blandade känslor..

efter ett helt dygns väntan så lyfte jag mobilen och slog numret till den förhoppningsvis blivande hyresvärden för att fråga hur det stod till egentligen.. svaret jag fick var att dom inte hade bestämt vilken som skulle få lägenheten ännu, och varför detta? jo.. pga sjukdom! fan fan fan fan.. nu finns risken att vi måste vänta ända tills måndag för att få ett negativt svar (negativt svar eftersom det på tjejen i telefon lät som att de va mååååånga som ville ha den)..

jaja..

idag är hur som helst en både bra och dålig dag.. dålig eftersom jag vaknat upp på fel sida och för att minsta lilla skitgrej har förstorats upp av mig till något gigantiskt.. bra eftersom jag och hjärtat varit tillsammans i tre månader :D ikväll går vi ut och käkar, istället för invito blev det olearys och handboll, men det gör inget.. jag håller tummarna för sverige och ska titta jag med :)

nu ska jag nog tvätta tänderna, packa matlåda, frukt och böcker i väskan och bege mig mot universitetet.. trots att det tar emot!

iiih

idag får vi veta om vi blir, eller inte blir, med lägenhet.. jag är så jävla nervös! håll tummarna (eller tummen)!!

förvirringjag blir gaaaaaaaalen!!!! fast nu när jag tittar på den så ser den rätt logisk ut konstigt nog =|

miss t

det är rätt fantastiskt att ni fortfarande följer min händelselösa blogg.. hur som helst så lever jag, trots att jag inte riktigt har någon skrivarglädje eftersom julstressen just börjat lägga sig, förra kursen typ snart är helt avslutad (bara betyget som fattas), ny kurs igångkörd och pms som heter duga infunnit sig..

så vad jag vill säga med ovanstående är att.. när jag känner för det, inom en snaaar framtid så ska jag skriva ett vettigt inlägg.. nu ska jag lägga mig och mysa med "the practice of business statistics" och samtidigt försöka lägga upp en plan på hur jag kan glida in i kändisskap och trevliga yrken lika lätt som schulman tydligen gjort.. efter dagens gästföreläsning på uniaden kan jag konstatera att jag behöver ett nätverk som endast består av "hövdingar", help!