snart så..

jag och emma skriver så fingrarna går av på dagarna.. men snart är vi nog färdiga. förhoppningsvis idag eller iaf på fredag. jag ser ljuset i tunneln och jag hoppas att det inte är ett tåg.
 
iksu spa, soon we'll come!

natti natt

.. får nog hålla bra länge på min historia om min vän är jag rädd .. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

nu har jag väntat hela dagen på sängen så det är väl dags att krypa till kojs med en ny SKÖNLITTERÄR bok.. dags att läsa livet efter dig. och efter allt jag hört om den måste jag säga att jag har sjukt höga förhoppningar, jag återkommer!

konsten att blogga

att blogga är en konst. det är faktiskt inte så himla lätt att lyckas göra en grå vardag till något som andra vill läsa om.. det är väl därför jag nästintill slutat. men ibland händer det, jag tyckte min kommentar till min vän thererse skulle kunna vara ett ypplerligt ämne att skriva om men att det inte är speciellt lämpligt med tanke på namnet på min blogg.
 
istället tänker jag driva med en vän i ett senare inlägg, är fortfarande lite känsligt.
 
vad gör jag annars på dagarna? sitter väl mest och skriver på vår uppsats, jobbar emellanåt och skäller på boris som gör allt för att få vara på köksbänken. i skrivande stund bråkar vi om det faktiskt. jag svär när jag ser att han är på väg, han lägger sig på rygg när han inser att jag har övertaget med vattensprutan. vet inte riktigt när det här ska ta slut, kissen har bott här tillräckligt länge för att veta att köksbänken i mattes nya hem inte är ett okej plejs att hänga på.
 
nu ska jag snart packa väskan och bege mig mot universitetet.. sedan blir det yoga i eftermiddag. jag och emma är ju smidiga som kylskåp och har planer på att göra vår magnifika (se nedan) yogapose än bättre till sommaren. vi får väl se hur det går.
 
 
hoppas ni får en fin dag!
 

då var det klart!

den 1 augusti blir jag stockholms-tös på obestämd tid, känns läskigt! igår tog jag mig en tripp till huvudstaden och signade ett andrahandskontrakt i solna. jättefin liten lägenhet med riktigt bra läge! nu gäller det bara att lära sig hitta i tunnelbanesystem och allt sånt shit. höll inte ens på att hitta upp till cityterminalen när jag kom tillbaks in till city. haha!

när jag ändå var nere passade jag på att käka middag och snacka lite skit med kusin, alltid lika trevligt att träffas. känns bra att ha henne där nere, den stackarn kommer att få stå ut med mig en hel del är jag rädd :)

nu måste jag ner till skolan, lång dag framför mig! yaay. hoppas ni får en fin dag!