önsketänkande..

ibland önskar jag att jag kunde tjäna pengar på annat sätt än att sitta här.. jag skulle kunna vara ute och gå i åtta timmar istället, vad som helst!

känner att jag inte ska slita arslet av mig heller.. jag gör mitt sen är jag klar, får ju ändå inget för det extra-arbete jag gör i helgen ändå.. =/ har redan börjat fundera på vad jag ska göra på jobbet imorgon..

jag tog mig faktiskt levande upp på jobbet imorsse trots allt, det blev lite varmt efter halva backen men va fan.. de funkar. satte mig på min vanliga plats och insåg att jag hade glömt terminalglasögonen hemma, spänningshuvudvärk av skärmen och bakishuvudvärk efter vinet igår är då inte en bra kombo.. alltså vid lunch ville jag nog bara lägga mig och sova, men nu känns det bättre ;)

om typ 20 minuter så får jag gå hem..! innan dess hinner jag säkert läsa lite bloggar :D älskar mina "favoriter" på jobbet.. här är allt som det brukar vara, ingen har petat på min profil så jag kommer hit och klickar in mig på det gamla vanliga... hemma funkar det inte riktigt så =/ ska försöka styra upp min egen dator någon dag framöver.. kanske när jag satt upp mitt databord =)



tänk va vackert det kommer att bli när jag fått piffa lite hemma.. har hyrt syster på måndagkväll så att jag får lite råd, jobbigt att tänka själv många gånger.. ska ju vara snyggt också :D

bilder kommer senare.. när allt är klart =)

nu ska jag läsa bloggar! hejhej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback