jag som liten?

måste iaf bjuda på en bild innan jag lägger ner.. har scannat inför en presentation på skolan, har jag varit så här liten??!

HAHAHAHAHA! söta rosetterna.. den blå klänningen i sammet och den vita kragen, klockrent mamma :D


ja gott folk..

.. inte har jag tid att sitta här heller.. jag har fastnat för farmville och hela min fritid går åt att plöja, så och plocka. JAG VET JAG VILL INTE VARA DÄR EGENTLIGEN MEN DET GÅR INTE ATT TA SIG IFRÅN SKITEN!!!!!

hur som helst så går tiden alldeles för fort för tillfället, så himla mycke jag vill hinna med men givetvis så hinner jag inte.. skolarbetet hopar sig och blir som stora svarta moln på min lilla egna himmel.

men nu har jag bara två eller tre.. kanske fyra eller närmare fem uppgifter kvar att fixa innan vecka 10, iaf som jag vet om! jag har avverkat ett gäng så jag känner mig faktiskt rätt nöjd med att antalet sjunker.

dags att sätta igång på riktigt - jag återkommer till bloggandet när jag känner att jag har en minut över..

åter till fruktstund & powerpoint-presentationerna.

tjing!

kanske imorgon..

ikväll fastnade jag i tv'n för första gången på väldigt länge.. var ju tvungen att följa idrottsgalan och se till så att helena verkligen vann! snacka om toppentjej!

imorgon blir det förhoppningsvis lite bilder från dom sista dagarna.. lite fest å så kanske :D

tjing!

aj mitt huvud!!

jag har blivit för smart, min skalle sprack! får inte lära mig mer nu ;)



nej skämt å sido, jag skulle gå ut med soporna till trapphuset och råkade springa in i en skåpdörr som stod öppen.. ajajaj!

jag vet!!!

jag orkar inte skriva mer.. iaf inte nu.. inte idag!

imorgon blir det förhoppningsvis partaj! :D ser jag verkligen fram emot..

nu ska jag göra något vettigt. tjing.

kickstart my heart!

hade väntat mig mer än vad som blev, ibland blir man bra less på livet och allt därtill.. jaja, det är bara att sluta hoppas och gå vidare! det finns värre saker som kan hända!

har haft första lektionen hemifrån och äntligen flyttat tillbaks datorn från vardagsrummet till mitt databord, känns skönt att sitta upprätt och skriva (har suttit som en ostkrok i flera dagar!!)... tråkigt att högtalarna inte har tillräckligt långa sladdar för att räcka in hit bara =(

tog mig en promenad när jag vaknade imorsse, hämtade ett gäng tidningar som jag behöver för en skoluppgift som ska vara klar om ett par veckor.. eftersom vi fått så himla mycke så måste jag ta och börja någonstans så nu har jag planer på att sätta mig ner, snacka om att dom dragit igång studierna till 100% på bara tre dagar!

ikväll kommer elin, gostefan & stefans tjej helén hit.. ska bli riktigt roligt att träffa dom!


nä dags att göra a något vettigt!

tjing!

det var den dan..

eller ja den är inte riktigt slut än, ska hänga med mia hem nu snart.. sitter på skolan och väntar på en efterlängtad skjuts! så himla kallt ute..!!

idag har vi fått en massa uppgifter.. dessutom hade jag missat tre från igår! jag är dränkt i skolarbete ett par veckor framöver känns det som.. skönt att ha något vettigt att göra när man är hemma, helt underbart att sätta sig ner med bokföringen i lugn och ro och knåpa sig igenom lite uppgifter. har redan hittat en extrauppgift upplagd på klassens sida :D love it!

funderar starkt på att söka till civilekonom i umeå eller ekonomprogrammet i sundsvall, någon som känner någon som gått där eller gått där själv? hör isf av er, vill höra hur det är! tack och lov så har jag ju läst matte c så jag är ju behörig.. PJU!

annars då? hmm.. ingen aning.

dags att röra på sig tror jag, ska hjälpa mia lite grand också innan vi åker =)

tjing!

2 dagen..

igår började skolan och det var grymt roligt att få träffa alla igen! så himla fina personer som går i min klass och nu har vi också fått tillökning! vi har fått en man i klassen, woohoo! välkommen mark!

hade två fullspäckade lektioner och sedan kom jag med 14.40 bussen hem vilket var rätt skönt..

idag får jag åka bil till skolan, blir upphämtad här utanför strax innan åtta så det känns lite bättre, annars kliver man ju upp halv sex!!


den här dagen har jag börjat med disk, knäckebröd och kaffe.. en riktig lyxfrukost!! (men jag hade iaf gurka och skinka på) vidare så blir det som ovanstående bil till kramfors och därefter blir det en jävla massa lektioner och jag vet att dom brukar plåga in en massa saker i våra huvuden så jag är lite rädd för dagens.. det blev nästan för mycket igår!!

annars då? jag är väl singel.. igen.. men de behöver jag inte hålla på att surra om här..

nä nu blev det för mycket ordbajs, ska gå och diska upp det som blev av frukosten istället..

ha en bra dag!


pju..

jag är så himla less för tillfället.. kallt som satan på jobbet trots att vi kör ett extra element på bordshöjd, fötterna fryser.. händerna känns som istappar och det finns nästan inget att göra =/

har suttit och glott på facebook hur länge som helst nu känns de som.. någon som har något tips på göra kanske?

bara början..

igår kväll blev det film med lena, charlotte och therese.. va riktigt roligt! och man får ju alltid höra lite skvaller när det blir såna här små kvällar också, underbart chockerande!
vi såg iaf "borta bäst, hemma värst" och den var sisådär.. givetvis går den att titta på men jag hade större förhoppningar.. lättsmält iaf.

somnade väl runt tolv och upp igen idag vid halv sex... och det här är bara början! imorgon börjar skolan och då jävlar blir det till att kliva upp i tid varje dag! (dynga!!!)

ne undra om man ska ta och hitta på något innan man somnar.. ögonlocken hänger nere vid knäna.

blir pappsen ikväll, grattis på födelsedagen :D

tjing!

panik!?

har ju glömt att kommentera kommentaren jag hittade i min blogg en dag.. fick fan panik eftersom jag inte visste vem det var ifrån!! snacka om att man blir lite tokig när man inte vet vem som skriver sånt här:

"Hejja tina du är bäst du är den som luktar mest... Nej godast men de rimmar inte"

efter en diskussion med therése så kom vi fram till att jag kunde söka på ip-numret och då fick jag fram kramfors, kramfors??!!! vem fan i kramfors som har internetleverantör telia skriver sånt? hmm.. fick mig en rejäl funderare! efter många om och men så lyckades jag spåra ip-adressen till en tidigare kommentar och fick då veta att det var magdas karl som hade varit i farten för att jävlas! HAHAHAHAHA!!! den var bra björn, riktigt bra ;P

idag har jag iaf jobbat.. var rätt slö på eftermiddagen med tanke på den tid jag klev upp imorsse men nu känner jag mig på topp igen :D

snart kommer nog lena och då ska vi iväg och hyra film och säkert köpa något gott till.. =) dags att fixa sig iordning för en dejt med lenin och charlotte!

ha en trevlig kväll!


god morgon!!

04.37 tittade jag på klockan första gången, 04.47 nästa gång och sedan ringde väckarklockan 05.30.. var det någon mening att ens försöka somna om? jag sover så himla dåligt nu för tiden så jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att komma in i den "vanliga" rytmen igen..

kikade just på termometern, -22 grader och typ en kilometer uppförsbacke till jobbet! jag lär dö av köldskador innan jag är uppe men jag har iaf införskaffat mig ett par täckbyxor som ska invigas idag... burr!

dom senaste dagarna har det ju varit neråt 30 minusgrader så ja.. man lär ju inte dö utomhus idag heller.

annars då? nja... det går upp och ner, får ta det en annan gång..

nu ska jag käka frukost, sen jobb!

hejhej

skvaller...

jag säger då det: den här jävla stan! det är bara skvaller, skvaller och skvaller.. jag blir så jävla less. menmen är det det som gör att livet är värt att leva så får dom väl skvallra då, det är ju synd att det skvallras om det som inte är sant bara.. ARGH!

i övrigt så har jag sömnsvårigheter för tillfället.. jag skulle kunna tänka mig att gå och lägga mig igen men ja, det spelar ingen roll eftersom jag aldrig somnar. tar tuusen år innan ögonlocken känns tillräckligt tunga plus att jag måste försöka vända tillbaks dygnet.

fortfarande äckligt kallt utomhus.. blir nog en sväng på stan med lena idag, kanske film med flickorna ikväll om inget annat dyker upp.

någon som ska ut på lördag? lämna en rad isf ;)

två sötnosar!

måste bara bjuda på några bilder jag tog av emilia och julia innan nyår.. såå söta!

emilia ;D (kan man annat än smälta?)



och jullan som kladdar med fingerfärg ;)


femte..

i tisdags blev det partaj med lena och therése, tomas kom förbi en sväng också innan vi drog på appelbergs för en krogrunda =)

jag hade riktigt jäkla kul! lets do it again soon!



sen gick vi ;)

nyårskort



fina bilder och en helt underbar kväll! har inte plockat in alla utan nöjer mig så här.. dessutom saknas ju hela nattens bilder eftersom min kamera fick stanna hemma =/ 

nu ska jag ta och leta upp trettondagsaftons partybilder :D

tjing!

jobb..

sitter och funderar på när jag egentligen ska jobba, det blir fyra veckor sedan sist nu till helgen så de borde ju vara den här dagen.. undra vem som är på jobbet idag egentligen? måste nog ta och ringa någon så att dom puttar in mig på schemat..

har insett att det bara är ett par dagar kvar innan skolan börjar igen, känner mig halvpepp inför det men va fan.. de blir nog bättre när man får träffa alla!

var i sundsvall med lena och lenas mamma (min dagmamma) ingrid igår.. blev inte mycket till shopping men jag brände iväg mitt presentkort på lagerhaus iaf plus att jag köpte "honor" till pappa (HAHAHA!)..

köpte fyra nya muggar, champangete och en kökshandduk med cupcakes på :D



nu ska jag och lena gå på stan :D

2 januari 2010

shit! så jävla konstigt att skriva 2010 istället för 2009... det liksom saknas en nolla? hmm..

har sovit som en stock inatt och det är lätt förklarat genom att säga att efterfesten på nyårsafton avslutades runt halv åtta på morgonen, jag och lena sov i typ tre och en halv timma innan vi klev upp och resten av dagen & kvällen spenderade vi i soffan med film, godis och pizza ;)

så hmm, nyår?!

vi började med att laga och äta middag här hos mig..

förrätten bestod av chips (HAHAHAHA fancy!)
huvudrätten var potatisgratäng, fläskfilé i svampsås, sallad och vitlöksbröd
efterrätten var någon slags panna cotta eller vad vi nu kan kalla det (den brukar tydligen vara god men denna gång var den nästintill oätlig!)

efter middagen så satte vi igång att spela spel.. brainstorm. detta förbannade spel hade någon jävla lag på att jag och lena bara skulle få sjukt svåra grejer så ja, vi förlorade! brainstorm innebär att du ska komma på så många ord som möjligt om ett visst ämne, du får endast rätt på dom orden som finns på ämneskortet dessutom och det är väl där det svåra kommer.. sen har kontrollantlaget jättesnygga glasögon på sig när dom kollar svaren, ska lägga upp bilder på det sedan!

tolvslaget närmade sig med stormsteg och strax innan fick vi förstärkning av ida med pojkvän och pojkvännens vän och vi skålade och tjoade när klockan slog 00.00, klockan 00.01 så skålade och sjöng vi för idas pojkvän som tydligen fyllde år den 1 januari då.. så de blev en del liv från min lägenhet ;)

vet inte riktigt vad klockan var när vi började dra oss mot nästa fest.. i huset ovanför mitt typ, eller bakom? där var det desto mer folk så vi fortsatte firandet.. och därifrån gick vi, efter att ha haft trubadurmorgon, vid halv åtta.. stackars värd! han var nog rätt less på oss ;)

idag är jag nästintill 100% återställd men eftersom det nya året gav mig veckan på den första dagen så kommer jag inte att vara riktigt 100 förrän det är över.. suck!

dags för årets första promenad, låt det bli många såna under 2010!

tjingeling!