magic monday..

superduperfint väder ute idag!! vaknade av en flugjävel som kommit in när vi vädrade igår, bara den lilla saken hade kunnat sitta still så hade jag kunnat somna om.. istället flög den runt som bara den och sen började väckarklockan tjuta. japp, up up and away på morgonpromenad. superduperskönt :) har hittat en runda som tar 70 minuter om man pinnar på och det är väl rätt lagom när man börjar tio.

nu sitter jag och läser bloggar och planerar dagens middag.. dricker kaffe och käkar gröt.

men annars händer inte så mycket.. hade besök i lördags, käkade gott, tittade på melodifestivalen (vilket skämt!) och sjöng singstar. riktigt trevligt :)

igår var vi väl inte tipp-topp men vi tog en sväng till ersboda och shoppade lite. eller tittade iaf. utöver det så såg vi såklart vasaloppet och damernas skidskytte, missade såklart herrarnas pga "shoppingen".. bakade tekakor till frukost och delade en pizza till middag.

idag börjar mitt nyttiga liv, precis som förra måndagen (och måndagen innan det och måndagen innan det och .... ja ni vet)

nä dags att sätta lite fart :)

Kommentarer
Postat av: Mumlan

Ooo Tina, du som sa att ni inte svär så mycket i Umeå mot för i Sollefteå!! Du ska vara glad att flugorna vaknat, då är det vår på G =)))

Puzz

2012-03-06 @ 08:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback