jävla bilprovnings-kundtjänst

jag bor i SOLLEFTEÅ å inte i SKELLEFTEÅ

kommer till bilprovningen, springer in för att knappa in mitt regnr för att jag kommit på plats å får upp "du befinner dig på fel station - skellefteå"
fanfanfanfan.... man får ju inte ens ha en dialekt! suck. 

gick in å suckade, besiktningsgubben suckade också. skulle försöka boka av tiden men de gick inte men jag fick en ny tid nu iaf. 21/8 kl 7.40 så kan ju dom som är vakna hålla en tumme då =)
fakturan som kommer från skellefteå ska iaf strykas, pju!

medans jag och emma satt å väntade så ringde nån in på besiktningen...
gubben: "du som är bokningsansvarig kan ju ta å ge dom anställda en språkkurs"

HAHAHAHAHA! tji fick dom :D

äh.. nu ska jag återgå till jobbet... många ärenden att gå igenom.

se you!

panik

nu är det bara tre timmar kvar! ALLA MÅSTE HÅLLA TUMMARNA!!!!!!
min bil ska besiktigas... helvetes jävla skit, är livrädd för att den inte ska gå igenom.

lova.. håll en tumme för min röda fara!

/T

kroppen lider

de blev några för många öl/vin/cider igår.... jag känner mig som en upphängd socka idag, alldeles tom.
det enda jag känner är huvudet som dunkar och svetten som rinner ner i pannan på mig.. DET ÄR ASVARMT!!!
till och med datorn är varm... jag tycker synd om den kraken, jag kan iaf gå å duscha när jag vill..

de va en trevlig kväll igår... å vi blev ett gäng ändå =) se vad man kan snappa upp på stan... hihi..
här kommer iaf lite bilder.


          
   

   
 


namnen får ni lista ut själva :D

so long

after work

ikväll blir det after work med jobbet... vi blev inte så många men vi har lyckats dra dit sju stycken inkl mig då.. det kommer nog att bli jätteroligt. inte så ofta vi gör något tillsammans direkt å personalfester är ju nåt som i princip aldrig inträffar...

snart bär det iväg på bolaget, måste flytta bilen innan bara så att jag inte får någon bot. va smockat på parkeringen, förstår inte vad folk gör på stan kl fyra på en vardag? HERREGUD!

idag har jag skrivit ett CV och ett personligt brev som jag skickat iväg åt två håll så att det granskas och godkänns... jag hoppas att det är ok så att jag kan skicka in min ansökan till skolan.
känner verkligen för att plugga nu, för att gå ner i tid på jobbet om inte annat... förhoppningsvis går allt som planerat och jag kan börja i januari :D woohoo!

igår såg jag och camilla på juno, en film om en tjej som blir gravid då hon är 16.. jättebra va den! väldigt speciell.. sen dundrade madde in vid nio... satt å surrade å vid elva så insåg jag att jag hade makaroner på spisen... dom va fastbrända i botten å de va inget vatten kvar.. bara att börja om igen!
pannan räddades iaf! PJU..!

ne nu ska jag ta å dra mig.. kanske lägger in nån fin liten bild senare så att ni får se hur vårt after work blev :D

bye!

jävla ola!

Idol-Ola sjöng i parken i fredags men nu... nu är jag arg som ett bi på den mesen!
Vem tar betalt för en autograf? en liten flicka kom fram och hade inga pengar utan fick springa därifrån gråtandes för att få en slant till autografen..

KÄNSLOKALLA PRICK!

underbara norr..

så gott väder... synd bara att man måste sitta inträngd i ett hörn på jobbet och frysa i kylan...

i söndags va vi i norrfällan, tog även en svänt ut till bönhamn... så himla fint där, kommer några bilder här nedanför.

jag, syster och emma tog en tripp till Härnösand igår och såg Mamma Mia, mina förhoppningar blev besvarade.. filmen var jättebra! synd bara att det blev lite dyrt att åka menmen.. sånt är livet.
Jag får väl försöka snåla in på annat istället =/

TRE ARBETSDAGAR KVAR TILL SEMESTER!!!!
en vecka...

här kommer lite bilder iaf..

              
gassande sol                 norrfällsviken!                 igen..

         
och igen...                       bönhamn!                      inte fullt så vackra norr...
                                                                             åskan hängde över kramfors!


so long!


varmt..

det är underbara dagar som passerat nu på slutet och idag verkar bli en minst lika underbar!
vi ska till härnösand och gratta svärmor på födelsedagen å därefter blir det middag ute i norrfällsviken... nån skärgårdsbuffé för hur mycke som helst (!)..

jag älskar när det är varmt och skönt men däremot så får det gärna vara kallt på natten å på morgonen tills jag bestämmer mig för att gå upp...
men imorsse kom jag på den genialiska idén att jag ska uppfinna ett svalkande täcke! tänk va perfekt på sommaren...

veckan ser redan ut att vara fullspäckad med aktiviteter (efter jobbet)... måndag så jobbar jag till kl 4 och därefter så blir det bara till att åka hem å sen iväg till härnösand för att infinna sig på bio för att äntligen få se "mamma mia"... mina förväntningar är höga med tanke på allt bra jag hört om den... suck. tänk om jag blir besviken?

tisdag så jobbar jag faktiskt bara men jag lär nog kunna hitta på något på kvällen också...

onsdag så blir det after work med flickorna (och pojkarna?).. det är nog det första after work jag varit med på må jag säga.

torsdag jobbar jag kväll men däremot så ska jag besikta bilen (HJÄLP!) 14.20 håll tummarna!

fredag så bär det iväg tillbaks till kramfors igen.. å sen är det helg... hoppas veckan går så fort som det känns som att den ska gå..


nu ska jag göra mig klar för att sätta mig i den stekheta bilen..
ha en underbar dag!

det var bättre förr!

None


elak

jag känner mig grymt elak, det finns några som verkligen läser min blogg men jag läser inte deras... förlåt, jag ska bättra mig.. jag ska sätta mig redan idag och gå igenom några...
här kommer två bilder på max som jag lyckats ta in i mitt arkiv iaf =)

                                    
            
maximilian!

bilder från trollskoj


ett muntert gäng... =)




felicia



fabian



melvin och jag



syster, fabbe och felicia



trollskoj

blev inte så skoj med trötta barn men vi kom dit iaf. jag och syster gick först ut och åt på city och därefter traskade vi ner mot parken... var väl där lite väl tidigt och barnen ville ha efterrätt tydligen (glass).
vi tog oss till korvmojjen efter en liten stund och köpte allt förutom glass men dom blev nöjda iaf.
efter att de tuggat i sig det mesta så var dom nog jättetrötta... alla grinade eller gnällde så det blev till att ta pick å pack å gå.
fabbe vägrade hålla mig i handen men det gick bra bära honom, på vägen till bilen så går vi på gågatan genom stan och han pekar upp på flaggorna som hänger på en tråd mellan husen och utbrister "tina, där uppe hänger flaggorna på tork"... GODING! snacka om klokt sagt.

efter att dom åkt så slog jag en pling till camilla och hon, jag, jessica, deras pappa och nån norrman + nils gick ner till strandhaket och tog en shake. årets sista då dom stängde igårkväll :(
den är förbannat god!

milla och gänget tog en promenad efter älven medans jag tog en promenad till bilen och åkte upp till faster för att träffa min kusin som bor i london. jättekul va de! de e inte varje dag man ser honom.
lemonad och physalis serverades och jag fick med mig getmese och mjukt tunnbröd hem som jag nu har tryckt i mig.. underbart.

somnade som en stock igår, å idag vaknade jag knappt. menmen nu bär det snart iväg till jobbet.
so long.

...

jag känner mig helt förstummad när jag är på jobbet, jag förstår inte vad jag jobbar med. jag tappar ord och längtar efter att få gå hem.. jag har nu jobbat i tre dagar! om sju arbetsdagar får jag en veckas semester till men sen då?
HERREGUD!!!!

är i sollefteå i veckan, har inte råd att sitta å köra fram å tillbaks till kramfors... har väl ja under hundringen på kontot och ja bensinen i bilen får ju gärna räcka till att hälsa på mamma å pappa också.

tvättat för fullt i två dagar... många maskiner blev det men ja så kan det gå. hade lite av varje å nya kläder ska fan inte tvättas med gamla =/


varit hos mor och syster ikväll, när jag kom dit så blev melvin skitglad (syrrans minsta), dock så gjorde säkert storasyster något dumt så att han började grina innan jag ens hunnit ur bilen men det kirrade moster.. glad pojke efter en liten stund.
gick in till "momma" (mamma) å på vägen in så säger han "tyck om dig"... tror ni jag höll på att dö eller? åååh... jag tycker om han också! dom andra också såklart men ja... de där värmde ypperligt efter tre hårda arbetsdagar..

jag, syster, felicia och melvin drog iväg på loppis medans fabbe stannade hemma med mamma och åke.. fyndade sju vinglas i plast till jörgens husvagn, 10:-.. tänk om allt vore så billigt... jag skulle leva som en drottning!
kikade också på ett vardagsrumsbord för 50 kronor men ja, vet inte vad som hände. jag köpte det iaf inte.
syster köpte ett par leksaker till barnen... felicia och melvin blev jättenöjda. fabbe blev nog glad han också men han lever stund för stund och släpper inte det han gör då han väl börjat.

surrat en del med mamma å en hel del med syster i hennes nya hus.. sen blev det 120 hem för klockan blev så mycket.. suck. tiden går så fort.


hittat en blogg där man kan tjäna pengar, samt en blogg värd att läsa... eller ja värd att läsa och läsa men det är rätt intressant.. spana in
www.metrobloggen.se/mammabecka .. herregud vilken positiv människa!
funderar på att börja blogga där men hmm.. tänk om inte tillräckligt med människor läser.. vad gör man då? är livrädd för sånt.


ne nu ska jag hoppa i säng.. eller ja inte bokstavligen hoppa för då lär den inte hålla men ja... lägga mig försiktigt och försöka drömma sött inatt =)

natt i nuffsan!


uttråkad

jag borde inte skriva så på min semester men så blir det... ska försöka slå en pling till någon snart men jag har inte orkat plocka fram mobilen ännu.

hade planer på att åka till sollefteå å kanske ta en fika med elin eller anders men ja... ingen svarar? suck.

förra måndagen åkte jag till falun och hälsade på ingemar, shirin och max... jättekul! åh max har blivit så stor, när jag väl åkte hem så insåg jag att jag saknade dom... fan å! tänk om man kunde ha alla nära och inte så utspritt som de är idag.

ska lägga in en bild på maxen här sedan så ni får se godingen... dock så sitter jag inte vid min dator så jag kommer inte åt minneskortet =/

i måndags (denna vecka) så åkte jag hem till graninge; pappa lagade bilen (å hittade mer fel som inte kunde åtgärdas då), jag slipade och tog bort färg på förra sommarens projekt "sideboard"... kanske jag hinner klart den här sommaren...
efter en jättegod middag så låg vi å surrade om allt skrot jag har... kom överens om att vi skulle kolla på dom grejerna som stod i lillstugan (den del där man kan bo)... slutade med att vi rensade halva vinden... slängde säkert fyra sopsäckar med skrot sedan jag var liten...

hur många har en "min första bok" till kaninen? Findus 12 veckor, Findus 17 veckor o.s.v med HÅR!!! nog för att de va mysigt hår... saknar den lilla kraken!
fick findus när jag var 9 eller 10.. guldkanin!

hittade mina gamla dockor; peppo och camilla... snacka om nostalgi... peppo har fortfarande blåmärkena kvar.

jaja.... insåg iaf att klockan blivit mycke och for hemåt... svängde in hos momma och moffan för att säga hej å hej då typ å träffade där två av mina mostrar...
igår... (tisdag) for mostrarna, jag och mamma till östersund och köpte en massa möbler till mor... snacka om att jag aldrig har varit så frustrerad som när jag skulle packa en släpvagn med mamma och hon drar åt ett håll och jag åt det andra...! måste väl säga; fruntimmer!

ganska gulligt då tre systrar i 50års åldern senare stod och plockade blommor i ett dike... synd att jag inte knäppte kort =/

nu blev de här ett jätteinlägg... jag ska ta å hitta på nåt (annat än att diska)!

so long!

sorry..

jag vet, jag är en tråkig människa som inte skrivit på typ två månader men jag ska försöka bättra mig. lovar.

hektisk tid, eller ja inte det heller men haft en del att göra. är man kär så är man ;D

ååh... vart börjar man? jag har inte gjort nåt, jag har jobbat å jobbat å jobbat... va på Max dop i smedjebacken i maj (största äventyret på länge).
barnkalas, andra kalas, mat, mat, mat... grillkvällar hit å dit å en hel del vin (jag har blivit förälskad i en bag in box!)

i torsdag skulle jag åkt till stockholm med therese men det blev inställt, synd men på ett vis ändå skönt... de va nämligen första dagen på min semester och den tillbringade jag i sängen fram till kl 13.15 - underbart!

igår va vi på rövarbyn i docksta, va jätteroligt faktiskt men den där jävla skattjakten tog kål på mig! två av "stämplarna" fanns inte... vi höll på att leta ihjäl oss. när vi till slut fick tips av byägaren så hittade vi dem efter ett tag. SKAM DEN SOM GER SIG!
labyrinten gjorde att jag kände mig lite full men det tog jag mig ifrån också... hade inte jörgen varit med så hade jag not inte hittat ut..!

idag har jag planer på att hälsa på magda och julia =)
och imorgon blir det falun, max, shirin och ingemar... ska bli så himla kul att hälsa på dom, lite långt att åka för bara en snabbvisit.

nu ska jag hitta på nåt annat...
kram!