fortsättning på d-day..

seminariet gick över förväntan men vi fick oss en liten chock när en annan handledare än vår kliver innanför dörren på vårt seminarium. i vanliga fall är det vår handledare som inleder samt avslutar seminariet men inte den här gången, vi fick istället ha en som vi haft liiite liiite kontakt med under våren (vilket iofs var skönt) men det gick ju det med :)
 
 
 
efter seminariet blev det bubbel och jordgubbar ute i solen och därefter middag på lottas (krog här i umeå) i goda vänners lag, gott gott! avslutade kvällen med lite kladdkaka, musikquiz och singstar. alldeles förträffligt i mitt tycke!
 
lördagen spenderades i solen så äntligen har man fått lite färg på kroppen, efter det bar det iväg till en gammal kollega för ett par öl och grillning. också gott såklart! toppade det med hoffmaestro på kulturnatta och ett kramkalas i bussen på vägen hem. har nog aldrig känt mig så inpackad någon gång.
 
söndag var väl soffans dag egentligen men istället förbereddes sidoppositioner och huvudopposition av vilka jag nu avverkat två. tänk att imorgon förhoppningsvis är sista gången jag går in på ett seminarie under min studietid. sedan är det bara finslipet kvar på vår uppsats men det ska vi väl klara galant.. hoppas jag!
 
nu ska jag ta en liten promenix med boris innan det vankas middag med carro. hoppas vädret är lika strålande hos er som det är här just nu. fantastiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback