jajjamän!

igår när jag satt i en föreläsningssal på universitetet så fick jag ett mms av mamma.. mamma befinner sig för närvarande i egypten och tyckte väl att jag behövde se hur dom hade det ;P



tack mamma.. här kommer den bild jag hade framför mig just i det ögonblicket..



hur som helst så fick vi en liten belöning stax därefter.. jag och "gänget" drog till e-puben på lite EPP.. :D



EPP betyder efter plugget pub mamma ;) och det var trevligt.. riktigt trevligt!

resten av kvällen blev det fredagsmys med tacos och karra :D

nu bär det iväg på stan..!

underbart!

hahaha.. alltså i tre veckors tid har mina kära vänner dragit mig från (inte bokstavligen) från andreas och hem till mig för att jag ska umgås och vara trevlig. det är väldigt fina kvällar vi haft med film och kladdkaka och eftersom jag inte sovit hemma på vääääldigt länge så har en bit kladdkaka fått följa med till karln också (ibland är man bra underbar! ;).. nu är det dock så att min kära andreas befinner sig x antal mil norrut i lilla boden, i en hotellsäng, och inte här med mig vilket gjort att jag ska sova hemma (gör vågen!) för en gångs skull.. givetvis sparades det sedvanligt en bit kladdkaka vilken min kära rumskamrat kristoffer fick smaka på, följande finner jag nu på facebook..




jag hoppas att ni alla kan se vad som står i "konversationen" (suddig, förstorad paint-bild).. men för att förtydliga så skriver kristoffer i sin logg på facebook:

"Sjukt glad och galet förvånad att det fanns kladdkaka kvar när jag kom hem! Tack Tina och eventuella medhjälpare! :)"

och frida (min kära vän) kontrar..

"Nej! var inte den hagas?!"

det känns toppen att mina vänner tänker mer på "haga" (andreas smeknamn bland mina vänner) än vad de tänker på mina rumskamrater som dom stör någon gång i veckan.. ;D alltså jag anser nu att han är godkänd av en av brudarna iaf, nu återstår bara resten..

i övrigt så såg vi en riktig kliché-film ikväll men den var toppen! tack erik för att vi alltid får gräva i din dvd/blueray-hylla och tack brudar för att ni finns!


nu ska jag för första gången på ett par veckor försöka somna själv (i min säng - som numera har "rätt" bäddmadrass också).. WISH ME LUCK!

najti najt!

SNAAAAAAAART..

..blir det KLADDKAKA och tisdagsmys med brudarna :D

för tidigt..

jag har varit lam på sistone, jag vet!

har just kommit på att man vet att man entrar universitetet för tidigt om man måste använda sitt passerkort för att ta sig in (två gånger!!), till och med lindellhallen var låst när jag kom för ett tag sen!

<----- TRÖTT!!!

för övrigt så måste jag ju ge en eloge till andreas som fortfarande står ut med mig.. sedan vi träffades har jag tvingat honom att knäskura badrumsgolvet (jag arbetade jag med) och rensa ur alla sina garderober.. stackars karl! menmen, det var nödvändigt och eftersom det behövdes var det inga diskussioner heller - what a man!
måste tillägga att han ställde sig och bakade en chokladkaka en kväll också - bara för att jag ville smaka hur den beryktade kakan smakade! mmm.. underbart! :D

annars då? igårkväll tänkte jag vara snäll och åka med honom till jobbet för att släppa in någon lastbil.. dock visade det sig att lastbilen inte kunde vara där ensam eftersom det saknades något kort så jag fick glatt sitta och vänta i bilen ett tag - TRE TIMMAR! måttligt less på slutet, lite för irriterad så var lastbilschauffören klar (och ursäkta men här kommer min pms - den oduglige lastbilschauffören) och vi fick åka hem.. anledningen till att jag följde med från början var den där garderobsstädningen - kläderna som skulle slängas tänkte vi ge till typ UFF och det skulle ske igår. så strax efter tolvslaget stod vi och matade frälsningsarmens (?) klädinsamling bakom myrorna på ersboda.. det var toppen och gick jävligt snabbt kan jag ju meddela!

