underbar helg :D

landade vid fem i älvsbyn med tre fina vänner och fick supergod middag av carros familj :) satt och surrade och bara tog det lugnt hela kvällen och avslutade med lite kortspel i helgens bostad, husvagnen. somnade faktiskt rätt tidigt men vaknade därav lika tidigt och insåg hur dumt det var att vi stängt av kupévärmaren.. jag höll nog på att frysa ihjäl där ett tag innan jag somnade om (fick värme genom att andas under täcket.. hahaha).



på lördagen köpte vi falukorv, räksallad och polarbröd (närproducerat ;) och åkte sedan till storforsen utanför vidsel och förundrades och hade picknick :) riktigt mysigt! rätt mäktig fors dessutom, har ni vägarna förbi så avlägg ett par timmar och vandra upp vid den.. grym!



efter våran lilla tripp åkte vi förbi carros farmor och farfar och drack kaffe och åt kakor, hon är en jävel på att baka carrans farmor.. mums! :)

på kvällen bjöds det på tacos och tiden där emellan pluggade vi.. och pluggade och pluggade (vilket det är dags att göra snart också)..

på söndagen blev det mestadels plugg, tittade lite på lilla sjöjungfrun med carros bonuslillasyster innan vi packade hem oss och fick dessutom träffa nytillskotten i familjen i ett par timmar - två urgulliga kattungar :D

tog en pizza i piteå och rullade sedan hemöver.. kom väl hem strax innan åtta, började baka bullar och svirade ihop en halv smörgåstårta innan vi gick och la oss. måste ta vara på all tid nu i tentaveckan, men en födelsedag är en födelsedag och den ska firas :D

nu ska jag göra mig klar för en heldag på uni!


Kommentarer
Postat av: Mumlan

Kul det är när du uppdaterar din blogg, sååå kul att se vad du pysslar med. Saknar ju dig, puzzz

2011-10-04 @ 07:32:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback