och har nu bestämt oss för att ta den så nu får vi se när inflyttningen blir, förhoppningsvis nu den första september så att man slipper göra det mitt i pluggtider.. ska bli så skönt med spejs (space)! finns många fördelar med den nya lägenheten, den har TVÅ walk-in-closets (!!!!), ett riktigt kök, stor hall (plats för många skor), SKAFFERI, balkong, ligger ovan jord och jag kan se till skolan från ballen! :D nu efterlyser vi flytthjälp, flyttkartonger och en ny hyresgäst till vår lägenhet (det sistnämnda är troligtvis redan fixat).

i lördags tog vi vårt pick och pack och drog oss mot resele, där väntade gott sällskap och kräftfiske :) vi fick upp över 200 kräftor som vi delade på fyra "par".. blir kräftkalas till helgen :D

före..



efter..



på söndagen kokade vi alla kräftor och sedan åkte vi vidare mot graninge. tog ett stopp i långsele för att hälsa på en liten färsking, lilla emilia har nämligen blivit storasyster till en liten milo.. såå söt!!
efter det så åkte vi vidare hem till pappa, fixade en gourmetmiddag i form av köttbullar och makaroner och slappade sedan i soffan resten av kvällen..

igår då.. vi hoppade ur sängen vid nio och dagen förflöt rätt fort, min kära kissekatt fick agera fotomodell i någon timma och sedan testade vi bromsarna på min bil och fikade lite med skåningarna som kommit upp :) vid två så drog jag och andreas på oss regnstället och åkte ut till skogen för att hitta lite kantareller och det gjorde vi, kom väl hem med typ 30 stycken eller nåt sånt.. kanske blir en kantarellsås till dagens middag ;)

efter middagen drog vi oss vidare mot umeå igen och landade här vid halv tio igårkväll.. helt knäckt måste jag säga!

nu ska jag ta och göra nåt vettigt så att dagen inte spenderas i soffan :) tjing!

ut i skogen!

sitter och avundas dom som har tillräckligt med pengar för att nätshoppa, det är iaf en av dom saker jag fått sluta med sedan jag började plugga.. suck.

blev grymt sugen på en stickad kofta jag hittade på en annan blogg, men nä.. får nog vänta ett tag innan jag köper den (och hoppas att den inte finns kvar då!)

det händer väl ingen speciellt annars, var på stan och åt på "tapas" igår med andreas och några vänner.. var riktigt gott men var lite för stressad för att våga prova på nåt och verkligen välja så det blev paella och ett olivbröd med pesto. riktigt gott!

idag ska jag och jenny ut i bärskogen och se om vi gör några fynd.. vill helst komma hem med tonvis med lingon men troligtvis för tidigt men har vi tur så hittar vi något iaf, hittade fem knallröda när jag var hemma sist ;P

kanske dags att göra sig iordning.. trosor och linne är nog inte optimalt ute i skogen :)

hemma :)

ja då var vi åter i umeå, tyvärr stannade nog solen kvar i stockholm men vi hoppas att den kommer hit upp snart! åkte vid halv tolv, tog en liten rast i birsta för att äta och shoppa lite och var väl hemma strax innan nio.. förjäkla långt till umeå (jag som är van att man är typ hemma i sundsvall). menmen!

nu blir det lååång tvättdag imorgon och sen börjar nolia på lördag.. spännande!

nu är det nog dags för lite mys :)

hufvudstaden

japp, i stockholm befinner jag (vi) oss.. i förrgår strövade vi i gamla stan, igår var vi på skansen (givetvis allsång med måns också) och idag blir det stan och gröna lund :) försöker förbereda mig mentalt på berg och dalbana, fritt fall och diverse andra karuseller men jag tror att jag kommer att misslyckas totalt. vi får väl se var dagen slutar!

nu är det dags för att slita på sig några kläder och göra sig klar, har laddat kontot med diverse pengar (små valörer dessvärre) och ska försöka fynda iväg allihopa!

hoppas allt är bra med er, i stockholm lyser solen och den tar vi med oss till umeå imorgon!