diskberget!



nydiskat.. i hate it!

barnvakt..

glass!









vi mötte mamma och åke :D




och vi tittade på bilar på risön..





odlingarna..

chilin som jag fick av tommy :D



mina paprika-plantor börjar ta sig..



hihi..

bilder från 23 maj

halloj!

här kommer bilderna från förra helgen.. :D

grillmästarna!




partyhumör?



benny är då på partyhumör =)



nja?!



har en speleman en enda gång.........



efter ett par timmar på hörnan och lite fyllekäk så sjunger jag och natalie ut, snacka om old days..!




benny sov.. (tack gode gud!)



sorry gumman men du e så förbannat het på den här bilden!




hepp.. vidare.

morsdag..

japp.. då va man hemkommen igen. herregud vilket kanonväder det varit idag! tror tillochmed att jag lyckats få lite färg på ryggen när jag låg och slösurrade med syster yster på campingen här i sollefteå.

firade såklart mamma, åt tårta och lunch i husvagnen med dom innan vi for vidare mot graninge där vi skulle fira momma.. blev middag och tårta där. jävla ätandes hela tiden..

nu vet jag inte vad jag gör. jag har iaf besegrat diskberget och det enda som är kvar är en skål och två glas.. dom hittade jag efter att jag diskat klart och det går banne mig inte att stapla mer nu =/

funderar på att gå ut, tråkigt att vara ute ensam bara så vi får se. kanske borde städa eller nåt istället.. nästa gång det är fest så ska jag tvinga hit alla som va här så att dom får diska och skura upp efter sig. ibland blir man bra less och helst när det användes sisådär 15-20 glas! sorry men jag är en bitterfitta idag som fortfarande har huvudvärk.

nä vi får väl se.

over and out.

vakna och börja blogga.

jag är vaken fysiskt men absolut inte psykist.. jag mår hmm, halvdåligt.. blev en hård kväll och jag tror att jag la igen ögonen vid halv fyra eller nåt sånt. så himla slut idag så jag tror jag återgår till gårdagen och ångrar alla vinglas som intogs.

de va iaf kul!

vi började med att grilla. underbart gott blev det! (vi åt det såklart) och sedan så gick vi bort till tomas där några kollegor och tre andra drack och hade trevligt. spelade lite fotboll, kastade frisbee (hur stavas det?) och sedan bar det av in mot stan.. vet faktiskt inte vad vi gjorde där egentligen men vi va upp till mig och drack lite till och sedan så va vi nere på bowlingen och kastade dart. kom upp till mig igen på någon slags mellanfest och sedan gick vi ner igen.. jaja mycke vingel blev det och vingel känner jag idag också =/

nu ska jag ta och ringa till syster och höra vad dom gör.. sedan ska jag utforska kylen, grymt hungrig!

tjing.

crusing!

japp.. nu går vi ner och tänder grillen, grillar och sedan drar vi iväg på galej.. ikväll är det jag, milla och manshataren!

crusing i sollefteå! COME AND JOIN US!

08.39

= knäckt!

jag kommer nog känna mig som en zombie dom första timmarna med barnen idag, det är ju en sån himla fart på dom hela tiden =)

glömde berätta att fabbe åkte in på akuten igår efter att ha ramlat med cykeln (som han numera för fram UTAN stödhjul!).. doktorn trodde först att det var en fraktur men han hade bara gjort illa mjukdelar så varken gips eller mitella vart de! PJU.. tur för fabbe! tänk att gå med gips eller tvingande snöre hela sommaren.. herregud.

om 21 minuter MÅSTE jag gå... jag ska dessutom gå och inte ta bilen, jag måste lära mig att de inte är speciellt jobbigt att gå någon annanstans än till jobbet.

nu ska jag nog svira ihop en potatissallad inför kvällen..

hejhej!

olycklig!

det är precis det jag är.. egentligen. jag vill nog inte visa det men det gör ont så många gånger att jag inte vet vart jag ska ta vägen när jag tänker på det.

"det är som det är" - de e väl de svaret jag kommer att få leva med ett tag känns de som.. suck!

har varit hos therese ikväll (igen!) och surrat.. ätit en massa vindruvor och körsbärstomater och sånt.. jättegott och jättetrevligt!

ska väl försöka sova ikväll men det är 30+ på krogen så jag vet inte riktigt hur det ska gå till, dom lever ju om som om dom vore 16-åringar som gick på sitt första fylledisko! ibland blir man bra less av att bo så nära en krog men va fan, det är en gång i månaden jag verkligen stör mig på det.. annat lär det bli i sommar när allt drar igång med festivaler och sånt. de e ju tur man inte jobbar helg längre..!

imorgon ska jag vara med barnen.. ska bli jätteroligt för de va bra längesen jag verkligen träffade dom, har väl inte varit mitt rätta jag men nu känns det som att det börjar gå lite uppåt iaf (alltid bättre än neråt).. ska se om jag får med mig kameran till syster så att jag kan knäppa lite bilder på mosters små charmtroll :D

på kvällen ska jag, milla och therese grilla lite och sedan blir det kanske en sväng iväg till tomas och sen är det crusing här i stan! woohoo!.. äntligen lite vin igen ;)

näpp.. nu ska jag ta å göra mig klar för bädden, håll tummarna för en god natts sömn (det lär behövas inför morgondagen)..

natt natt.


ps. inga bilder idag heller =/

proppmätt!

japp.. lunchen blev en dubbel lunch, började lite smått med salladen jag tog med mig och övergick sedan till korvgrillningen vi har på jobbet idag.. en dubbelkorv med bröd. jag kommer att rulla hem nerför backen idag.. är proppmätt! (i cirka femton minuter)

nu börjar jobbet igen.

buuhuu...

solen har gått i moln och jag har inte ens haft min lunch än, jag som hade planer på att äta utomhus idag.. =/

får fortsätta jobba ett tag istället.

shit!

jag har smått panik, om tio minuter ska jag gå och än har jag inte druckit upp kaffet, borstat tänderna eller tittat mig i spegeln (det sistnämnda brukar jag inte göra)..

sov som en stock nu på morgonen och valde att snooza istället för att kliva upp.. jaja dum som man är. hade ingen mat kvar från igår så de va bara att ställa sig nu på morgonen då - skink/pasta-sallad.. mumma!


nu måste börja göra mig klar.

jahapp..

klockan blev lite mer än jag hade tänkt då natalie ringde när jag va på väg hem från therese...

kom hem från jobbet i vanlig ordning och hastade i mig ett par pizzabullar till middag, tog en promenad upp till madde på skedom och åt lite jordgubbar och kladdkaka innan jag traskade hemåt igen.. tog väl ca 60 min att gå totalt. kom hem och värmde hallon och tryckte ner glass i det (som vanligt!), gick ut på bakgården och åt upp glassen där eftersom de ha varit lite bättre väder nu idag =) ringde therese för att jag hade tråkigt och sedan gick jag dit, åkte på konsum och köpte glass (en glass till, ja veeet!).. och åt glass då såklart - dumle snacks glass =) jättegod!

kom hem för någon timma sedan och nu har jag tänkt lägga mig och sova.. hade väl egentligen planer på att lägga upp lite bilder nu ikväll men de blir för sent. får bli imorgon istället (om tid finnes).

natt natt.

underbar kväll!

mötte upp flickorna igår vid halv sju och vi traskade mot toledos.. fick ett bord och började kolla bland alla rätter.. =|

så här blev det.

förrätt: två tapas - sigararullar med aioli och friterad bläckfisk med ..aioli(?)

huvudrätt: grillad kycklingfilé på spett med ädelostsås och "husets potatis" (vilket var tillagade potatishalvor)

efterrätt: chokladkaka eller kladdkaka (om man nu vill kalla det så) med grädde..


mums filibabba! sällskapet va lika trevligt som jag förustpått sedan tidigare, kan oftast inte gå fel när man har ett sånt gäng :D

det som var synd med gårdagen va ju att det va onsdag, greys anatomy började klockan nio och tio över rusade jag från restaurangen i panik (sorry girls).. missade första delen men fick se resten, hade gärna gått tillbaks efter programmet men då hade ju alla såklart gått hem =/

avsnittet va underbart bra! jag grät såklart.. börjar bli lite av en vana.

nu ska jag ta å hitta på något.. kanske springa ner och hämta tvätten i maskinen eller tänka på att den ligger där och ta den ikväll när jag kommer hem istället (det är tur att det i princip bara är jag som använder tvättstugan).

tjing!



ps. mads, du förblir alltid snäppet bättre hur jag än gör... kommer att sakna dig min böna!

FÄRDIG!

japp.. nyduschad, halvrakad.. påklädd och upphängd. sminkad och utstyrd med glans i håret... here we go!

woohoo vilken kväll!

den här kvällen blir förhoppningsvis både god och nyttig med mycke snack - ikväll är det nämligen girls night out med mads för sista gången på ett tag =( och =)

efter min kommande dusch så ska jag svira om och börja röra mig ner mot gågatan och toledos..! underbart..!!!!! jag håller på att hungra ihjäl just nu.

kanske borde sätta fart, har bara 45 minuter på mig =/

tjing!

besatt!



nu är det slut.. jag har klarat alla nio banor och jag känner för att gråta lite.. vad ska jag nu göra?

uppföljning..

ögat mår lite bättre idag, har runnit som bara den ur det inatt så jag hade en rännil med fårgråt från ögonvrån imorsse.. jag är glad att jag ser iaf! blev verkligen livrädd när jag lyckades med gårdagens bravad.. eller livrädd va väl kanske att ta i men rädd iaf!

har sovit som en gud inatt.. synd bara att sjukgymnasten verkar ha masserat tillbaks så att jag fått ont i "rumpan" igen... rumpan enligt mig är ryggen enligt honom (jag har verkligen noll koll tydligen).

funderar på stadsfesten men har inte riktigt bestämt mig än, natalie sa att jag kunde få sova där men ja.. det är nog pengarna det sitter i =/ jag är en snål sak just nu.. det är inte ens juni än! herregud.. jag längtar tills på måndag då man kan säga att det är 25 dagar kvar till lön :P

fick löneök i år iaf, tack och lov att unionen inte gick med på lönesänkningar för dom som är 24, nu är jag ju bara 23 men jag får det ändå eftersom jag fyller 24 inom löneåret. min fasta lön kommer att öka från ynka 14100 till 16800.. jag kommer känna mig rik! blir ju retroaktivt från maj så att om dom betalar ut i juni så får jag för tre månader :D hihi.

nu ska jag ta å dricka upp mitt kaffe och sedan pallra mig iväg till jobbet.

ikväll blir det finmiddag på toledos med flickorna!

hejhej.


SKRUMPET!!!

någon som har några tips??!

ajajaj..

hushållsarbete är livsfarligt!

japp nu är det bevisat! hushållsarbete (helst diskning) är livsfarligt!!!

stod och skulle diska för att kunna skala en morot (diskberget var för högt!!) och när jag försöker slå ut diskmedlet ur den halvtomma diskmedelsflaskan så flyger det upp en diskmedelsdroppe mot mig och hamnar i MITT ÖGA!!! hur i helvete kan en liiten droppe komma in i ett kisande öga? det är nog som en där
kloke mannen kom på ändå..

Murphy sa: "Om det finns två eller fler sätt att göra något, och ett av dessa sätt leder till en katastrof, så kommer någon att göra det på det sättet"..

jag är ledsen för att jag aldrig lärt känna denna man för jag och han skulle komma väldigt bra överens!

......tvtvtvtvtvtv......

nu är det desperate housewifes och paus.. dags att skala en morot till och denna gång utan diskmedel!

mitt öga känns skrumpet!

hejhej.

pju vilken dag!

blogg.se låg ju nere imorsse så de blev inget då.. vet inte vad jag gjorde för att fördriva tiden på jobbet men hyffsat fort gick det iaf fram till lunch (förutom första timmen), åt min låda och sen in i telefon i trettio minuter innan det bara av ut i regnet och ner till sjukgymnasten.

där va de riktigt skönt! - massage, akupunktur, laser och elektricitet ;D fortfarande så ömmar det i handen efter akupunkturnålen men för fan, lite får man ju tåla :D

nu ska jag ta å packa ihop mig för att dra vidare.. har iaf hunnit äta middag.

tjing.

måndag = over!

jahapp å vad gjorde man av den här dagen? jobbade som vanligt och sen brände jag pengar, tankade bilen och handlade en massa mat.. fattar inte varför man inte kan få en buffert av staten som man får köpa mat för varje månad (typ som soc!).. skulle gå att göra så mycke roligt för pengarna om det inte vore för mat och husrum.

hmm.. har varit hos tessan ikväll, suttit och surrat och ätit frukt =) vad mer? åkte på konsum en sväng men ja.. de va ju handlingen här ovan.

nu går ännu en måndag mot sitt slut också är man en dag äldre.

hepphepp, sova ska jag göra!



ak: jag har sökt komvux i kramfors, så skola och skola.. något är det ju iaf =)

glassoman?

jag förstår inte varför jag skulle kunna äta hundra ton glass om dagen? eller ja hundra kanske va å ta i men de e ju så hiimla gott.. inte mjukglass utan sån där med papperspaket runt i affären, eller kulglass eller någon slags pinnglass.. såå underbart!

ska nog ta lite till..

sådärja! nu sitter jag här med lite glass.. vet inte varför jag ska b

jahapp måndag IGEN!

men man ska inte klaga, jag har varit hemma i fem dagar så nu är det väl bara att masa sig dit och sitta i fem dagar i sträck istället. jag ska försöka tänka positivt! 27 arbetsdagar kvar till semestern och efter den här veckan så e de ju bara 22!!

ska försöka ringa skolan idag, eller inte skolan utan studievägledaren för att se om jag kommit in.. känns inte som att jag gjort det (min vanliga otur..) jaja vi får se.

somnade rätt tidigt igår, hade fått ett sms vid elvatiden och då sov jag tydligen.. måste väl ha deckat vid tio eller nåt!

stackars natalie hade räknat till 15 skavsår igårkväll när hon kom hem.. snacka om att det måste göra ont att gå idag! huuuga. ska skicka ett tröstmeddelande till henne när jag vaknat upp riktigt.

nä undra vad man ska hitta på nu? har ju 35 minuter på mig innan jag ska börja gå.

på återseende.


lyckad kväll!

jätteroligt hade jag igår och jag hoppas att alla andra hade de också! kycklingen blev perfekt grillad (tack flickor!), vinet var gott, sällskapet gott, utelivet va roligt och vädret va kanon! jag är jättenöjd och ser nu fram emot nästa helg och onsdagsmaten med flickorna :D

natalie och benny åkte för typ två timmar sedan och det känns jävligt tomt, har hunnit vara hos tessan en sväng och när jag kom hem igen så försökte jag diska gallret till grillen vilket inte är alltför lätt =/

vaknade väl vid nio första gången imorsse och klev tillslut upp vid tolv-snåret när solen lyste rakt på mitt ansikte (jävla fönster!!!). käkade frukost och gav oss därefter iväg till marknaden.. natalie hade såna jävla skavsår när vi kom fram så att hon köpte ett par foppisar och några flipflop-aktiga pjucks och drog sig fram i dom.. har varit och käkat på city och ätit en mjukglass också. sååå jävla mätt!

nu ska jag ta och ställa iordning här hemma och fixa lite mos till morgondagens lunch.

bilder kommer senare.

tjing!


då är det dags..

nu kan jag släppa in vem som helst i min lägenhet, den är städad!

natalie och benny är på väg hit och för ca 40 minuter sedan hade dom sju mil kvar vilket borde innebära att dom snart är på plats =) hihi... ska springa upp och hämta kolet som ligger i min bil och visa dom var dom ska parkera sedan..

madde, milla och markus lär nog dyka upp mellan sex och halv sju och sedan är vi hela sällskapet.

nu ringer dom! hejhej.

argh!

alltså seriöst, igår va de inte en käft på valvet (krogen här på bakgården) utan en av dom anställda satt ute och lyssnade på musik (i 1000 dB!).. fine, det gör mig ingenting så länge det är dag, eftermiddag eller kväll men för i helvete klockan halv två på natten!!?

det tog mig tusen år att somna och jag har nu insett att den där insekten som satt där bak igår och spelade har slagit 30+ kvällarna!

nu blire frukost.

misslyckat!

chipsen blev lite väl dallriga för min smak men jag ska banne mig ge det ett försök till.. kanske ska låta dom ligga nåt dygn efter ugnen? någon som har några tips på hur man får potatisen att hårdna?

har duschat, surrat i telefon och diskat.. (ni ser! jag diskar för fan jämt!!!!!) rakade iaf mina ben, jag kan inte minnas när jag gjorde det sist så jag såg ut som grottmannen.. stackars omgivning som får se mina håriga ben när jag springer omkring i leggings hela dagarna =/

imorgon blir det grillning med madde, milla, marcus, natalie och benny! ska bli hiiimla roligt (känns som att jag skrivit det förut??).

nu ska jag ta å hitta på något, kanske fundera på vad jag ska ha i min kommande header?

/T

lördagen den 16 maj

å här kommer bilderna från förra helgen.. eller iaf bilderna från min lägenhet =)




favorit-tomas



galna gänget!



jag och tomas :D



jag och tommy :D



grabbarna grus!

all by myself..

har satt igång projekt chips.. förhoppningsvis blir dom goda :D skivat, kryddat och stoppat in dom i ugnen.. kanske lite nyttigare än dom friterade asen som finns på affären. blir dom lyckade ska jag köpa sourcream&onion-krydda så att jag kan göra egna såna chips :D

blir med andra ord myskväll all by myself ikväll.. ska se om jag kanske kan hitta något bra på tv men emelie har tipsat mig om carina berg på fyran iaf :D

nu ska jag kolla på mina "chips"..


mm..

nu har jag kommit hem, ätit middag och surrat lite i telefon... finns en person jag saknar så himla mycke så att det gör ont ibland. tänk om man kunde få saker ogjorda, skulle vara skönt att kunna spola tillbaks tiden och börja om från scratch igen men som alla vet så går det ju inte.

suttit och surrat ett par timmar hos en vän som jag tidigare skrev.. druckit lite kaffe och ätit vattenmelon (årets första)..

vetti fan vad jag ska hitta på ikväll, blir nog tidigt i säng om min kropp får bestämma.. är konstigt yr och slut i skallen idag.

vaknade förbannat sent imorsse 10.43 för att vara exakt och kände väl att de va dags att kliva upp, mör i skallen så satte jag mig vid datorn och ringde mamma efter frukosten.. hängde med dom på skattkistan och sen upp på åhmans för att titta på lite färg och sånt. efter de så skjutsade dom upp mig på jobbet, sista dagen för min kollega robin idag och vi hade köpt en liten avskedspresent som han skulle få.. kom väl lite plötsligt eftersom han egentligen skulle sluta nästa fredag, i de här paketet så låg nedanstående grejjer.

*graviditetstest
*glidmedel
*kondomer
*luftfräshare (hur fan stavas de???!)
*ståltvål
*en citron

ovanstående skulle förhindra en eventuell graviditet när han åker till norge eftersom dom flesta som åkt dit nu på slutet är på väg att bli föräldrar (vetti fan vad som händer på den där ön egentligen - lovund)

de roliga va väl egentligen att robin hade sett en inköpslista som ramlat ut ur min väska när vi va i kramfors förra helgen och på den så stod det glidmedel och kondomer.. robin hade sagt till sin flickvän att jag skulle inhandla detta och dom hade väl skrattat lite gott med tanke på vad man brukar ha ovanstående saker till. tji fick han när dom låg i avskedspresenten till honom ;)

hmm.. nu ska jag nog hitta på något.. ska kolla på mina paprikaplantor eftersom det verkar komma upp en liiiiten planta ur den nu.. håller tummarna!

hejhej.

tråktina!

har inte hunnit med att skriva något idag.. är hos en vän nu en sväng så jag ska väl vara social igen =)

TACK natalie för att ni kommer imorgon, känns jätteroligt!

och nej mamma,
larven va inte direkt vacker... uuh!

hejhej.

åsså va de snart fredag då..

kom just hem från emma, har tryckt i mig en chokladbit alldeles nyss.. så himla god!

hos emma har vi tittat på tv och surrat lite, ätit lite sallad å ja.. surrat lite till? den pissiga dagen blev väl lite bättre iaf och nu håller jag tummarna på att natalie kommer hit i helgen också! hoppas att hon lyckas övertala benny så att dom kan styra kosan mot en lite bättre håla än vad husum är ;)

nu har jag planer på att lägga mig och sova.. är hyffsat trött och hoppas att jag kan somna i tid nu då.

läste ut boken "spelet" idag, halvdåligt slut men ja.. i det stora hela va boken suveränt chockerande! men jag älskar fortfarande the dirt, love that book!

dags att välja ny bok.

natti natti

pissdag!

japp.. de e väl så den här dagen ska sluta. funderar på att haka på emmas förslag och gå upp till henne en sväng och surra lite med henne å matilda..

jag är så himla besviken på en viss person!

och regnet det bara öser ner..

gick iväg på ica.. va tvungen att låna pengar av mamma för att ha råd, har slängt ut mina sista pengar på något som egentligen inte bara jag ska betala men de löser sig förhoppningsvis till veckan.

handlade grönsaker, så himla billigt just nu (synd att man inte kan bunkra sånt som man gör med konserver).. idag blir det nog quornfärs i pitabröd med grönsaker, tacosås och vitlökssås.. tror jag. äh vi får se, beror på vad jag är sugen på om ett par timmar.

när jag kom ut från ica så öste regnet ner, de va ju hyffsat fint när jag gick in?

nu åskar det.. dags att lägga ner internet och datorn.

hejhej.

promenad..

jag säger då det.. fyyy fan vilken backe!

jag gick nedanför nipan, förbi kraftverket och under nya bron på sidan mot jobbet.. när den vägen tog slut så fanns det en stig som gick uppför vallen så att man kom upp på nipanområdet (eller ja bortanför).. äh för fan tänkte jag och satte av uppför.. efter halva backen trodde jag att jag skulle svimma av utmattning! den gick nästan i 90°.. jag hade knappt hämtat andan när jag kom fram till jobbet (och då tog jag en rejäl omväg!!)

jaja.. någon gång i framtiden ska jag e mig på den igen men fram tills dess så ska jag välja att gå åt andra hållet så att jag får en nedförsbacke istället för en uppförs.

satt på jobbet ett tag och surrade med therese, sen gick jag och köpte morötter på ica med henne. precis när jag kommer runt hörnet på 51:ans pub så börjar det hällregna, tio meter hemifrån! snacka om röta..

nu har jag käkat lunch och ska väl hitta på något att göra, känns som att jag kommer att klättra på väggarna om jag inte hittar på något idag.

hejhej.

HAHAHA!

gick in på min statistik och det verkar som att någon har legat på uppdateraknappen hela dagen igår, 96 besök (känns inte rimligt då de va 24 unika besökare..) tessan??

hmm... trött som fan, lyckades somna rätt snabbt igår och sedan började jag få sms efter sms.. slutade med att jag ringde upp och frågade vad han höll på med. det va liksom inget logiskt heller utan bara typ tomma svar och påståenden.. jaja?! han visste tydligen inte själv heller men jag hade då inte påbörjat någon sms-bombning strax efter 00.00.

madde ringde igår och det lutar mot grillning och vin i helgen, i mina öron lät det underbart! (äntligen får grillen invigas..)

igår kom installations-killen hit från hagbergs och satte upp min nya antenn till tv'n, nu slipper jag den fula bordsantennen som står i fönstret och har istället en vit blupp som hänger ute på väggen. fungerar skitbra om man jämför med bordsantennen! igår låg jag och tittade på tv och hade datorn på samtidigt (det har inte hänt på typ två-tre månader)!!

nu funderar jag på en morgonpromenad, ska nog se om tommy vaknat.

hejhej.

happ..

den här dagen regnade/haglade/åskade bort... har iaf lyckats laga mat både innan och efter strömavbrottet (potatisen hann precis bli klar när strömmen gick!)

nu väntar jag på ett elin och alma ska komma förbi en sväng =) vet inte riktigt vad man ska hitta på men ja.. de löser sig som vanligt.

åt fiskgratäng till middag, den blev faktiskt helt okej men lite mer salt (eller mer curry kanske) hade nog inte skadat.

nu ska jag plocka ihop på sängen och bädda min halva =)

tjing.


ps. shirin, jag briljerar inte! jag måste lära mig bara.. ;)

åska(r)!

japp.. nu är åskar på besök, det blixtrar och dundrar här utanför.. för ca två timmar sedan va de strålande sol och inte ett moln på himlen. hell yes - snacka om humörsvängningar.. ;)

nu håller jag på med mat.. idag blir det fiskgratäng med banan & curry och till lunch blir det bakad potatis med keso, skinka och lööööök! (jag dreglar bara jag tänker på löken..)

ska fortsätta.

reseledare?

japp.. nu har therese gett mig en funderare, kanske vore något att dra iväg på ett halvår eller så? har börjat läsa lite smått och det jag falerar på är nog engelskan (hur fan ska jag kunna engelska fyra år efter gymnasiet??!!) jag måste åka utomlands..NU!

får se om de blir en sista minuten i juli, jag är så förbannat sugen så jag tror jag spricker snart..

telefonen ringer..

survived!

yes.,. än är jag kvar på denna jord och nu inser ni kanske hur jävla snabbt jag äter?

det funkade.. de gick att äta, det gick ner utan att jag kväljdes.. är säkert godare om man inte glömmer saltet också ;)

är inte så pigg och kry invärtes så jag stannar hemma idag.. gick hem från jobbet tidigare igår. men de känns som att det är på bättringsvägen, förhoppningsvis vågar jag ta en promenad ikväll =)

idag vet jag inte vad jag ska göra.. tror att jag ska gå igenom skafferiet och slänga å ha mig, kanske städa frysen också.. hmm.. vad mer? ingen aning.. jag kommer som vanligt dö av tristess.

nu ska jag ta å bädda sängen (det händer då aldrig!)

/T

det fruktade ögonblicket är inne..

jag har just gjort havregrynsgröt.. jag ska strax stoppa första skeden i munnen, håll tummarna för mig så att jag överlever!

lunarstorm..

hell yes! jag har min profil på lunar kvar än, där heter jag killertinis.. sanslöst vackert! har just kopierat hela min dagbok över till ett .txt dokument så att jag någon gång kan göra mig av med profilen..

hade säkert 2-300 inlägg, kanske ska börja publicera varje inlägg här? vad tycks? hihi.. faktiskt ganska kul att läsa att man någon gång varit glad och munter, på topp och uppe i varv dygnet runt! mitt mål är att bli så igen, glad.. jag vill kunna älska livet precis som jag gjorde då, fast jag behöver lite hjälp för att komma dit.

nu ska jag ta å hitta något fruktigt att tugga på i kylen och sedan ska jag vänta på att desperate housewifes börjar..

tjing!


ps. tidigare åt jag färska hallon med vaniljglass, snacka om att de va gott!

soooo booored!

jaja men eftersom man lever ett pissigt tråkigt liv så kan man ju inte förvänta sig något annat..

vet inte vad jag ska laga till middag.. vet inte vad som finns i kylen och jag har noll koll på hur mycke pengar jag har kvar på kontot.. (kanske dags att kolla de)

kanske skriver sen igen.

väldigt intressant..

vad krävs det egentligen för att hamna på förstasidan här? att man har koll på exakt när allt släpps, är först med att publicera det och hittar på en väääldigt intressant rubrik? HA! kommer aldrig att bli jag fast de gör inget.. men om jag nu skulle ligga där en dag så skulle jag bli grymt chockad. tänk när jag är så pass allmänbildad och modekåt att jag också får hamna på first page.

igår gick åt helvete rent ut sagt.. sista vakna timmen plus dom timmarna jag försökte somna på va piss! suck. jaja, jag ska inte tynga er med mina bekymmer men ibland känns de som att man bara gör fel hela tiden.

nu har jag tänkt dricka upp kaffet, har fjorton minuer på mig att bli klar..

over and out

promenix..

jupps.. de blev en promenix ändå, ca 50 minuter som slutade hos tessan.. satt där i någon timma innan jag traskade hemåt.. nu är jag jättetrött =/

ska nog ta å plocka ner tvätten och vika den, hänga upp den blöta tvätten och sen slänga mig i säng.

sov gott!

nu känns det bra igen..

har tryckt i mig huuur mycke wok som helst, dock så orkade jag inte göra något kött till så jag åt vanlig smörgåsskinka på sidan om (jag vet.. jag är lat!).. men woken tog nog lika lång tid som en kyckling eller nåt hade tagit ändå så jag ångrar mig lite nu.

jaja.. jobbet flöt ju på rätt okej idag förutom att vissa, som jag i tidigare inlägg nämnde, va riktigt jobbiga.. vet inte riktigt hur man ska få dom att sluta lyssna och lägga sig i ?!!

nu har jag tänkt ta mig en promenad, det borde jag orka.. och eftersom jag redan börjar skruva på mig så lär jag nog sätta igång.

tjing.

lått ja va!

så skrek jag ganska ofta när jag va liten.. ibland önskar jag att jag kunde få skrika det på jobbet också, det finns saker som gör mig så jävla förbannad. låt människor få prata ifred och lägg dig inte i! IIIIIH!

jaja.. nu är det mindre än sex timmar kvar innan jag får gå hem iaf, ikväll blir det en promenad iaf.. måste röra på mig, känner mig som en sopsäck som fyllts med en massa slisk i helgen. suck.

nu åter till jobb.

snooz.

god morgon!

sovit så förbannat gott inatt så jag tror jag går och lägger mig igen, va riktigt jobbigt att kliva upp efter att ha snoozat i typ en timma (?) har noll koll på vilken tid min klocka ringer, samma tid varje dag så det enda jag bryr mig om är on och off.

låg och läste lite igårkväll.. spelar ingen roll hur pigg jag är numera så börjar ögonen flacka efter typ tio, tjugo minuter.. hehe.. det vill jag kalla tecken på att gammeln har smugit sig in! ni vet som föräldrar när dom ska titta på tv, yeah right! dom ligger och sover efter typ tio minuter istället.. så funkar det iaf hemma hos pappa och halvt hemma hos mamma.

jahapp.. då va de dags för jobb igen då. bara tre dagar den här veckan så de lär nog gå bra. på onsdag har jag möte från klockan tolv till två och sedan från två och någon timma framåt så ska jag till sjukgymnasten och kolla på mina handleder och så.. har blivit något skit i dom =/

dags att göra sig klar..

på återseende!

ps. tessan jag kommer snart på jobbet ;P

hetsätning..

sanslöst hungrig (as usual) men idag kan jag fan inte hålla fingrarna i styr! jag har ätit som en häst och nu när jag kom hem efter första promenaden på mer än tio dagar så gick jag raka vägen till kylen.. suck. jaja förhoppningsvis blir det bättre om någon dag, är fullt medveten om varför jag äter som en häst just nu iaf.

har varit hos elin & björn idag som jag skrev tidigare; surrat, ätit, busat och pratat med alma, tittat på kläder på internet (varför vi va inne har jag inte en blekaste aning om!).. ja, ätit lite mer å så.. trevligt =)

innan jag for mot långsele så kände jag brandröksdoft i min lägenhet, jag har nog aldrig luktat så frenetiskt på något innan jag vågat mig ut.. livrädd för att min lägenhet ska brinna upp! men än står den iaf.. PJU! (nu utan frän doft).

nä har just insett en sak vilket gör mig så förbannat jävla irriterad så jag tror jag brinner upp.. men vad kan jag göra? INGENTING! kanske lika bra att ge fan i de, vara tyst... men jag är dålig på att vara tyst, jag måste säga något.. kan inte bara sitta och titta på.

äh skit samma, duschen nästa!

natt natt.

dagens göromål..

blir till att åka till långsele och grilla med elin & björn! kulkul..!

ska göra mig klar å åka =)

söndag 090517 10.55

jahapp.. då va helgen snart slut då, så jävla fint väder ute nu så jag tror jag blir tokig snart! måste ut.. har just ätit frukost och ska väl börja hitta på något.

igår kom tommy hit och vi satt å surrade bra länge innan tomas kom.. spelade gamla godingar (enligt dom - hehe), drack vin och skumpa, åt tårta och surrade lite till =) riktigt trevligt grabbar!
vid tio (?) gick vi upp till martin där de va ett gäng som tittade på eurovision, vi kom lagom till snabbgenomgången så nu sitter jag och lyssnar på några av sångerna som va med. hängde väl där uppe till strax innan två.. gick ner på stan och tomas bjöd på "fyllemat" (även fast jag inte va så himla full)..
sov som en stock så fort jag la huvudet på kudden.. de tar på krafterna att ligga på topp.

nu ska jag dricka upp kaffet, kolla så att plantorna lever och sen ska jag hitta på nåt =)

tjing.

wiii!

är faktiskt på riktigt bra humör idag, första gången på länge! och även om min plan stöp åt helvete igår så gör det inget.. jag känner mig ganska nöjd ändå.

hann med en hel del av "listan" innan jag for och nu är den klar! (plus att jag satt om typ tre (eller e de fyra) blommor!)

snart kommer tommy hit.. tror jag iaf. han hade iaf gått för bra längesen och skulle käka lite någonstans innan han kom in.. själv sitter jag och äter lite godis som jag hittade på dollarstore.. billigt! hihi.
ska se vad som finns i kylen innan det börjar komma hit folk.. kanske skulle bli fler också så vem vet.. kanske är världens brak-galej här ikväll! :D

hejhej!

ps. tomas bil gick iaf inte igenom besiktningen =( stackars tomas!

lööördaaaag!

och idag fyllar tommy år :D grattis tommy!

om ungefär två timmar så är det tänkt att det bär iväg till kramfors och innan dess ska jag ha hunnit med en del om jag får bestämma själv... låg i sängen och gjorde en lista igår efter att ha insett att det fortfarande va mycke kvar att göra innan det ser ut som ett "normalt" hem här hemma..

*tvättstugan
*diska
*städa på toan
*dammsuga (igen)
*lägg tillbaks alla hårsnoddar där dom ska vara
*lägg tillbaks alla hårspännen där dom ska vara
*kolla inköp till presenten (inga namn nämns)
*för över pengar till rätt konto
*kolla alla plantor i lägenheten (vilka ska planteras om?!)
*gå upp på vinden med kartongerna
*ställ upp väskan på garderoben (det tar på krafterna!)

sen finns det en lista där det framgår mer jobbiga saker också... den listan kommer jag aldrig att hinna idag så de e ingen mening att jag skriver upp den här ens.

igårkväll va jag hos tessan och hälsade på.. vi åt, pratade med bebis-magen och surrade en massa.. riktigt trevligt! ibland funderar jag varför jag tycker att de e skönt att sitta hemma när de e lika mysigt att sitta hos någon annan =)

nu borde jag nog sätta igång.. ska hälla upp kaffet och sen bär det nog iväg ner till tvättstugan, många av mina punkter är väldigt lätta men om jag inte skriver in dom här kommer dom aldrig att bli av. precis som dom där med hårsnoddarna (dom är ÖVERALLT!!!)

tjing!

ps. igår strök jag mina sängkläder innan jag drog på dom på täcken och kuddar och bäddmadrasser.. det har varit fantastiskt att sova på ett "rakt" lakan inatt.. underbart! nu vill jag verkligen ha en mangel!!!




tjing igen!


håll tummarna!

för att min kväll blir så lyckad som jag önskar att den ska bli... jag har inte så stora förhoppningar själv så jag kan nog behöva ett gäng extra ;)

kompade en timma från jobbet, skönt att kunna gå hem lite tidigare på en fredag.. nu är komptimmarna dessvärre slut =/

imorgon blir en fullspäckad dag känns de som.. vid elva ska jag hänga med tomas och robin till kramfors där tomas ska besiktiga bilen och sedan ska vi säkert gå en sväng på sylos =) längtar!
syster har önskat skjuts på kvällen mellan varven så jag ska väl agera chaffis dådå.. sen ska tommy komma på kvällen och sitta å snacka lite skit med mig =) ---> dags att städa med andra ord!

hade hoppats på lite bättre väder så att jag kunnat gå upp på maxi corner och titta på lite tyg men tji fick jag, himlen har öppnat sig och ett skyfall rasar nu från himlen utanför mitt fönster..

nu ska jag ta å hitta någon fin plats till mina plantor och sedan ska jag hitta en plats till den stora chili-plantan jag fick av tommy också =) hihi.

hörs!

back!

nu har jag varit på paus.. blev ett litet abrupt slut på det förra inlägget..

tyget i graninge va för litet för att räcka till min sittkudde så jag måste gå och köpa nytt tyg, jobbigt! men det kan bli en lördagspromenad kanske =)

fick en chokladbit av micke imorsse.. ibland kan det ju löna sig att man jobbar på jobbet ;P menmen.. nu är chokladbiten slut och jag är på liiiite bättre humör. är iaf på bättre humör än tomas idag, tomas brukar alltid vara på strålande humör men inte idag.. får se hur mycke han lyckas dra ner mig i de då..

nä.. jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, kanske borde skriva mail istället..

hejhej.

morgonhumör?

näe inte idag, jag vet inte vad som hände men jag har nog vaknat på fel sida totalt.. sovit halvdåligt inatt också.. kanske på grund av de jag är kinkig =/

åkte med pappsen in till stan och va hemma hos mig vid kvart i sju.. strax efter sju så satte jag igång att plantera paprikafrön.. nu håller jag tummarna på att de ska bli paprikor hemma hos mig =)

enligt tommy så mår min chiliplanta bra iaf =) hoppas jag får chili snart!!!

ikväll blir det lugnt hoppas jag.. ska städa lite och sådär..

fan nu har jag ju paus snart.. måste kila =)

smått & gott..

sitter hemma hos pappsen nu, har lagat mat och ätit gott.. wok stod på dagens meny (val av mig..), efter maten bar det iväg ut på en cykeltur på typ åtta kilometer.. kändes inte så himla jobbigt, hade jag åkt i min egna takt hade de nog varit jobbigare och desto längre bit att åka.

kom hem igen iaf och tog oss en glass, drack lite kaffe, har ätit lite bär och hjälpt pappa med snapsvisorna inför årets garagefest (nästa år är det 30-årsjubileum!!!)

nu ska jag hjälpa pappa att googla efter någon slags ört och sen ska jag hitta några planteringskrukor och tyget jag ska ha med mig hem till stan.. imorgonkväll ska jag sätta paprika och sy sittkudde =)

natt natt.

ps. glömde skriva att jag myst med kissemissen min också ;)

ut till skogen..

japp ikväll bär det av till graninge är det tänkt.. ska mysa med min kissekatt och cykla har jag tänkt. ska bli skönt att komma från stan en kväll.. ska även kika efter lite tyger och kolla om det är något jag måste köpa för sommarens "projekt måla om köksstolarna"..

sitter på jobbet.. har haft oturen att bara fått såna samtal man vanligtvis vill undvika men jaja, shit happens. det blir säkert bättre ju längre dagen går.

tommy kom med en chili-planta till mig idag =) jättesöt.. finns en blomma och några knoppar på den.. sen ska jag förhoppningsvis lyckas få några chilisar på den också.. hoppas de iaf =)

nu ska jag återgå.

hej.

matmatmatmat..

efter tommys bild på sin blogg (inte ens värt att länka till - ni blir bara sura) så är jag hungrig som en varg! jag har tryckt i mig en smoothie och nu sitter jag och äter bären som hamnade på sidan om.. jag kommer aldrig att bli nöjd. längtar till greys anatomy så att jag kan frossa i en chokladbit och ett äpple :P

hann köpa frukost idag iaf. hade helt glömt bort, pju!

tjing

suck pust & stön..

idag har nog varit den värsta dagen i mitt liv, finns bara två saker som kan få den förgylld till fullo men de kommer nog inte att inträffa =/

så himla jobbigt de va imorsse att gå till jobbet, kom upp helt dyblöt i svett men jag hade verkligen powerwalkat hela vägen.. senare blev det jättekallt ute (trots solsken på morgonen) och sen sket sig allt.. jag är så jävla irriterad på vissas arbetssätt så jag tror jag får något jävla fel! täpp igen truten och gör det ni ska istället..!
min dator dog mitt i ett kundsamtal, fick lov att ringa upp kunden när jag fått igång en ny dator.. provade först millas utan resultat (där fungerade inte länken jag behöver för att ta mig till kundsystemet) och sedan provade jag kennets men ja.. den jävlades den också.

nu är min dator ominstallerad och fan ta den om den inte fungerar bättre imorgon, den är inte ominstallerad sedan typ 2007!

suck.. kom iaf hem (efter en halvtimmas surrande med maria på jobbet - efter arbetstid - och efter att ha hämtat paketet från ellos).. har gjort en skinksallad, är lika jävla hungrig för det.. skulle kunna äta vad som helst idag tror jag! har sedan kollat igenom min beställning.. jag är hyffsat nöjd.

tröjan va lite för stor men de kanske går ändå, skorna va jättesöta men den högra va lite trång (de går man ju ut.. har så jävla många skavsår ändå), sängkläderna va jääättesöööta, duken va halvsisådär men jag hann ju inte avbeställa den och kuddfodralen har jag inte bestämt mig om än.. jag ska sluta impulsköpa saker.

nu ska jag lägga mig bakåt här i soffan och sedan ska jag fundera på vad jag ska göra härnäst.. skita i allt och bara ge upp eller fortsätta kämpa med det jag försöker kämpa för varje dag... svårt val.

aja.. scheiße, klockan är mycke!

hejhej!


onsdag..

jahapp.. då va vi här igen, onsdag. det är den här dagen som vänder allt.. klockan tolv så vänder onsdagen hela veckan mot det goda --> snart helg!

har sovit riktigt gott inatt och vaknade utvilad.. kanske blir en promenix ikväll då =) har ju varit för lat och haft fullt upp dom senaste dagarna så de har inte blivit av. ibland måste benen få vila också.

dom senaste fem dagarna har jag haft ont på nedanstående ställen:

*höger fot
*vänster rumphalva
*mellan skulderbladen
*svanken
*tjej-magen

kommer faktiskt inte på något mer just nu... mina krämpor har tagit kål på mig men nu jävlar ska dom få tillbaks =)
nu ska jag traska in i köket med disken, vika ihop tyget som ligger på golvet sedan i söndags.. slänga lite papper i pappersinsamlingen, lägga räkningarna i en hög, stuva undan symaskinen, stuva undan tidningsstället.. diska kanske?
hejhej!

sjuk!?

sitter och läser shirins blogg där hon skriver att hon ska hämta ut sitt ellos-paket.. HELVETE! jag har inte hämtat mitt paket från ellos, har jag blivit sjuk? jag har nog aldrig glömt ett paket förut.. hinner inte springa bort på åtta minuter heller så jag får vänta tills imorgon efter jobbet =(

jaja.. hejhej!

iiih..

sitter och trycker i mig kvällsmacka.. knäckebröd med keso/skink/rödlöks-röra, riktigt smarrigt! blev dock lite för mycke rödlök (men de löser vi med vatten)..

mamma hämtade mig på jobbet idag och hade pojkarna med sig, minns inte när jag träffade dom sist men de va bra längesen =( jag har blivit lite av en ensamvarg men jag tycker att det är förbannat skönt att få sitta ensam en kväll och bara stirra, samtidigt är det jättetråkigt att vara ensam. jag vet att jag är konstig!

åkte iaf hem till mig en sväng och när vi kommit innanför dörren så utbrister fabbe; alltså varför ska man skaffa barn.. djup suck..  jag stirrar förvånat på honom och säger; men fabbe om man inte skaffade barn hade ju inte ni funnits eller hur? fabbe går in i någon slags tankegång och förblir tyst, han hade nog inte tänkt så långt ;D

nu ska jag slå på tv'n och vänta på att desperate börjar..

tjing!

borde pensioneras..

så himla less på detta jobb för tillfället att jag borde få gå i förtidspension.. menmen de blir väl bättre (efter semestern).. om sex arbetsdagar så får jag långhelg igen.. UNDERBART!

tjing.

stock..

har sovit som en gud inatt, som en stock..! skulle gjort vad som helst för att få krypa tillbaks ner under täcket och somna om igen. känns som att jag borde sova minst fem timmar till men jag gick och la mig så himla tidigt igår så jag får fan inte sova nå mer..

jaha, tisdag.. meningslöst. finns inget bra med tisdagare.. eller jo! desperate housewifes.. men i övrigt, nej.

pissväder ute idag, eller inte pissväder men fult väder.. ingen sol utan bara grått.

ska dricka upp kaffet och sedan ska jag gå en vända i köket och se om det finns något jag kan göra innan jag drar på mig skorna och går upp till jobbet.

hejhej!

ett inlägg till tommy..

alldeles för få =( jag vill ha en walk in closet fylld med bara klänningar, en med skor, en med tröjor, en med byxor.. ja du fattar ;) synd att de e så förbannat dyrt bara.

suck.


why not?

snart är jag där och det kan ni också vara.. come on! vem tackar nej till gratis bio eller gratis klänningar som du kan få genom superpresentkortet??! inte jag iaf..

nu får du 75 poäng om du klickar
här och blir medlem..


Bioveckan på Gratisbio fortsätter! Två biobiljetter göms varje dag.

och dessutom är det biomånad vilket innebär att du kan hitta två biobiljetter klockan 18 bland alla de poäng du kan få..

äh kom igen, ta med en vän så har du 200 poäng pronto =)

 

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=61780

tjing.

dessa försäljare..

vem fan vill betala 25 kronor månaden för att kunna spärra sina kort i ett enda samtal när det väl händer (förhoppningsvis aldrig),..??!  25*12 blir 300, 300 kronor är en klänning! jag lägger mina pengar på en klänning istället.. mycke mer praktiskt att ha dom pengarna hängandes i garderoben (där jag kan se dom).

känns lite konstigt att inte ha någon kommentar från therese idag, hon är väl den som typ kommenterar varje inlägg.. btw så befinner sig både milla och therese i utlandet.. snacka om att jag är avis!

ska börja spara pengar.

nu ska jag logga in på banken och se vad det är för räkning jag fått idag.. sen ska jag hämta posten.

tjing.

urkbulle..

jag är så förbannat less idag, troligtvis pågrund av min värdelösa sömn.. funderar på att skippa kvällens promenad.

imorsse när jag gick till köket så såg jag ett blått område när jag passerade spegeln.. backade tillbaks och ser ett gigantiskt blåmärke på mitt lår, vem har varit så förbannat elak med mig i fredags??!! jaja.. jag fortsatte iaf in till köket efter att ha tryckt på blåmärket ett par gånger..

å vad ville jag ha sagt med ovanstående? ingen aning.

nu ska jag hoppa in i telefon igen.. bara en timma och 45 minuter kvar. yay!

hata måndagar!

jag är så förbannat less redan, jag har jobbat i typ 45 minuter och vill redan gå hem. suck.. och jag som vaknade imorsse och sa att jag inte skulle vara bitter idag. YEAH RIGHT!

såg en gul sportbil imorsse, eller nej.. jag ser den varje dag men jag höll på att gå under när jag ser att en tant som e typ 65 kliver in i den.. varför ska hon ha en gul sportbil för? hmm.. har alltid trott att det varit en karl som ägt den. snacka om att ha fördomar.

åter till jobb.. hej!

morgon.. 07.19

har sovit för länge idag, är stressad.. jag har hunnit äta frukost men inget annat, varför sitter jag då här?

hejhej!

ny stolsdyna..

jag blir så stolt när jag klarar av att göra något med min symaskin, utan hjälp från mamma eller någon annan..

före:



och efter:



nu måste jag bara fixa lite mer tyg till den andra stolsdynan.. har fått info att det ska finnas lite hemma i graninge :)

har också hunnit prata med lena, therese, lena igen & mamma.. skickat x antal sms och diskat.. snacka om att vara produktiv!

nu ska jag hoppa i säng.

natt natt.

lördagens tristess..

bored bitch..



vattenpipa med äppeltobak röktes x antal gånger..



jag är en av dom som hatar att ta av plasten på mina nyinköpta saker, jag har lyckats ta av den på min externa hårddisk och mina högtalare men inte på min dator som köptes för mer än två år sedan!!!



min telefon har fått ny plast två gånger och är i behov av en tredje gång... telefonen köptes för mer än ett år sedan!



jahapp.. de där va min lördagkväll. suck.

festoholics..



fredagens outfit :)



milla & manshatarens outfits :)



bakis-tina..

jahapp.. de va de de..

skulle ju grilla med grannen, vädret sket sig och bakgården var fullt bemannad med snickerigrejer och folk så de blev inget.. har nu stekt min marinerade fläskfilé och gjort klyftpotatis och vitlökssås, blev jättegott fast jag tror det hade varit bättre med grillat..

har varit hos elin och alma och hälsat på idag, surrat lite.. myst med lillan och ja.. vad har vi gjort egentligen? typ inget.. bara varit.

syster skickad ett sms och frågade om jag ville vara chaffis, hon hade tydligen hamnat ute i skogen på galej igår.. åkte iväg och hämtade henne.
hahaha! parkerade bilen på gården där hon va, klev ur och drog åt handbromsen.. surrade lite med dom som stod utanför och tittar över axeln och ser min bil som börjat rulla.. HELVETE! jaja.. bara att springa, hann rädda både bilen och lastbilen som stod en bit framför (nästa gång ska jag DRA åt handbromsen)..! skjutsade iaf hem syster och for tillbaks till elin och forsatte med just ingenting.

nu är det kvällen.. har jätteont i den lite mindre magen, kanske är det veckan som är på g (jag har noll koll eftersom den gör lite som den vill numera.. pillerna gör sitt)..

har fått ont i rumpan igen, den där muskeln (om det nu finns någon muskel i min rumpa) eller va fan de nu är som börjat jävlas igen.. tror jag får börja ta promenader igen, verkar ju bli bättre då.

nu ska jag ta å plocka ihop i köket, diska as usual och sen ska jag nog sätta mig och försöka sy.. hur fan syr man en rund kudde?!!

jaja. hejhej.

långsele nästa!

japp.. blir långsele idag..

bara typ en punkt på "att göra-listan" som inte är klar.. den tar vi senare ;)

hoppas alla får en bra dag!

shit vilket väder!

jag är alldeles chockad över vädret jag möts av när jag tittar ut genom fönstret.. å vart ska man åka för att suga i sig all den här solen? hmm.. måste ta mig en riktig funderare.

sov som en stock inatt, har sovit typ tio timmar... välbehövda timmar. grannen knackade på dörren vid nio och sen va de kört.. nu sitter jag här. har skrivit en att göra-lista men frågan är ju om jag kommer att vilja göra allt.. kan man ta med sig allt göra ut så funkar de ju.

ska nog ringa elin.. hejhej!

two weeks notice..

jag hatar tv'n, den gör mig galen! nu försöker jag titta på film.. inte ens det har jag ro till.

har ätit allt som går att äta här hemma tror jag, popcorn, chips, morötter, gurka.. men jag är inte nöjd! jag har tuttat på vattenpipan igen också men den hjälpte inte.. tog ett tuggummi istället (fick klippa upp påshelvete eftersom jag inte lyckades öppna påsförslutningen).

har försökt att ringa en person men inget svar, jag orkar inte med mina hjärnspöken längre. jag ska banne mig ge upp, ingen mening att man lägger ner energi...


dynga, nu pussas dom på tv'n också!


jag går och lägger mig istället.
natt natt.

sugen..

är så himla sugen på en snus eller en cig så jag tror jag dör, kom på att jag hade vattenpipan på vinden så jag sprang upp och hämtade den.. hjälpte bara lite grand, hela köket är däremot fyllt med aska efter att jag värmt upp kolen.

jaja, skit samma. jag är så jävla uttråkad så jag tror jag dör snart. ska nog slå på en film, finns inget bra att se på tv.

hejhej.

hahaha!

fy fan va bra tessan, jag hade ju glömt kossan!! :) måste testa igen någon gång framöver.

har varit iväg och köpt en grill med grannen.. imorgon har vi planer på att premiärgrilla, någon som vet var det finns billigt kol och tändvätska? blev jag som fick köpa till att börja med..

mår riktigt illa, skulle vilja spy.. vinet står mig upp i halsen (varför köpte jag så jävla mycke??).

skönt iaf att ingen verkar ha lagt upp bilder på facebook iaf.. pju, fast ja who knows.. de kommer säkert.

nu ska jag gå och titta i kylen och se om det finns något ätbart.


ps. smakade ben & jerrys glass från GB, mmmmm säger jag bara.. nästan som cookie dough ;D

bakis?!

jag sitter halvt upprätt i soffan och försöker ta mig igenom dom sidor jag börjar varje morgon med, jag har halsat en halvliter vatten men inte blev de bättre för de.. är det bara mat som hjälper? orkar inte göra frukost, känner mig som en deg. jag är en deg!

personalfest igår, vi va typ 90 pers och fick jättegod mat..! jag skulle kunna äta lite till nu, igår va jag nämligen proppmätt. drog kortet alldeles för många gånger, bowlade, drog kortet igen.. urk! jag blir så förbannad på mig själv. jag hade inte tänkt att göra av med så mycke pengar som jag gjorde..

jaja.. ska försöka göra frukost.


ps. dom enda bilderna som togs igår va outfitbilder eller kvällens bild på dom närvarande typ.. as usual. festen har iaf inte jag fångat på bild, möjligtvis har någon lyckats och det innebär ju att det hamnar på facebook..

en sång till min duva..

Isse Gnisse Knarresula

Tidigt varje morgon, tidigt varje morgon,

när jag sover sött, när jag sover sött!

Så väcks jag av en fågel, så väcks jag av en fågel,

så att jag ser rött, så att jag ser rött!

Denna stygga pippi, denna stygga pippi,

har jag gett ett namn, har jag gett ett namn!

Det är- Isse Gnisse Knarresula

aufgevecken på morgonkula,

örker, splitt, den lång den dummer bird!

Jag vaknar i den vackraste av drömmar, -drömmar,

drömmen om den som jag har kär, -kär.

Just när min älskling ska mig kyssa, -kyssa,

genast så är den lilla fågeln där!

Jag ska köpa holkar, jag ska köpa holkar,

där han bygger bo, där han bygger bo!

Holkar med gardiner, holkar med gardiner,

så att jag får ro, så att jag får ro!

Men i mina drömmar, men i mina drömmar,

så hör jag nog ändå, så hör jag nog ändå!

Denna- Isse Gnisse Knarresula

aufgevecken på morgonkula,

örker, splitt, den lång den dummer bird!



ovanstående är tydligen en barnvisa, jag kan själv inte melodin men ska få höra den på personalfesten ikväll eller om maria känner för att sjunga ut här på jobbet.. min plan i framtiden är att kunna sjunga denna för min duva varje morgon när den väcker mig (med andra ord så har jag ett nytt uppdrag)

tjing!


låt mig presentera..



duvan som bor i min ventil..! det är denna duva som kurrat glatt åt mig varje morgon dom senaste fyra åren (om jag inte varit borta eller den varit ute på upptäcktsfärd då vill säga), denna duva som härmat min väckarklocka när jag snoozat för många gånger, med andra ord så är det här min vän.. denna bild har linn som flyttat in i grannhuset lyckats fånga.. är den inte underbar? jag tycker att duvan ska heta sven.. något annat förslag?

personalfest & tjejkväll..

igår när jag va ute på den dagliga promenaden så ringde magda och bad mig komma ner på stan.. jag gick en lite kortare runda än vanligt och precis när jag öppnar dörren till trapphuset så öppnar sig himlen och bland dom största droppar jag någonsin sett faller ner till marken!

magda och bettan va på stan, i sollefteå va de tydligen tjejkväll (bara jag som missat de??).. man lever som i en bubbla när man jobbar hela dagarna.. jag sprang iaf dit och gick runt lite med dom, hittade ett par jättesöta skor men ja nu får det banne mig vara nog med skor (fast dom kostar bara 200 kronor!!)

efter det så skjutsade magda ner mig till risön där det serverades ett glas vin framför "hjälp, jag är med i en japansk tv-serie",  jag tror serien heter så??.. gick hem vid tio och insåg att jag inte hade hängt tvätten så de va bara att sätta fart..

det känns som att jag dumpat min nya kärlek (spelet), jag har inte ängnat många minuter åt den på flera dagar.. imorgon ska jag lägga mig halvtidigt och läsa lite iaf.

ikväll är det personalfest på bowlingen, där ska det serveras västerbottenpaj till förrätt och till varmrätt så iaf jag fläskfilé med husets potatis och någon sås där det va äpple i?? jag har noll koll med andra ord men gott ska de bli och förhoppningsvis så blir det trevligt och roligt också! själv slutar jag kl fem, det tar mig typ tio minuter hem.. halv sju så ska jag infinna mig på bowlingen för att förbereda, en annan sitter ju med på dom flesta möten på jobbet vid det här laget (ett tecken på att man jobbat där alldeles för länge)..

nu ska jag göra mig klar för dagens sysslor.
tjing!

ps. dagens kaffe smakar plast!

spännande!

spådde mig själv på tidningen hennes och här är resultatet!



 
Nu är det full fart på kärlekens område och du kan få göra ett nytt och kärt möte. Visst ska du vara lycklig som får denna möjlighet. Dansa ut i kärlekens virvlar och låt dig hänföras av en vän så kärleksfull rar. Nu är du stjärnornas vinnare i kärlek.
 
Kortet är ett signum om att du nu får lycka med dig, så nu ska du våga tro på dig själv och genomföra det som du har som en inre önskan. Kortet är även ett tecken om att du har god och sund hälsa, men trots detta kan ett läkarbesök vara rätt att göra.
 
Nu tror spader nio att du ska ha lyckan med dig och det kan vara så att det sköna och det vackra vill vara din vän. Glädjen finns där och har du fått ett ruterkort med så är det bra tid för att göra ett dyrbarare inköp. Att ge en vän en gåva skänker dig varm glädje och tacksamhet i retur.



spännande!

365

det här är mitt 365e inlägg, rätt sjukt att jag skrivit lika många inlägg som det är dagar på ett år..

som vanligt är jag uttråkad och less, menmen.. finns mycke annat att göra på sidan av idag. om trettio minuter är det lunch och idag serveras pizza, gurka och paprika på tinas tallrik. mumma!

nu ska jag övergå till chatkonversationen som jag har med tomas, intressant!

tingeling tjingeling!

nu känns det..

fy fan va jag är trött, vad skulle jag upp så tidigt att göra igår? suck! jaja.. nu sitter jag här i soffan och har reglat upp ögonen med tändstickor.. kaffet biter inte på tröttheten, kroppen är immun mot koffein!

men idag är det torsdag och torsdag innebär att det är fredag imorgon och fredag innebär att det snart är helg.. eller hur? jag blir så lycklig!.. fast ja, imorgonkväll ska jag ju spendera med mina kollegor så helgen träder väl inte i kraft förrän på lördag egentligen, eller jo.. äh skit samma.

greys va kanon igår, jag grät som en liten flicka (as usual).. verkar inte spela någon roll längre vad det är på tvn så hittar jag på något att grina åt.. jag är en blödig liten jävel =)


nä nu ska jag ta å diska upp disken, hacka lite sallad till lunchen och göra mig klar för dagens färd upp till jobbet...

hejhej!


ps. lena, you've got one to ;D

snart så..

iih snart är det greys anatomy, längtar som en tok! har bunkrat upp med choklad och vatten (chokladen är redan uppäten)... FAN! jaja.. får skala en morot i pausen eller nåt, mer choklad får jag då inte iaf ;P

har varit ute och gått i 55 minuter.. va jätteskönt! när jag kom hem så slängde jag mig i duschen, de varmaste som gick i typ fem minuter (sen tog varmvattnet slut)..

nu har jag suttit vid datorn hur länge som helst och hittat alldeles för mycke som jag egentligen inte borde bry mig om eller läsa eller reagera på. suck, nu får de va nog!

känner mig lite halvt besatt, vet inte riktigt av vad.. går inte att sätta fingret på vad det är exakt men ja.. de kommer vä någon gång förhoppningsvis.


en liten påse ramlade ur min nyinköpta väska idag (kanske va igår) så jag tog ett kort på den, de e rätt sjukt vad man måste skriva för att jordens människor inte ska göra något dumt! se själva..



hahaha!    "do not eat"

ja jag lovar då att jag inte ska äta upp den lilla vita påsen med konstiga kulor i.. nu börjar greys alldeles strax.

ha en bra kväll..!

27 dagar..



ja.. 27 dagar utan denna undbarbara skapelse, men jag klarar mig är bara lite smått sur och vresig (för det mesta).. men ja, de löser sig.

nu är det åtta minuter till möte, vet inte hur länge mötet är men om en timma och åtta minuter så börjat ännu ett möte.. när ska jag få lunch?!

tjing!

så himla trött..

va tokpigg imorsse, jävligt jobbigt att vakna mellan fyra och fem och inse att det är flera timmar kvar att sova när man inte kan somna om.. roade mig med annat istället ;P

sitter iaf på jobbet, är så förbannat trött så jag tror jag sjunker genom stolen snart.. varför kunde jag inte sova när jag väl fick? suck, skönt att det är mycke att göra idag bara...

längtar tills lunchen =)

tjing!

utmanad?!

Utmaning


Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn, som börjar med samma bokstav som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Tina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Tung
3. Flicknamn: Tora
4. Pojknamn: Tom
5. Yrke: Toalettdykare
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: Trosa
8. Mat: Tacos
9. Sak i badrummet: Tandkräm
10. Plats/stad: Tumba
11. En orsak att vara sen: Tornado
12. Något man skriker: Tamefan!
13. Film: Two weeks notice
14. Något man dricker: Tranbärsjuice
15. Band: Torleifs
16. Djur: Trana
17. Gatunamn: Tärnuddsvägen
18. Bil: Taurus (ford)
19. Sång: Timglas (Lars Winnerbäck)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Trombonmusikal

Nu utmanar jag; Therése, Tessan, Shirin, Magda & Natalie

naaaaw!

lena jag grät inte men de va bra nära, nu måste jag dela med mig av filmen; that's what friends are for!



naaw.. nu ska jag sova ;)

bored..

finns inte så mycke att göra idag.. blir lite less på att det inte ringer, man kanske ska börja ringa upp kunderna istället för att bara sitta och vänta på att dom ringer. jag skulle säkert kunna lista upp tio som behöver hjälp men inte ringer förrän de samlat på sig typ tusen ärenden!

på fredag är det personalfest, just nu ser jag inte fram emot det med tanke på helgens festligheter och min trötthet.. dessutom är det nog inte så roligt att gå i högklackat när man har ont i rumpan.. =/ men jag ser fram emot att inviga mina darlings iaf =)

nä nu ringde de på hos grannen (läs: kollegan) så de e väl bäst att jag jag sätter mig redo, snart är det ju min tur...

hejhej!

underbara köande!

ibland förstår jag kunderna, jag sitter i interna köer dagarna i sträck.. jag blir så förbannat less!

hyffsat lugnt på jobbet idag och som jag tidigare skrev så sitter jag ideligen i kö, jag tror det är sjuttonde gången just nu.. därav tiden till slappande i bloggen..

nu svaras de.. tjing!

ps. shirin, du kan nog ge igen ;P

bildbevis..

på min vistelse i dalarna - avesta - karlbo - viklund/tahmirpour-family



det ska börjas i tid ;)  -  give mummy some booze



sorry!



hjärtekrossar´n!



såå cool ;)



händiga pappa..



crazy..



kärleksparet nr 1



så fina!



de va inte lika lätt att ta ett "fint" kort på pappa och son men kolla vad han håller i handen!



underbara unge!


som ni ser så fastnade jag i min egen blogg ett tag till.. äh för fan, jag måste börja göra mig klar.

tjing!

tisdag..

vädret har inte riktigt bestämt sig om det ska vara fint eller fult idag, det ligger liksom en slags dimma över himlen för att skydda oss från det blå eller det grå.. jaja, egentligen kvittar det när man sitter bakom lås och bom hela dagen.. jobbet känns som ett fängelse dom flesta dagarna, menmen jobb är jobb och många dagar har jag faktiskt ganska roligt i fängelset..

sitter och dricker mitt ljumma kaffe och funderar på att ställa mig upp, synd bara att de gör så förbannat ont att ens röra sig.. bara att sätta sig tillrätta i soffan tog säkert tre minuter! men de känns iaf bättre än igår så jag hoppas att det är ännu bättre imorgon.. promenaderna gör nog sitt ;)

nä man ska nog börja packa matlådan, läsa igenom alla bloggar man brukar läsa och borsta taggarna..

hejhej.


sträckt rumpan?

har så förbannat ont lite till vänster om svanskotan, förstår inte riktigt vad det kan vara.. kan man sträcka rumpan?

jag och tommy har varit ute på promenad, för mig blev det 85 minuter.. skulle ha blivit längre om jag hängt med honom bort och hämtat min ipod men va fan.. jag är lite lat ;) i nerförsbackarna så höll jag på att dö av smärtorna som ilade genom rumpan på mig! förhoppningsvis så går de väl över snart så att skinkorna kan få jobba på som vanligt igen =)

svirade ihop nån korvröra till middag med den nya chili&lime-kryddan från santa maria, vart riktigt gott! (ha..! nu har jag fått tillbaks norrländskan igen, tillomed i skrift :D)




nu ska jag trycka i mig lite kvällsfika, duscha och lägga mig och läsa min nyfunna kärlek
spelet..

natt natt

shopoholic..!

nu inför jag köpstopp igen.. jag har nu lyckats plocka ihop diverse rea-prylar på ellos, jag mår som en gud!



                    


blev jättebilligt.. bara 320 kronor för allt och dessutom är det påslakan för dubbelsäng!

men jaja.. KÖPSTOPP!

gårdagens shopping..

har letat ballerina bra länge nu men inte hittat något par som jag VERKLIGEN vill ha.. när jag och therese va i sundsvall så provade jag iaf ett par bruna som jag tyckte om litegrand.. igår köptes dom och ett gäng andra =)





dåliga foton, hade velat ta dom från butikens sida men de va bitmappsbilder som tydligen inte blogg.se tyckte om =/

jaja.. me like iaf =)

tina saknar..



även fast jag bara varit nere i södern i ett par dagar så har jag blivit van att maxen står och vinkar till mig varje morgon, imorsse så stod inte maxen där.. konstigt att det blir så tomt så snabbt =(

saknar er!

home sweet home..

visst känns det underbart att vara hemma men fan va synd att jag inte kunde stanna i avesta ett par veckor till, saknar vännerna redan.. och maxen för all del! fick ett par pussar innan jag for hem.. han e bra gó =)

medans jag varit där nere så har jag lyckats lägga om dialekten till dalmål, jag förstår inte riktigt hur det gått till men shirin har mobbat mig x antal gånger eftersom jag drar ut på orden och stannar mitt i meningar när jag upptäcker vad jag håller på med.

nu ska ja gå och lägga mig, trött som fan!

kram

dagens shopping..

en väska från hm á 179 kronor.. underbart vacker. i övrigt har jag bara ätit.. suck.


ja.. tyvärr (eller pju) så blev de inte mer än så.

nu ska jag gå och äta igen ;) ikväll bjuds det på lax-spett och potatis.. mumma!

morgontrött..

nänä, här är det inte tillåtet att vara morgontrött.. maxen är nog en av dom sötaste ungarna i den här världen, på morgonen vinkar vi till varandra när han klivit upp (innan jag tagit mig från madrassen).. sötisen kommer säkert tio gånger varje morgon och kikar fram.. hehe.

har käkat frukost, druckit kaffe, väckt ingemar och försökt att roa maxen..

idag ska iaf jag och shirin på stan :) iiih va roligt.. hoppas att det finns en skobutik i avesta, jag är i akut behov av ett par nya träningsdojjor eller utågåskor iaf (man kanske ska googla innan man beger sig ner på stan)..

nu ska jag vara lite social igen =)

tjing!

underbara vår!

det är helt suveränt väder utomhus och här sitter jag, bänkad framför datorn (as usual)... ska snart gå ut en sväng och titta till gräset, här nere finns det ju faktiskt gröna gräsmattor iaf!
inget är lika grått och trist som hemma, här finns inte ens en GNUTTA snö.. woohoo!

va riktigt trevligt igår; god mat, gott vin, gott sällskap och mycke surr :)

idag kommer shirins föräldrar så vi ska grilla till middagen idag också.. myysigt!

vad jag kommit fram till så här långt är att jag vill ha hus, jag vill köpa hus och inreda och ha mig.. så himla underbart att kunna kuta rätt ut på gräsmattan utan att behöva ta sig igenom trapphus, asfalterade gator osv.

nu ska jag vara social igen.

hejhej!