newbie!

 
nu ska jag susa till jobbet, min nya vän får många plus i kanten! jag har fått en ny upplevelse av cykling :)

sista bussturenty min gamla cykel har fått sin dödsdom och i eftermiddag hämtas gula farans (dyra) ersättare..


ps. mer om dödsdomen senare

weekendmittiveckan

då bär det av mot stockholm igen då, den här gången väntar tre fullspäckade dagar av föreläsningar, workshops och en massa annat hos deloitte! men först slänga ner det sista onödiga i väskan, ta på sig skorna och ta sig en titt på umeå flygplats :)

dyrfika

min vän magda är på besök så vi tog en fika på stan idag, eller rättare sagt en varm dryck. sanslöst vad dyrt det är med kaffe, 39 spänn - vinkvink!

det gäller att parera rätt!


hoho?

..nu tycker jag att winnerbäck kan hosta upp ett nytt album, det har faktiskt gått två och ett halvt år. men jag kan vänta lite till ändå, men inte allt för länge..

zalando

alltså reklam sätter ju sina spår i tanken helt klart. vi var på coop ikväll och jag la märke till en karl som gick omkring med en kundvagn fylld med kartonger från zalando.. undra om hans fru är lika tokig i skor som hon i reklamen är? ..och undra om jag borde besöka siten för att se vad det är som är så speciellt egentligen?

annars händer inte så mycket, eller egentligen jättemycket eftersom jag inte skriver en massa här.. hur som så har jag iaf tagit en del av min lediga tid till att färga skallen, äntligen är jag tillbaks till min "normala" hårfärg igen.. trivs som fisken i vattnet!

nu är det dags att hoppa i säng, imorgon står åtta timmars jobb på schemat :) natti natt!

long time ago

ikväll ska jag träffa manshataren, jag har nästan glömt hur hon ser ut eftersom det var så himla längesedan vi träffades. alldeles för längesedan! hon kommer säkert få en chock över mitt nya leverne eftersom jag lagt på mig några extra kilon sedan sist.. men dom ska bort dom också, snart. hur som så kommer det bli riktigt roligt att få snacka lite skit :)

igår kändes nerven riktigt bra så vi tog en långpromenad med lite jogging efter älven vilket jag tydligen inte skulle ha gjort då det retade upp den rejält. men idag känns det lite bättre igen, ska ta mig en liten promenad till preem och hämta min glossybox.. frågan är bara om jag ska göra det innan skolan eller efter. har ett övningstillfälle från 13-15.

sen över till något roligare, och mer skrämmande. igår var vår lilla kissemiss inne i klädkammaren och rotade runt.. kommer glatt ut med en nyfunnen vän - en ouppblåst ballong. jaja tänkte jag (säkert andreas också) och lät honom leka med den.. det såg ju så roligt ut. ett par minuter senare är ballongen borta, den lille fan har svalt den hel! vad gör jag nu?! jo jag hoppas att han bajsar ut den.. blir till att leta i kattlådan efter en lång röd sak.

på tal om det så går han in där nu.. håll tummarna!

nu ska jag ta och göra mig klar för antingen promenad eller övning. ha're bra!