arbetslös..

alltså jag vet inte riktigt vad jag ska tycka eller tänka, jag har i princip tagit mitt steg ifrån anthill redan och jag har sedan tidigare planer på att fortsätta plugga.. hur som helst så tycker jag att det är jättetråkigt att företaget lägger ner, vi har haft väldigt roligt där med mycke bus och stojj.. givetvis har jag nästintill hatat att gå på jobbet vissa dagar men ja.. mina kollegor har verkligen lyst upp dagarna under den tid jag jobbat där och jag kommer sakna dom så himla mycke..!

den sista maj gör jag min första dag efter min tjänstledighet vilket också blir min sista eftersom det lägger ner samma eftermiddag.. det kommer nog kännas jobbigt att gå ifrån alla och ut från byggnaden en sista gång och det efter fem år som anställd (på pricken den dagen!).

men jag har planer, har sökt skola och hoppas att jag kommer in på någon av dem och om inte annat så flyttar jag till någon ort någonstans i sverige eller om något annat dyker upp..


har iaf påbörjat min praktik den här veckan och jag har fått den underbara arbetsuppgiften att korrigera sökvägar vad gäller skruvar, muttrar, brickor och bultar (typ).. det innebär att jag söker upp artikeln i en web-shop på internet och därefter får jag en sök-kod som hjälper mig att hitta artikeln i en katalog på 700 sidor.. jag säger bara det, tänk om det vore kläder i katalogen!! ;)

tror att jag hinner klart imorgon innan lunch så vi får se vad som väntar mig efter det..


nu ska jag hitta på något.. nåt roligt!

passande text..

So you noticed a smile on my face?
I haven't felt like this for one thousand five hundred and fifteen days.
I was broken hearted, down, but now I'm fine.
And the reason, I'm sorry to say, is you're not mine.

So you noticed a slight change in me?
I used to sit at home drinking but now I'm free.
I've come a long way and you're still stuck in place.
And believe me I'm not trying to shove this in your face.


.....................................................................................................


det är egentligen sjukt hur vissa texter kan passa in, nu har jag klippt bort lite i texten ovan men ja, 1515 dagar är lite mer än fyra år vilket mycket väl kan stämma in på tiden och just för tillfället så känns det som texten ovan.. såå himla fri och lycklig :)

ser fram emot resten av 2010, det här ska bli ett toppenår!


söndag 100418

imorsse drog jag iväg upp till tessan för att sitta i solen en sväng innan jag skulle iväg på hundutställning med magda och jullan :)



åsså en bild på sötaste julia :)



hann i princip bara hem och innanför dörren så ringde elin och frågade om hon och en "brukare" kunde komma förbi.. givetvis :) nu har vi suttit och pratat och slappat, fikat och lyssnat på musik i ett par timmar.. riktigt trevligt :)

man kanske borde bli kontaktperson? något att fundera på.. dom är bra härliga!

nu ska jag ta å hitta på nåt annat.. slänga sig i duschen kanske, känner mig som en äckelbobba!

lördag 100417

hände en hel del igår.. först va de kalas för melvin och han fick lite paket och sen blev de fika :)



lyckades få en bild på felicia och fabian också, felicia vägrade se glad ut och blåste upp kinden den tokan!



efter moster lämnat sina charmtroll så blev det lite middag och sedan partaj hos emelie :)



sen vidare till valvet för att galeja lite, här är vi fyra tjejer på en toalett.. riktigt roligt ;P



och avslutningsbilden på mig och fisan.. :)


lite mer fjällbilder..

äntligen har jag tagit mig i kragen och tömt mobilen på bilder så här kommer några från fjälls :)



vet inte om det syns men på den sista bilden så står det glad påsk i snön :) riktigt häftigt att se på håll!

givetvis fick jag också med fingret när jag knäppte på pappa och rosie.. menmen shit happens, det är ju ändå ett bildbevis på att pappa åkt skidor ;)

och sist en bild när jag sitter och slappar i den soliga backen :) man ser ju riktigt risig ut!


hamnat i osynk..

i vanliga fall så köper jag alla paket typ 2-3 månader i förväg bara för att ha det gjort och slippa tänka på det när dagen kommer, detta innebär att jag påbörjar min julshopping redan i augusti! paniken kom dock förra veckan då jag inser att melvin snart fyller år och att jag inte köpt paket.. va fan köper man för inga pengar alls? (det är just detta jag vill undvika)

men den 11:e fyllde mosters sötaste melvin 4 år och idag ska han firas av våran del av släkten :)



och tillslut så lyckades jag hitta något som jag tror kan passa honom utan att kosta typ 2 miljarder kronor, den här blev det...




nu ska jag dricka kaffe, slå in paket och överväga morgonpromenad.. :)

tina får inte upp den..

jag har numera blivit youtubekändis och eftersom jag tillslut tillät tessan att publicera den så måste jag väl dela med mig av mina hemskheter också.. det är en rätt lam video men när "hetsryckningarna" (som är själva poängen) kommer så blir det liiiite roligt iaf :)


wiiihooo!

fick besked från magda att de inte va nån hemlis de jag skrev igår så här kommer det..

magda och björn ska få tvillingar i september och troligtvis blir de två pojkar och:

TANT TINA SKA FÅ BLI GUDMOR :D

jag är så himla glad för det, blev så glad att jag nästan föll av stolen när magda frågade igår <3

senaste veckan :)

jag har helt lagt bloggen på hyllan känns de som men det händer så himla mycke runtikring nu, mitt humör är på väg tillbaks och jag känner mig bara mer och mer "strålande" för varje dag som går.. hoppas de fortsätter!

i lördags skrev jag högskoleprovet och som det ser ut så gick det bättre än förväntat! :D men jag tänker inte gå ut med något resultat förrän jag har det i handen så än håller jag tummarna!
på kvällen så grillade jag, syster och antolina och drack lite vin, drog ner på stan och dansade lite men jag gick hem rätt tidigt eftersom skallen inte riktigt ville vara med..



på söndagen ringde tessan strax efter åtta på morgonen å tyckte att jag skulle gå upp till henne å sola lite på balkongen.. bakis som jag var så låg jag kvar i sängen i nån timma innan jag drog mig upp dit men liite sol hann jag iaf få på mig :)

tant myste med sötaste emilia och tessan stickade :)



sen gick vi in en sväng, fikade och surrade lite medan emilia kröp runt på golvet :)



sen blev de en promenix runt stan, ner på utförsäljningen på cabovalen (där jag för övrigt köpte en tröja - bild kommer senare) och sen hem till tomas där de bjöds på kaffe och glass :)



på måndagen så va jag iväg till skolan på ett par lektioner och när jag kom hem så gick jag hem till tessans svärmor och fikade med dom.. efter det så tog vi en promenix runt i parken och ner till lekparken innan vi gick hem till tessan för att käka middag :)

blev en del stojj i lekparken (för övrigt så har jag min nya tröja på mig på bilderna)..



på tisdagen så åkte jag till skolan och när vi va färdiga så tog jag en sväng till magda, björn och jullan :) julia fyller hela 2 år idag så hon fick ett litet paket av tant och efter det så åkte vi en sväng till härnösand.. blev en lång dag men vi hade jätteskoj :)

igår så hade vi inga lektioner så jag gick en sväng på stan åt pappa och efter det tog jag mig upp till tessan för sushi-lunch.. tessan har en massa bilder men jag har inte fått dom än men dom kommer säkert om nån dag :) riktigt gott blev det iaf, och det trevliga sällskapet gjorde det ju inte sämre :D tog en promenad på kvällskvisten och övade liiiiite inför dagens ekonomiprov innan jag gick å la mig..

idag har vi haft prov och det gick kanonbra :D jag är så himla nöjd med mina resultat för dom här terminerna så ni anar inte, inte trodde jag det här om mig själv! efter skolan så åkte vi hem till mia och käkade lunch och firade att alla prov är avklarade :) givetvis är det lite dystert eftersom man börjar inse att det snart är "slut" men jag är så glad att jag fått lära känna alla på skolan.. alldeles underbara människor!

när jag kom hem så tog jag och tessan en promenad och efter det fick jag för mig att städa lägenheten så jag dammsugade och knäskurade alla rum (fan va jag är duktig!).. sen fick jag för mig att rensa avloppet vid tvättstället men de gick inte riktig som jag tänkt mig så nu får vaktmästaren komma hit och laga imorgon.. vattnet rinner inte riktig som de gjorde tidigare, det hamnar numera på golvet ;)
efter städsvängen så gjorde jag nån asiatisk gryta med cocosmjölk och lime, blev riktigt gott, och efter det har jag bara slappat :)

dessutom fick jag en riktigt rolig överaskning nu ikväll.. vet inte om det är en hemlis så jag ska vara tyst om den tills det blir "officiellt" :)

nu ska jag kasta mig i sängen.. natti natti =)


promenad till norge..

nu har jag för första gången besökt norge.. de va inte en speciellt vacker syn (som hemma typ) men det svenska vägverket måste fan se till å piffa skylten till sverige iaf!



de va nära att jag blev kvar i norge, de va fan medvind dit och motvind hem..



älskade tullstation!!



men nu är jag hemma (i sollefteå, sverige).. ska försöka putta upp nå fler bilder när jag fått in dom från mobilen, orkar inte tjaffsa med alla kablar nu =/

..

vaknade imorsse och kände efter lite, ååh tänkte jag.. ingen träningsvärk!! DEN ÄR BORTA!

pyttsan, när jag ett par minuter senare satte mig upp i sängen så slog värken mot mig som en hammare.. det blir en "ond" dag idag också.. armarna är spagetti, ljumskarna ömmar och en liiiten värk har börjat infinna sig runt magmusklerna..

men i vanlig ordning så är vi på g ut i spåret, upp mot fjälltopparna.. sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på. blåser som tusan idag men solen skiner iaf =)

nä dags att springa iväg.

uppfriskande i fjällen!

vi kom upp till storlien strax efter sex på lördagkväll och ja.. den kvällen drack vi oss igenom, vi bor i en stuga med tre sovrum och vardagsrum med kök... jättemysigt! vi fick oss en "ungdoms-stuga" så här bor vi som gillar sena kvällar och dricker mängder med alkohol från morgon till kväll ;P

skämt å sido.. mängder med alkohol blir det inte men en hel del har vi lyckats dragit i oss.

igår så tog jag min första längdskidtur på typ ett år och jag kan ju säga att kroppen är rätt mör idag.. men imorsse gjorde jag en favorit i repris (fast jag utelämnade alla vurpor).. numera klär blå fläckar mina ben och jag springer runt i underställ dagarna i ända.

efter turen på längdskidor så tog vi oss en "35a", någon häxblandning i pappas stuga (nummer 35) och svirade om till utförsåkningen.. åkte i ett par timmar och sedan blev de bärs :) kom på mig själv med att dricka en öl när jag skulle ta bilen till affären så hmm, jag fick lejja chaufför. tur att de va någon som va nykter iaf :D

nu sitter jag och väntar på att skidgänget ska komma hem.. själv har jag lagt in max 50 minuter i spåret så här till en början (allt för att skona mina armar och ben) och lycklig är väl jag för de! fjällspåren är toppen och det är helt underbart att åka upp på morgonen med ömmande kropp och ställa sig och titta ut över landskapet, se dom skuttande renarna bland bergen och bara njuta av det underbara vädret!

nu ska jag skutta iväg till stuga 35 och om jag har tur så får jag mig en liten återställare ;)


ps. jag delar rum med min "bror" och inatt hade han tydligen öppnat fönstret och glömt det öppet i typ två timmar så när jag skulle vända mig imorsse runt fem så hade min tempurkudde frusit! SHIT.. jag fattade ingenting men tydligen så bor jag i ett kylskåp på nätterna..

carpe diem..

nytt på sovrumsväggen här hemma :)


hmm veckan som gått?

jag har varit psykiskt nere egentligen hela veckan men nu börjar jag komma tillbaks på banan igen, träffade mamma igår och efter det känns allt mycke bättre. tänk vilken tur jag har som har en sån underbar mamma!

på tisdagkväll så va jag hos bror på kalas.. fikade lite och såg honom skrapa fram 10:- på en tialott, woohoo! efter det så satte jag mig i bilen för att åka upp till husum. väl i husum så väntade min kära natalie, negerbollar och natalies kompis sara på mig :) vi la oss äckligt tidigt men de behövde jag..

på onsdagen så hade jag skittråkigt och natalie tyckte jag skulle ta mig en promenad så jag klädde mig, knyckte ett par skor av henne (jobbigt att gå i finskor) och ryckte nyckeln från väggen.. DEN FUNGERADE INTE! ringer natalie för att fråga var den rätta nyckeln är och då säger hon "det finns ingen, du får stanna hemma"..!! FANFANFANFAN! satt fast i lägenheten fram till typ tre då nattis kom hem, fixade oss och for in till stan för att shoppa lite.

köpte mig en ny bh med matchande trosor (välbehövt!), tre par nya strumpor och en hårfärgningspensel.. måste försöka ta tag i huvudet nån dag framöver, börjar se fördjävligt ut!

hmm.. typ de va den dan? spenderade kvällen inne i övik iaf och återvände till husum på torsdagen för att ha liiika tråkigt än en gång.

på torsdagkväll blev de partaj :)



och sen drog vi iväg till husums pub-kväll med trubadur.. jag tror fan att jag gick hem först, inte så himla roligt när man känner så lite folk men lite nya bekantskaper har jag fått iaf :)

igår så åkte jag hem... hem till mamma först och främst, kramades lite när jag kom och efter det kändes allt mycke mycke bättre!

sen kom syster och barnen dit.. sötungarna! jag skalade potatis, klädde påskriset medan dom va ute och drog ris på isen.. hade lite fel kläder för att kunna "arbeta". 

när ungarna kommit in så målade vi påskägg :)



och resultatet..



sen letade vi påskäggen som påskharen placerat ut :)



WOOHOOO! PÅSKHAREN HAR LÄMNAT ÄGG :D



efter en heldag med mat och godis så åkte jag hem.. packade inför veckans fjällresa och tog mig ett glas vin. nu ska jag göra mig helt klar så att jag är redo att dra iväg.

GLAD PÅSK!