nästan klart!

ja idag är det sista pluggdagen innan tentan, innan för min del sommarlov.. känns rätt sjukt att man varit här i nästan ett helt år redan, gått så himla fort! och även fast jag trivs jättebra så längtar jag hem ibland, mest efter att få träffa alla och lite efter min gamla lägenhet. tänk om man kunde fått flytta med sig den!

igår så satt vi alla på skolan till fem, då drog alla för att äta för att sedan komma tillbaks igen.. vet att några fortfarande satt vid nio (imponerande!!) medan jag donade på hemma.

tvätten är fixad, disken är borta, har bakat bröd i all hast och renbäddat sängen (allt för att fylla på tvättkorgen igen ;P) i övrigt så hann jag också med lite tentafrågor och lite annat smått och gott! ibland ska man vara effektiv!

nu imorsse fick jag lov att kliva upp tio i sju för att rädda tvätten från tvättstugan innan någon granne skall ha maskinerna, till min fasa inser jag att allt i torktumlaren fortfarande är fuktigt och att det står "rensa luftkanalerna".. jaja rensade allt jag kunde komma på men blev inget bättre. läste igenom instruktionsboken lite snabbt och konstaterade att det finns sjuhelvetes massa luckor på en torktumlare! till slut tror jag att jag hittade rätt för när jag fick upp luckan (med skruvmejsel och våld) så hittade jag ett MEGA-LAGER med ludd.. blött ludd!
fick nog inte bort allt men det lär göra susen i ett par veckor iaf..

tänkte faktiskt bjuda på två bilder på min nya skönhet till snusdosa, den är så jävla söt!



och givetvis har dom staplat upp snusen så där skitsnyggt inuti.. den är underbar!

nu måste jag dra, heldag i lagboken väntar! :)

geisha

utspökad till geisha en lördagmorgon.. nice!


äh..



äntligen lyckades jag ladda över lite bilder.. här är en bild från melvins födelsedagskalas! visst blev tårtan fin :D jag har gjort dom två blå och den gröna som ligger närmast.. möjligtvis någon till, men den var steencool!

bågskytt!

knyckte en bild som sara tog från facebook.. så här kan det se ut en måndagskväll i umeå :)



och trots att jag valde det största formatet så är det här det största bloggen vill visa.. så fram med förstoringsglaset!!

låååång helg!

efter tre partyn och en heldag ute i andreas familjs stuga så låg jag rätt utslagen igårkväll.. efter big brother gav vi upp och hoppade i säng. dock så blev det inte mycket sömn för mig, vet inte riktigt vad som var fel men varenda gång jag rörde på mig så fick jag höra en djuup suck från vänstra sidan. jaja.. får väl sova inatt istället.

minns inte när jag skrev men i torsdags var det ju bartömning på e-puben, i fredags på mariehems st.puzzles och i lördags firade vi "lill-frida" som fyllt 20 år! på fredagen så vann jag the last exorcism i en sångduell mot jenny och i lördags så kammade jag och "stor-frida" hem champangeflarra då vi kan ses som dom mest skvallriga av dom alla, vi vann nämligen quizet som två av våra vänner gjort..



blev dock en tidig hemgång på lördagkväll, jag var helt enkelt för nykter för att stanna kvar och pallade inte ens att vänta på bussen så jag gick hem.. kanske blev 2,5-3 km eller nåt, har faktiskt aldrig tänkt på att mäta.

i övrigt så håller vårt hem på att förfalla, eftersom jag tentapluggar hela dagarna så springer jag inte runt och plockar som jag brukar.. numera bor vi i en tonårslya där det ligger lite skräp här och där, kläder exakt överallt, disk i diskhon, fredagens korvpanna står fortfarande på spisen och kapsyler från helgens öl ligger på bänken. men en sak är då säker - jag pallar inte att ta tag i det idag. på onsdag, eller ikväll.. eller imorgon kväll. för nu ska jag snart plugga, igen.. som vanligt! två dagar kvar till dagen d..

den stora frågan är nog: kommer jag att kunna tillskriva mig 15 hp till och räknas som 25% civilekonom eller inte... spänningen är olidlig!

nu dags att dra sig iväg mot uni.. hare!

motivationsblogg?

många gånger är det tungt att kämpa på alldeles ensam med det man behöver motivation till.. men alltså egentligen, det är en själv som borde motivera sig att nå dit man ska. jag har många mål här i livet men jag har börjat fundera på att göra allt anonymt.. på så vis så kanske det blir lättare, att man inte "vet" vilka som läser, vilka som dömer och så vidare. kanske mer peppigt! hmm.. vad tror ni? man kanske ska klättra karriärstegen, kämpa med träningen osv tillsammans med människor som inte har en aning om vem man är..

menmen.. måste fundera ett tag..

men om jag bestämmer mig för det så kommer jag givetvis fortsätta skriva här, men kanske inte om samma saker såklart ;D

nu blir det bartömning på st.puzzles, hemma i min gamla lägenhet på mariehem! kommer bli super att få umgås med mina kära grabbar en sväng och få flänga runt med mina och deras vänner.. tiptop-fredag!

bartömning?

jajjamän, två stycken dessutom. e-puben igår, ikväll är det mariehem som gäller.. underbart! men jag ska nog försökta ta det lite lugnt, tentaplugget måste ju komma med någonstans också.

dags att börja bocka av dagens schema! mycke å göra :D

ny dag, nya möjligheter

eller samma möjligheter som igår.. det är med andra ord snart dags att åka iväg till universitetet och plugga lite grand, ovanligt va?

igår hade vi ganska tur faktiskt, jenny kom någon gång efter elva och sa till mig efter ett tag att hemglass stod utanför universum och delade ut glass.. signade en lista för att vinna 500 kronor i studentlitteratur och tog oss en glass och smackade i oss. efter det hade man liite mer pluggmotivation. satt till närmare sju innan vi drog oss därifrån.. blir nog lite kortare idag känns de som, eller om i drar direkt till puben senare för ikväll är det:

BARTÖMNING PÅ E-PUBEN!!! :D

det blir skoj, om jag går dit vill säga.. men det lutar mot en bärs iaf.

nu måste jag göra mig klar så jag hinner iväg i tid :) ha en superdag!

nacht!

önskar att natten vore en sisådär 10 timmar längre, är så förbannat trött.. snoozade från halv åtta till tio i nio idag, jag har ju egentligen ingen tid att passa så det gör inget men det förstör ju dygnsrytmen om man sover för länge. menmen, blir nog en lång dag på universitetet så shit the same. jag behöver sömnen!

sitter och äter frukost och glor på facebook, det händer så mycket ointressant att man blir nyfiken.. men det bästa av allt är nog när alla bebisar börjar komma, det lär vara en lite nu och då under hela sommaren. rooligt! :)

jag måste försöka lägga upp någon slags plan för mitt tentaplugg, det funkar inte att bara gå till skolan och bläddra lite slött i lagboken.. det måste göras, men bå ett bättre sätt. idag ska jag banne mig jobba på allvar, trots det superfina vädret ute. vädret får helt enkelt vänta tills jag har tid med det ;)

nä, dags att dricka upp kaffet.. klockan 10 borde jag vara på uni.

:)

vad som krävs för att lyckas med frisyren..

googlade igår på frisyrer och hamnade på veckorevyn och efter ett snabbt överläggande över att ha läst frågan i rubriken så insåg jag att jag själv kunde lista ut svaret.. (trots att dom hade ett annat)

*sax
*hårspray
*hårborste (eventuellt kam)
*tålamod

kan väl egentligen inte vara såå himla svårt egentligen? synd jag aldrig lyckas..

onödigt..

alltså egentligen, en sån här blogg.. varför ska man ha den? jag skriver väl mest nu för att uppdatera alla hemmavid eftersom jag numera nästan aldrig ringer så det är ju rätt praktiskt på så vis. men jag hittade just en blogg där det bara var bilder, enligt mig rätt menlösa bilder, där det också stod vilken slags kamera han/hon använt.. hade det varit bra bilder så fine, menmen.. jag vet ju var jag aldrig tittar in igen iaf.

men men, hur som så ska jag sluta vara bitter över andras bloggar.. det finns faktiskt några som är roliga att läsa iaf :) och då mest av samma anledning som jag skriver i min.

men en annan sak jag tänkte på, det är rätt konstigt att man kan få en sån dum bild av någon som man egentligen aldrig träffat.. att ord och berättelser kan göra så mycket intryck att man blir lite irriterad varje gång man hör personens namn komma upp i en diskussion eller så. rätt sjukt.

i övrigt så sitter jag och väntar på att karln ska sluta jobba, vilket inte kommer att hända på ett bra tag.. jag pallrade mig till och med iväg till affären och köpte det som saknades till middagen bara för att ha något att göra (hör inte till vanligheterna)..
men innan åtta hinner jag nog göra en hel del känns de som, hinner nog laga biffar typ 10 gånger också. men lite tentafrågor, lite okejiga bloggar, lite fönstershopping på internetbutikernas sidor och lite städning lär jag nog också hinna med.

äh nu blev de bara dravvel.. skriver när jag har nåt vettigare att säga :)

tjing!

last one!

idag har vi sista seminariet så klockan tio kan man pusta ut över att man tagit sig till alla dom och lägga fullt fokus på tentaplugget.. känns som en omöjlig uppgift men det ska gå!

sitter och ögnar igenom alla siter jag kan hitta om sista minuten-resor, hoppas att vi kan dra där i början av juni.. hade varit toppen att få komma iväg! tittade lite smått på sicilien, kändes lite coolare än malta och dom där andra vanliga ställena.. men vad vet jag, det kanske är supervanligt att åka dit också.

inatt slapp jag konstiga drömmar, istället har jag snurrat runt som en blådåre och svettats om vartannat, fattar inte vad problemet är.. låt mig sova!

nä nu måste jag nog börja bege mig, blir en lång dag känns de som..

bra rubrik.

jag är förbaskat trött idag, vet inte riktigt vad jag ska göra för att vakna till liv. drömde om att jag och ante hade fått en bebis, som vi inte visste om att vi skulle få.. den var rätt lik honom men jag var livrädd för att visa henne för någon, för tänk om någon skulle tycka att hon var ful..!?

och jag vet varför jag drömmer denna dröm (tror jag), det är nämligen så att mina vänner ibland brukar sitta och skratta åt en "ful" bebis och varje gång säger jag att jag aldrig kommer att våga visa mina barn för dem.. i fredags (under just ämnet ful bebis) fick jag veta att om jag skulle visa dem en ful bebis så skulle dom givetvis inte säga att bebisen var ful till mig utan knipa käft.. alltså det där med barn, i min umgängeskrets, är en mardröm!

nu ska jag snart börja cykla till skolan, vi har lite seminarier att förbereda och ett att genomföra i eftermiddag.. det blir roligt eftersom vi ska få se vad våra klasskamrater skapat för reklam :D

och senare ikväll, runt fem, drar jag iväg med konsultgruppen till bågskytteklubben för lite tävling.. lär bli skitroligt :D

nä dags att halsa kaffet, ta på sig strumpor och borsta tänderna..

påhittiga vänner

fick ett sms när jag hängde hemma hos therese att jag var tvungen att titta min mail.. öppnade mailen och hittade där ett nytt mail från min vän robert, det visade sig att han och carro hade gjort en powerpoint-presentation över vad man kunde göra och vad de tyckte vi skulle göra ikväll.

givetvis hakade jag på, sitter ju ensam här hemma annars liksom. det blev marängswiss och skräckfilm!

fiin fiina vänner man har <3

vilken dag!

herrarna var grymma på sumobrottning igår, jag och frida tog på och av sumodräkter för brinnande livet och försökte så gott vi kunde avgöra vem som vann.. men det var riktigt skoj! efter så fick grabbarna gå iväg och dansa afro vilket också var riktigt roligt att se, så himla duktiga!

finns några fina bilder på mobilen och i fridas kamera som jag tänkte lägga upp här senare..

efter herrarnas aktiviteter så grillade vi på fridas korridorsbalkong, hängde i parken och drack öl.. riktigt trevligt! om jag inte minns fel så vann jag 5000 för att jag hickade en gång till, lär nog aldrig få se dom pengarna dock.. =/

sen drog vi till e-puben och röjde.. och fan vad jag ångrar dom två öl jag hävde i mig där, hade de inte varit för dom så kanske jag hade mått liiite bättre idag.

nu ska jag ligga raklång och titta på tv i nån timma.. sköönt!

redan lördag!!

shit vad den här dagen har gått fort..!! fattar inte var den tog vägen, men roligt har vi haft!

började dagen med en jävligt sen frukost, drog sedan iväg (efter att ha uppdaterat både dator och ps3) till universitetet för lite plugg.. vid två så drog vi iväg till ersboda och avverkade coop, bolaget och en varmkorv, sedan iväg till iksu för ett 60-min pass på crosstrainern.. sedan hem, duscha, iväg på ronyas för deras goooda buffé och sedan hem till mig (oss - andreas som är på vift) för en helkväll med singstar och surr..

nu har alla dragit iväg åt olika håll, några drog på krogen (tror jag?) och några drog hem.. själv har jag diskat och nu jävlar ska jag sova så att jag pallar med morgondagen..

HERRAR - tagga!!! imorgon blir de åka av!

god morgon!

låg i sängen och fantiserade om att det var storm ute, och givetvis då också värdelöst väder.. men tji fick ja, när jag klev upp och tittade ut så sken solen och i skuggan är det 14 grader varmt. fan va skuggorna genom "gardinen" lurade mig!

idag blir det liiite plugg på universitetet och sen middag och singstar, funderar på att förlägga middagen på ronyas.. visst onyttigt men förbannat längesen vi va där nu! :D får höra vad resten säger..

nu måste jag göra mig klar! tjing!

rätt kvinnor på rätt plats!

glömde!

jag, frida och sofia satt utanför filmskapandet och väntade på att få komma in igen när det plötsligt dyker upp en kvinna.. och inte bara en kvinna.. en kvinna med suupergoda pepparkaksbakelser (eller var det nåt morotskakeaktigt?)..

snacka om att vi var rätt kvinnor på rätt plats, vi fick nämligen ta del av dom smarriga.. FOR FREE!

reklamfilmskapare för en dag!

imorsse landade jag på universitetsområdet runt tio, ett par minuter senare började vi bolla idéer inför måndagens seminarium.. det kommer bli grymt! på ett par timmar hade vi fixat en kamera och två producenter, frida agerade sminkös, jag skripta, sofia var allmänt stöd medan ankan och carro fick vara skådespelare. nu, halv sex är jag hemma.. längesen vi satt så länge med en uppgift men guud så roligt vi har haft :D

det färdiga resultatet kan möjligtvis visas på facebook lite längre fram, vet inte hur man laddar upp det här så någon kanske kan hjälpa till.. men den blev riktigt bra!

hur som så är det bara två seminarier kvar och en jävla massa tentaplugg! nu äre bara å köra..!

imorgon blir det singstar, på lördag blir det att hjälpa till kring aktiviteterna till herrmiddagen och lite party med bästa gänget och söndag blir det nog slapp och lite plugg. snacka om att fylla ut schemat, jag är nämligen gräsänka....

IGEN!!!!

men men den här gången så är han då inte i stockholm eller luleå på jobb, den här gången drog han till norge.. är liiite avis faktiskt men jag tror inte att jag skulle platsa två dagar i en fiskebåt i blåsigt vatten. hoppas han kommer hem välbehållen!

nä, nu ska jag hitta på nåt. antingen blir det en sväng till therése (???) eller en promenix :)

gnäll?

det är mindre än två veckor kvar till tentan och jag känner mig som en liten bebis som gnäller över allt.. va fan gör jag det för? jag är snart (förhoppningsvis) klar med en fjärdedel av min utbildning!!! nä idag ska jag ta allt med en klackspark och tentaplugga utav bara fan.. och det ska jag göra framöver också!

idag ska jag hur som springa runt i en vacker, lite för stor, t-shirt.. niiice!



hihihi.. nyfikna? :D

nu ska jag dra mig iväg till universitetet! hörs :D

då kör vi!

tentaplugget börjar på nytt idag, känns konstigt att man inte pluggat effektivt dom senaste veckorna och jag ångrar dessutom att jag inte gjort det.

hur som, snart bär det iväg mot universitetet.

skulle ta en promenad nu på morgonen men det sket sig, först försökte jag mig på att det skulle vara mulet ute.. fick till svar att det var skinande sol.. försökte med att mina träningsbrallor fortfarande var blöta, fick dom kastade till mig i sängen.. jaja, shit happens! jag somnade om igen och har sedan halv sju skedat med mina träningsbyxor.. myys!

i övrigt händer inte så mycket, ska ha någon slags genomgång av en aktivitet vid två och sen blir de väl hem å laga mat. korv och makaroner, namnam.

hörs!

17 maj

norges nationaldag, mina kusiners födelsedag å en jävla massa å göra på universitetet.. jag tror jag lyckats, jag har fullt schema!

8-10 seminarium
10-12 förhoppningsvis påbörja nästa seminarium
12-13 lunchmöte
13.30-16 jobb på puben

17 - hem.. och väl hemma finns det alltid något att göra, iaf om klockan är över 4, 5..

nu är det dags att göra sig startklar.. snart ska jag än en gång bestiga gammliabacken!

kossor!

har inte blivit mycket skrivit i helgen, har mest tagit det lugnt faktiskt.. i fredags tittade vi på tv, hockey kanske det var? käkade ost och kex och bara myste..

och i lördags hände det.. jag fick vara med på ett betessläpp!! så jävla häftigt och jag trodde aldrig att jag skulle säga det här; men faan vad jag ville vara kossa just då!



titta vilka glada kossor! missade den bästa chansen till bra bild, alla kossor sprang som galna rakt emot oss :D hur som så var det superkul! efter det bjöds det på palt hos andreas släkt, riktigt gott!
väl hemma så var tanken att jag skulle hänga med brudarna på rex men fan, jag bangade.. låg i soffan och tittade på "kvällen är din" och tappade mer och mer humör.. lite senare så började ju eurovision så jag sket i allt, gick och köpte en chipspåse och låg i soffan med kärleken istället.

igår då.. vi var iväg och shoppade på sporthuset, hängde upp tavlor, diskade, plockade undan allt tjaffs, rotade i förrådet, kalkade av kaffebryggaren.. ja you name it, vi hann med en hel del :)

på kvällen var det hockey och se där, det gick ju skit! bra gjort att tappa allt i tredje perioden.. typiskt!

jaja shit happens, idag kommer mina kära vänner hem från barcelona och vi välkomnar dem med ett SKITVÄDER som heter duga.. själv ska jag snart cykla upp till universitetet för att göra nån nytta, dags att kirra två seminarier på bara nån timma.. good luck me!

iksu

alltså ja, det var ett bra tag sen sist men det var sig likt.. förutom att det kommit en ny matta på nedre plan i gymmet. 60 minuters crosstrainer och några magövningar senare sitter jag nu hemma i soffan och väntar på att få hämta hem karln :D

kanske dags att börja köra, är ju trots allt rusningstrafik ute..

glömde!

jag börjar få lite panik över det där big brother, alltså jag tittar på det jämt (har till sist blivit besatt jag också, tack andreas!!).. men jag börjar få lite för många kopplingar till det; andreas "känner" simon som är med i programmet och magdas björn vann katerinas bigbrothergud-tavla.. vad härnäst?!

urk!

sitter och äter frukost och är riktigt jävla missnöjd, har råkat köpa saltgurka istället för smörgåsgurka! fan.. det smakar inge bra alls, menmen hur som så är ju saltgurka nyttigare än smörgåsgurka så jag får väl försöka leva med det istället..

nu ska jag titta på facebook.

resultat!

*tvätta - snart färdig! :D
*laga mat - MUMS med fläskpannkaka!
*dammsuga - check!
*svabba golvet - check!
*bädda sängen - äh, fixar det när jag lägger mig
*plocka undan alla småprylar - nästan klar!

*sluta äta godis .. innan jag skrev det här så åt jag lite choklad så jag får nog skjuta det till imorgon..
*gå till iksu (fast detta har jag redan lovat frida..) -----> IMORGON!


jag är hur som helst nöjd, nu ska jag sätta mig med lagboken tills hockeyn börjar klockan 20.00

HEJA SVERIGE!

om..

.. jag lovar att göra saker här så kanske dom blir gjorda?

*tvätta
*laga mat
*dammsuga
*svabba golvet
*bädda sängen
*plocka undan alla småprylar

*sluta äta godis
*gå till iksu (fast detta har jag redan lovat frida..)

så.. då återstår det bara att se vad som händer.

onsdag..

och helt plötsligt den enda dagen det står nåt vettigt på mitt schema.. föreläsningen imorgon är inställd och allt annat är gjort.

så idag blir det föreläsning, troligtvis lite seminariearbete, dammsugning och matlagning.. kanske man ska ge sig in på att svabba golvet också när man liks är igång. men annars blir det trååååååååk! så om nån har något förslag på göra så hör av er ;D

igår grillade vi på ålidhem, det var mysigt men för kallt.. solen låg på där i början men efter någon timme gömde den sig bakom ett hus och kom aldrig mer till vårt bord. efter det drog jag och sara hem till henne och åt kladdkaka.. mums!

har sovit som en kratta inatt men de beror väl på att jag är gräsänka, och då sover man väl bra inatt och skit imorgon natt när karln kommer hem igen ;P samma visa varje gång..

idag har jag hunnit med en morgonpromenad och en dusch så det är nog dags att göra sig klar :)

hörs!

morgonstund..

vaknade lite halvt när andreas klev upp och när han åkte.. sen somnade jag om och sov till klockan ringde, snoozade utav bara den efter det. till slut kom jag ur sängen, hängde framför datorn en sväng och sen fick det bli en morgonpromenad.. det var underbart skönt (när jag kom hem)!

då var man gräsänka igen då, andreas blir borta tills på torsdagkväll så jag har planerat in grill med ett gäng på ålidhem ikväll.. imorgon kväll vet jag inte riktigt men på torsdag mellan 4 och 7 så är det en föreläsning om finansiering av bostad under studietiden, den ska jag besöka :D

men nu ska jag ta å möblera om lite, fick äntligen iväg dom gamla möblerna igår, tack frida för att du fick punka och ville ha skjuts! :D

barcelona

om ungefär en timma så lyfter det ett flygplan från skellefteå med mina underbara vänner.. kvar här i umeå blir sarorna, jag och lill-frida. inte för att jag brukar hitta på så himla mycket på kvällarna men eftersom det inte är någon skola alls (typ) den här veckan och eftersom andreas också åker bort hade det ju suttit fint med så många som möjligt hemma. jag skulle ha följt med!!!!! skitpengar.

hur som.. själv har jag tagit på mig träningsbrallorna, sport-bhn och ska dra på mig t-shirten.. tänkte ta mig en tripp till fots utomhus (måste få upp flåset igen!)

up up and away!

köpa glass

tanken efter lite plugg vara att gå på stan och käka glass, väl på stan så fanns det ingen glass som kändes bra.. alla kulglassar hade fel smak och färg så sara stod där ensam med sin mjukglass (i barnbägare) och åt själv medan jag förtvivlat letade efter suget! jag fann det till sist inne på max, jag ville ha en blizzer med dumlesmak.. går med bestämda steg fram till tjejen bakom disken och säger vad jag vill ha men får till svar:

- vi har ingen glass, inte än på någon timma iaf.

men va i helvete!! jag är väl utan glass då.. nu sitter jag istället här hemma och suktar efter en chokladbit, och inte vilken choklad som helst.. det värsta är att jag inte vet vilken choklad jag vill ha. råkade skicka ett sms till andreas och hoppas att han kommer hem med något gott ;)

nu är det dags att lägga sig till rätta i soffan och hålla tummarna för att det går att streama greys anatomy utan problem.. det lär kännas bättre isf :)

ikväll blir det middag någonstans på stan, wiihoo :D

freeeeeedaaaaag!

jag blir så glad när det blir fredag men idag känns det lite halvtungt.. vi har seminarium nu klockan åtta och efter det har vi bestämt att vi ska jobba med kommande seminarium, jag är inte direkt taggad men va fan.

sitter och pepprar iväg ansökningar till olika jobb, eller pepprar kanske är fel ord.. smyger iväg ansökningar, vette fan vad man kan söka för nåt. hur som är det bara att hålla tummarna för nåt bra :)

nu ska jag skriva ut lite papper, packa väskan, borsta taggarna och ta mig en cykeltur till universitetet :) so long!

grannen..

jag skulle vilja besöka grannen för att se hur rent det är där, jag tycker att jag hör dammsugaren ett par gånger om dagen.. för jag hoppas innerligt att det är dammsugaren jag hör och inte nån mega-atrapp!

onsdag..

äntligen börjar schemat bli fullspäckat med göra.. jag som haft så himla tråkigt på dagarna! blir föreläsning till 12 idag och därefter ett par dötimmar på universitetet, kan behöva det till studier.. sen möte halv fyra till fem och sen hem..

imorgon blire frukost på rex och morgonföreläsning, sen fixa fredagens seminarium och möte igen.. och fredag bjuder helt enkelt på ett seminarium så här långt. men det är mer än vad som stått på mitt schema dom senaste 10 veckorna.

nu ska jag dricka kaffe, försöka klä på mig utan att byta om tio gånger och göra mig klar.. :)

mätt?

det är jobbigt när man just ätit frukost, tittar på klockan och inser att det är minst fyra timmar till lunch..

thor!

blev bio ikväll.. jag, andreas och en kille som heter lars va och såg thor, helt klart värd pengarna.

så nu kan jag iaf liiiiite om den nordiska mytologin, borde nog plugga mer på det har jag insett!

nu.. god natt.

www.less.se

har bakat frallor, tittat på desperate housewifes, letat sommarjobb, diskat, lusläst reklamen, sett på när det snöar, chattat, sovit, legat raklång i soffan, chattat lite till, duschat, klippt och filat naglarna, bitit av en nagel (fyyyy på mig!), packat frallorna i påse, påbörjat ett nytt personligt brev (i skallen)..

hackat lax, ställt en panna med vatten på spisen, packat fram stekpannan..

nu väntar jag bara på bandpasta, creme fraiche och min älskade sambo.. för innan dess blir de ingen middag :(


stackars läsare..

jag är tyst och tråkig.. vet inte riktigt vad ja ska skriva heller. hmm...

i fredags fyllde sofia år och det skulle ju firas :) jag, carro och frida sa att vi skulle komma förbi med lite tacos, klä oss sommarfint och gå ut en sväng efteråt.. givetvis ljög vi inte men vad sofia inte visste var att sju andra väntade tålmodigt på att också få komma och fira med oss :D blev ett riktigt kalas och vi trodde att hon misstänkt allt men icke, så BINGO!

vid sju dök en homeparty-säljare upp och vi hade en riktigt rolig kväll som avslutades med gratis inträde och dans på corona..

när jag kom hem så hade andreas och hans polare en liten fest med tv-spelet och jag kom då lagomt till fyllekäket :D toppen..

på valborg drog vi till andreas kompisar i strand där vi grillade och tittade på majbrasan, var som att komma utomlands när den kommit igång.. vaaarmt och gosigt :D efter brasan så spelade vi lite plump och hade trevligt..

igår då? vi gjorde inte ett skit, dagens stora händelse var väl att jag dammtorkade bänken i hallen.. och efter det hade vi tråkigt (eller iaf jag..)

nu har jag lika tråkigt igen så jag ska nog ta å baka lite.. har en halv jäst som ligger i kylen som jag nog kan använda till nåt trevligt :)


men hur som.. VÄLKOMMEN SKÖNA MAJ!