vilken helg!

å herregud... inte hade jag väntat mig att helgen skulle bli så fullspäckad med aktivitet och förväntan :)

fredag blev det vin och idol med therese, repris från förra veckan med andra ord... riktigt trevligt :D

lördag så va jag å therese på stan å åt frukost å gick runt i allt vad stan nu har att bjuda på, blev väl inte direkt mycke shopping så jag har inte så mycke roligt att berätta där.. men pajen på sebastians va kanongod!
sen bar det av till graninge, åt middag där å sedan skjutsade jag pappa, rosie och deras vänner till stan där dom skulle på galej .. inget galej för mig alltså så jag gick hem och sprättade spargrisen och fann där i 1919 kronor! WOOHOO..! jämnade ut med småpengar så att de blev 2000 å har nu en påse som väntar att få bli tagen till mitt sparkonto =)

bäst av allt på lördagen va ändå att tina blev tant igen! chockartat kom en förlossning som jag inte väntat mig förrän i januari! KANONKUL :D liten tös kom till världen, inget namn än men de kommer.. :)

skjutsade pappsen och sällskap hem till graninge igen och försökte sedan sova...legat och vridit och vänt mig hela jävla natten, blev kanske fyra timmars sömn totalt =/ astrött nu måste jag säga..

idag har jag varit på julmarknad i kuben med mamma, åke, malin, fabbe, felicia och melvin... sen har vi gått på stan (skyltsöndag idag - de hade jag heeeelt glömt bort). hamburgare och mjuk pepparkaka till efterrätt, mumma.

nu har jag dammsugat upp alla smulor efter fikat och plockat ihop alla leksaker efter barnen och ska väl slänga mig i säng!

sov gott!

morgonpigg?

jag är impad av att jag klev upp halv 7 idag! det har nog inte hänt den senaste månaden... har ju varit dödsknäckt varenda morgon, igår vaknade jag 5 i 8 å började 8.. kom lite sent där va..

jaja... ingen lön än, förhoppningsvis får vi den innan helgen... vill ha vill ha vill ha.. jag vill köpa kuddar till soffan, en ny badrumsmatta och nya handdukar.

juuuuul juuuuul stråååålande juuuul.... men ja, de blir ingen jul om man inte får pynta hemma... ska nog sätta igång i helgen om jag vågar mig upp på vinden (mörkt å inge lyse)

nu sitter jag iaf på jobbet, ska väl hoppa in i luren om ca 30 sek så jag borde väl sluta skriva.

på återseende.

lön??

vem vill ha det? såklart att jag jobbar gratis... inga pengar behöver rulla in på mitt konto för jag klarar mig ju ändå.. eller hur??!!!

inga pengar idag.. ibland blir man ju så jävla less så att man kokar, okej om det händer typ en gång men när det hänt fyra gånger i år.. herregud!
jaja förhoppningsvis får vi väl pengarna nu i veckan iaf.. jag är ARG!

de e ju tur att pappa finns, vem hade annars hjälpt till att få undan räkningarna när det kniper... han vet ju att han får tillbaks pengarna så snart jag ser dom hos mig.

jaja nog om de. sitter å hostar, nyser å gnyr över min förbannade förkylning.. jag vill inte vara sjuk! jag vill kunna vara ute å gå eller gå å träna eller nåt sånt. hitta på någe iaf, men icke. nu har förkylningen kommit å den kommer säkert att stanna ett kvartal (som vanligt).. ingen feber har dykt upp heller annars brukar ju de vara ett gott tecken.

jag borde städa. ser fördjävligt ut överallt... har iaf tagit kort på köket.. stökigt.. ja ja jag vet men här kommer en bild iaf =)





å julstjärnan hänger på plats, jaja jag vet att de e för tidigt..



nu ska

förkyld

urk.. orkar inte mer. hosta, snorig o ont i halsen. vill gå hem... låt febern komma (ny teveserie)..

/T

yes!

dom vann! fy fan va bra.. de behövde dom verkligen! underbart att se kusin slå in 2-0 målet, kanon av en som oftast inte petar in något mål... tjurda ligger i släkten :D
dock va period två och tre väldigt knepiga, hönsgård kallar jag de... dom åkte bara runt å jagade pucken, inte speciellt bra mål-chanser eller nåt sånt men va fan.. kul att se dom hålla nollan iaf !!

de krävs att ledingeborna (jag och syster ursprungligen) kommer å gästar för att dom ska lyckas trycka in ett par mål, vi borde nog åka oftare ;)

åt på max efter att vi sett matchen å sen åkte jag hem till graninge med pappa och rosie. rosie och jag klädde min köks-soffa och sen blev de gonatt.. så himla trött!
imorsse va jag klarvaken typ halv 8 så jag drog mig en timma å sen bar de av ut i friska luften (efter frukost).. lastade släpvagnen med soffan å en annan möbel som skulle till stan å sen fick ju pappa en lysande idé att vi skulle köra in ett lass med ved... jaja dotran tog fram musklerna å lastade :D

iväg med lena till staden igen vid 12 å hängde på till rock-ragge.. jättekul!
fika hemma med lena (kallades middag för mig..) å sen så har jag mest slöat.. fikade hos grannen då hon fyllde år, alltid gott med tårta =)

nu står iaf soffan på plats.. ska ta en bild lite senare men ja... vågar inte sitta på den då den tydligen inte torkat än. suck! jaja.. om 24 h så lär den ju iaf va torr så imorgonkväll hoppas jag kunna lägga mig å slöa i köket =)
de blev fint om än lite ovant.. men de löser sig säkert med tiden.

nu ska jag ta å slänga mig i säng.. imorgon är en ny arbetsvecka.

gonatt!

vinkväll

igår efter jobbet så slog therese och jag oss ner i soffan med en vinflarra var... min tog slut (såklart..) å therese hade köpt ett okänt vin vilket inte slank ner lika lätt som mitt =/ stackars!

sprang en sväng på ica och inhandlade chips, dip och godis... (dipen står fortfarande på bordet - oätlig) efter att ha tryckt i sig en hel del snask så låg jag halvt fördärvad och åmade mig om mitt illamående, men de va de värt!

pratade, lyssnade på julmusik, lyssnade på elins låtar och såg på idol.. trevligt trevligt :) deckade väl någon gång strax innan ett kan jag tänka mig.. döbakis när jag vaknade vid åtta imorsse! URK.. men nu känns de väl iaf lite bättre..

jag har upptäckt att min dator inte klarar av ikeas hemsida... de går till en viss punkt å sen är de stopp. jag kommer fan inte in på just den lilla avdelning jag vill komma åt.. ne då hänger sig skiten å jag får börja om igen.. jag blir galen!

idag bär det av mot ö-vik och modo-södertälje.. jag ska som jag tidigare skrev skrika dom till vinst, modo har förlorat allt för många matcher nu på slutet.. hoppas dom vinner idag!
nu ska jag ta å klä på mig, titta på dammsugaren och möjligtvis gå ner på stan en sväng istället för att dra ett varv med den.. beror på om den ser uttråkad ut eller inte (den ser ofta helt ok ut..)

håll tummarna ikväll för ikväll ska modo vinna matchen!
bye

facebook

jag fattar noll... funderar på att ge upp. en sån överambitiös sida med så mycke konstiga applikationer så att du snurrar in dig i ett virrvarr av nya händelser på bara lite drygt två minuter.

HERREGUD!

dagens enda fynd på facebook: kollegor lååångt låååångt borta..

matlagning

jag är nog banne mig den sämsta på att laga mat, jag kan inte! idag blev det en vegetarisk bacon-sås.. tyckte de skulle vara bra att bli av med de lilla jag hade kvar av den rivna mozarellan så jag dunkade ner de också.. de blev då ostsås med bacon.. herregud vilken gegga! jaja de gick att äta iaf, smakade typ som fyllningen ovanpå pizza..

jag tror jag ger upp.. imorgon blir de fan ingen mat, jag tar en flarra vin istället..

hockey på lördag! yippiiie :D jag ska skrika modo till vinst!

/T

ps. insåg efter ett tag att detta inlägg borde firas! mitt 100:e.. :)


övernattning

det är nog första gången jag har pappa på besök över natten, brukar ju oftast vara så att jag åker hem till dom och sover över... inte tvärtom. jaja så va de iaf, pappa kom vid halv 12 igår kväll med en dyster min då det gick åt helvete i hockeyn. jag fattar inte va gubbarna gör... nu ska jag ta mig ett snack med kusin.

sov som en stock inatt.. så himla skönt, synd bara att de kändes så dumt att snooza så jag bara gjorde de en gång idag.. föräldrar gör ett rätt gott intryck när dom flyger upp fem minuter innan klockan ens ringt.

syster kom efter jobbet igår, jag satt å klurade på ett soduku som va omöjligt (men som klockan 22.30 gick ypperligt bra att lösa).. jag LYCKADES! med att misslyckas i soduku men jag övertalade min syster att vi skulle ta en promenad istället för att dansa... yesyesyes.
jag har noll motivation och det enda jag ser fram emot är jul.. mads kommer hem, julklappar o god mat. å sen då? nyår.. de lär ju bli helt värdelöst i år igen. jag som vill pussa någon på 12-slaget (förra året blev de mamma).

nu känns de som att jag ordbajsar alldeles för mycke så jag ska ta å halsa kaffet å försöka få upp lite volym i håret på vänster sida av huvet (har sovit...)

xxx

måndag igen

hepp. de va den helgen! poff sa de bara så va den slut.

fredagkväll innebar en del vin med mor, syster och åke.. kom insläntrandes till mamma från syrran vid 12 och deckade strax efter det.. urk va vinet tog bra!

lördag bar det iväg hem till graninge, målade klart kökssoffan och tittade på hockey med pappsen.. jag och luzen låg länge i soffan å tittade på värdelösa program då vi blev ensamma hemma (like good old days)..

söndag bar det iväg till sundsvall.. värdelös shopping, inga pengar alls! lyckades trycka fel på telefonbanken så att jag förde över pengar till fel konto (dessutom va kontohelvetet låst så att jag inte kan administrera det hemifrån = 600 kronor fattigare..)

inköpslista
*ljus till min kandelaber
*turkosa värmeljus
*två stycken doftljus från ikea (stoooora)
*julklapp till syster
*leggings
*pläd
*sop-pås-förvaring
*snus

tror nog att de va allt... pengarna fick tas från pappas sambo tills löningen kommer (hinner inte ta mig in på banken heller..)

blev tårtkalas hos faster och middag på ikea... mumma :D
kom hem vid halv sex och pappa utbirster: jag vill gå på bond! så... bond blev det, jag hängde inte med alls men den va bra! karln är ju för fan överallt hela tiden.. bara första scenen gjorde att jag fick en nagel mindre...

nu sitter jag på jobbet... vill gå hem redan, finns roligare saker att göra hemma än här. jaja 39 arbetstimmar till helg! nu ska jag ta å göra någon nytta

cya.

utmanad x 2

Regler till utmaningen:

* Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

Utmanad av Lisa och Anna..

1. Jag är innerst inne galen, på många sätt

2. Jag har egentligen ingen speciell hobby..

3. Är många gånger alldeles för ärlig

4. Jag är bottenlös..

5. Jag är väldigt blyg

6. Jag kan räkna mina stora kärlekar på en hand.. (detta räknat genom min livstid - familjen)

7. När jag var liten föredrog jag blodpudding framför pizza, tacos och hamburgare (den ni!)

Visst de finns saker ni redan vet om mig men något var väl nytt? ;)

Nu utmanar jag.... 

Bettan, Ida, Linda, Madde, Therese, Magda och Sandra (orka länka??!!)

kluven

ja.. de e väl de enda jag kan skriva, va fan gör man? eller vad har jag gjort?

är helt urblåst i huvudet, nog för att det börjar kännas bättre nu iaf.. imorgon blir de banne mig jobbet. har varit hemma ett par dagar.. sovit ett par timmar här och ett par timmar där. vi får se vad som händer.. jag hoppas att allt löser sig iaf.

ha varit en sväng i graninge och målat för att rensa tankarna.. va kul att se hur soffan kommer att se ut när den e klar.. åker nog hem en sväng i helgen också. skönt att komma bort härifrån ett tag å bara vara..

igår kom sofie å vi åt tacos.. jättegott! kul å surra lite också.. de gör man ju lite mindre nu när man är hemma (är ju van att surra åtta timmar om dagen)..

idag vet jag inte vad jag ska hitta på.. måste nog gå å handla, ska se om jag kan hitta nån slags tråd till hjärtat som jag la upp i förra inlägget.. är meningen att det ska vara lindat i någon dekorativ tråd också men mitt har inte kommit så långt än.

nu ska jag ta å läsa lite, på återseende.


tungt

vet inte riktigt om jag gjort rätt eller inte, känns både rätt och fel.. fan å! de e så svårt.. jag hoppas att jag tagit rätt beslut och att jag inte ångrar mig..
helgen blev rätt knepig måste jag säga.. mycket som hänt..

för att slippa tänka så åkte jag hem till pappa igår istället för idag.. god mat, vin, öl och en massa skratt hjälpte mig igenom kvällen iaf.. sov som en gud inatt, men ja.. morgonen kom ju också.
grundmålade soffan idag, hälsade på momma och moffan, styvmors mamma och pappa plus då att jag va hemma hos pappsen.. ätit tre tårtbitar och två pajbitar! jag rullar nästan fram känns det som =/
syster och barnen kom också till pappa, snacka om att de va full rulle.. dom e så söta! fabbe lovade att han ska sitta i mosters knä även när han är äldre.. iaf när han är 17.

satt och tittade i ett par tidningar med rosie, hittade ett hjärta i mossa.. så himla fint. när vi kom hem från långsele så satte vi igång. nu hänger ett moss-hjärta på min ytterdörr.. blev jättefint tycker jag iaf =) hemtrevligt.



har färgat håret också... syrran knäppte en ful bild :| man e förbannat snygg måste jag säga!



nu ska jag försöka hitta på nåt, skulle vilja ringa men ja.. lika bra att låta det vara :'( 
förlåt! /T

äntligen fredag

den här veckan har gått såååå slött! jag förstår liksom inte hur dagarna kan krypa fram, torsdagen fungerade väl men va fan.. innan 14.30 så gick tiden fruktansvärt långsamt!

nu ser jag fram emot en lugn helg och att timmarna som är kvar fram till halv fem går förbannat fort!

iiih.. nu e de paus =)

/T

torsdag

torsdagarna måste vara dom värsta dagarna i veckan, dom går sakta och ofta är det halvlugnt så att man får lite för mycket sparetime mellan samtalen (vilket gör det ännu mer långsamt)... jag hoppas att denna torsdag ska visa sig vara den bästa torsdagen någonsin och bara rusa iväg mot fredag (kvällen behöver inte rusa)

funderar på att gå på boa å köpa mig lite vin ikväll... blir troligen en hemmahelg igen, åka ut till pappsen och dona lite osv =)

jag kom på en idé för någon vecka sedan (jag kanske redan har skrivit om den); jag ska lägga snusdosan på ett annat bord på jobbet så snusar jag säkert inte lika mycket.. min tanke är kanon! jag snusar mellan 5-8 snusar per arbetsdag nu, tidigare var det närmare en dosa (24).

ne nu ska jag hjälpa vaktmästaren!
c ya.


jag vet inte

ja helt ärligt så vet jag inte vad jag ska döpa inlägget till... när jag va liten så va "ja kan inte" mitt standarduttryck och det gläder mig att syrrans minsta går och säger samma sak. både han och jag vet ju att han kan o att jag kan fast vi kan ju inte säga det högt ;)

igårkväll blev det pizza med milla som ni kanske såg...å den olidliga dagen tog tillslut slut.. pricken över i't var när vi gick utanför jobbet och det spöregnade! jag blev iiiiinte glad med tanke på att jag inte hade något paraply med mig (nu har jag packat ner ett i väskan)..

är förvånansvärt pigg idag, klev upp efter bara andra ringningen!! de e sensation, brukar ju ligga tills jag nästan kommer för sent.. klev iaf upp in poå toa (början på den vanliga rundan) å sedan när jag kommer in till vardagsrummet för att tända i taket så "plupp"... YES lampan gick, detta kommer bli den tredje lampan jag byter på ca fyra veckor! min lägenhet vet nog om hur mycket jag ogillar att stå på den där förbannade stegen men jaja, up up and away å jag måste dit igen...

nu ska jag se om jag hittar några bra strumpor att ta på å sen ska jag ta å göra mig klar =)

/T

helgen i bilder..

helgen började med slipning i graninge, visst e vi vackra? ;) kissen är ju vackrast i världen..! min älskade luz <3

         



på kvällen fick vi för oss att vi skulle göra drinkar (gissa innehållet..)

    

         

         





IDAG KOMPLETERADE VI HELGEN MED EN SLISKIG HEMMAGJORD PIZZA :D



mums!

äntligen

äntligen kan jag gå rakt in i köket utan att behöva krångla mig förbi något.. skönt!
hon som köpte stolarna skickade hit sin dotter med tillhörande man för att hämta dom igårkväll... dom började surra om bordet så vi gick upp och kollade på det och smack så hade dom köpt det också.. jag drog ett litet skämt om att dom kunde hämta det mellan 7 och 10 idag..

klockan 08.48 ringer min mobil och dom säger att dom är på väg (jag som sov som en gud).. jaja klädde på mig gick ner och öppnade.. efter att ha skruvat isär bordet och burit ner det så fick jag höra att han hade varit här klockan 7 också... =| tack för att han inte ringde då... jag skulle nog behövt sova ett par timmar till egentligen.

idag bär det av till graninge, ska slipa och måla lite har jag tänkt =) milla hänger på så då har man någon att surra med under tiden, skönt! pappsen har ju en tendens av att ha annat för sig..

nu blir det frukost på stanmed milla, troligen paj på Sebastians eller om jag hittar någon smaskig macka.. måste ju bränna pengarna jag tjänat ;)

/trött tina