6.15

tog mig upp i tid till tentaplugget idag också, känner mig helt förvirrad över vad vi egentligen ska kunna men det reder förhoppningsvis ut sig innan tisdag.
 
annars händer inte mycket, boris var på återbesök hos veterinären i måndags och det såg då bättre ut än sist.. han får fortsätta med sin meducin ett tag till å sen jåller vi tummarna för hans små knän :) 
 
äuhm, punkt? jag har slut på ord.. får återkomma en annan dag. nu mot uni!

jag fasar..

för att om en sisådär fem timmar stå och svamla engelska inför mina kära klasskamrater.. skönt dock att det är en ganska trevlig skara som ska sitta med spetsade öron och höra mig snubbla på ett så enkelt ord som 'university'.. men det kommer säkert gå bra och blir jag stum får väl nån annan sjunga upp helt enkelt.
 
annars är livet uppochner.. hinner inte med det jag vill hinna och trots att vi numera har diskmaskin så börjar ett diskberg hopa sig i vårt kök. and i hate it! pricken över i är väl att tentaplugget börjar idag, fyra dagar efter vi fått resultatet på den förra. tack och lov gick den vägen iaf och det borde väl den här kanske göra med..
 
nu ska jag ställa mig framför spegeln en sista gång innan jag beger mig mot universitetet.. det blir nog en låååång dag.
 
hoppas ni får vara ute och njuta av höstsolen!

män!

på torsdag kväll ramlade vår lilla kisse ner från fläkten och gjorde illa bakbenet så det blev en tripp till veterinären på fredag med domen att han har överrörliga knän.. anti-inflammatoriskt i 14 dagar och ett återbesök, plus att matte blev en tusenpeng fattigare. menmen vad gör man inte för den lille!
 
på eftermiddagen blev det spinning och efter det bar det av till ersboda för att inhandla lite förnödenheter inför helgen.. travade in på apoteket för att hämta ut boris recept och till vår fasa inser vi att det är sjuhundra mils kö (hade tydligen varit så exakt hela dagen) så jag skickade iväg andreas till coop med en inköpslista och bestämde att vi skulle träffas där inne när jag var klar. på lappen stod det balsam och lite annat smått och gott men just balsamet var überviktigt eftersom mitt hår numera lever på inpackning och blir bortskämt! happ.. gav även min älskade sambo en detaljerad instruktion på exakt vilket balsam jag vill ha innan han gav sig i av. när jag är färdig så har han kört hela butiken själv så det är bara att betala och gå ut, frågar om han tagit balsam.. jajjamän!
 
eftersom vi kom hem så himla sent blev det inte så att vi packade upp allt i påsarna utan lät dem stå kvar på bordet så när jag på lördag morgon är på jakt efter min balsamflaska finner jag till min fasa.......... en schampoflaska!!! andreas hävdar bestämt att han köpte en balsam och att det stod det på flaskan tills han läser det själv och tänker efter vad han egentligen gjorde..
 
head and shoulders flaskor liknar varandra rätt mycket och när han hittat balsamflaskan så ser han att det finns en modell större bredvid och tar den istället.. varpå han byter ut balsamet mot schampo. tjohoo! mitt hår fick sig en hårinpackning igen..
 
klockan springer iväg, måste göra mig klar för kursens sista föreläsning :) ha det fint!

mattes utvärdering..

den nya kattsanden gick tyvärr inte hem i mattes känsliga näsa, när man har kattlådan i köket så finns det inget värre än kattkisslukt och den började sippra redan dag två. jag fortsätter köpa den där svindyra kattsanden som jag tycker om (och som boris inte leker med).. men tack ändå :)
 
nu sitter jag och njuuuter av ett par skivor blodpudding, kom från spinningen för ett tag sedan och behövde verkligen lite middag. mums!
 
vi tog en sväng hem till sollefteå i helgen, var riktigt skönt att få komma hem och släppa allt vad skola heter.. dessutom fick vi med oss en jävla massa mat hem. andreas följde nämligen med mammas åke ut på fisketur på lördagen och lyckades dra upp storfirren, en meter lax och ett par öringar tackar man inte nej till :) nu är bara frågan när vi ska lyckas äta upp all denna fisk men det löser sig :)
 
nä nu ska jag skruva igen lingonsyltsburken, packa en matlåda och götta ner mig i plugget igen. ingen rast, ingen ro.
 
hoppas ni har en fin kväll iaf!

boris testar..

.. ny kattsand. vi fick en halv påse kattsand av några vänner för ett bra tag sedan och nu när vi tänkt byta i lådan passade vi på att slänga i den nya sorten för att se hur den fungerar. boris blev som vanligt överlycklig över ny kattsand, grejen var väl bara den att den här gången så tyckte han att det var mer lämpligt att leka där i.. numera ligger han och myser i kattlådan och petar på dom (modell större) kattsandskornen som om de vore små små bollar.
 
hoppas han kommer på bättre tankar snart men hur som så får kattsanden fyraav fem B:n av Boris (trots att han ännu inte testat den på riktigt), han menar på att den är nytänkande och får en att bli full av leklust!
 
BBBB
 
.. bad story .. i know. bättre lycka nästa gång!

finance

jag trodde att i och med tentan i fredag så var financekursen över men icke, vi har minsann en komplettering på vårt grupparbete. satte oss och gjorde den som vi tyckte det skulle vara och fick tillbaks ett mail med fail-stämpeln. jag blir galen! jag fattar inte vad karln vill, men idag sätter vi oss och nöter igenom det igen och håller tummarna.

wish us luck!

dreaming away

jag drömmer om ett liv utan tentor ... 
 
 
 
 
 
 
 
 
och jag ser ljuset i tunneln, bara fyra to go varav en går av stapeln om två dagar. och jag ska banne mig klara den (och de tre därefter)!
 
.. dags att bege sig mot universitetet igen!