å söndag igen då..

bara fyra dagar kvar nu.. snart kan man börja säga dan före dan före dopparedan, jag tycker att det är för många före än så länge så kanske att man börjar imorgon eller på tisdag.

idag sov vi ända till klockan elva, helt suveränt skönt att vakna upp och vara utvilad.. synd bara att jag känner mig lika trött nu som om jag hade varit vaken i tre dygn. har vikit tvätt, varit hos magda en sväng och käkat middag =) är så förbannat mätt så jag kommer nog inte att orka gå upp för trappen nå mer idag.

sitter och lyssnar på julmusik och väntar på bättre tider, imorgon drar jag nog hem till sollefteå ett dygn innan jag återigen åker till kramfors för att invänta onsdagens shopping... sista klapparna ska inhandlas (mina är klara men jag ska nog köpa en liiiiten till =)

får se om jag lyckas lägga upp några bilder imorgon.. ska försöka binda om mitt hjärta på dörren med ny mossa men det är lite problem eftersom mossan har torkat (för väääldigt längesen) så jag får väl se hur de går..

nä nu ska jag kliva upp innan jag somnar.

tjing!

Kommentarer
Postat av: Mumlan

Har du kvar av mossan i kassen i trappen så kan jag ta hand om den till julgrupper, du får gärna hjälpa till att göra dem om du du vill =)

2009-12-20 @ 23:01:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback