onsdag

japp.. onsdag igen då, tack och lov så har jag inte semester längre när dom kommer och tömmer soporna (lever om som fan..) utan är vaken. synd bara att jag ändå blir lika jävla irriterad på skiten! restaurangen här nedanför slänger allt glas i soporna, hur kan dom få göra de? jo..! sollefteå kommun har inte restriktioner gällande sopsortering.. suck.

har sovit som en gud inatt..! helt underbart att vakna upp och känna sig hyffsat utvilad, nu väntar en lååång arbetsdag.

funderade på de där med skillningen jag skrev tidigare, tiden går jävligt mycke snabbare när man har något att göra på jobbet.. i vanliga fall sitter jag ju bara och väntar eller letar efter något att göra men igår så rullade allt på. skilla mig på privat igen tack <---så känns det.

nä nu ska jag bestiga det lilla berget som ligger i diskhon så att det är borta tills jag kommer hem ikväll och sedan ska jag dricka upp kaffet och ta bilen till jobbet (fan också.. vill inte ta bilen men vad gör man när man har bråttom efter jobbet..)

ha en bra dag :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback