love me?!

boris är en väldigt speciell själ, han har väldigt konstiga saker för sig och har rätt speciella behov vilket jag uppskattar eftersom det är det som gör honom till just boris. men i förrgår hände något nytt, jag gick till sovrummet för att lägga mig och vips så var han där...
 
 
ska vi lägga oss nu matte? absolut! jag försökte smyga ner i sängen, då blev han sur och gick. den kissen gör mig både vansinnig och lycklig, det är tur han finns!

färdigflyttat

igår vid fem var det färdigt, allt utom att packa upp allt då vilket jag pysslat med idag. känns verkligen som att det är färdigflyttat för min del men ser redan nästa borta i tunneln. tjoho!
 
blev vin och sushi med manshataren igår, så himla längesedan och det är ju alltid lika trevligt när vi ses. måste helt klart bli oftare, dock på deras mark hädanefter. pälsdjursallergiker och boris funkar inte riktigt ihop vilket gjorde gårdagen då jag var kattlös till ett alldeles ypperligt tillfälle att bjuda in en sån (känn dig utvald! ;)
 
vaknade med ett ryck vid sju och kunde inte somna om så det var bara att kliva upp vilket resulterade i att jag typ är färdig här hemma, tog en sisådär sju timmar att gå igenom allt.. diska, plocka, dammsuga, packa om, stuva in.. finns faktiskt skåp jag inte kommer att öppna förrän jag har psyke nog att gå igenom allt skräp som ligger där. men här är iaf resultatet, inte de bästa bilderna men ändå nåt :)
 
 
fortfarande kvar att göra som ni ser men jag är ändå nöjd med dagens jobb.. nu ska jag hoppa i säng så att jag är pigg och fräsch för uppsatsarbete imorgon :D nattinatt!
 

livet är så himla orättvist!

alla borde ta sig en titt på bloggarna på denna sida. det gör ont i hjärtat att läsa om barnen som spenderat halva sitt liv på sjukhus, som kämpar varje dag och som kommer att få kämpa resten av livet. usch vad vi andra har det bra!

long time no see..

sådär ja.. då har det gått någon vecka sedan sist igen. jag är inte riktigt inne i flowet med att blogga numera, det var bättre förr som man brukar säga.
 
i fredags skrev jag min (förhoppningsvis) sista tenta och igår var första dagen på sista terminen här i umeå och på civilekonomprogrammet. det är med skräckblandad förtjusning jag slänger mig ut i uppsatsernas värld och letar efter uppsatsämne med min fina vän emma.
 
annars händer inte så mycket förutom att jag ska förflytta mig till ny adress senast den 1 februari. det är väl kanske "mycket" tycker ni men jag som vant mig vid tanken tycker inte det, inget som kommit över en natt såklart.
 
så med tanke på att jag spenderat all vaken tid med att packa flyttkartonger och plugga så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, kanske är bäst att spara texten till dom 60-80 sidor som ska vara inlämnade i mitten på maj. eller så fortsätter jag skriva några rader då och då, det är ju hur som trevligt att det fortfarande är ett par tappra själar som kikar förbi ibland :)
 
 

last one..

idag drog skolan igång igen och jag trippade förväntansfullt in på min (vad jag vet) sista föreläsning på civilekonomprogrammet.. jag trippade ut en timma senare och våndades över att jag slösat tiden på den där föreläsaren jag inte klarade av förra gången. menmen jag gav ju honom en chans iaf.

nu har vi bara ett grupparbete att skriva, två seminarium med tillhörande presentationer och en tenta kvar på höstterminen.. sedan är det äntligen dags för uppsats!

när jag kom efter min tripp hem över jul så möts jag av en frustrerad boris.. lite smått sur och grinig över att jag varit borta (?) och samtidigt så full av något annat som får honom att både vilja mysa ihjäl en och tugga sönder ens armar på samma gång. han borde gå till en hjärnskrynklare helt enkelt.

annars är livet som vanligt nästan, man kliver upp på morgonen och går och lägger sig på kvällen. fantastiskt!

ikväll ska jag iaf lägga mig tidigt så att jag är pigg och fräsch imorgon när vi ska sitta med grupparbetet :) nu kallar kisse på uppmärksamhet så han lär väl få det då. ha en fin kväll!