i´m alive!

har kommit ner till dalarna (avesta - karlbo).. det är underbart väder, vi har korkat upp vinflaskor, öppnat vindunkar och startat grillen.. underbart!

maxen är så himla söt.. ska lägga upp någon bild lite senare i helgen =)

nu ska jag återgå till sällskapet.

hoppas ni får en underbar kväll!
tjing!

jahapp...

packar som en tok, vad ska man ha med sig egentligen? ångrade mig när jag packat ner halva garderoben och började om igen... typiskt! hittade i samma veva ett par gamla byxor som jag inte kunnat ha på fyra år, snart får jag igen dom ;D hihi.. då blir man rätt glad.. men jaja, jag är ju inte nöjd för det.

tog en promenad med tommy och asse ikväll, gick väl i ca 80 minuter.. de va skönt, kan behövas en liten utsträckning innan man sätter sig i bilen.. bara att hålla tummarna på att jag vaknar supertidigt imorgonbitti. skulle vara perfekt! men jag tror det är rätt kört, suck.. när man väl vill vakna tidigt så sover man ju som en stock!

nu ska jag vänta på grannen så att jag kan rulla ihop madrassen till den minsta madrassen någonsin, lite jobbigt att ta med sig den men de går nog bra tillslut.. vi har ju släpvagnen också =)

hepp hepp.. upp å hoppa igen!




therese, tack tack.. jag ska njuta, fast de har du nog redan förstått ;)

emelie, jag ska ta å lägga ut lite bilder men har inte haft den tiden riktigt än =/ men nog finns det några.. ska välja ut dom vackraste ;)

javisst!

slog upp ögonen och va på strålande humör, jag har ätit en underbar frukost och sitter och njuter av dom få minuterna innan jag ska börja bege mig till mitt helt fantastiska jobb! (yeah right..!)

slog upp ögonen och det kändes som någon hällt syra i dom eftersom jag va så förbannat trött, jag åt en halvdann frukost (allt man kan äta går faktiskt ner just nu), jag pinar mig igenom minuterna innan jag ska gå till mitt förbaskat tråkiga jobb där samma sak händer varje dag...!

näe ja e inte bitter...!

äh jag ska ta dagen med en nypa salt, trots allt så kan jag ju kalla idag fredag trots att det bara är onsdag ;) imorgon bär det ju iväg till avesta.. hihihi! känner mig som en liten flicka som ska åka till skolan för första gången... jättenervös och skitexalterad!

nu ska jag dricka upp kaffet och inatala mig att dagen började som alternativ ett här ovan.. det är en superdag idag, det är en superdag idag, det ÄR en superdag idag!

hej å hå, nu från datorn jag gå!

jahapp tisdag eftermiddag igen..

har stressat i mig middagen utan anledning, dom som brukar äta lunch med mig vet säkert att jag kan trycka i mig ett mål på under tre minuter.. samma sak gäller med middagen. måste ta å skärpa mig!

nu ska jag vänta på att mamma hör av sig så att vi kan fara iväg en sväng =) har varit på hyffsat humör idag, känner inte att jag är så jävla sur som jag brukar vara och nu är det bara en arbetsdag kvar så imorgon hoppas jag blir riktigt bra! inga sura minter tack.

måste börja packa väskan idag också.. känns jobbigt att måsta göra det på kvällstid när man är trött i huvudet men jaja, alternativet är ju att göra det på torsdag morgon vilket inte lär vara så himla lyckat (de blir nog ikväll ändå).

kanske dags att sätta fart.. hinner nog göra en del här hemma innan jag ska iväg.

hejhej!

måste ses!




- instämmer!

ibland kan man ju fundera..

skrev ju igår att sollefteå består av backar och liks förbannat så kliver jag upp för en morgonpromenad =/ jaja.. när man väl kommit iväg och avverkat halva rundan så känner man sig rätt nöjd iaf, synd bara att man inte kan lägga sig på marken och sova just då bara.

gick och la mig grymt tidigt igår, klockan tjugo över nio så släckte jag lampan och ett par minuter senare ringde mads och skulle springa förbi en sväng.. när svängen kom så låg jag fortfarande i sängen men hon klarade sig bra själv ;D om jag får gissa så somnade jag vid tio eller nåt liknande, vaknade strax innan fem och kände mig sååå utvilad! jag vet ju att jag egentligen skulle behövt sova typ minst två timmar till men jaja.. inte mycke å göra så jag klev upp och tog den där morgonpromenaden istället..

nu har jag ätit frukost, druckit kaffe och väntar på att klockan ska bli halv åtta så att jag kan börja röra mig till jobbet.. diskberget avverkade jag igårkväll, är bara ett durkslag och en panna i diskhon och dom kan lika gärna vänta tills efter jobbet idag (eller jag kanske borde ta dom på en gång ändå..?)

ska lägga upp några fina bilder sedan helgen iaf =)







vilket gäng! jaja.. orkar inte ladda upp fler, har några bilder på när madde ger milla massage och det ser INTE skönt ut.. jag har en jättefin bild när milla försöker trycka ur det sista ur vindunken (läs: vinpåsen) och sen finns det tonvis med posebilder vilka jag inte borde lägga upp här ;p

bilderna här ovan visar ju iaf att solglasögonen va med på en hel del foton.. (ha! foton lena, där ser du ;)

nu ska jag ta mig an miniberget av disk och sedan ska jag nog läsa lite innan jag går på jobbet (herregud va mycke tid jag har över idag!)

over and out..

svettas..

för er som någon gång varit i sollefteå så vet ni att det ligger i en grop, det är backar åt vilket håll man än tittar..! har varit på en promenad där jag började med en gigantisk backe (upp mot nipan), fick det plant ett tag och lite nerför över nya bron.. därefter började bergsklättringen igen, långseg backe som inte är speciellt brant men förbannat jobbig! gick nedanför hallstaberget (thank god!) och bort mot gb-skolan, plant plant plant plant.... ända tills nerförsbacken in mot stan.. rundan tog 85 minuter! jag är skyblöt i svett och skulle göra vad som helst för ett bad.. jag ska banne mig slå ut någon vägg så att det får plats i min lägenhet ;)

nu ska jag slänga mig i duschen och sen ska jag ringa några samtal, dalarna börjar ju närma sig med stormsteg :D längtar som en tok!!!

kramkram

kokar!

jag blir så jävla förbannad på de som inte vet vid vilken tidpunkt dom ska säga till, ta reda på fakta innan!

är på jobbet.. morgonen är förstörd och eftermiddagen hänger också med i samma veva.. vill hem och ta en promenad, andas!

sov riktigt hårt inatt men va som levande liket när jag vaknade imorsse.. skulle nog behöva sova typ tio timmar till för att ta igen baksmällan som smög sig på igår..

grannen kom hem vid halv sex och frågade om vi skulle ta en promenix. gick på en timmas promenad och när vi kom hem igen så gick vi ut på bakgården för att "städa".. typ två timmar senare hade vi sopat och spolat vatten, burit vatten och kastat vatten över hela bakgården.. -  fan ta den som vågar kasta en fimp eller ett glas från valvets bakgård hädanefter..! den ska få med thornberg att göra.

nu ska jag återgå till arbetet..
hejhej.

lasange godkänd..

proppmätt!

botemedel tack!

det är längesen jag kände mig så här hängig..! mår pyton, vill sova men känner att jag inte kan gå och lägga mig klockan fem på en söndag.. never in my life.

någon som har något botemedel mot baksmälla? tas tacksamt emot idag iaf, har hinkat vatten men ja.. tydligen så hjälper det inte.

snart blir det middag, har gjort en lasange för första gången på typ två år.. hoppas att den här inte är så misslyckad som den sista jag gjorde. (är nog därför jag inte gjort en på så länge)
näpp.. dags för lite till vatten och lite kläder, kanske en promenix i friska luften och den underbara solen som jag missat idag =/

tjing!


sunglasses..

på varje fest som hålls i min lägenhet så hamnar man i något som kan kallas för besatthet, man blir besatt av en pryl och prylen ska bli plåtad! förra festen som hölls så handlade de bara om isbjörnen och tanden och igår så kom ett par solglasögon in i bilden och vi blev besatta på nytt.. besattheten började med att vi alla skulle ta en bild där vi hade glasögonen på och slutade i att vi idag har typ 150 kort på varandra där vi bär dessa underbara glasögon.



oh my god!

bakis i vårsolen..

det gassar in hetta i vardagsrummet jag måste snart förflytta mig till sovrummet igen... huvudet dunkar efter gårdagens vindrickande och frukosten ser inte speciellt god ut just nu (kanske smakar bättre..)

grannen ville ha med mig på morgonpromenad men jag tror jag hoppar den.. orkar inte, vill ha vätska!

blev en hel del vin med flickorna igår, vi har tusentals bilder tagna och en hel del inspelade videosnuttar där vi sjunger gamla godingar av exempelvis backstreet boys.. vi e sååå bra! tänkte kolla igenom bilderna lite senare och lägga ut någon så att ni får se lördagskvällen ;) vem vet kanske hamnar någon videosnutt på youtube också - eller inte.

nu ska jag hugga in.
hejhej

underbara elin..!



hon sjunger så makalöst bra... måste bara dela med mig när hon sa att hennes storebror lagt ut ett klipp på youtube.. ;)

vinkväll..

ikväll blir det som det står här ovan, vinkväll med flickorna... funderar på att "korka" upp nu =)

hoppas ni får en trevlig kväll!

kram

lyxfrukost!



lyxfrukost ;D mumma måste jag säga.. lägg in receptet på mackorna här nedanför.. jättegott!


2 Portioner

Räkmacka

· 2 Dubbelmackor

· 100g skalade Räkor

· 2 skivade, kokta Ägg

· Blandsallad

· 1 Citron


Dill Crème

· 2 msk Créme Fraiche

· 1 msk Majonäs

· 1 tsk Citronjuice

· 1 msk fint hackad Dill

· 1 liten, pressad Vitlöksklyfta

· Salt & nymalen Svartpeppar


Gör så här
1. Rör ihop alltsammans.



igår åkte jag hem till pappsen och firade luzen, synd att han va så himla mätt efter all fisk han fått att han inte ens orkade titta åt pitt paket som bestod av sheeba och nån slags godis för katter..
fixade lite med bilen - bytte till sommardäck och stoppade igen några hål med silikon vilket jag smart nog gjorde för hand (ett helvete att få bort!!)

kom hem rätt sent för att vara jag och har sovit alldeles för lite känns de som.. men de löser sig. ska nog ta min en promenad nu, underbart väder!

kramkram

helgen är nära...

om nio timmar och trettio minuter får jag skrika att det är helg och gå hem... underbart!

lönen har kommit... också underbart! menmen.. jaja, den tar ju slut lika fort som den kommit. inte slut men den minskar drastiskt iaf! sista månaden på abonnemanget hos telenor nu iaf så det känns ju skönt.. 249 kronor rikare varje månad. synd bara att jag verkligen vill ha en ny mobil (precis när den gamla är betald)..

efter jobbet idag så ska jag nog ta en tripp förbi näbbar & klor för att se om dom har öppet, har dom det ska jag inhandla luzens present.. min lillbubbe fyller 13 idag, gammkatta =) har inte riktigt bestämt mig om jag ska åka hem och byta till sommardäck idag eller imorgon.. äh de löser sig.

nu ska jag hinka kaffet och leta upp en kofta som jag kan ha utanpå min tunika sen ska jag springa till jobbet..

tjing!


ps. diskberget fanns inte imorsse när jag vaknade.. puts väck! jag blev faktiskt lite chockad över att jag inte använt ett enda glas eller tallrik igårkväll.. måste ha varit glassens förtjänst ;)

trettiotvå kronor och ett par ören

det är eller var vad som fanns kvar på mitt konto.. just nu är det nere på tio kronor och några ören efter att jag mumsat i mig en magnum temptation, såå värd pengarna! imorgon är det ju lön ;)

tog en promenix med tommy i lite mer än en timma och sedan stannade vi på konsum och mötte upp milla och madde för att köpa glass... satte oss på en bänk utanför och mumsade i oss, blev riktigt kallt men fyy va glass kan vara gott såna där dagar man är riktigt sugen på det. ångrar dock lite att jag inte köpte den ljusa glassen istället för den mörka (är inte så mycke för mörk choklad och chokladglass)..

om en vecka bär det iväg till avesta, längtar som en tok efter gänget jag ska få hälsa på! ska bli så himla roligt.. undra hur vädret är där nere, kanske är mycke varmare än här hemma.. lite mer vår (?).

va väl hyffsat skönt ute idag men ja, varmare kan de ju bli.

nu ska jag ta å hitta på något annat.. skriva en lista på vad jag måste ha med mig neröver kanske =)

kram kram!

bored..

klockan släpar sig fram, jag väntar på att den ska bli 10.30 och jag tycker att jag har väntat i flera timmar sedan jag tittade på klockan sist (10.23)..

10.30 är det paus, efter pausen vet man att det är två timmar kvar till lunch och därefter har halva dagen gått vilket är underbart.. känner mig yr.

10.26

äh va fan.. ska stirra på klockan ett par minuter innan jag loggar om och tar mig en frukt.

besöksrekord?

jag tror att jag hade de igår, vet ju inte hur statistiken varit tidigare men igår hade jag 26 unika besökare.. =) undra vilka alla är, skriv en rad för fan ;) tio stycken kan jag nog lista ut men sedan är det stopp..

nu är det torsdag, dan före döpparedan.. jag vill ju kalla torsdagen en av dom drygaste dagarna i veckan men jag ska vara postitiv idag också, eller försöka iaf. vet inte om jag va så värst positiv igår (kollegor?)..

har börjat fundera på sommaren och semestern, man kanske ska ta sig ner till arlanda och sätta sig och vänta på en sista minuten.. jag och therese (manshataren) talade om de igår på vår promenad och jag är bra sugen.. ska bara se över finanskrisen (min personliga) och sedan ska jag ta ett beslut.. det jag tycker är dyrast är nog resan till och från stockholm så då borde man försöka boka redan nu. aaaah! orkar inte planera.

har beslutsångest över mina kläder.. vet inte riktigt vad jag ska ha på mig längre =/ sitter just nu i en rosa tröja och våndas för att den är lite för rosa till dom byxorna jag drog på mig (har hittat ett par till som sitter ok i garderoben =)

nä nu ska jag dricka mitt kaffe och vända uppochned på hyllan med t-shirts.

so long!

cravings..

ja.. herregud, jag har cravings efter väldigt mycke.. suck.

*en ny ***** (vet inte om jag vågar uttala det högt inför hela svenska folket)
*få hetsäta pajen jag gjort idag
*nya byxor (som varken är för korta eller för stora/små)
*saltlakrits i mängder
*hårprodukter (varför vet jag inte?)
*kaffe
*smoothies
*räkmackor

ja you name it, min lista kan bli lång..

iaf så blev det paj idag, den blev faktiskt rätt lyckad.. har smakat en smaaaaal smaaaal bit och har packat lunchlådan inför imorgon... den ser rätt tråkig ut men är god ;)



vad tycks?

nu ska jag göra mig ett par makrillmackor, hämta en chokladbit och lägga mig framför tv'n.. snart börjar greys ;D

tjing!

ps. glömde säga att jag endast rastade manshataren idag (manshataren rastade mig), vi hann inte spionera så vi får ta det en annan dag.. (min matlagning kom ivägen)


promenix idag?

jag och manshataren har kommit överens om att vi ska ta en promenad när tommy (han jag brukar rasta) kommer med nedanstående på internchatten...


Tommy (1:39 PM):

promenix idag?

Tina (1:42 PM):

jo jag hade tänkt det.. men har sagt att jag ska gå med therese..

Tina  (1:43 PM):

vi ska ligga i buskar och titta efter konstiga tecken


.... HEMLISAR!! ....


Tina  (1:43 PM):

muahahahaha, jag ska spana med therese

Tommy  (1:46 PM):

snyfta.. så jag får inte föja med? :'(

Tina (1:46 PM):

hmm...

Tina  (1:46 PM):

SLUTA!

Tina  (1:46 PM):

nu får jag dåligt samvete..

Tommy  (1:46 PM):

bra bra (tommy ritar här en smilegubbe!)

Tina  (1:46 PM):

vadå bra? !

Tina  (1:46 PM):

nu får du fan i mig stanna hemma

Tommy  (1:47 PM):

HAHAHAHAHA

Tommy  (1:48 PM):

eller tänkte ni sitta och spana på grabbar?

Tommy (1:48 PM):

eller avhandla hemliga saker?



samtidigt på andra chatten med therese..


Tina  (1:46 PM):

tommy vill också promenera

Therese (1:47 PM):

Inget berg!!

Tina  (1:47 PM):

lugnt..

Tina  (1:47 PM):

får han hänga med?

Therese (1:47 PM):

Ja, så länge vi inte pratar om något berg så är det fine med mig

Tina (1:47 PM):

=)

Therese (1:48 PM):

Ska vi gå samma tur som vi sa tidigare?

Tina (1:48 PM):

jupps vi plockar upp tommy på vägen




tommy ska med på promenad.. som det verkar iaf..

HAHAHA.. ibland har man fina konversationer mellan varandra och man funderar varför man inte skapar en grupp egentligen.. möjligheten finns ju men utnyttjas inte?!


räkpaj?

har jag tid med det..? står att de ska ta allt mellan 15-35 minuter.. hmm, måste nog ta å läsa igenom receptet igen innan jag spikar pajbaket.. man kanske kan skjuta upp livet lite, eller kanske inte?

jag vill ha mer tid, kan man köpa tid? fast ja.. då kan man ju lika gärna stanna hemma från jobbet, tid kostar ju pengar och pengar tjänar man på jobbet så om man inte går på jobbet så förlorar man ju pengar och då behöver man inte köpa tid för då får man ju tiden man skulle spenderat på jobbet istället?

pju. hängde ni med? inte jag..

framskjutet..

japp, för att inte göra shirin alltför besviken så måste jag ju skjuta fram mitt köpstopp lite.. från och med den fjärde maj så är det stopp!

men ändå.. jag äger bara två par byxor som sitter fast på kroppen och ett par av dom är för korta, med andra ord så måste jag ju köpa nya byxor.. ;)

jag har börjat fundera på gaser, fast jag har inte tid att skriva om dom nu.. gör det senare.

HEJ!

sanslöst!

allstå seriöst, de här går inte.. har varit inne på både fritidsresor och ving och insett att dom pengar jag shoppade för i fredags var mer än en sista minuten-resa till turkiet, grekland eller mallorca.. jag måste sluta! hädanefter är det köpstopp (förutom när mina kläder inte går att använda längre)..

därmed basta!

onsdag

veckans mittpunkt har kommit, eller ja inte riktigt än men efter lunch idag så kan man ju börja räkna ner till helgen iaf. skulle vara underbart att få säga att det här är sista dagen på arbetsveckan men pyttsan, no way.. världen har bestämt att en arbetsvecka ska vara fem dagar och helgen två (WHY??).. varför kan man inte få ha fem dagars helg och två dagars arbetsvecka med lika betalt som jag har idag? ge människan lite frihet för fan! visst kan man ta på sig att jobba extra då, inga problem. jag skulle nog bo på jobbet med tanke på att jag många gåner har så tråkigt hemma att jag håller på att förgås av tristess.

idag ska jag iaf ta allt med en nypa salt, jag ska skita i dåligt humör och jag ska säga ha en trevlig dag till våra kunder.. jag har väldigt svårt för att vara trevlig mot en kund i slutet av ett samtal men jag försöker faktiskt, trots allt så är man ju glad att "bli av" med dom..

till höger på min skärm så spelas ett bildspel varje dag, idag så har den valt att spela upp bilderna som jag och j tog i turkiet.. fan å jag måste åka utomlands! tänk om man kunde knäppa med fingrarna och vips så hade man "rätt" sällskap, packad väska, billig resa och massvis med fickpengar.. vore underbart!





fyyy va underbart de va.. jag måste börja spara pengar igen, ska gå in och kolla vad en sista minuten kostar nu..

tjing.

trötter..

verkar som att alla är trötta och slut som artist idag, själv är jag på topp! ne.. fyy jag borde nog ha lagt mig för typ två timmar sedan men vad gör man inte för att få se desperate housewifes? det värsta är ju när det är slut och man verkligen måste gå och sova.. nu vill jag inte längre.

ibland börjar man ju fundera på om man är sju igen.. vill inte!

men nu ska jag ta mig i kragen och lägga mig raklång i sängen.. åh nu blev jag sugen på min tempurkudde ;)

natt natt.

kompledig..

om elva minuter går jag ut genom dörren för idag, jag pallar inte mer.. trött som fan! tog 30 minuters komp, det behövs.. all tid jag kan få utanför dom här väggarna är guld värld!..

ja nu slog det om till att det är tio minuter kvar..

har spanat efter recept lite smått idag, har hittat ett som jag ska göra.. det är en räk & chili-paj, såg förbannat god ut å jag hoppas att den är det =)

specen har kommit, lönespecen alltså.. den är alltid lika rolig. synd att jag bränner mer än halva på räkningar bara =/ måste byta jobb.. eller ja byta lön vore ju ännu bättre..

ska göra mig klar för hemgång. hejhej!

piiip..

error i min hjärna.. jag sitter som ett töcken på jobbet och bara stirrar..

längtar efter mat - bara tre minuter kvar nu..

tisdag 07.07

jag känner mig som en påse potatis, alltså seriöst.. jag orkar inte ens kliva ur soffan, jag har lyckats tätta mig i en sån bekväm ställning att jag är fast.. undra hur jag ska ta mgi till jobbet ?

har sovit som en gud inatt (förutom dom gånger jag vaknat då).. skulle gärna ha frtsatt att sova nu på morgonen om jag kunnat. men snart är det helg, bara att hålla god min fram tills dess.

helgen som kommer ska vara så oplanerad som bara den, det enda jag vet att jag ska göra är att byta till sommardäck.. funderar på att stänga in mig och inte ens sticka näsan utanför dörren förrän på måndag. dra ur alla telefonjack och stänga av mobilen (skulle vara underbart!).. men vi får se, jag är så ombytlig så helt plötsligt kommer jag att behöva allt sällskap jag kan få..

tänkte att ni skulle få ett morgonkort, jag har tagit korten men jag vägrar lägga ut något av dom.. herregud säger jag bara! jag måste fixa håret, sola (?) och ta bort det svarta under ögonen för att se normal ut.

äh.. fan jag måste börja någon gång.

hej.

känslor - jävla dravel!

jag blir så jävla less.. spelar ingen roll vad man gör så blir det fel. jag ska hädanefter vara tyst, tyst som en mus och aldrig mer säga något.. jag vinner mer på att hålla det för mig själv än på att spela ut det - får ju ändå inget tillbaks än tomma ord.

å jag som skulle sova, pyttsan! nu sitter jag här igen. karlslokar!

gnatt.

elva dagar..

i elva dagar har jag nu varit utan snus med nikotin i, jag har varit utan all snus i nio dagar och nikotin i sig har jag endast intagit när alkoholen funnits i min kropp..

just nu känner jag mig fri som en fågel och om tio minuter kommer det kännas lika jävligt igen, så är det alltid.. suck! menmen shit happens och jag ska ta mig ur de..

åt soppa och knäckebröd till middag och därefter åt jag efterrätt; misslyckad björnbärspaj... skulle nog ha varit godare om jag hade haft den lite kortare stund i micron och haft vaniljvisp till, ska göra ett nytt försök till helgen har jag tänkt.. kanske någon som vill komma på fika då också, vem vet?

nu ska jag ta å slänga mig i duschen, har varit ute och rastat tommy (mig också för den delen).. sen blir det kvällsmacka och godnatt.

hej!

fäller hår..

ja.. de gör jag, de bara rasar av mig! har säkert lyckats tappa 15 hårstrån redan idag och tänk då alla jag inte räknat med som fortfarande ligger kvar på huvudkudden eller sitter inbakade och fastklämda bland alla andra! SUCK.

jag tror inte att den här dagen kommer att bli bättre än igår.. snarare sämre. det är minusgrader ute och jag är trött som få, va jättepigg när klockan först ringde men jag somnade såklart om och blev helt knäckt. menmen nu sitter jag här iaf.

ska gå till jobbet om 30 minuter.. jag vet inte om jag vill, tänk om man kunde få stanna hemma bara för att.. pengarna får gärna rulla in ändå.. jag tror faktiskt att jag skulle gå på jobbet någon av dagarna, det är ju ändå så att jag måste ha något att göra hela tiden. eller inte hela tiden men nästan iaf.

efter jobbet idag ska jag gå in på multrå garn och se om dom har något fint band jag kan knyta runt mina gardiner.. sen funderar jag också på att köpa ägg. jag är snorpank efter fredagen så jag skulle behöva något som man står sig på bra till frukost.. fyra dagar kvar till lön! YIPPIE!

nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen blir det en liten promenix uppför backen..

tjing.

lillbubben..


humörsvängningsdamen nr 1

alltså seriöst, ibland borde jag överväga att börja snusa igen.. men förhoppningsvis går humörsvängningarna över efter ett tag.. jag har varit en plåga idag, jag har inte pratat med någon typ och dom få ord jag sagt har inte lett in i någon slagt konversation alls. sorry.

tittade på desperate housewifes hemma hos pappa eftersom jag missade de förra veckan.. va riktigt skönt att stänga in sig och komma bort till någon annan plats ett tag. det är liksom inte samma sak som att vara hemma hos mig.. hemma hos pappa är det alltid tyst och skönt (om man bortser från barnen eftersom dom också va där idag)..

fika, middag, fika.. ja that's it.


på fredag (24e) fyller min älskade kisse 13 år.. gubben börjar bli lite till åren =(

så jag har nog tänkt åka hem med ett paket och i samma veva byta till sommardäcken.. finns snart ingen annan möjlighet att göra de eftersom helgen efter kommer att spenderas nere i avesta.. =)


nu blir de gonatt!


ps. HAHAHAHAHA! ingemar de där va jävligt bra sagt.. jag börjar bli riktigt gammal ;)

ps. dagens önskelista..

en mangel skulle göra livet sååå mycke lättare än vad det känns som när man viker lakan..


back to normal..

jag hatar vardagskänslan egentligen, men samtidigt känner jag att jag verkligen vill ha den... fart och fläkt samtidigt som allt är som vanligt på nåt vis =/ jag blir förvirrad och sur när jag är så dubbelsidig som jag är just nu (exempelvis).

jaja.. sundsvall va de, har ju lovat en lista på vad som inhandlades.. here it comes!


*två par gardiner
*fyra vita blomkrukor
*fyra stora innerkrukor
*två turkosa blomkrukor
*två fikusar (blommor alltså)
*blå badrumsmatta
*två blå badrumshanddukar
*högtalare till datorn
*hörlurar till min ipod/mp3
*doftljus
*sex glas
*en liten pajform (liiiiten!)
*en wokpanna
*två pokalmuggar
*en köksmatta
*två par trosor
*ett pannband
*ett vitt linne
*ett par vita/naturvita tygskor
*en jacka
*turkost presentpapper
*två rullar presentsnöre
*lukta gott sulor till mina nya skor
*en stekspade

nedanstående inhandlades och användes på plats..

*en hårborttagningsbehandling
*sushi
*skink & räk-sallad
*lite godis
*morötter
*dricka

kalaset här ovan (som säkert inte är komplett) gick på många tusenlappar... men... jag är ganska nöjd =)

igår hände jag upp gardinerna, la in badrumsmattan, hängde upp handdukarna, diskade alla glas (som jag nu ska ställa på plats), testade mina nya skor, testade trosor, lyssnade på mina nya högtalare, testade hörlurarna.. you name it! jag har nog använt allt nytt på ett eller annat sätt... ;)

jag och madde tog en långpromenad igår, typ en timma och tjugo minuter.. underbart skönt att få sträcka ut sig (även fast det va de enda jag gjorde på fredagen i alla butiker).


här kommer lite bilder =)



en liten del av det jag inhandlade i påsar..



nya gardiner, blomma och blomkrukor (blomman till vänster är ny)



badrumsmatta & handdukar



pokalmuggar och glas =)



turkosa blomkrukor..



underbara tygskor!



nya högtalare..


här kan ni också hitta några fler bilder från sundsvallsresan, manshataren hade nämligen kameran med sig och har då fångat några ögonblick på bild ;)

idag ska jag nog åka till graninge med syster, nu ska jag se om jag kan få upp tommy på en morgonpromenad eller om vi ska ta promenaden ikväll istället..

härnäst: frukost, sms-terror, blomplantering..

tjing!

vad hände?

jag vet inte varför jag inte skrivit någon rad idag.. blev inte så imorsse när jag vaknade bakis av att milla ringde.

idag har jag fikat med milla och madde, suttit och snackat med madde väldigt många timmar och varit ute på promenad.. jag har också hängt upp gardiner och fixat lite med blommor och så..

äh va fan, nu ska jag sova iaf, jag skriver mer imorgon ;)

natt natt.


ps. skriver då även med vad som inhandlades i sundsvall igår..

åh marley!

jag älskar marley, jag höll på att förgås i slutet av filmen.. jag har en svaghet när det gäller film och det är djur, vad det än är för djur som far illa så gråter jag (floder!).. men de e svårt på bio, om jag hade släppt ut allt så hade nog ingen kunnat höra replikerna i filmen utan endast mitt snörvlande.. istället satt jag och torkade varje tår samtidigt som jag höll ett finger under näsan för att inte snoret skulle börja droppa.

åh marley!



jag blir alldeles varm när jag ser hundkräket.. åh vilken byracka, sötnos och godhjärtad best!

hund kommer jag aldrig köpa självmant iaf.. men jag älskar att leka med dom, låna ett tag och mysa med, ta en promenad, borsta, mata (!) och bada med =)

jag är en kaninmänniska.. jag ska ha en kaninfarm när jag blir stor (när blir man stor?).. åh va jag saknar min spike, lilla spiken som va mitt hjärta.. han har det säkert bra där han är nu :')



jag hoppas att det ser ut så här där spiken är nu och att han slipper ha koppel på sig så att han får kuta vart han vill.. miss you babe!


nu ska jag ta å göra mig klar för sundsvall, jag och manshataren ska åka dit vid halv nio.. jag ska på en behandling vid ett och sen ska vi shoppa gärnet timmarna runtomkring de (synd att jag inte vet vad jag får i lön nästa vecka)..

hepp hepp.. up up and away!

private number..

det är någon som ringer, har ringt många gånger nu, från skyddat nummer.. vem fan är det? det lär ju inte vara så att det är någon psyksjuk bloggläsare som ringer utan snarare något hemskt företag som vill att jag ska betala en massa pengar..

börjar bli panikslagen och svettas..

nu kommer minuset med att jobba på kundtjänst, jag har hört sååå många historier hur aliens kidnappar deras telefoner och att aliens ringer för flera tusen.. jag har hört historier om att det inte finns i prislistor att det är dyrt att surfa på mobilen utomlands, jag har hört skräckhistorien om nummer som ringer upp från utlandet och lägger på (den är ju faktiskt sann kostnadsmässigt och informationsmässigt).. men you name it! en mobiltelefon, troligtvis en hemtelefon också, kan göra förbannat mycke skumt för dina tappert intjänade slantar..

väntar på att telefonen ska ringa igen..

jaja.. shit happens, skulle de vara så att jag blir debiterad en massa är de väl bara att dra upp skiten i rättegång.. och om det nu är någon fin bloggläsare som ringer så säg gärna hej, jag jobbar med telefoner och tycker faktiskt att det är kul att prata i dom (HEMMA!)..

nu ska jag ta å hitta några kläder så att man känner sig bekväm på bion.. jag struntar i telefonen!

tjing.

själva grejen med bio..?

jag sitter som vanligt och läser alldeles för många bloggar medans jag väntar på att jobbet ska rulla in och timmarna på.. nyss snubblade jag över ett inlägg där tjejen talade om bio, ja ni.. therese och jag ska gå på bio ikväll och enligt nedanstående så vet vi ju vad vi ska göra.. (?)

Själva grejen med bio är ju att hålla hand och äta popcorn.

hahahaha, therese... vad säger du om den? ska vi hålla handen och äta popcorn på bion? tydligen behöver man inte titta på bion heller utan bara göra ovanstående..

meningslöst.

ps.

johnny och mattias kom aldrig igår.. dom lekte för fullt med dregen =/

shirin; vi får ta å dra dom till avesta när jag kommer ner.. ;)

/T

jag tror jag brinner upp!

ja.. brinner upp, mitt humör är uruselt efter att ha talat med en intern support.. lata idiot! jaja.. de va den dagen, vad jag däremot kan glädja mig åt är ju att det är helg om lite mer än 6,5 timma =)

ikväll blir det bio, marley och jag.. som jag tidigare sagt så är boken kanonbra så jag har rätt höga förväntningar på filmen. jag kommer säkert böla som en idiot (är så himla blödig!).. menmen, det är bra att kunna gråta har jag hört, men ja.. frågan är när man ska gråta och när man inte ska göra de.

när jag va liten så satt jag tydligen inne på toan och tyckte synd om mig själv, jag tror att det är en ganska bra grej.. på det viset så avreagerade jag mig sa pappa.. LÅTT JA VA! skrek jag ;)

jag är nog rätt så lik nu också, låt mig vara och låt mig tänka igenom saker och ting.. pressa inte ur mig sånt jag tycker är jobbigt eller sånt jag mår dåligt över. det kommer av sig själv tillslut...


sitter iaf på jobbet.. som vanligt.. och våndas över de två samtalen jag fått in idag, det är dom som vänt min dag upponer. FAN!

va trött som få imorsse.. kändes inte som att jag skulle få upp ögonlocken, men nu sitter jag här. ska fortsätta sitta.

hejhej.

nyrakad?

ja ibland kan man faktiskt fundera, tog på mig hudsalva för att jag hade så förbannat torra ben.. jag skulle nog inte ha tagit på mig de, benen är röda och helt prickiga av irritation? hmm.. man kanske borde spana efter parfymkänslighet igen, har för mig att jag va känslig när jag va liten.. (mamma?)

bikinilinjen drog jag ju som hastigast av igår morsse men fan.. de skulle jag inte heller ha gjort! gjort är gjort och jag gör nog inte om det på ett bra tag. ibland får man ju bra knäppa idéer.. suck.

wokade när jag kom hem och sedan tog jag och tommy en promenad, gick lite över en timma.. riktigt skönt att sträcka ut benen trots olidlig träningsvärk (man är väl en hårding!).. kom hem strax innan sju och nu är jag klar för natten, har tillomed ätit en tidig nattmacka.

näpp 15 minuter kvar till room service, undra om man skulle kunna få karlarna hit? skulle var väldigt trevligt.. behöver ju inte bara vara inredning, kanske en liten chattstund.. ibland kan det ju vara riktigt skönt att snacka skit med "utomstående"..

johnny och mattias - kom hit nu..!

dags att borsta taggarna, ta fram tandtråden, hitta en mysig filt och burra ned sig i soffan.
god kväll!

lökar..

ja det finns mycke man kan kalla för lökar.. jag själv har lökar med mig varje dag men ja, vad gör dom för nytta där dom hänger? skit samma..

lökar gör jag på jobbet också, jag planterar dom och sedan sitter jag och lökar i min stol.. när jag säger att jag planterar lökar beror det på att quest #10 i molehill empire kräver att jag ger dom 2400 lökar.. det kommer att ta hundra år.. (dessutom har jag nu skuldsatt mig till tessan eftersom jag ville ha ett till land.. nu har jag minsann två trädgårdar)

sitter ju på jobbet som sagt.. lökar som bara den, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. varför jobba mer än någon annan jobbar när man inte får något för de? hm....

imorgon är det sista arbetsdagen på den här veckan.. guuud va de ska bli skönt med helg igen! på fredag bär det iväg till sundsvall för shopping.. vet inte om jag har så mycket kvar att shoppa för men de löser sig säkert.. nästa fredag är det ju löning så då kan man leva en månad till (förhoppningsvis).


idag har jag gjort följande

*hackat tomat, gurka, paprika till lunch
*hackat tomat och gurka till frukost
*legat i sängen och tittat
*klivit ur sängen (typ tre gånger)
*klätt på mig alldeles för somriga kläder
*gått uppför den långa backen till jobbet
*gått till ica på min lunch
*suttit och lökat..
*..och gjort lökar


nu ska jag ta å jobba igen.

hej.


blev inget igår..

nä inget inlägg men de blev en massa annat istället.. jag ångrar inte en sekund att jag la datorn på hyllan ;)

åkte iväg med mamma till kramfors en sväng och sedan va de rätt lugnt när jag väl kom hem.. har bunkrat soppa i kramfors, det är ju bara där dom har vissa saker (konstigt nog!)

har sovit väldigt lite inatt och är sugen på den där jävla snusen så jag tror jag får någe fel.. kan tänka mig att de inte blev mer än fyra timmars sömn, ikväll blir de mer..

iih.. jag har skrivkramp, skrivtorka och humörsvängningar.

ska sluta ordbajsa och jobba istället.


jahapp och vad hann jag nu då?

här är listan jag ställde upp imorsse..

dammsuga hall
dammsuga kök
dammsuga vardagsrum
diska (har redan hunnit)
byta sängkläder
duscha
borsta tänderna
packa väskan

å där har vi de jag har kvar.. varför tog jag inte hallen? nä.. lite dum måste man ju allt vara. mammsen ska hämta mig efter jobbet så då borde jag hinna innan kvart i sex. håll tummarna!

för er som vill se fler bilder från helgens bravader har jag hittat några
här =)

har kommit på att jag nästan slutat informera er om diskberget men det betyder ju inte att det är borta.. det växer för var dag som går och jag arbetar ständigt med att jobba ner det..
jag kanske ska börja ta kort på hur det brukar se ut.. som en bombardering av diskbergsbilder! yes.. de ska jag göra. ska plocka fram kameran och ställa den på diskbänken tills berget ser ut som det brukar (nu är det bara en mugg).

borde jobba igen.

hejhej!


blå blå himmel..

å jag ska måsta jobba, det är ju fördjävligt! om ungefär 45 minuter bär det iväg upp till jobbet.. innan dess måste jag hinna nedanstående.


dammsuga hall
dammsuga kök
dammsuga vardagsrum
diska (har redan hunnit)
byta sängkläder
duscha
borsta tänderna
packa väskan


dags att sätta fart med andra ord, hej så länge!

biljävel!

happ.. kom just från graninge där jag och pappa spenderat typ fem timmar i bilen. min bil läcker, alltså bilen läcker inte men vatten läcker in i bilen vilket inte är så himla bra (men bilen är läcker).. så idag så skulle vi ta tag i de här å fixa de..

när vi sätter igång så kommer de inge vatten inuti bilen.. nä där ligger pappa och jag står med vattenslangen och sprutar för fullt... när jag slutat spruta och vi halvt gett upp så lägger sig pappsen igen och då helt plötsligt så har vi en liten pöl på golvet.. det var väl ungefär här vi insåg att vi kanske skulle kunna lösa problemet (utan att meka isär hela bilen)..

höger sida borde nu vara tät, vi är inte säkra men för fan håll tummarna för oss!

vad beträffar den vänstra sidan så är den inte fullt lika tät, där vet vi vart de läcker in men inte hur vi tar oss dit eller exakt vart de här lilla hålet sitter.. vi har knackat, slagit, torkat, lyst och ja.. ALLT! fan å.. där gick vi bet, jag frågade pappa om vi inte kunde ta bort hela instrumentpanelen men näpp de kunde vi inte (tydligen svårt??) 

en bilmekaniker som är bra på golf får jättegärna komma och hälsa på mig och hjälpa till.. jag är då ingen bilfantast, den ska gå framåt, dra lite bensin och ha jääävligt billig skatt ;)


jaja så va de me de.. jag håller ju på att sluta snusa och har just insett att det inte går att ha några godsaker hemma... eftersom det har blivit alldeles för mycke festligheter och gott i helgen så tog jag dom sista godisarna och tryckte i mig hälften och tryckte ner den andra hälften i sopkorgen.. detta innebär att jag iaf fick äta ett hekto och att jag nog slängde lika mycke.. allt eftersom jag åt så slängde jag också (kändes bättre då..)

hade de här varit en vanlig kväll så hade jag tagit en ångestpromenad men för fan.. imorgon är det jobb som väntar och inget kan väl bli värre än jobb? no way.. jag ska njuta av kalorierna som flödar i mitt blodomlopp nu och tänka på att imorgon är det nya tag som gäller..

nikotinfri i nästan 48 timmar och har inte tagit en vanlig snus sedan torsdag kväll klockan 20.00 (typ), vilket innebär att jag varit vanlig-snus-fri i 97 timmar..!! WOOHOOO!!!

nu natt.. sov gott!

inlägget alla väntat på..

jag har nu lyckats lägg in bilderna från "festen" i lördags... här kommer dom..


egotina - här är klockan strax efter fem om inte strax innan? varför göra sig klar så tidigt?


första gästen anlände och en pizza bakades och åts..


sedan kom dom två som saknades..


halvlullig?


mer lullig?


isbjörnen kände för att ta sig ett glas..


tillsammans med sin vän tanden..


lena antastar tanden!


hahaha - vilken pose!


tanden drack lite mer och hade även funnit chips-skålen..


favorit-tomas kom och hälsade på =)


oj.. hmm.. fnitterattack eller nåt ;D


DAGEN EFTER.....



bakis-lena..


tanden ser ut att må fint men isbjörnen mådde inte så himla förträffligt.. stackarn.


jag mår oftast bra men igår va en av mina sämre dagar =/

tråkigt nog så har jag inga bilder på annika och therese dagen efter galejet.. men enl mina källor så mådde dom piss och va trötta båda två ;P



nu ska jag dra iväg mig på en promenad.. ser ut att vara kanonväder ute =)
tjing!

besatt..

Love is my drug, is my medicine.
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

When you are feeling tired
I'll lay there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, she's my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

When you feeling fired up
I'll fire with you
If you had to lie a little
I'll let it be true
When you get low I'll, get lower than you
When you've had enough of had it
much more than you knew

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, she's my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me



helt besatt av
låten.. underbar text och underbar melodi.

har kommit hem från en shopaholics bekännelser nu, den va kanonbra! å vilken hunk som va me..!!! jag ska banne mig gifta mig med karln.. numera har jag två stycken dreggelobjekt eller ja egentligen ett.

heath ledger (varför gick du och dog?)
hugh dancy (welcome to my world!)

det blir inga bilder från festen idag, dom får dyka upp imorgon istället.. jag har pinat mig själv tillräckligt länge och tycker att jag är värd en hel natts sömn.


på återseende ;)




ps. hittade den här också... en cover, underbar den också. karln har en sån förbannat bra röst!


BIO =)

jag blir så glad.. vi ska gå på bio, minns inte när jag gjorde de senast.. undra om de va typ mamma mia?!

ikväll blir det en shopaholics bekännelser.. hoppas den e lika bra som jag vill att den ska vara ;) 

uppdaterar senare, måste fixa här hemma innan jag kan sticka iväg.. förstår inte riktigt hur det gått till men det ser ut som ett bombnedslag =/

bakismat..

skulle vara jäkligt gott måste jag säga.. ska snart försöka lägga in bilderna från gårdagens partaj här. pju, jag orkar inte ens stå upp..

fötterna är så uppsvällda efter skorna så jag knappt kan gå..

nu ska jag vinka av lena, hejhej!

VILL HA!!!!!

EN LITEN JÄVLA SNUSJÄVEL SKULLE STILLA MITT USLA HUMÖR...

men jag ska inte gå och köpa en snusdosa, jag ska inte! nu har jag varit utan snus i snart 48 timmar.. iaf vanlig snus, tog två fejksnusar igår.. jag räknar inte dom.

ikväll blir det cigaretter istället.. synd bara att dom inte stillar begäret under läppen men va fan, de e fest och imorgon börjar vi om på ny kula med helt nikotinfritt.

hoppas alla får en underbar kväll!

/T

ps. det positiva med att sluta snusa är att jag kan köpa typ tolv klänningar per år istället.. (det ska jag ha i åtanke hela tiden)


lördag..påskafton?

jag har noll koll på vilken dag det är idag, jag vet att det är lördag och att vi ska gå ut ikväll.. ibland förundras jag över att jag självmant valde att hänga med eller fixa skjuts till kramfors, jag brukar inte tycka om att vara där men nu kändes de jävligt rätt. kramm brukar dessutom vara välfyllt så jag hoppas att det är det ikväll med =)

jo.. tårtan som visas i gårdagens inlägg har min syster gjort, och therese.. jag vet inte heller hur man säger i plural men jag tror att det är turtles bara..

en turtles
flera turtles

(funkar för mig)

paketet hade jag slagit in och kortet hade jag gjort själv.. jag är så stolt =) ibland har jag kanske en lite pyssligare sida, funderar på att försöka plocka fram den nu också när jag sprungit på stan en sväng.. tänkte göra en ny "namnlapp" till dörren eftersom elin inte bott här på över ett år.

kuddar ska jag sy också.

nä fan, jag ska sätta igång.. äta frukost och göra mig klar för stan (förhoppningsvis kan jag köpa en bh som inte syns under min nya klänning.. skulle vara super att få va riktigt snygg ikväll =)

tjing

kalas, påskfirande och miss trött..

fy vilken dag, ni som läst vet ju att jag klev upp bra tidigt.. nu känns de som att jag varit vaken ett helt liv! dagen har kantats av tårta, kakor, kaffe, godis, frukt (för att hålla godissuget borta), mat mat mat... ja. jag rullar fram numera, grannen ville ha med mig på en promenad när jag kom hem å ja.. vad hade jag att förlora? ett par hekto iaf ;p

nu sitter jag och försöker att svettas ut, de va riktigt jobbigt att gå uppför terrängschaktet nu ikväll... pissigt varmt och maten som skumpade runt i magen gjorde ju inte saken bättre.

här kommer lite bilder iaf..









finns såklart fler bilder sedan kalaset men ja.. jag va så jävla irriterad för att inte ha fått snusa något så de blev rätt värdelösa bilder.. snygg tårta, födelsedagsbarn och paket har ni iaf fått se ;D





påskkärringar hade vi också =) i olika åldrar.. tog bilder på när felicia målade syster men jag börjar bli lite för slö för att ladda nu också... tar några andra bilder istället =)


moffan och fabbe målar...

riktigt ruskig påskkärring!.. (ibland förstår man ju varför man blev som man blev)

HAHAHA.. den här egobilden hittade jag i min kamera, kanon! bra avslut på den här dagen.. bilden är nog tagen vid halv sju på morgonen och jag är nyvaken..



i know, i'm hot ;)

hoppas ni får sova gott inatt, de ska fan jag göra :D

dagens kommentar

alltså jag kiknar nästan av skratt när jag läser kommentaren till sollefteås stora händelse, nipraset! läs själva vad som hänt.. men ja, tack du i sala som skrev nedanstående (you made made my day!)

"Att det alltid är rejält i Norrland känner man ju till. Men finns det så stora grogglas i Sollefteå att man får plats med den där isbiten?"


arbetsskada

när vaknade jag imorsse då? ja... nu när jag väl får sova så är jag klarvaken när klockan brukar ringa, nämligen 06.15. jaja de va bara att kliva upp.. tog en promenad när jag insåg att det va alldeles för tidigt att äta frukost på en ledig dag =/

nu har jag duschat och halvt klätt på mig, ätit ett par mackor och sitter och smuttar på kaffet. jag är så jävla sugen på en snus så jag tror jag går i taket snart! menmen.. de går nog över.

har kommit på att jag gärna gör om mitt liv och lägger in det i kundsystemet på jobbet, då hade jag tagit bort en hel del produkter samt lagt på.. jag har tillochmed döpt dom. jag har kommit på brev som skulle finnas, you name it! menmen... drömma går ju, men jag drömmer iaf om nedanstående.

produkter att ta bort:

SNUSBER - snusberoende
KGUNLIM - kilon (unlimited)
MKTHAIR - mycket hårväxt

produkter att lägga på:

HÖGUTB - högskoleutbildning

brev att kunna skicka ut:

FUCKOFF - ja helt enkelt fuck off!
CHUREX - radera ditt ex.



ovanstående är bara en början till en revolution av kontroll.. i like control!


nu ska jag gå och sparka sönder något (allt för att inte gå och köpa en snusdosa).


hej!


humöret på topp..

eller inte, jag ligger på botten just nu och försöker kravla mig upp.. är så jävla slut i huvudet och har noll koll på allt så ja, bara att börja om från början imorgon bitti.

tog en promenad med tommy, kändes bra när man kom hem iaf.. har ju tryckt i mig hur mycke godis som helst idag så ja.. hehe, välbehövd promenad med andra ord.

