ont i magen..

förbannat ont i magen och ingen matlust... vet inte vad som hänt, suck.
känner mig måttligt less på allt för tillfället.. hoppas att de blir bättre imorgon efter en tjejkväll med madz och pingy... har inte träffat pingy på ett bra tag så det ska bli roligt :D madde träffade jag ju på winnerbäck men henne träffar jag mer än gärna varje dag!

jag funderar på att köpa pms-piller, nog för att jag kanske inte har pms men hmm... fungerar nog ändå, ska konversera med syster för jag har fått för mig att hon testat nån gång. jag måste få upp humöret!!!

sitter och är livrädd för att jag inte ska komma in på skolan, jag vill verkligen plugga... jag blir tokig på att sitta här dagarna i ända och inte göra något annat... jag måste få förnya mig å hitta på något nytt! håll tummarna för mig gott folk att jag kommer in på skolan, skulle få besked i slutet av november som det såg ut..
har iaf lämnat in tjänstledighetsansökan så jag hoppas att jag får ok på den iaf.. då är man ju ett steg närmare mindre arbetstid =)

jobb jobb jobb... plikten kallar inte spec mycket idag. har inte kollat om det kommit nåt nytt men snart så ska jag ge mig in i evighetscirkeln igen.

nu kallar plikten från mina kollegor!
so long!

Kommentarer
Postat av: Therése

Håller tummarna för dig gällande skolan! Du får infa mig när du får besked :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback