måndag igen..

och vad händer idag? joo... idag ska man återigen sitta på jobbet, kändes tungt att kliva ur sängen imorsse och jag är glad att jag inte ställde om klockan utan att jag fick snooza i typ en timma innan jag behövde kliva upp, mjukstart på veckan :)

igår tog boken slut och sängen blev bäddad, jag förstod inte matten och ännu mindre förstod jag miniräknaren så den biten sket jag i.. jag tittade på diskhögen och orkade inte bry mig om den heller. så med andra ord så ser det fortfarande fördjävligt ut hemma (iaf i köket).

ikväll är det mattelektion, hoppas att jag kan bli lite klokare på delen jag inte förstår iaf och att jag kan "boka" in mitt första matteprov nu i veckan.. alternativt nästa måndag.. :)

om två dagar är det lön! yippiee! den har varit efterlängtad väldigt länge nu...

jaja, back to work.

Kommentarer
Postat av: Therése

Satt och tittade på mattehäftet nu när jag skulle packa ned skiten.. Skulle inte heller ha något emot att bli lite klokare på det! PS: Lönen är såå efterlängtad! Men för mig blir det en mager månad, jag har som redan handlat upp februarilönen.. Jag lyckades göra det fem dagar innan den kommer till kontot! Börjar fundera om ekonomi (som utbildning / yrke) verkligen är något för mig?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback