jag älskar den här dagen..

jag vaknade upp imorsse och kände mig helt jävla knäckt, jag förstod inte att klockan va uppstigningsdax men jag tog mig iaf upp.. tittade på termometern och blev på lite bättre humör (under -20, YES!!!), äntligen en dag när man kan gå till jobbet utan att förfrysa varenda kroppsdel. idag utsattes endast näsan..

på jobbet så gick allt jättebra och jag inte känt mig stressad en enda gång tror jag.. underbart! hann med en del men ja i mina ögon inte tillräckligt mycke =/

å så här inför alla hjärtans dag så fick jag min soffbricka, och som ett under så hade jag en avi när jag kom hem.. MIN NYA VÄSKA HAR KOMMIT!!! detta undrerbara ting, se bara!



lite väl dyr men va fan, det är jag värd ;)

å i beställningen så hade jag också lyckats få med ett jättefint halsband som jag föll pladask för.. jag är en turkos dam måste jag säga.





halsbandet var inte fullt så dyrt och fyndades på rea (typ 50% av ordinarie).. mm.. undra vad jag ska ha till halsbandet egentligen (?)

nu sitter jag och tittar på lets dance, jag tycker faktiskt att det är riktigt bra i år.. men det brukar vara roligare när vinaren står på bordet och jag har sällskap av någon av mina vänner.. vinfredagen är ju som tidigare sagt inställd =/

imorgon bär det iväg till graninge för kalas, funderar också på att åka lite skidor för omväxlings skull... skulle vara skönt att komma ut och röra på sig.

nä nu ska jag hitta på något annat... jag måste ge min nya älskare, friis & company, en stor kyss inför alla hjärtans dag ;)

kram på er!

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh, vilket fint halsband. Ha en jättebra alla hjärtans dag!

Postat av: Shirin

Skitsnygg väska!! Var har du beställt den ifrån?

2009-02-14 @ 18:28:40
URL: http://shirint.blogg.se/
Postat av: Therése

De är fina! Och jag älskar ditt påslakanset :)

2009-02-16 @ 08:09:34
URL: http://afts.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback