vardagslyx!

om en och en halv timma har jag fotvård, för första gången ever! mina fötter är väl inte direkt fula men dom är då inte vackra heller så nu får vi se vad hon kan "göra åt" dom :) i värsta fall råder hon väl mig till amputation.

igår tog vi oss en löptur igen, eller en sån där spring 60 sek och gå 90 sek. så skönt när man kommer hem! men nu lär vi vänta någon dag så vi inte bränner ut oss totalt :) annars hände väl inget speciellt faktiskt.. vi var på plantagen och snurrade runt men jag blev bara less så till slut blev det inga blommor. andreas vill aldrig mer följa med och handla blommor iaf (det är väl inte tillräckligt manligt?) så nu får jag ta bilen själv när jag kommer på tanken igen. jag tror banne mig det blir blommor på coop till slut (eller mamma.. har du sex pelargoner till övers?)

ikväll är det after work med brudarna på jobbet, kommer bli skoj! men jag är rädd att jag får ge upp allt för tidigt för att hinna med allt imorgon. är ju bara två dagar kvar nu! tänk att om jag klarar den här tentan på torsdag så har jag gjort klart halva utbildningen, HALVA! tiden går så jäkla fort.. och fortare lär det gå när man har press på sig till hösten!

nä om man ska försöka diska lite innan man ska iväg. ni som följt med en längre tid vet ju om mitt problem med det ständiga diskberget i sollefteå, det har börjat ta form här också. suck!

men.. ha en fin dag!

Kommentarer
Postat av: Therese

Va in på Ica kronoparken idag och dom hade pelargoner för 20 kr st och en massa andra fina, billiga!, blommor :)



Wihoo för sommarlov!

2012-06-07 @ 22:22:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback