i hemtentans värld

till en början så vill jag göra ett förtydligande till mitt förra inlägg, alla är inte utsparade utan bara en.. dom andra är på god väg ;)


igår tilldelades vi vår första hemtentamen, jag tror jag dör.. jag har bara läst uppgift ett (av tre) och känner mig helt jäkla lost men det löser sig säkert.

efter att ha läst uppgiften så har jag nu skrivit ett gäng stödord som jag ska försöka koppla till en bok på närmare 1000 sidor (men vi har fått en begränsning till typ 200 av sidorna). mitt störtsa problem är nog att jag skulle kunna tänka mig att koppla till helt andra kapitel istället för att koppla till dom "givna". skit!

hur som helst så sitter jag iaf inte hemma vilket gör att jag inte kan skylla på att jag har något annat att göra (förutom att hjälpa till med disken)..

nu ska jag poppa igång lite skön musik, lägga mig tillrätta i soffan och läsa om "how the psychological contract bonds person-job fit" och "how people learn".. underbart!

om någon vänlig själ läst bloisi's litteratur management and organisational behaviour (och inte går CEP1 för tillfället) är ni välkomna att höra av er med förslag på teorikopplingar ;P


hepp hepp, lets go!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback