...

skitväder. står att det ska vara sol med moln men ser ingen sol, bara moln. dessutom har väderkartan ändrats för helgen och det är inte heller kul, blir så less. varför inte bara publicera två dagar framåt istället för att hålla på som dom gör nu? aja, hoppas det vänder igen.. vill ha dom där 22-24 graderna med strååålande sol!

sitter och försöker peppa mig själv till att ta fram böckerna, går sisådär men snart så.. frukosten har glidit ner och alla såna där saker man kan skylla på (förutom disken) är gjorda för idag. längtar verkligen till företagsekonomin i höst, bort från allt vad som har med handelsrätt att göra! tänk att snart är det bara två år kvar, har alltså gått 50% av utbildningen.. sjukt! misstänker att dom kommande två åren kommer att gå ännu fortare, lite jobbigt det med faktiskt.. man hinner ju inte med nåt längre =/

nä nu ska jag ta och klä på mig, plocka fram en bok, packa väskan, boka en fotvårdstid och invänta att klockan blir tio så att man kan gå mot universitetet :)

ha en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback