kallt

kallt som fan ute, kom hem från jobbet för kanske 40 min sedan.. äntligen är påsken över å bara tre arbetsdagar återstår innan fyra dagars helg!
jag har då insett att det är rätt skönt att jobba på storhelger, de ringer inte så förbannat mycke då men ändå är det jobbigt att gå dit.. veta att man bara ska sitta rätt upp å ner i flera timmar!

hungrig som få, lönen kom just på kontot så imorgon blir det till att handla (äntligen!).. dock så har jag redan bränt över halva lönen, tänk om man kunde trolla bort några räkningar varje månad.. eller få åtminstone hyran betald av jobbet utan att behöva ta det från lönen.
nästa månad blir desto bättre =) tack för att ni glömde att betala ut min provision, det kommer att kännas bra nere i stockholm.

jag vill att madde ska komma hem igen, fan å att jag jobbade nu... dock så känns de väl helt okej ändå. jag va inte bakis i söndags å inte i lördags heller.. enda alkoholkonsumtionen denna helg blev en lättöl (varav pappsen drack upp en del av den)

sitter å väntar på bättre tider, dom verkar inte dyka upp. glömde att knycka en knäckebröbit på jobbet till frukost, dammit! (damit?) de blir promenad till ica direkt imorgon bitti... kanske skönt med friskluft men jag hoppas att det hunnit bli lite varmare när jag kommit ur sängen.
jag kanske ska ta å montera den där grejen jag inte kommer på vad den heter just nu, den som säger hur varmt/kallt det är ute... (jobbat hårt)
ska vända upp å ner på lägenheten å hitta den... sen ska jag väl ta å krypa till kojs =)

gnatt/T

PS. Anders, jag lägger ut pengar på dig för att komma ner... du ska lägga ut pengar på mig också å din hyra (boendekostnad) betalar du även fast jag inte är där... jag är billig i drift! Så det så ;)

PS2. Madde, du undanhåller information från mig... i want to know everything! :D

brun.

aldrig mer säger jag bara! jag ska aldrig mer bli brun med hjälp utav brun utan sol-lotion! NO WAY... kom på den fina tanken igårkväll att jag hade torra ben o hittade (till min förtjusning) en lotion som innehöll ett spår av just brun utan sol..
glatt smetade jag på lotionen och gick och la mig, till min förfäran sitter jag nu och kollar på mina armar och inser att jag troligen lutat ner underarmarna mot benet och har då fått två bruna fläckar!

jag minns inte mitt nyårslöfte pga en helvetes massa vin och cider (som min mor och Åke bjöd på) och avlägger nu härmed ett nytt: JAG SKA ALDRIG MER ANVÄNDA BRUN UTAN SOL!

kan någon svara på frågan, hur lång tid tar de innan den bruna effekten övergår till gult och börjar försvinna? kommer de försvinna innan jag åker till stockholm?
måndag (imorgon) lär bli en solariedag, allt för att överkomma dom två bruna fläckarna.

nu ska jag återgå till mitt arbete som blir lidande av att jag skrivit detta inlägg.. dock har jag skrivit mellan samtalen men jag hade gärna skrivit mer istället för att svara på dumma frågor.


åt helvete med brun utan sol!
/T

påskångest.

nu är det ett tag sedan igen, inte hänt så mycke på senaste tiden.. påsken rullar in snabbt som fan å jag har blivit ett år äldre :|

idag åt jag frukost klockan ett på Westerlunds, tacobuffe. GÖTT! därefter bar det iväg upp på affärn med mor min, köpte godis till barnens påskägg =)
drog på stan lite senare med lena å skulle hitta nån liten leksak till påskäggen också, fann leksakerna å kikade in på lindex och kappahl i bara farten.. de blev en ny klänning! den ropade på mig, verkligen jag!

dom pengar som nu är kvar ska jag nog köpa snus för.. de e de enda som behövs resten av helgen tror jag. eller ja lite bensin för att kunna äta lite påskmat med nära och kära också men i övrigt så klarar jag mig nog rätt bra på knäckebröd och vatten.

har just fördelat godiset till barnen, herregud va mycke de blev! blev några till mig också men det hade jag planerat på affären redan (allt i lakrits är mitt!) så nu sitter jag här å knaprar döskallar. jag ska också prisa mig själv för att mitt påskägg inte blev störst utan endast består av ca 15 godisar!


fyllde 22 i måndags (vilket medförde en hel del pms och klimakterie-effekter), inkasserade lite pengar och fick lite smått och gott.. massor med tulpaner, en ros och lite påskris =)
kan säga att de blev ett lite för stort kalas på en och samma gång på kvällskvisten, 14 personer med mig själv.. min lilla lägenhet räckte inte till så vi fick dela på oss vilket gjorde att jag hade noll koll på vad som tog slut i ena rummet när jag själv befann mig i det andra.
FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT - jag hoppas att mina besökare inte tog illa upp!

i tisdags åkte modo ur slutspelet, jag hade ändå hoppats på iaf en match till men dom slappade till lite för mycke.. tack o lov så fick jag inte se matchen då den inte visades på 9an.

bara 6,5 vecka innan soffan kommer nu, GUD VA JAG LÄNGTAR... pappa tyckte att jag kunde tänkt på soffan lite tidigare så att det skulle funnits mer platser att sitta på i lägenheten då jag fyllde år men ja.. tyvär pappsen jag kan inte tänka så pass långt att jag köper en ny soffa bara för att jag fyller år (?)


nu ska jag hitta på något annat och sluta upp med att äta mina döskallar, har sår i gommen redan =(
krämkräm


lekakulor..

jag har tidigare skrivit på min inköpslista att jag skulle köpa lekakulor, inköpet är klart och jag har använt det jag behöver.. nu återstår frågan; finns det bäst föredatum på lekakulor?

nu e de klappat å klart å jag ska plocka fram resväskan för att packa mig ner mot stora staden.. el stockholmo!
det enda jag minns av den stan är att det är skrämmande stort, att mamma har försvunnit en gång och att jag fått mig en joggingtur upp mot östermalm (vart det nu ligger)...

jag ska äntligen få träffa den där dryga stockholmaren jag pratat med i telefon två gånger, har insett att det lär bli rätt kul att få se nya ansikten å helst stockholmare.. jag kan tänka mig att irritationen kommer att flöda över när jag hör den dialekten hela dagarna i ända.
jag ska ta det med en nypa salt å andras in den friska luften när jag (förhoppningsvis) återvänder upp till norrland.

det finns en lång lista på vad som ska göras i stockholm också, ska försöka skriva in den nedan... möjligtvis kommer den att fyllas på någon gång inom snar framtid också.
det bär iväg mot anders lägenhet (där jag promt sagt att jag ska sova i hans säng) den 24e april!


ATT GÖRA
gå på mongoliska (nån restaurang som madde alltid tjatat om, om den nu hette så)
göra stan minst två gånger
kolla på dyra lägenheter
ta en promenad i gamla (på kvällskvisten när solen håller på att gå ner)
testa en av alla barer
äta lunchbuffé på något flådigt ställe
gå på dyr restaurang och dyrt café (där andres får betala;)
köpa nya skor
åka tunnelbana
försöka ta mig ut till globen och stå där å se hur stor den är

(dålig lista men den får ni stå ut med - hälften kommer att bli av, hälften inte)


so long my friends


helg..

det blev en underbar helg som passerade illa kvickt, va i Röån med syster på lördagen och... och... och... KÖPTE EN NY SOFFA!!!!! nu tar de ju ett tag innan jag får den och fotöljen å fotpallen.. men guuuuud va jag längtar! jag är helt salig.
har dessutom (idag) hittat ett fint och billigt vardagsrumsbord på blocket som jag försökt att genom telepati få kontakt med säljaren då han vägrar läsa sin mail (tydligen)... håll tummarna gott folk!

i övrigt så var de väl inte så mycke mer som hände i helgen förutom en krogrunda med syster för att stilla hennes behov av sällskap.

åkte i förrgår hem till pappsen med smärtande huvudvärk och en sjuhelvetes vätskebrist.. efter en gudomlig ost&skinkpaj så tog vi sparken ner till min "dagmamma" och fikade.. (hade dock glömt hur jobbigt det var för ena benet att sparka..)
när vi senare kom hem och jag bestämde mig för att sova klockan nio så trodde nog faderskapet att tina blivit sjuk, hur många gånger har man inte grinat och skrikit för att få vara vaken till iaf halv tio!!! :| nu gick jag snällt upp och la mig utan minsta protest och han behövde inte ens säga till mig.

har nu varit kattvakt ett par dagar ute i skogen.. skönt att komma hem ett par dagar (hemhemhem alltså).

nu ska jag ta å krypa till kojs i min vanliga säng.. ingen kisse inatt :(
menmen jag har ju "sture", min myspojke ;)

kramkram/T


dentist.

gomorron gomorron gomorron...

trött som få, vandrande zombie på väg mot skafferiet för att inta föda. usch, jag skulle vilja sova iaf 30 minuer till. menmen gör jag det så missar jag tandläkaren..

bara tanken på helgen som kommer gör mig iaf lycklig, å nästa ännu nästa helg blir det också helt underbart =)

äh jag ger upp skrivandet för stunden, bättre att göra det då jag är vid medvetande..

Madde! jag vill att du bor här å svänger loss på dansgolvet varje helg! (jag har börjat tycka om att dansa)
love/T

morgonkaffe.

nu är det ett tag sen jag skrev igen, jag faller lätt ifrån precis som med allt annat. legat på latsidan i helgen men har haft fullt upp ändå vilket gjort att jag inte haft så mycke tid att döda..

skippade träningen igår och tog en promenad istället, började gå från syrran å hemåt för att pappa sedan skulle plocka upp mig efter ca 35 minuter (hmm,... 50 blev det visst)..  där gick jag all alone efter stora vägen å lastbilarna bara swischade förbi! jag måste säga att jag var bokstavligen livrädd när en lastbil kom samtidigt som en mötande bil.. huua!
sofie kom å hälsade på å vi satt å blåstirrade på TVn, outsiders å nån dategrej..

sofies kissemiss fick kattungar typ i torsdags, hon fick tre men bara två överlevde... å i förrgår dog nummer två.. =(  nu e de bara en enda liten krake kvar... sååå söt.

hmm...vad har hänt mer, jo.., träffade ingemar, shirin å max! de va jätteroligt... synd att de kommer att ta sin tid mellan gångerna.. men tant tina hade köpt modonapp som han fick med sig ner mot dalarna igen. han ska bli modoit rakt igenom (!), tycker väl både jag å ingemar iaf..  bäst att börja i tid alltså!

va ut med lena i helgen på bowlingen... de va skitkul! herregud vilket dansgolv, vilken musik å såå många människor man inte träffat på länge! underbart..

i övrigt så rullar allt på, jag måste säga att jag är lite kär ;) hihi..
/T