idag väntade ett pass i simhallen på iksu men det tänker jag skita i, sov som en kratta natten till igår och inatt blev det inte många timmars sömn.. så istället så laddar jag för en myskväll med brudarna - dessa brukar innebära film och typ kladdkaka (den
kladdigaste och godaste kladdkakan ever!! - try it!).. mmmm!

nu är det dags att kirra lite bokföringsuppgifter, från och med torsdag (25e) ska jag bokföra min egen ekonomi för hur i helvete kan jag bara ha 16 öre kvar på kontot? sanslöst!

vill egentligen skriva god natt men det blir väl.. hmm.. god morgon?!

återhämtning?

har just käkat lunch efter att ha spenderat hela förmiddagen på iksu.. promenad dit, en timmas beach volleyboll, 40 min på crosstrainern, några magövningar (ytterst få) och promenad hem. helt slut i kroppen och magen blev nog överlycklig av lite mat!

annars då? ingenting för tillfället.. tänkte dammsuga och läsa lite i bokföringsboken men sen blir de till att slappa igen :) livet är bra underbart ibland, men imorgon börjar allvaret igen!

äh.. bara ordbajs för tillfället så jag lägger ner.

hoppas alla har en toppendag!

shit happens

ibland önskar jag att jag kunde klona mig och vara överallt, samtidigt som jag gjorde alla nöjda och glada. men det går inte, tyvärr..

tisdag 101116 07.07

sitter på universitetet och väntar att det ska komma lite mer folk, hittills är det bara jag och städerskorna.. wiihooo!!  har lyckats hitta mig en soffa där jag har utsikt över universum och universitetsdammen, helt okej faktiskt - om det inte vore för mörkret!

annars då.. jag är mest trött, typ jämt. skulle kunna sova dygnet runt.. men hm, nej -  när jag väl får sova så är jag klarvaken strax efter sju och ligger och väntar på att det ska bli läge att kliva upp.

idag ska vi iallafall jobba med en gruppuppgift och om vi är riktigt effektiva så kanske vi till och med blir klara! hade varit toppen att få ett par dagar ledigt nu framöver, skulle innebära att man är sysslolös fram till fredag morgon klockan 9.15! tanken ger mig nästan orgasm!

jag och andreas satt och fulade oss i soffan igår (i brist på annat göra).. ibland kan man ju börja fundera.



vi ser inte alltid ut så här, bara nästan.. ;)

nä nu ska jag ta en runda på facebook, kanske läsa några andra bloggar och börja spåna på gruppuppgiften innan gänget kommer..!

ha en toppendag!

äntligen fredag!

den här fredagen kommer väldigt efterlängtat, jag är helt slut!! knappt att jag tog mig ur sängen imorsse..

idag har vi genomgång av nå varutransaktioner som de verkar och efter de ska vi ha en introduktion i en datorövning vi ska hålla på med själv.. det känns toppen om man bortser från att min dator vägrar ta hem bokföringsprogramet, tydligen något hot (och med tanke på att jennys dator dog när hon installerade det så förstår jag faktiskt...) så hur som helst blir det till att sitta på skolan och arbeta.

ikväll ska jag och andreas göra pizza, vi bestämde så istället för att beställa hem igår.. roligare och mysigare att pyssla på själv :)

btw så har jag börjat köra bil lite smått här i umeå och jag måste säga att det faktiskt går riktigt bra! körde (och hittade!!) till flygplatsen igår utan problem :D

nä nu ska jag göra mig klar för en halvdag på universitetet, 8.15 - 12.00 känns som en pärs! ha en bra dag!


ps. hittade den här när jag sökte igenom min hårddisk.. liiiiten sööötis (som har vuxit till en mycke större sötis)!



mosters goding, fabian!!

toppen!

jag borde plugga bokföringen och inte sitta vid datorn det är jag fullt medveten om.. men idag fick jag fram min externa hårddisk och råkade börja titta igenom gamla bilder, det är fan en drog!

det finns säkert 300 bilder på mig och manshataren där vi antingen dricker vin, äter något eller shoppar.. hahaha! massvis med bilder på andra partyn och en himla massa bilder på nära och kära... helt underbart!

någon dag ska jag lägga ut en bildserie på vinkvällar och annat roligt jag och manshataren hittat på, den kommer att bli grym! bjuder på en bild här nere så länge ;)

nu ska jag föra över skiten till datorn, packa upp bokföringsböckerna och plåga min hjärna lite. wish me luck!


...

tack jag för att jag köpte vinterskor åt mig själv! idag snöar det nämligen utav bara fan ute, helt klart värt 900 spänn!

ja vad har hänt då? ingenting typ..

eller jo! vi hade tisdagsmys igår, jag och brudarna, här hemma hos mig. vi bestämde på dagen att vi skulle baka kladdkaka och alla tog med sig lite ingredienser var (vi är ju fattiga..), när vi står och ska börja med kakan så kommer vi fram till att det inte kommer att räcka med en så vi svirar ihop två istället.. suuuupergott! det tog oss ungefär 20 minuter att trycka i oss kakorna - om ens de! tittade på killers och slappade i soffan, surrade lite och hade de trevligt :)

i övrigt så har vi börjat med bokföring och jag måste ju säga att föreläsaren har jääävligt roligt minspel när han sätter igång, hmm jag kan inte riktigt förklara men ja.. inte normalt iaf!

nu ska jag ta å halsa kaffet och börja jobba lite.. kan bli en lång dag idag!

mästerverk!

måste bara visa det mästerverk jag och andreas slängde ihop för några veckor sedan, alldeles underbar! ;)


ny vecka..

äntligen en ny vecka, eller hm.. vad hände med helgen?!

mamma och åke kom i fredags så vi gick ut och åt en supergod middag och drack lite gott :) efter det knatade vi hem till deras hotell och surrade vidare. riktigt mysigt! <3

i lördags tog vi en sväng till ersboda, gick på ett par butiker men jag var faktiskt inte så shoppingsugen (hör och häpna!) så det blev 38 kronor totalt för mig. woohoo! kommer nog aldrig komma undan så billigt igen. på kvällen bastade vi och sedan åt vi lite middag, åt alldeles för mycke ostkrokar på kvällen och drack lite vin.. tog en sväng på all star sedan och gick hem strax innan två.

trots att jag var supertrött och supergrinig så blev helgen riktigt bra!

hur som helst så börjar ett nytt moment idag - extern redovisning.. jag har längtat efter denna kurs bra länge (5 veckor) så nu hoppas jag att den uppfyller mina förväntningar!

i övrigt så har vårt lilla kollektiv utökats med en medlem, jenny. hon kommer att bo här i en månad framöver :)

hupp hupp, nu är det dags att sluta ordbajsa och göra sig klar för skolan.
tjing!

done

då va de gjort, hemtentan är inlämnad och kommer förhoppningsvis aldrig åter.. jag trodde inte att det skulle vara så jävligt att skriva men fyy fan säger jag då bara. snälla, låt det nästa gång bli salstenta!

men nu då? jag är ledig i fyra hela dagar och har bara mamma och åke inplanerade, förutom allt de vanliga då. men ledighet?! vad fan är det för nåt. har ju inte haft en ledig dag sedan augusti! känns helt stört!

hur som helst så känns det som att musten gått ur mig så jag tror att jag går å lägger mig istället för att sitta här, har liksom inget att göra än =/


nu håller jag tummarna för ett G på tentajäveln iaf, hade varit toppen!


hemlängtan..

under helgen och nu på morgonen har jag fått ett gäng bilder som framkallar en hög grad av hemlängtan, gud va jag saknar alla små krabater!!



mosters charmtroll!!

tur man kommer hem till jul iaf!! - dags för hemtenteskrivning igen..