avis!

alltså när bebisar har jättetjocka och härliga lår så låter alla "naaaaaaw"ååååh"..

men jag som har nästintill lika tjocka får aldrig höra att jag har härliga och "naaaaaw:iga" lår. vad hände där? livet är bra orättvist!

börjar bli dags..

känns som att bloggen blir liggandes på hyllan medan jag ligger i soffan men så får det vara tills jag känner mig manad att skriva oftare. hur som så har jag inte tid just nu iaf men hoppas att ni får en fin dag!

kaputt!

i fredags (ja jag hade kunnat blogga om det tidigare) så bakade jag och carro semlor.. det gick till så att jag handlade allt, bad carro köpa allt jag glömt och ta med sig en flaska vin. vi började såklart med vinet för att sedan raskt ge oss på själva bull-degen.
 
det gick ju smidigt.. fram tills nästan allt mjöl tillsatts. när det var ungefär en deciliter kvar så havererade min älskade elvisp. jag har under dom senare åren lärt mig att använda degkrokarna som följer med elvisparna, men den här gången fick elvispen nog. sa tack och adjö. tack och lov så blev det ändå semlor, fick knåda det sista för hand och gå ner på stan i söndags (bakis i snöblask och regn) för att köpa en ny.
 
nu undrar jag vad jag ska vispa med min nya elvisp? något förslag? grädden har sedan fredag vispats för hand och ingen semla förväntas ätas ikväll..
 
 
nu ska jag återgå till uppsatsskrivandet. ha en fin dag!

konsten att vara bekväm.

när jag packade upp min garderob i nya lyan så insåg jag hur många (troligtvis för små) brallor som gömt sig där inne under den tiden jag inte rensat ur den.. antalet leggings var minst lika många men ni vet jag är specialist vad gäller att vara bekväm. under det senaste året  (2013) kan jag garanterat räkna antalet byxdagar på mina tio fingrar, så var vill jag komma med det här?
 
jo... den här veckan har jag minsann använt (stretch)jeans majoriteten av dagarna och jag har känt mig alldeles fullständigt bekväm i dom. det firas med att ha jeans ikväll också och med ett (eller troligtvis flera) glas vin.
 
skål och trevlig helg!