semester!

ja nu är det snart semester på riktigt.. för semester har man ju inte hela sommaren enligt mig utan endast ett par veckor så jag passar på nu när andreas blir ledig, underbart!!

inte länge kvar nu!

och vad gör man på semestern? jo grillar ;D

händelselös kväll..

är så förbaskat uttråkad och saknar mina vänner från uni så otroligt mycket (extra mycket just nu då).. hängde med andreas på stan efter han slutat jobba, hann hem och trycka i oss lite mat innan han skulle iväg igen, bröllopsfix! alltså inte vårt då utan hans kompisars ;)

så nu då?

städade ur badrumsskåpet idag och när allt var tömt så drog jag disktrasan ovanpå skåpet och fick mig en stöt.. hämtade en stol och finner att där hänger två lösa tåtar ur en elkabel. den idioten som fixat det borde ju få på moppo, kan ju dö av sånt! får väl ringa hyresvärden någon dag och be honom fixa.. menmen jag sitter ju här och nu vet både jag och andreas om det så vi lär ju inte pilla där varje dag direkt.

nä om man ska slå på tvn kanske (så less är jag!).. hoppas grabbarna kommer snart så de händer nåt :)

hej!

en dag kvar!

jag längtar som en tok tills imorgon eftermiddag, då får nämligen andreas semester och vi kan ha roligt/tråkigt tillsammans hela dagarna :D

planen var att komma upp i tid idag men givetvis slöade jag mig till elva, jobbigt när man inte har något att göra på dagarna.. klev upp och drog på mig träningskläderna och tog det vanliga varvet, har börjat springa ungefär 20 minuter per runda nu och känner mig riktigt nöjd (är faktiskt inte helt slutkörd när jag kommer hem heller)! i övrigt så ska jag diska, förbereda en lasagne och städa ur badrumsskåpet idag :) wiihoo!

kanske dags att sätta fart, bara tre timmar tills jag får sällskap i soffan!

tjing..

en tripp till tynderö!

för en och en halv vecka sedan satte jag och carro oss i en buss och åkte mot sundsvall, vår slutdestination för dagen var tynderö.. enligt mig sundsvalls skärgård! här kommer några bilder från helgen vi spenderade där, lovely!

jag och carran inne i sundsvall, turistbilden nummer 1!



åka bååååååt!



för att komma till bastuflotten med picknic-korgen..



för att sedan hämta upp frida (nummer två) och dra vidare till kvällens andra hak.. (som jag för tillfället glömt vad dom kallar det..)



paparazzifotografen carro fotograferade oss när vi sov..



och avslöjade sig själv med en NÄRbild..



sen blev det frukost :)



och en ny båttur till bastuflotten!



där fanns det gott om trevliga människor!



vissa glassade på vattnet..



och på bastutaket..



medan andra åkte runt och lekte kustbevakning ;)



eller blev ikastade i vattnet..



sen blev det grillning..



och firande av carros 20(0)-årsdag!



vi åkte på party, glömde ta bilder men träffade iallafall näcken!



sen tog vi båten ut till flotten igen och bastade och tjoade in på sena natten.. och på söndagen vinkade vi av varandra (givetvis på flotten..!) en toppenhelg med andra ord :)

ny kärlek?

jag gick på h&m en dag när jag såg en jumpsuit med korta ben, min tanke var att jag skulle prova den och garva lite för att sedan hänga tillbaks den på sin plats.. visst garvade jag och hängde tillbaks den men igår tog jag en sväng på stan med sara och då åkte den ner i en liten kasse och fick följa med hem. så GUDOMLIGT skön men ack så ful.. här är min nya kärlek på bild i provhytten på h&m för över en vecka sen (på min kropp i skrivande stund..)



jag bär inte upp den speciellt bra heller.. underbart! HAHA

16/7

då hände något mystiskt, jag tappade sex läsare som kom tillbaks dagen efter igen.. skumt! vad gör ni på lördagarna egentligen?

jag är återigen i umeå iaf, ska starta min dator.. imorgon tror jag och försöka få in lite pics =)

nu blire nå annat!

stackare!

ni flitiga som går in var dag och försöker läsa min ouppdaterade blogg borde få en eloge! själv brukar jag ge upp efter ett par dagar... hur som så befinner jag mig i sollefteå kommun och ska ta å inta lite mat hos mor min nu..

hejhej!

mycke nu!

det händer inte så mycket i mitt liv nuförtiden men helt plötsligt small det bara till av göra.. åker som sagt till sundsvall imorgon så har bara idag på mig. skulle kopiera upp några papper igår men i helvete, skrivaren meddelade att det var slut på svart bläck (?!) trots att den bläckade ner mig när jag tog ur bläckpatronen.. blev helt enkelt vansinnig över det och började leta efter stadsbibliotekets öppettider, efter många om och men så hittade jag (och sara) det och till min förvåning så öppnar dom inte förrän klockan 11 (11!!!). det sket sig helt enkelt, nu har jag klivit upp extra tidigt.. tagit min morgonlöpargåtur och samtidigt upptäckt att det är dags för ett nytt träningslinne, har verkligen svettats sönder det jag har :P

frukosten äten och nu återstår bara resten.. upp till universitetsbiblioteket (som öppnade för 14 minuter sen) för att kopiera papper, sen hem och byta om och iväg på möte klockan 11.. underbart, jag som just hunnit svalka av mig sedan löpturen. hinner nog svettas ett par gånger till idag känns det som, snacka om kanonväder!

:D

snart blir det bilder..

är så himla värdelös på att publicera bilder men jag ska snart göra det, kruxet är att jag av någon anledning alltid sitter vid andreas dator och där finns det inga bilder att använda..

sitter och funderar över vad man kan göra på andreas semester, en svängom i sverige eller en tripp till barcelona? handlar nog om samma pengar i slutändan.. help me!

bloggtorka..

det händer inte speciellt mycket nu, jag är ute på mina promenader och pysslar på här hemma på dagarna.. vädret är väl inte toppen heller så man kan inte ligga ute och sola =/

till helgen blir det sundsvall och gatufesten och därefter bär det av mot sollefteå kommun där jag planerar att stanna i någon vecka :) sen en liten sväng till kramfors och därefter umeå igen..

nu ska jag nog dra en sväng på stan.. längesen jag snurrade där så de e nog dags :)