åt soppa till middag, kändes som en fis i rymden.. alltså hallå? finns det verkligen människor som blir mätta på det? själv skulle jag kunna trycka i mig en hel blåval själv (om den va rätt tillagad då.. god med andra ord). jag känner för att stuva in en hel plåt med fläskpannkaka för tillfället plus att jag på köpet skulle vilja ha ett påskägg som bara va mitt, ett påskägg som ingen annan såg. yeah right att det finns såna =/ det är ju synd att man är en sån som kilona lägger sig på bara man känner lukten av godis eller chips.

imorgon är det iaf kalas och påskfirande.. kalaset börjar klockan elva så jag kanske hinner en del innan de iaf, sedan så åker jag upp till mamma och åke för att äta middag. på kvällen så blir det inte något speciellt, dega i soffan typ.. va ju planerat att det skulle bli fest men det går ju inte när krogen är stängd?

lördag bär det iväg på kramm i kramfors, ska dansa så det står härliga till. hoppas de blir lika roligt som jag vill att de ska bli.

nu ska jag suga klart på den sista snusen och förhoppningsvis så är detta den sista.. ever! jag får tårar i ögonen när jag tänker på mitt framtida humör, förlåt alla nära och kära att jag kommer att bli ilsken som fan men det går över.. förhoppningsvis.

natt natt


verifikation av blogg..

Följ min blogg med bloglovin

hum... japp de va de.. då får vi se vad som händer sen =)

prenumerera?

då ska vi se, mig hittar man också på bloglovin' precis som man gör med alla andra =)  klicka på länken här nedan och bli prenumerant på mina inlägg..

ska testa jag också ;)


bloglovin

Tack!

tack therese för ditt stöd, än har jag inte tagit någon snus idag men dom ligger här bredvid mig på bordet och skrattar.. just nu känns det som att allt kommer att gå bra, om en timma kommer det nog inte kännas lika bra..

jag hatar nikotin!

påsklöfte..

ja.. i år så avlägger jag ett påsklöfte, inget nyårslöfte.. jag slutar snusa, punkt!

har fyra stycken snusar kvar, dom lär jag behöva idag.. klarade mig på fyra igår och imorgon börjar helgen, då kanske jag skulle behöva fler men kunderna slipper ju lyssna på min irritation iaf..

nu jobb igen.


låt oss förklara skärtorsdagen..



skärtorsdagen enligt den kristna tron:

Denna dag firar kristenheten att Jesus instiftade nattvarden. Bakgrunden var att Jesus den natten firade den judiska påskmåltiden tillsammans med Sina lärjungar. Vissa exegeter menar att Han då förklarade symboliken hos ett av bröden och en av bägarna (de som judarna menade tillhörde den stundande Elia), som Hans Kropp respektive Hans Blod.



skärtorsdagen enligt dom "icke" troende:

Skärtorsdagen är enligt folktron framför allt den dag då häxorna begav sig till Blåkulla på lämpligt redskap. Detta förorsakade allehanda försiktighetsåtgärder i form av gömda kvastar och spisrakor, stängda skorstensspjäll och gevärsskott i luften för att försvåra häxornas förehavanden. En och annan påskeld kunde därtill råka bli för tidigt tänd.


jag tycks mig finna rim och reson i båda faktiskt, nattvart är ju faktiskt alkohol (varför vänta med att fira tills på lördag), men jesus är en fin prick så jag ska inte tänka på nattvarden riktigt så.. han tvättade tydligen också lärjungarnas fötter (gulligt).

men när häxorna beger sig till blåkulla låter som något bekant iaf - detta är nog den historia jag har fått växa upp med.. ibland ångrar man ju att man inte vetat om exempelvis nattvarden, det är ju sånt man kan använda redan i unga år =)

men happ..

då inleder vi påsken med skärtorsdagen, jag och mina vänner har funderat på vilken dag påskkärringarna faktiskt åker till blåkulla eller ja åker hem till folk och kräver godis (är det verkligen idag?).. själv har jag faktiskt lite tur, jag bor mitt i stan bakom lås och bom.. nä inte i fängelse utan bland alldeles för många dörrar och portkoder. med alla dessa dörrar så kommer inte kärringarna (barnen) in till mig och vill ha en massa.
imorgon ska jag ge mina påskkärringar (melvin, fabian & felicia) påskägg istället, det känns roligare att ge dom något (synd då bara att mina påskägg inte lär gå upp emot dom "momma" har ordnat).

det känns som en evig helg av godis, jag låg och funderade igår och kom på att vi tillochmed på jobbet får påskägg, ett gigantiskt påskägg ställs fram och där väller det av godis till oss anställda... undra om jag ska försöka hålla mig ifrån både lunchrum och reception idag =/

ikväll blir det lugnt tror jag, möjligtvis en promenad om vädret tillåter (det gör det alltid) och sedan blir det sängen tidigt så at man orkar med morgondagen. nu lutar det mot att det blir utgång på lördag istället men ja, det blir ändå mycket imorgon.

ska dricka upp kaffet och kolla runt på alla andra bloggar en sväng innan jag drar mig mot jobbet.

våga vägra godis!

GLAD PÅSK :D

hahaha!

såg på blogg.se's startsida att någon bloggat om cykelbyxan, i like it... alltså något som drar in feta lår så bra som den är svårt att hitta, synd bara att du får en valk lite längre ner istället..

jag kommer då att satsa på en liiite längre cykelbyxa om jag inte mot all förmodan går ner x antal kilo och får pinnsmala ben vill säga.

har iaf tagit dagens promenad.. ätit världens minsta middag och packat påskäggen med godis till barnen (blev nästan fyra hekto kvar när jag va klar!!!)

nu ska jag ta å lägga mig och läsa.. eller ja nåt sånt iaf, kanske ska diska och allt de där som vanligt först? surra i telefon brukar ju också gå hem.

HELVETES JÄVLA HV71 & DET ANDRA LAGET VILKET DET NU ÄR - MÅ BÄSTA LAG VINNA UTAN ATT FÖRSTÖRA MIN TV-KVÄLL!

go'natt

jag ser ljuset i slutet av tunneln!

detta innebär att jag förhoppningsvis kommer att klara resten av den här dagen, bara 57 minuter tills klockan slår 17.00 och därmed hemgång.

woohoo!

gardinköp

jag har snart haft min lägenhet i fyra år, fyra år utan gardiner i vardagsrummet... två år utan gardiner i köket.. nu har jag börjat fundera på att köpa gardiner med andra ord, men varför kom det så plötsligt?

sitter iaf och kikar runt på jotex och har en vit gardin med rosa rosor på som jag fallit för, undra om det tyget skulle passa hemma hos mig? kanske kan man ha det i köket.. men sovrummet?
ska kika på några transparenta också, brukar vara skönare att få in allt ljus än att stänga det ute..

äh.. who cares? gardiner eller inte gardiner?

jaja.. helgen närmar sig med stormsteg, jag har börjat få panik.. det enda jag tänker på är hur jag ska få tid med allt jag vill hinna med på fredagen.. suck. menmen som vanligt så lär ju allt lösa sig, måste ringa syrran ikväll och fråga om kalastiden (har fortfarande bara hört tidigt kalas..?)

middag hos mammsen och sedan partaj med flickorna!.. jag hoppas att galejet blir roligt, längesedan jag va ut och nu har jag ju faktiskt lovat bort mig.. än är jag fortfarande virgin 2009 (krog-virgin).


dagens inköpslista:

rött vin
påskgodis till barnen
nån mat? (tips tack!)


vad jag inte ska köpa är snus, jag har just insett hur hemsk min snusgrop har blivit.. nu måste jag sluta! det gör så förbannat ont när jag stoppar upp snusen på vänster sida så jag gråter nästan (NÄSTAN!).. har ett par snusar kvar i den senaste dosan jag köpte, tänk va många klänningar jag kan köpa istället för snus.
om jag är en riktig fighter så klarar jag mig på den här dosan fram till på fredag iaf.. och de ska jag banne mig göra.. ska köpa en dosa med små portioner eller kanske ett cig-paket tills festen på fredag.. vet inte om mina vänner vill träffa mig i fyllan annars... ;P

nä nu måste jag återgå till jobbet... samtal!

/T

orka?

hade lugnt hunnit ta en promenad nu på morgonen men va fan, äh! jag orkar inte.. jag tar den ikväll istället.

sååå... vad gör man klockan 06.51 på en onsdagmorgon då? jag förstår egentligen inte ens varför jag klev upp från första början men det kändes säkert bra då.. nu när jag vet att det är över en timma kvar tills jag överhuvudtaget kan tänka på att gå till jobbet så känns det ännu mer meningslöst =/

har iaf kokat pasta, eller håller på.. dagens lunch är inte ens påtänkt men något får jag väl slira ihop innan jag går.

jag och åke hade ju en "antal tecken per minut"-grej för oss i söndags men jag publicerade aldrig resultatet, vi kom fram till att om jag hade vetat exakt vad jag skulle skriva och inte skrivit fel någonstans så hade jag skrivit ca 400 tecken per minut, det är inte så himla illa pinkat va?

hmm... what else? försöker ju dra ner på snusandet.. jag går nu in på fjärde dagen på min snusdosa och om jag inte missminner mig så är det åtta stycken kvar i den. tog bara fem igår =) fast ja jag tar ju fejksnusen lite nu och då också..

nä nu ska jag springa in i badrummet... har planer på att titta på min sönderfrätta underläpp =|

hejhej!

full rulle!

blev inte direkt som jag tänkt mig när jag skulle boka biljetten ner till avesta, nänä jag kunde ju inte delbetala på internet utan jag va ju tvungen att boka via telefon som tydligen kostar 5% extra menmen.. nu är det bokat iaf, i samma veva som jag bokade blev jag också nån slags sj prio-medlem (kan det heta så?).. orkade helt enkelt inte tala emot ett till medlemskap och absolut inte när jag var stressad. betalt och klart nu iaf! kl 5.08 den 30 april så bär det iväg mot "södern" (det blir nästan som en utlandsvistelse för mig de här :D)

stressade iväg med mamma på dagens göromål och kom väl hem typ halv nio, har varit ute på en promenad.. någon som förstår varför de blåser som om det vore november? jag höll på att blåsa av den stora bron när jag gick över.. huuuga, iskallt verkligen!

jaja nu är jag hemma, har ätit en kesomacka och ska slänga mig i duschen nu.. sen blir det sova av =)

natt natt

here i come!

jag blir så glad! jag har fått ledigt den sista april och ska ikväll boka resan ner till avesta för att hälsa på ingemar, shirin och maxen! gud va roligt det ska bli.. känns som att det är en sak jag verkligen kan se fram emot! (hoppas att dom gör det också)

pissig dag på jobbet känns de som.. menmen dagen har ju flytit på bra och inga samtal verkar dimpa ner än iaf.. om sex minuter ska jag gå hem, eller åka hem.

borde börja packa ihop, tänk om jag missar skjutsen?

tjing!

rubriktorka

yooou, you got, you got, you got what i want.. you got, you got, you got what i need..  LALALALALALALALALALALA!

den där jäkla låten hänger sig kvar i en tunn tunn tråd.. jag förstår inte varför jag gått och nynnat på den sedan i söndags, tror att det va lena som sa något om den, FAN!

jaja.. sitter (står för tillfället) på jobbet och har tråkigt.. folk kan inte formulera sig vilket gör att jag inte förstår vad dom menar med sina mail. äh det löser sig kanske lite senare, när jag vaknat till liv.

hörde av milla att desperate housewifes är inställt ikväll! JAG BLIR GAAALEN... alltså seriöst, när modo har åkt ur hockeyn så kan dom väl lika gärna sluta spela helt? det är ju ingen mening att få ett avgörande mellan hv71 och frölunda (eller va de färjestad?). suck.

väntar på att jag ska få ett godkännande på min semester, jag hoppas som fan på det för då får jag åka härifrån! å när jag åker härifrån så får jag hälsa på ingemar och shirin i dalarna och leka med maxen =) skulle vara så himla roligt!

nu ska jag ta å fortsätta jobba, kanske ta dagens första riktiga snus? hmm...

tjing!

frustrerad

det känns inte som att allt blir som jag tänkt mig, var ska man börja egentligen? jaja.. idag har jag tänkt att ta tag i skolan iaf, skrev ett personligt brev för ett år sedan som jag gjorde om lite så att det passar bättre =)

pratade med pappsen igår, i två timmar! även fast de tog lite för lång tid så va de jätteskönt... det är ju inte direkt så att man kan prata med honom i två timmar varje dag, han brukar för det mesta avsluta samtalet rätt kvickt och tycka att man inte ska höra av sig om man inte har något att säga. jaja... nu hade jag saker och säga och han också tydligen.

efter det långa samtalet så tog jag en promenad, även fast det blåste spik och va iskallt så va de riktigt skönt att komma ut...! jag borde gå ut oftare men ikväll hinns det inte med.

när jag vaknade idag så insåg jag att jag inte hade hängt upp tvätten, slängde den i en hög på torkställningen igår men jag kom tydligen inte längre.. happ, skrynkliga kläder går nog att leva med.. dom är iaf upphängda nu.

nu ska jag ta å hacka lite sallad till dagens lunch och sedan ska jag se om jag hinner göra något annat praktiskt innan jag ska iväg upp för backen...

/T

het nudelsoppa & riskakor..

jag blev sååå mätt.. eller inte. äh jaja, nu ska jag börja spara pengar igen.. om allt klaffar så får jag åka ner till södern en sväng i slutet av april (för mig är allt söder om gävle södern).. skulle vara jätteroligt att komma iväg!

nu ska jag kika på sj efter en lämplig tågbiljett och sedan ska jag ringa dintur och fråga vad dom tar för en bussbiljett ner till sundsvall =)

hejhej!

gratis bio!

vill du såsom jag gå på bio lite nu och då? varför inte göra det gratis genom att gå med här..

det bästa är väl att det inte bara är gratis bio utan du kan även få presentkort hos nelly eller varför inte ett superpresentkort som du kan nyttja på flera ställen? why wait?

gör som jag och bli medlem, snart ska jag beställa hem min första biobiljett =)



klicka på bilden och gå med du också, du får 75 poäng direkt om du går genom mig ;)

tjing tjing

p-piller för män?

YAY! jag blir så lycklig, jag hoppas att det stämmer såsom aftonbladet skriver.. tänk vilken lycka att slippa komma ihåg dom små pillren varje dag, slippa ha ångest om man råkat glömma ett. äntligen blir det kanske dags för världens män att betala för att inte bli föräldrar!

nu ska jag överväga att sluta med mina, keep up the good work scientists and researchers!  ;D

/T

sån otur..

imorsse när jag hade skrivit två gånger att jag skulle diska så går jag ut i köket och välter ut en skvätt vin som stod på banken i en flaska... torkar upp vinet och inser att det blivit en röd rand efter skåpväggen, skrubbar som fan tills det är borta.. reser mig upp och ställer iväg flaskan långt bort så att jag inte ska välta den igen och plockar upp diskborsten. ställer iväg en färdigdiskad mugg i slasken i väntan på att kunna få plats att skölja skiten (diskberget tog alldeles för stor plats).. välter muggen och det går en flisa ur kanten!! (jag har förstört säkert tio pokalmuggar vid det här laget.. ska gå igenom alla ikväll och införskaffa nya när jag åker till sundsvall den 17e.

det va något mer som hände också men jag kommer inte riktigt på vad det var..

igår snusade jag bara fem vanliga snusar, fy fan va jag är stolt över mig själv! tog en fejksnus om jag inte missminner mig. idag har jag tagit en fejksnus och en vanlig snus.. det är förbannat jobbigt att inte snusa på jobbet.

tog en promenad med grannen igår, kändes som att jag inte skulle gått ut om jag inte hade någon med mig och efter hetsätning hos mamma så behövdes promenaden. istället för att som vanligt åka bil till jobbet på måndagmorgon så tog jag mig en liten promenad istället, ikväll blir det promenad hem och sedan den vanliga rutten. någon som vill hänga på?

nu ska jag återgå till jobbet..

woohoo!!

läste på blogg.se's förstasida att sex and the city II är på g, premiär den 28 maj 2010!! YAY!

åter till disken.

trött, tröttare, tröttast..

känner för att gå och lägga mig igen.. va så himla underbart i sängen. har inte sovit speciellt bra inatt, precis som på nålar.. konstigt nog så va de lika i förrgår natt. jaja får väl hoppas på bättre lycke natten som kommer nu då.

känner mig hemsk.. kläderna jag hade tänkt ha på mig luktade konstigt så jag fick ta något helt annat som jag inte ville ha..=/ jag tror att idag blir en jobbigt dag, hoppas jag har fel.

en timma kvar tills jag ska börja röra mig mot jobbet.. kanske borde gå lite tidigare så kan jag ta en längre promenad, äh vi får se. ska diska iaf.

hej!

söndag.. igen!

varför ska helgen gå så fort? ibland blir man lite ledsen när man inser att det snart är måndag igen.. men den här måndagen kan vi ju räkna som en tisdag med tanke på att långfredagen närmar sig med stormsteg! (dvs fyra dagars ledighet)..

sitter hos mamma och åke i resele, syster är också här med alla barnen.. syrran har just haft  blinkande flöten i munnen, försökte få en bild men de gick inte så bra.. dynga! ibland blir man lite besviken på kameran (dock mammas denna gång)..

käkade en sallad på city till lunch och sen har jag ätit pasta med broccoli och kassler till middag.. jag rullar snart fram.

ska vara lite social igen.. jag och åke ska göra ett test på antalet tecken per minut (när jag skriver alltså), publicerar resultatet sedan ;)

tjing tjing!

fyllkajor..??

alltså ja.. jag roas inte lika mycke längre av att leva krogliv, jag är en tråkig liten sak.

en gammal barndomsvän ringde och kom senare förbi idag, frågade om jag ville hänga med på krogen men ne.. orkar inte, känner inte för att supa mig dyngrak, dansa bort hela natten och må dåligt hela dagen imorgon. istället så tog hon med sig en vinflarra som vi delade på och sedan bar det iväg på "förfest" där jag drack ett glas till.. nästan tre glas på fem timmar känns inte som en fylla för mig direkt. tryckte lite chips och snackade lite och började därefter gå ner på stan...

att gå ner på stan (ca 75 meter) tog säkert 35 min.. menmen anna som i vanliga fall bor i uddevalla ville surra på med en gammal killkompis som vi mötte på vägen... i samma veva så ska dom trycka ner en kille i bagaget på bilen som vi just stannat.. (killen hade varit med oss på förfesten), jag hörde en smäll men tänkte väl inte så mycke mer än; det där gjorde nog ont i huvudet.. - tills jag ser att bakrutan på bilen gått sönder...!!! (DET DÄR GJORDE ONT I HUVUDET!!!)

känner mig nu rätt lugn när jag vet att killen gick med oss "oskadd" ner på stan och har nu (troligtvis) vandrat in på krogen för att dra i sig ett par öl till.. det enda jag ångrar med den här kvällen är att jag tog på mig ett linne och en sunkig topp tillsammans med ett par urtvättade och dessutom urgamla svarta byxor + att kameran fick stanna hemma.. tänk vilken fin bild ni hade kunnat få se på den där krossade bilrutan och kanske också ett par härliga "förfest-bilder".. menmen shit happens..

nu ska jag lägga mig och läsa en bok (en av johnny cash's självbiografier) och lyssna på kroglivet utanför.. troligtvis/förhoppningsvis sover jag när anna ramlar in genom dörren.

nattnatt / the old lady

beach 2009

Nedanstående är endast råd eller konstanteranden och jag tror att alla skulle må bättre om man levde efter dem!


Kan jag genom att göra sit-ups få min mage lite mindre?
Definitivt inte! När du tränar en muskel, blir den större.
Därför bör du inte göra sit-ups, såvida du inte strävar efter att ha en
stor mage.

Är simning bra för figuren?
Tja, se på valar..

Jag har hört att idrott är bra för hjärtat och kan förlänga livet,
stämmer det ?
Ditt hjärta är programmerat till att slå ett visst antal slag under
livet. Kasta inte bort dem på träning!! Genom träning slår hjärtat
snabbare, och du förkortar livet! Vill du leva längre? Ta dig en tupplur!

Borde jag skära ner på måltider innehållande kött, och äta mer
frukt och grönsaker?
Här måste du försöka att förstå logisk effektivitet. Vad äter en ko?
Gräs. Och vad är det? Grönfoder. Så en biff är inte något annat än ett
effektivt sätt att äta grönsaker på. Ät kyckling, och få i dig majs! En
fläskkotlett kan ge dig 100% av rekommenderat dagligt intag av grönsaker!

Borde jag minska på mängden alkohol jag dricker?
Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat vin.
Det betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer av
det goda, sunda innehållet. Öl görs av sädesslag, det säger allt.

Är choklad osunt?
Är du tokig? Kakaobönor = bönor , och bönor, linser o dyl är
vansinnigt nyttigt, vet alla, eller hur? Det är den bästa
'feel-good'-maten man kan få!!

Är det viktigt att vara i god form?
Rund är en form, så god som någon!


Beachen 2009; here i come!

uppföljning..

ja det där med orent barn har man ju inte kommit någon vart med.. alltså, pappa har noll koll och mamma också! jag blir lite ledsen =/ menmen.. pappsen skulle fråga någon annan mamma som fick en dotter samma dag som jag om hon minns... någon gång ska vi få ett slut på de här (eller iaf ett svar på frågan)

har sovit som en stock inatt, somnade innan elva igårkväll och vaknade halv tio! det är fantastiskt att få sova så länge, i vanliga fall är jag uppe vid sju..

har så förbannat ont i foten, vet inte riktigt vad jag har gjort.. kanske sträckt mig eller nåt =/

nä nu ska jag ta å dricka upp mitt kaffe och sedan har jag ingen aning om vad som händer..

/T

burn after reading..

har just tittat på filmen, den som står som rubrik - burn after reading.. den va faktiskt helt okej, rätt sjuk och komplicerad vissa stunder men helt klart värd en och en halv timmas popcornätande..

jag har kommit på att jag är stolt! jag är stolt över mig själv idag.. har bara snusat åtta vanliga snusar, i vanliga fall brukar det ligga på minst 16! funderar starkt på att snusa ännu mindre imorgon, jag tror det blir lättare till slut.. idag har jag gått som på nålar med fejksnus under läppen (xqs-snusen är dessvärre jävligt god).. tänk va många klänningar jag kan köpa för alla snuspengar, ooh... en helt ny garderob.

imorgon blir det nya tag, nu blir det sängen.

natt natt


jobb vs. hemma

alltså seriöst, spelar ingen roll vart du är så är du less.. uttråkad.. precis som jag är nu.

på jobbet har man tråkigt, hemma har man tråkigt.. när man är hemma vill man göra något (jobba?) och när man är på jobbet vill man hem (å göra vadå???), när man är på jobbet är man mindre hungrig än vad man är när man är hemma och där finns det människor (massvis av dom!).. men hemma är ändå bäst, även fast jobbet vinner just idag.

klättrar på väggarna och vill åka iväg någonstans, men vart? känner inte för att åka upp till mamma eller pappa.. inte syster.. ne jag vill längre bort! göteborg... hinner jag tillbaks tills på söndag då mån tro?

egentligen borde man bara sätta sig på ett tåg och sticka, kliva av där man känner för det.. jag känner ju faktiskt folk lite här och var; stockholm, göteborg, gävle, umeå, sundsvall.. äh orka rabbla alla platser.

undra vem som vill bli utsatt för kvällens telefonterror.. jag ska nog ta å fundera på det ett tag innan jag slår på filmen jag fick låna av grannen --> "burn after reading"

miss u.

morgon..

alltså seriöst.. så fort jag kliver upp så blir det dåligt väder, nu är jag less..

jag satte en deadline till gud, denna innebar att efter den 17e mars så skulle det börja bli vår.. det skulle vara kalasväder och absolut inte snöa något mer! (å hur blev det? - regn, snö och mulet).. men idag ska jag inte klaga, jag ska ju ändå sitta på jobbet..

imorgon MÅSTE de bli fint väder!

strumpor, borsta tänder.. ---> jobb

kläder.. dessa underbara kläder!

i love them, nu har jag dock inte mer plats i min garderob och jag (tillsammans med therese) har kommit fram till att jag måste köpa ett gäng nya linnen för att kunna matcha upp min nya kjol och min gamla kjol.. jag ser verkligen fram emot den 17e när vi ska dra iväg till sundsvall.. bara 14 dagar kvar nu.

nu ska jag passa riset, fixa matlåda, trycka in alla kläder i garderoben och lägga allt annat i tvättkorgen.. sen ska jag duscha bort svetten från kvällens varma promenad.

natt natt!

ps. anonym vad menar du?? 
ps2. tommy du e välkommen när det finns mer tacos än vad det fanns idag =)

mums filibabba!

synd bara att jag inte hade mer creme fraiche, tacos är så mycke godare då.. menmen ner gick de ju iaf ;D känns rätt meningslöst att äta tacos själv men vad ska man göra då? vänta tills någon dyker upp som vill eller verkligen ska äta här?? (det händer typ aldrig)

än har jag inte fått höra från någon "anhörig" att jag verkligen är ett orent barn, kan det kanske ha varit ett aprilskämt? fast de känns inte som att tessans svärmor skulle dra ett skämt för mig det första hon gör (å absolut inte över min födsel)..

VA E DE Å SKRATTA ÅT LENA???? ;P

nu väntar jag på att therese ska komma (manshataren).. vi ska titta på mina nya kläder som kom med posten idag och sedan ska vi ta en promenad..

mitt stora dilemma är att veta om jag passar i hög kjol eller inte.. alltså jag känner mig bekväm (allt som går strax under brösten är bra kläder - det har min mamma lärt mig) men jag vet inte om jag är "snygg" i de? vad tror ni...?
eller va fan, jag är hetare än hetast, alla tycker att jag är snygg och läcker så egentligen alla borde ju då tycka att jag är snygg i alla kläder också.

nästa inköp får med andra ord bli en sån här;



fy fan va jag kommer att vara het, eller hur? 

HAHAHAHAHAHA, nä skämt åsido... nu ska jag göra något vettigt.

hejhej!

förtydligande av orent barn..

om man är född på sollefteå bb den 17e mars 1986 är man ett så kallat orent barn, detta är pågrund av att vi föddes på ett smutsigt ställe (typ..), dom som föddes den 18e mars är rena barn..

detta betyder inte att jag är oren idag men jag va troligtvis oren när jag va liten..

hm.. jag blir själv förvirrad.

orent eller rent barn?

igårkväll så följde jag med tessan för att titta på en lägenhet och efter det så trippade vi hem till hennes pojkvän och svärmor.. satt och surrade bra länge när hon (svärmor) frågade vilket år jag va född..

tina: -86?
svärmor: när då?
tina: mars
svärmor : vilket datum!?
tina: 17e
svärmor: är du då ett av dom orena barnen?

jag satt som ett frågetecken.. men tydligen så är tessans pojkvän född en dag efter mig och dom barnen som föddes den 17e mars va tydligen orena barn. om jag inte missuppfattade allt så va de här pågrund av den smuts som trädde fram när dom flyttade bb till gamla operationssalarna..

jaja.. jag har ingen aning om jag är ett rent eller ett orent barn så jag ringde till mamma och frågade.. min mamma har noll koll, hon visste inte ens att det fanns lappar som visade vart dom orena barnen låg och var dom rena barnen låg.. jag gav upp rätt snabbt, kanske ska fråga pappsen istället?

jaja orent som rent, same shit in the end.

ond cirkel..

jag vet inte vad jag håller på med men jag har fastnat i alla "cancer-bloggar".. jag vet inte hur jag ska ta mig därifrån, det är så starka människor som skriver om något så hårt och jobbigt.. jag avundas kraften, en kraft som jag själv inte känner att jag har.. men någon dag ska jag ställa mig upp och säga att jag vill, jag kan och jag ska...

jag måste också säga att jag är glad att jag inte läser bloggarna när jag är hemma, hade jag gjort det hade tårarna runnit konstant. jag är blödig.. riktigt blödig!

hej å hå, nu ska jag på paus gå.

diskberget..

kliver upp varje morgon och försöker få till så att inte vattnet ska spruta ur diskhon när jag startar kranen.. det är ett stort berg av disk..! detta berg ska bestigas när jag kommer hem idag är det tänkt (men om jag inte vill då??)..

nu e de snart jobb igen, väntar på att klockan ska bli typ kvart över så att det finns någon mening i att ställa sig upp för att leta kläder och borsta tänderna å så.. så förbannat trött idag! jag fattar inte varför man va tvungen att ställa fram klockan, de e efter de jag känner mig som en degklump klockan halv sju på morgonen..

nu ska jag poppa, dricka lite kaffe och svänga mina lurviga medans jag letar dagens "outfit" ;P

/T