konstigt..

när jag bodde i sollefteå så hade jag så mycket mer att skriva om (känns det som) än när jag är här i umeå, det händer ingenting.. eller jo det gör det visst men det känns inte som att det är nåt vettigt.

hur som så spenderade jag hela dagen på universitetet igår och har väl planer på att göra detsamma idag.. håller på att sippa i mig kaffet nu så efter det är det bara taggarna som ska borstas innan det bär iväg. har dock inte bestämt mig om jag ska försöka joina någon grupp eller sitta själv, det är klurigt med juridiken.

menmen nu är det bara en vecka till tentan så bara att köra hårt!

igår tog jag och andreas en löp-promenad, lite intervaller fick det bli till en början.. måste ju starta lätt. hoppas att vi tar oss iväg ikväll med, det behövs verkligen! men nu börjar vädret bli sämre igen så vi får väl se.. inge roligt att vara ute i spöregn!

efter det så tog jag en tripp till nh och hälsade på gänget som satt där och förfestade inför gårdagens galej.. själv tog jag det lugnt med en ramlösa :) misstänker att dom inte är på topp idag men att dom hade grymt roligt.

nä nu är klockan halv nio, måste bege mig! ha det fint :)

7,9 grader

fantastiskt väder ute så tack och lov (ursäkta) att termometern visar det den gör så att man kan sitta inne och häcka med lagboken hela dagen.. har iaf tagit mig upp i tid :)

i söndags (på morsdag) var vi hos svärmor och svärfar och åt middag, riktigt gott var det! måste göra själv snart. innan vi åkte hem så packade vi in halva underredet till bordet i bilen, måste bli klar någon gång känns det som så nu målar jag för fullt här hemma på kvällarna. synd att man bara kan måla en sida åt gången bara. typiskt nog så fastnade det tidningspapper på ena sidan vilket var omöjligt att få bort om man inte började om från början så nu har jag fuskat lite (hoppas det inte straffar sig).



annars händer inte så mycket, hade sista seminariet igår och fick väl en spark i arslet till att börja tentaplugga (för det är ju det man gör när alla föreläsningar och sånt är över).. tur man börjat redan då :) idag har jag planer på att gå igenom alla gamla seminarium och se om jag behärskar dem, gör man inte det vet man ju vad man ska plugga på iaf. sen blir det till att läsa och börja med gamla tentor. har ett späckat schema med middagar och sånt så det blir mindre och mindre tid kvar.. den där månaden swischade bara förbi helt enkelt!

men taggad till tusen inför höstens kurs, struktur -  ja tack!

nu ska jag dricka min morgonkopp och packa väskan, ha det fint!


???

vet inte riktigt vad som hände men vips så hade jag "försovit" mig.. klockan måste ha gett upp där på morgonkvisten helt enkelt. tur är ju att man inte har något speciellt inplanerat förutom seminariet vid ett :) så nu har jag skrivit ut en radda med grejer för att stoppa in i pluggpärmen, käkat "frukost" och tänkte ta mig en tripp till apoteket.

sista seminariet, uuuunderbart! sen fullt fokus på plugg, på sju dagar borde jag hinna riktigt mycket om jag bara lägger manken till.. kanske sitta lite i helgen med. gjorde ju mer än någonsin igår så :)

nä dags att ta tag i dagen :)

11 dagar

japp idag är det 11 dagar kvar till tentan och jag MÅSTE börja plugga så jag packar ihop mig och beger mig till universitetets mörkaste vrå om en stund för att slippa se det fina vädret ute. blir så less, önskar mig regn och rusk under mina pluggdagar och underbart fint väder kvällstid. tur är väl att det inte är några 17 grader på morgonkvisten utan att det numera är runt 10 igen.

imorgon har vi vårt sista seminarium så det blir skönt att ha alla såna grejer bortgjorda, bara fokus på att svara korrekt nästa torsdag ;)

men nu först ska jag boka mig en besiktningstid, borsta tänderna och koka lite pasta till dagens lunch.

hoppas ni får en fin dag i solen!

fredag!

trött som få men snart ska jag sitta i tandläkarstolen och därefter bär det av till jobbet, har bestämt mig för att ta cykeln igen.. lättare så och troligtvis går det mycket snabbare med (konstigt nog)

om morgonens väder stämmer så kommer det bli uunderbart idag! redan 28 grader mot solsidan och 13 på skuggsidan.. sköööönt!

ikväll blir det sexparty med hela gänget och en rejäl hemmafest.. :) wiihooo! det här har jag väntat på lääänge känns det som..

nä alltså jag har inget vettigt att skriva och jag börjar få lite bråttom. ha en fin dag :)

5.31

ni kan inte ana hur glad jag är, jag ska jobba! :D har inte jobbat sedan någon gång i april så det känns helt underbart att få kliva upp alldeles för tidigt, sätta sig på bussen och åka i riktning mot jobbet :) ett par timmar idag och ett par timmar imorgon lär det bli och jag håller tummarna på mera..

igår var vi på bio och såg hunger games, jag rekommenderar den verkligen.. höll på att klämma sönder andreas hand emellanåt och var rejält nervös under en del av filmen. huvva! men se den! om inte nu så på dvd när den kommer :)

hann även med en hel del annat igår, bokade tid för min massage som jag fick när jag fyllde år, fotvård (behövs!), beställde en kursbok, fixade bankärende, tog en promenad till coop och handlade och planerade lite för vad jag måste hinna med idag.. blir helt annorlunda när jobbet knycker ett par timmar men vilken energi det ger!

nu är det dags att dricka upp kaffet och överväga cykeltur till jobbet.. skulle vara skönt men är ett litet minus när jag har seminarium klockan ett och måste hinna med en del innan. men det löser sig!

ha en fin dag :)

...

skitväder. står att det ska vara sol med moln men ser ingen sol, bara moln. dessutom har väderkartan ändrats för helgen och det är inte heller kul, blir så less. varför inte bara publicera två dagar framåt istället för att hålla på som dom gör nu? aja, hoppas det vänder igen.. vill ha dom där 22-24 graderna med strååålande sol!

sitter och försöker peppa mig själv till att ta fram böckerna, går sisådär men snart så.. frukosten har glidit ner och alla såna där saker man kan skylla på (förutom disken) är gjorda för idag. längtar verkligen till företagsekonomin i höst, bort från allt vad som har med handelsrätt att göra! tänk att snart är det bara två år kvar, har alltså gått 50% av utbildningen.. sjukt! misstänker att dom kommande två åren kommer att gå ännu fortare, lite jobbigt det med faktiskt.. man hinner ju inte med nåt längre =/

nä nu ska jag ta och klä på mig, plocka fram en bok, packa väskan, boka en fotvårdstid och invänta att klockan blir tio så att man kan gå mot universitetet :)

ha en fin dag!

less!

jag vill inte ha den här förkylningen längre! jag vill kunna ta långa, raska promenader.. hänga på iksu.. tvinga med mig min prins på cykelturer och sånt! men nä, såklart den här ska kivas på så länge som möjligt..

ska nog dansa bli-frisk-dansen en stund!

fin dag!

kanonväder ute men jag vågar inte riktigt utsätta mig för vårvärmen på riktigt så jag har krypit ihop i soffan med balkongdörren öppen.. förkylningen har inte gett sig än =/ dynga!

men det är en ypperligt fin dag för ett tandläkarbesök, hoppas att det inte svider allt för mycket i börsen när dom beslutar vad dom ska göra med mina tänder. liiite nervös, inte för tandläkaren utan för kostnaden.

i helgen blev det hyffsat lugnt, en tripp på stan i lördags och sedan film- och fotbollskväll och igår tog vi en tripp till andreas föräldrar.. när vi väl var där så fixade vi lite med köksbordet också så nu är underdelen grundmålad, det går framåt! bordsskivan är nästan färdigslipad (finputs kvar) så jag hoppas att vi piffar lite till till helgen! vill att det ska bli klaaaart :) frågan är bara vad vi ska göra med själva skivan? mörkbrun bets, grå bets eller måla vitt? svårt val.

aja, nu ska jag ta å borsta taggarna och gå till bussen :)

ha en underbar dag i vårsolen!

lata dagar..

hade tänkt börja tentaplugga idag men skickade ett sms till emma och hörde vad hon tyckte så vi skjuter på det tills nån annan dag.. det är lata dagar nu! men hur som så har jag iaf lyckats läsa ett par kapitel i den sjuuukt tråkiga boken "svensk aktiebolagsrätt", det är inte lätt att hålla ögonen uppe.

nu ska vi istället ta en sakta promenad till strömpilen och lulla runt där en sväng och sedan blir det middag på rött med några vänner :) ikväll är det rosenström på corona så vi ska nog dra oss dit (är ju grabbarnas idol typ..) några som vill haka på?

men nu först ska jag städa upp lite här hemma och sedan gå på uni och hämta en bok.. sen blir det väl en minilunch innan promenixen.. wiihoo!

thats my day, hoppas ni har det fiint!

suck

den här satans förkylningen kommer att ta kol på mig! eller nä, jag ska vinna över den! vaknade hur som i morsse med huvet fyllt av diverse trevligheter som jag nog börjat få ur mig nu.. huvva!

nu laddar jag inför en heldag på universitetet, hoppas att den går fort! har så mycket annat jag vill göra här hemma, eller inte mycket men lite grand iaf :)

men nu ska jag inte sitta här och skriva en massa, dags att göra nåt av den timma jag är hemma! ha en fin dag :)

back!

ja då var man tillbaks i hemmets "lugna" vrå och energin flödar, jag älskar verkligen sollefteå, graninge, resele, kramfors och allt vad det innebär.. underbart att vara hemma! men men, kärleken finns ju här så så länge den varar och han vägrar flytta på sig så får jag väl stanna jag med då (har ju trots allt tagit steget hemifrån).

men det har varit en riktigt härlig helg (nästan en veckas helg!) med många fina människor, nya minnen, gamla minnen och en hel del "bara vara", det är liksom lite så det funkar där hemma, i alla fall enligt mig.

i torsdags vinkade jag av andreas och började med en ljuvlig morgonpromenad med dofter som jag inte känt på en evighet.. umeå luktar damm, asfalt och avgaser.. graninge luktar skog, gräs, frisk luft och liv! senare hämtade therese mig och jag spenderade resten av min dag hos henne, sötaste milo var också hemma :)



vid sex åkte jag och pappas sambo till min "bror" och tittade på lilla Lennox, underbart söt och lik sin far! var svårt att slita sig därifrån men magen kurrade och ville ha mat (och givetvis vann den - som vanligt). stannade hos pappa till fredagen då jag tog en blixtvisit hos moffan, middag hos syster och därefter filmkväll hos lena. full rulle med andra ord :)

på lördagen tog jag och lena en tripp på stan, besökte hennes pappa/min dagpappa på sjukhuset och käkade lunch med hennes mamma innan jag fick lift till långsele. sa hej till elin med familj, slängde på mig kvällens outfit och fick lift till anders. där väntade en liten förfest inför helgens stora händelse; klassåterträffen från nian!

grabbarna hos anders



några av dom få bilder jag lyckades ta under kvällen



sen blev det lite för galejigt så bilderna glömdes bort :)

söndagen ska vi inte ens prata (skriva) om.. men det var gräsligt iaf! men jag tog mig utanför dörren för att titta på underbara hundvalpar iaf!



men tack elin för att du tog hand om mig!

hann med en liten visit i en väns föräldrars nyrenoverade hus med.. jättejättefint! blir lite avis. sedan kom iaf mamma och åke och hämtade mig, fick good middag och somnade sedan på soffan.. men det var mysigt iaf!

igår åkte jag till kramfors för att hälsa på magda, björn och alla barnen.. tråkigt dock var att julia inte var hemma men fick mysa lite med mina snoriga gudbarn iaf <3 dom har blivit så himla stora! tur att jag får träffad om lite mer i sommar så att elliot slutar tro att jag är stina (en av alla vovvar) hahaha!

elliot och jag look-alike



yeeaaah!



harry provar min handväska inför shoppingen



grabbarna look-alike



men ni kan väl stå liite närmare varandra?



på kvällen spelade vi lite spel, vissa av dom heeelt i min smak :D



imorsse vinkade jag av björn, sedan grabbarna och sen skjutsade magda mig till bussen.. blev ett himla strul med min biljett men jag är glad att det inte kom en biljettkontrollant idag, hade nog inte klarat mig långt då.. men pju! nu är jag äntligen hemma :)

sista bilden innan jag åkte från kramfors blev den här nedanför, någon som känner igen tavlan?



tavla.. check!

hann fixa lite innan hemresan iaf, igår sprang (inte bokstavligen) jag ner på stan och köpte det sista inför att få upp min fiina tavla!



riktigt nöjd!



kanske dags att packa undan ramen som står nedanför på golvet, den har nog stått där sedan jul någon gång.. man är bra lat på vissa grejer.

nu ska jag ta och göra mig klar för lite seminariearbete och sen ska det packas inför kvällens hemfärd.. ska bli sååå skönt att komma hem ett par dagar! älskade sollefteå!

piffelipiff!

jag är så sugen på att göra nåt nytt här hemma, fixa vardagsrummet eller nåt men börsen säger verkligen nej.. tänk en ny soffa, en fondtapet, att hänga upp spisen och hitta den perfekta tavlan.. ååh!

menmen, istället nöjer jag mig med små små projekt.. som köksbordet och någon tavla till köket typ :) det blir bra det med.. balkongen ska väl snart få sig omgång så det ska också bli roligt!

annars så rullar livet på, jag äter min gröt.. dricker mitt kaffe.. och har varit på iksu två dagar i rad nu (det tar sig!). planen är väl att ta sig dit imorgon med och det borde ju gå bra!

äh nu svamlar jag bara på, får återkomma när det händer något roligt.



ps. jag är så impad över min käre sambo, det är mer än fyra månader sedan jul och över sex månader till jul men han går och nynnar på "hej tomtegubbar" fortfarande/redan.. underbart!

på god väg...




associationsrätten och konkurs och obestånd läser jag på för tillfället.. lite osäker dock på några av dom andra ämnena, finns ju en chans att jag glömt någon bock :)

men det känns okej att kunna bocka lite här och var iaf!

fresh express!

efter ett evinnerligt svärande, blödande knogar och skinnflådda fingertoppar så har jag lyckats tjata till mig en (nog för att jag betalade den själv).. men låt mig presentera, my new love!



från och med nu ska vi skiva och riva saker dagligen.. den är med andra ord varmt välkommen!


hur som.. i lördags så var vi på 30-årskalas, hade riktigt trevligt och hade sån tur att vi fick hämtning av svärfar! man är ju bortskämd.. så vi sov såklart där och tog tillfället i akt att börja slipa på vårt nästa köksbord (mitt är lite litet), så då var underredet färdigslipat och klart för målning, nu hoppas jag att det kommer finnas tid till målning innan jag åker hem över sommaren..

men nu i veckan vankas det faktiskt tre dagar med skola och därefter hemfärd för att gå på reunion med klasskompisarna från nian.. är så jäkla taggad! jag har nog längtat efter det här sedan vi gick ut från kyrkan den där soliga dagen i juni 2002.. tänk att det redan gått 10 år! i övrigt så hoppas jag kunna träffa alla nära och kära och även göra ett besök hos nykomlingen i familjen.. myys!

nä nu ska jag nog ta tillvara på den underbart soliga dagen en stund.. läsa lite på balkongen får det nog bli :)

ha det fint!

screaming

magen gör nästan ont av hunger men jag vet inte riktigt vad jag ska tysta den med.. har bestämt mig för att vänta på karln innan middagen serveras och vem vet när han kommer hem, tar ju ett tag från skellefteå till umeå. aja. kanske kan smygsmaka lite ändå.

idag har jag inte gjort speciellt mycket, precis som vanligt. pillat lite med seminarieuppgiften, varit på promenad och handlat.. diskat två gånger, yay! lika roligt när man hittar disk som man inte trodde fanns när man blivit klar en gång.

nu tänkte jag att jag skulle skriva ett snitsigt inlägg här men det kommer nog inte bli så snitsigt när jag väl tänker efter, lika bra att jag lägger ner det på en gång kanske.

en fin dag har det varit iaf, om än lite kall.. nu längtar jag till sommaren!

kärt återseende!

igår kom min underbara sambo hem igen, jag har nästan längtat ihjäl mig! känns som att jag måste försöka ta tillvara på varje minut nu innan jag åker hem mot pappsen i sommar.. kommer bli tungt med åtta veckor när fyra dagar kändes som en evighet. dock så finns det ju lite mer folk att hälsa på hemmavid och säkert mycket att göra hemma hos pappsen med. vankas dessutom ny katt i sommar så det blir väl mysigt, men ingen kommer att kunna ersätta vår gamla.

men håll i er!

jag ska snart till universitetet.. för att bli undervisad!! YAAAAY! :D ska bli skönt att dra igång med allt igen, har varit sjukt slappt dom två senaste veckorna!

men nu först ska jag ta det lugnt och försöka vakna till liv, längesedan man var tvungen att kliva upp så här tidigt känns det som.. hade tänkt mig en morgonpromenad men icke, får bli i eftermiddag istället.

hoppas ni får en fin dag. själv kan jag inte bärga mig tills ikväll, då blir det myyyys igen! <3

valborg!



synd att aldrig fotografen får vara med, nästan så man borde göra en infälld bild på henne för hon var ju också en del av gårdagskvällen :) här tar vi iaf en "välkomst-drink"!

var en riktigt trevlig kväll igår, lagomt med mat, lagomt med tid och lagomt livat.. riktigt mysigt men fina vänner helt enkelt (och nyktert.. sköönt idag). ibland är det ju bra att vännerna tentapluggar ;)

nu ska jag ge mig ut på morgonpromenad och sen kanske det blir en långliggare på universitetet, på soldäcket.. mmm! än håller vädret iaf :)



obs! lånade bilden från carolin (fotografen)..