xlash!

igår kom min miniförpackning av xlash, sjukt att en sån liten flaska kan kosta så jävla mycket pengar! menmen förhoppningsvis är det värt det.. påbörjade igår, försökte ta någon bra bild på mina ögonfransar men dom är så jävla korta att dom knappt fastnar på bild.. det kanske det blir ändring på snart :)

idag känner jag mig sjuukt lat, har ett möte på skolan halv tolv och jag hade tänkt dra mig till iksu innan men jag vill inte. då behöver man inte heller, kanske blir senare. kanske beror det på vädret, vi har nämligen fått tillbaks vintern igen..



underbart.. not!

men för att bjuda på något annat så kan ni få en (misslyckad) bild på mig och min fina karl som vi försökte ta på en av broarna i krakow :)



och en random tagen bild när vi var på väg till galeria krakowska.. älskar trädet, hästarna och den där borgliknande byggnaden bakom trädet.. älskar krakows underbara blandning av nytt och gammalt och älskar vååååren!



nu ska jag borsta taggarna, diska och göra mig klar för vårt lilla möte :) må snön smälta snabbt!

Kommentarer
Postat av: Mumlan

Du MÅSTE göra nåt åt din blogg. När man scrollar ner så ser det ut som om andreas har horn fulla huvudet. Det blir genomslag av blommans pistiller. Stackars Andreas, han ser ju helt sjuk ut.

Puzz

2012-04-18 @ 15:39:09
Postat av: Lina

vAD JAG SAKNAR DIG GLA tINA <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback