syjunta..

fast ja.. jag va ju helt ensam på den, fick för mig att jag skulle sy igår så jag gick upp å hämtade symaskinen på vinden å satte igång... det blev tre kuddar, en duk och en sån där man ska ha under armbågen då man sitter vid datorn för att slippa få ont..
till den sistnämnda måste jag fixa innehåll bara, lite dyrt att ta mitt råris och fylla med =/

       

bytte glödlampa också, stod på den där förbannade stegen å skakade.. fy fan va högt de e till detta tak, å inte klarar du av att byta lampa med en hand heller... ne-eh... bara att släppa allt tryggt och stå där och svaja 2 meter ovanför golvet..

hade planer på en promenix igår men det blev ingen... istället så sydde jag å donade på lite här hemma..

förresten så har jag köpt en dammvippa! äntligen kan jag rengöra mellan pinnarna i elementet.. =) de är inte mysigt där å jag fyndade dammvippan för 9,95 på jysk =)

denna månad har jag bränt min lön på följande ting:

*en stickad tröja med stor krage
*en ny väska
*en kort kofta
*en ny bh (den behövdes)
*två basic t-shirts
*en scarf
*en hårklippning

vad jag ska försöka ta mig råd till denna månad:

*att färga håret
*medicin

hmm... kanske borde lagt dom sistnämnda grejerna först på listan eller ja iaf på den övre delen av listan... jag är lite dum ibland..
nä nu ska jag ta å göra mig klar för jobbet..

på återseende.

barnvakt..

dom e så söta dom små liven men herregud vad dom kan jävlas med varandra... melvin bet felicia ideligen och tillslut blev det tvärtom...
moster satte ner foten i golvet (hårt) och bad barnen sitta var för sig och om dom ville ha chips så fanns det mitt på bordet.. hotet var att om de va nå mer gnäll så blev det varken chips eller film... jaja de funkade ju i 20 minuter iaf...

fabbe fick sitta vid datorn och titta på skotrar på youtube... (innan jag fattade vart pappa hade skotrar i datorn).. felicia blev lite kinkig men jaja... de blev en "garanti-lapp" där det stod följande:

"jag lovar att felicia får sitta vid datorn imorgon/tina"

hon litade alltså inte på mig.. å läsa kan hon ju så jag skrev en lapp för att verkligen bevisa att jag lovade de =)

de gick förbannat bra att lägga dom, fick öva min sångteknik efter att ha läst "när findus var liten och försvann".. tror att det blev blinka lilla stjärna tre gånger... är värdelös på att komma på några när det väl gäller (kan ju inte direkt börja sjunga havet är djupt när dom ska sova..)

kom hem välbehållen och döless, tänkte gå på krogen med sis men ja... de sket sig ju rätt så rejält, var nog inte på det bästa humöret å absolut inte när hon stressade mig som fan..
jag la mig istället och fortsatte läsa "att älska som en porrstjärna" av jenna jameson.. inte många sidor kvar nu =(

nu ska jag trippa ner för trappen, hämta den stora stygga stegen och förhoppningsvis kunna byta glödlampa i hallen (har inte haft en fungerande lampa där sedan januari).. sen ska jag nog dra mig ut i blåsten, lämna igen lite filmer och ta en promenad..

målarnas byggställning med "draperier" (vad fan heter de???!!!) flyger som bara den... hemska oljud =)

här kommer några bilder...


fabian kör skoter.. man tager vad man haver..


en trött melvin...


storasyster felicia..


ett härligt gäng va de igår, fabbe "burnade" runt på nedervåningen å dom andra tittade på film oberörda av ljudet..

so long!

vinkväll..

nu är det ett tag sedan jag skrev... har en tendens av att bli så numera..

var på facklig grundkurs tisdag-onsdag den här veckan, kul att träffa alla kursdeltagare igen... dom e suveräna + att det hade kommit in en ny rolig kille också =)
tisdagkvällen blev det lite lekar och en hel del vin.. dom två "äldre" hade tagit med sig en 7a sprit å en dunk rötjut =)

resten av tiden vet jag inte om det är så mycke å skriva om...

igårkväll så tog jag å milla en panpizza på valvet, köpte lite chips och drack rövin framför en film (27 dresses - rekommenderas).. de va skönt att bara slappa en kväll å gå å lägga sig i tid o veta att man inte behövde kliva upp idag... inte så tidigt iaf.

idag blir det nog kläddax, stan, företagsmässan på hallsta och en fika =) väntar på att milla ska höra av sig å sen i eftermiddag kommer lena =)
16.30 ska jag infinna mig på bränna för att ta hand om dom tre vilddjuren, moster ska alltså vara barnvakt... har hyrt film och mig veterligen så finns det chips där så de blir en till myskväll =)

nu ska jag sätta på kaffe å äta lite fil..
bye

inget..

jag älskar att träna, när det är över... fy fan va vi kämpade igår. jag va till å med svettig på knäna! ryggen värker så förbannat idag å jag börjar få ont i halsen som pricken över i't.

har än en helg tagit på mig extra jobb för att tjäna pengar.. jag orkar egentligen inte men jaja, de får bli så här nu så att jag får en liten extra peng i oktober. får ju tänka på att julen närmar sig också. två julklappar är inköpta =)

ikväll kanske det blir bowling.. älskade mads sticker sedan till norge så de skulle vara kul om vi hann hitta på något innan... har ju en fri timma som jag tänkte att vi kunde använda =)

jag hade jättemycke som jag tänkt skriva men i helvete... fan å! allt är väck i skallen. jag ska sätta mig å dricka kaffe igen, kommer jag på det så skriver jag mer =)

å therese -  de va inte tomas techno, de va värre än så!


           
vi e så förbannat heta - mads, milla å jag

kram!

ännu en dag..

..med väldigt bra lön... de e såna här dagar man känner för att jobba, dock inte efter antalet idioter jag talat med.
jaja... snart är det kväll iaf =) 1 timma och 5 minuter kvar... wooohooo!

den här helgen har bestått av mat, jag känner mig uppsvälld... det enda "vettiga" jag gjort är väl att måla åtta plankor vita (inför takläggandet hos jörgens vänner) och plockat i och ur diskmaskinen och hjälpt till att duka på och av bordet. dessutom har jag läst en hel del i "att älska som en porrstjärna" (av jenna jameson) - jag rekommenderar den VARMT!

vi sitter numera i det "högra rummet" på jobbet... de e så lugnt å skönt på den här sidan... allt utom min kollegas hemska musik som han hade på tills han slutade... SUCK... jag fattar inte varför man lyssnar på typ spelmusik.

nu vet jag inte vad jag ska skriva, någon dag framöver ska jag skriva ett inlägg som heter "SLUTA LÄS MIN BLOGG" och se vad det resulterar i för statistik.. jag kan tänka mig att människor blir mer intresserade om de ej "får läsa" den :D
hihi... jag ser fram emot de men ni som läser nu behöver ju inte vara direkt skraja... läs på för fan =)

kram

jaja..

jag vet att jag gnäller mycke men helvete va jag har ont efter igår!!! jag tog mig knappt ur sängen, för att vända mig så har jag måstat tagit sats för att göra det så fort som möjligt... herregud. jaja jag ska inte ge upp, jag SKA gå på step up'en ikväll... död eller levande.

klockan är nu 07.11 å jag är helt knäckt... kaffet står där och ser brunt ut på sidan av datorn, de va ganska gott när jag smakade på det men inte så där "findagsgott"... (en sån där dag man känner sig allmänt på topphumör)
jag borde bälga i mig skiten så att jag slipper få ont i skallen iaf.

ikväll bär det nog iväg till kramfors efter träningen, kanske hinner duscha innan också (vilket skulle vara trevligt)... J får plocka upp mig efter jobbet =)

Mamma (min mamma, Melvins momma) frågade systers minsta son Melvin (jag kommer att blanda i Åke också vilken är min mammas man)..

Mamma: Melvin, är du mommas gullhjärta?
Melvin: nee
Mamma: Är du Åkes gullhjärta?
Melvin: nee
Mamma: Men vems gullhjärta är du då?
Melvin: Tinas    (YESYESYESYES - jag har bräckt både momma och åke!)

Mamma: Är du Tinas gullhjärta?

Melvin: mmmmm...


Jävla góunge, de e synd att man inte är där när dom vräker ur sig såna fina saker... han är för go =)


Nu ska jag dricka upp kaffet så att jag hinner det innan halv då jag ska GÅ till jobbet... urk va de känns jobbigt.


/T


lite smått panikslagen

nu sitter jag inkopplad och väntar på samtal... herregud va magen har gjort ont tidigare idag... jag hade panik när jag fick min första kund på uppdraget och nu har paniken gått över till en lite mindre panikartad känsla..
tack å lov att det inte köar på det här..!!!

jag är iaf nöjd efter gårdagens bravader, kom ner på stan å mötte åke (mammas åke)... tvingade min syster att åka tidigare till jobbet idag så jag fick åka med upp till resele å käkade middag å drack lite för mycket vin med mor, åke och syster...  smått bakis imorsse men va fan, jag klarar mig. ingen huvudvärk iaf =)

ikväll blir det träning, ska på power air box... fy fan va jag längtat efter den här onsdagskvällen! de e så förbannat kul att gå på just det passet.. är fortfarande öm efter måndagen men jaja, hoppas att jag fortfarande kan stå på benen imorgon =)
jag har ju börjat gå till jobbet nu också (första gången på typ två år), höll på att dö igår när jag kom upp för backen innan jobbet! jag måste börja gå ut å gå å träna på att gå upp för backar!
de blir säkert bättre med tiden, för tillfället känns de iaf jävligt tungt att ta backen med mina egna ben!

nu ska jag återgå till jobbet =)
so long!

öm

ja idag så värker det lite här å var... har jävligt ont i axlarna (jag som trodde att jag fått muskler av att bära omkring på barnen), vaderna spänner och jag har fått för mig att jag ska gå till jobbet hela den här veckan! å gärna resten av livet också med tanke på att det inte är så långt dit.... nu har jag iaf fått en parkering =)

nu är det sista dagen man kan slappa å bara hänga med huvudet i utbildningssalen, i eftermiddag så bär det iväg mot skrämmande vidder där jag inte känner mig direkt hemma ännu... menmen om en vecka eller två så sitter det säkert också =)

nu ska jag springa på toa, TH Milla.

/T

ah...

äntligen börjar träningen, hoppas att man kan få ut det bästa av den nu å att man håller humöret på topp och går dit varje vecka...! ikväll blir det chi ball och pump, kommer att bli ett långt pass men gratis är gott som man säger :D
det är nämligen prova på vecka på gkpulsen nu så... jag får väl se till att gå nu iaf =)

nästa vecka har dom också lagt till några andra pass, dock får man inte prova på dom den här veckan men... shit happens.

utbildningen rullar på, känner mig fallfärdig på kvällarna (hjärnmässigt), jag har många gånger hasplat ur mig konstiga saker och jag drömmer om system, termer och tjänster... de e jävligt läskigt att vakna upp när man haft en kund på tråden då man sov.. jaja.. om allt blir som planerat så ska vi in i telefonen imorgon eftermiddag, lika bra att hoppa in så fort som möjligt tycker jag, ju mer tid vi får tillsammans med utbildaren då vi sitter i telefon... ju bättre =)

nä nu ska jag slänga i mig maten, ikväll har jag planer på att komma hem svettig som en gris ;D

bye!

utbildning

jag måste prisa tjejen som håller i utbildningen, hon e kanon! jag kan ju påstå att jag förstår nästan allt... å allt fastnar utom kortnummer! helt undebart... å de e längesen jag sa underbart om en utbildning.
dock så blir man ju lite skraj när hon förklarar vilka det är vi ska prata med och så, de finns ju en del krav om man säger så =)

jaja... sitter å trycker i mig frukosten, borde klivit upp för ett bra tag sedan men tog mig fan inte ur sängen... up up and away kändes de som när jag kollade på klockan.. måste fortsätta sleva i mig nu..

hörs!

fem dagar kvar

fem hela arbetsdagar till, känns som att jag jobbat en evighet redan men det beror nog på 12-timmas dagarna jag haft. det har faktiskt gått bättre än jag väntat mig, hade räknat med att komma hem hårlös med tanke på hur dumma människor det finns i sverige... men allt hår sitter kvar, hör å häpna ;)

idag börjar utbildningen till kontaktteamet... vet inte vad jag ska skriva om de men så e de iaf. två och en halv vecka tror jag att vi ska hålla på å därefter så börjas arbetsuppgifterna delas ut. spännande, hoppas att det är bättre än privatdelen iaf =)

hmm... äh, jag vet inte vad jag ska skriva... måste ta å dricka upp kaffet å borsta taggarna å därefter dra mig mot jobbet men jag skriver säkert mer ;)

/T