gigantisk uppdatering..!!

jahapp... så vad har hänt den senaste veckan?

lördagen den 11 juli så åkte jag med mor och åke till rullsand.. kom väl fram dit vid fyratiden om jag inte missminner mig helt.. åt en jättegod middag (rostbiff och potatisgratäng) och spenderade resten av kvällen med att dricka vin och surra..

söndagen den 12 juli så tog jag och syster en promenad där jag invigde mina nya träningsskor som jag köpte i sundsvall på fredagen... mitt i promenaden så öppnade sig himlen och regnet vräkte ner. med skavsår och genomblöta kläder kom vi hem efter ca 70 minuter.. åt lunch, tog en sväng med bilen in till barnens hus och ica maxi för att handla, svängde in på en loppis efter vägen. hem till husvagnen och drack lite vin, åt ännu en gång en god middag (lasange) och fördrev resten av kvällen med lite spel, vin och surr.

måndagen den 13 juli så packade vi ihop oss och åkte in till furuviks djurpark.. vi tittade på en massa apor, några kameler, gosade lite med getter och killingar, matade hästar (ja ni vet hur det brukar vara), vi åkte någon liten rund båt.. tittade på när barnen åkte karuseller.. åt en massa slisk och tittade i dom små butiker som fanns lite varstans på vägen ut.. åkte hem och åt middag.. ännu en gång så blev de en sån där god en; grillat och potatis med pepparsås.. drack vin på kvällen och surrade och spelade yatzy.

tisdagen den 14 juli så packade jag ihop mitt i husvagnen och mamma skjutsade mig till gävle bro där jag klev på y-bussen mot sollefteå. kom väl hem strax efter sex och la lite pussel innan jag gick upp till tessan och stefan för att dricka kvällskaffe.

onsdagen den 15 juli så hämtade jag ut min nya telefon (samsung s5600) och efter det tog jag bussen till resele där jag vattnade mammas blommor och hämtade hennes bil.. åkte till elin i långsele och lämnade lite tapeter som hon "beställt" när jag va i sundsvall.. styrde därefter bilen mot kramfors.. åt en massa glass på kvällen ;P

torsdagen den 16 juli så vet jag inte riktigt vad vi hittade på.. men nåt gjorde vi säkert, drack lite vin iaf =)

fredagen den 17 juli så tog jag bilen och for in till sollefteå.. mötte upp anders och tog en lunch med honom, gick på bolaget och köpte lite vin och cider.. hämtade det jag åkte till sollefteå för att hämta och åkte därefter till kramfors igen. tog med mitt "nya" pussel (det saknades en bit i mitt gamla så jag fick hämta ett nytt på affären) och började bygga på det.. på kvällen kom j's vänner förbi och vi fortsatte med pusselbyggandet och drack lite vin. därefter blev det sängen..

lördagen den 18 juli klippte jag gräsmattan, åkte på bolaget, klippte gräsmattan igen och sedan klippte jag lägdan bakom huset.. jag va så himla smart att jag sprang ut på lägdan med gräsklipparen endast iförd trosor och bh (yippiee brännässlor!!!) men styrde kvickt in och bytte om till j's arbetskläder. j eldade upp vildmarksbadet och någon timma efter middagen så hoppade vi i med några glas vin.. tittade på lite tv innan vi la oss..

söndagen (igår) så sov vi förbannat länge, vaknade inte förrän vid tolv så efter frukosten började vi planera middag.. åkte och handlade och när jag kom tillbaks från affären så gick jag lös på trädet vid parkeringen, klippte ner hur många grenar som helst och det blev skitsnyggt! tog en promenad efter middagen och förnyade mina skavsår lite.. tittade på tv lite senare på kvällen och gick och la oss "i tid"..

idag.. ja idag har jag noll koll.. har iaf kommit hem till lägenheten och plockat in diskberget i skåpen (de va för en gångs skull tomt med disk i diskhon och allt stod i diskstället).. nu ska jag ta å packa ur min väska och sedan ska jag nog försöka hitta på nåt =)

ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Therése

Vad schysst att du fick byta till ett nytt pussel!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback