i väntan på tomten..

lika bra att fortsätta med mitt rubrik-tema.. bättre än inget :P

då var det måndag och fem dagar kvar till jul, har insett hur mycket det egentligen är att göra (trots att vi har fått ytterst lite uppgifter) inför julen.. men igår slog jag iaf in alla klappar, gjorde ett litet julklappsrim, beställde en annan klapp, funderade ut vad jag ska köpa med mig till julklappsspelet på julafton och började fundera på om jag glömt någon..

förhoppningsvis blir det en tripp ner på stan idag, känns som att det skulle vara skönt att få det gjort så tidigt som möjligt och inte vänta till sista stund.

och det är väl inte bara mina paket som ska bli klara, vi ska fixa andreas paket med.. men det är bara roligt att springa på affärer (tycker jag iaf).. :)

igår skulle vi titta på film, andreas hade förslaget ogifta par vilket jag köpte eftersom svenska filmer både brukar vara bra och är lättsmälta.. dessvärre tror jag att han lyckades pricka in 90-talets mest värdelösa film.. jag skrattade en enda gång, EN! kan det vara så att humorn har förändrats kanske? men hur som så tipsar jag då inte om den..

annars var det en rätt så lugn dag, köpte någon klapp på barnens hus och tvingade andreas att gå på expo med mig :D wiihoo! synd bara att han inte var på topp stackarn :(

nu ska jag göra mig klar för dagens bestyr, tre föreläsningar to go innan lov.. känns som överkomligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback