perfect match?

har spenderat 2,5 timma på gymmet med frida (läs världens mest gymtokiga brud) och känner mig rätt jävla sliten.. nu vankas det after work så sitter och försöker dricka nåt glas vin för att spara på dom små slantar som finns kvar efter alla utgifter som varit.
 
imorsse var det knappt att jag tog mig ur sängen på grund av trötthet, undra vad det blir för ursäkt imorgon.. tippar på att träningsvärken kommer att maxas så där på morgonkvisten.
 
nu måste jag rusa, ha en fin fredagkväll!

fredag..

då var det fredag igen, sista fredagen innan skolan drar igång på riktigt. härligt!
 
har ju legat hemma med en förkylning hela veckan (har den väl fortfarande) men ska försöka pallra mig till iksu och köra lite styrka idag iallafall, måste komma igång och det bästa är ju att hänga på någon som ska dit.. typ frida, min inneboende vän, som är där vareviga dag :)
 
igår kväll käkade vi en supergod kycklingsallad och kladdkaka.. var sjukt mätt när jag satte mig och började jävlas med datorn. förstår inte varför jag inte ska kunna använda bluetoothen längre! men numera har jag lyckats koppla ihop telefonen med nätverket istället, det är ju kabeln jag vill ifrån så det får fungera :)
 
men jag har det bra ändå, frida diskar ju varje dag.. underbart!
 
 
nu ska jag dricka mitt kaffe och rota fram träningskläderna, var ju nån vecka sedan dom användes nu.. hoppas ni får en fin dag!

torsdag?

känner mig lite dagvill, men när jag tittar i almanackan så är det iallafall torsdag så jag får väl lita på det.. igår var en rätt så lugn dag, det enda jag gjorde var i princip att diska och ta mig en liten tur till strömpilen. när jag tänker på det idag så är idag en ännu lugnare dag. fick mitt paket från bokus igår med det resterande av kurslitteraturen och en del pockets som jag vill läsa så jag har börjat med en (igår) och tänkte försöka hinna så mycket som möjligt av den innan måndag, den är trots allt över 600 sidor och kurslitteraturen måste ju få gå före sedan. det är steve jobs biografi, jag har nästan börjat komma överens med killen som skrivit boken men jag tycker inte riktigt om hans sätt att skriva. allt blir som en gröt, men den är bra ändå.
 
på universitetet pågår ekonomernas inspark för fullt, hade tänkt titta förbi ängarna idag men det blir nog inte så.. jag är lite för lat helt enkelt. insparken kommer ju vara x antal dagar till och eftersom jag jobbat hela sommaren så ska jag ta mina lat-dagar nu medan jag kan. helgerna brukar ju inte bli lugna!
 
nä nu ska jag fortsätta mig igenom apples historia, har kommit till macintosh födelse och jag måste säga att det här är en riktigt bra bok att läsa precis innan kursstart, kreativiteten lär flöda!
 




 
 

vi blev med katt(er)..

för att återgå till sommarens alla händelser och försöka få bloggen på lite muntrare banor igen så hämtade vi ju hem två små kissemissar strax innan midsommar, hem till pappa då vill säga. tänkte damma upp ett litet hav av bilder på dom små liven, den svarta heter bamse och den vit/randiga heter yoda :)
 


katterna är med exakt överallt och är överallt när vi inte är hemma.. men dom är fina dom små liven och så välkomna till torpet!
 
 
idag ska jag packa upp min matservis som jag fått av mamma och åke, känns som att det är dags att börja använda den.. varför ska den ligga och skräpa liksom? sen blir det nog en tripp till strömpilen och ersboda, har nämligen bilen idag :)
 
dags att sätta lite fart, ha det fint!

pillipill..

jag är less på att min bakgrundsbild inte riktigt gör som jag vill att den gör så tills vidare får min blogg se trist ut, utan den där lilla fyrkanten där bak.. frågar än en gång, om någon är bra på bloggdesign så *flirtflirt* hör av er :)

<3

livet är lite uppochned nu men jag hänger inte riktigt med i svängarna, allt är som svårt att smälta trots att jag väntade mig beskedet som kom igår. älskade moffan fick somna in, och det var inte en dag för tidigt egentligen.. problemet är väl bara ens egna samvete, egoism och tröghet. men jag får glädjas åt att jag hade möjligheten att hälsa på honom flertalet gånger varje dag under min sista arbetsvecka och att det trots allt gick hyffsat fort från att allt helvete startade. för det var ju det han kallade det för själv, "det här helvetet".
 
men hur som, älskade älskade moffan.. nu är du där du helst av allt velat vara hela tiden, med momma <3
 
 
sov sött fina du!

testing testing

 
en liten bild på max expresskassor, fantastiskt smidigt.. rekommenderas varmt när ni väl springer på en. nu har dom också kommit till umeå!
 
 
"fyndade" en blå kavaj, superdupernöjd med den.. nu ska den bara invigas :)
 
 
och en liten bild på en del av önskelistan för tillfället, turkosblå duk och en av dom finaste skålarna jag sett på länge, när ekonomin tillåter så hamnar dom nog här hemma hos oss :)
 
nya bildverktyget fungerar väl okej.. men det hade kunnat vara bättre. går liksom inte att dumpa in alla bilder och sedan skriva utan man måste lägga in dom i följd ändå, lite av charmen försvinner ju då enligt mitt tycke. men jaja, fler bilder blir det hur som. nu ska jag göra nåt vettigt av dagen. fortsätta städningen sedan i fredags kanske.
 
hoppas ni har en fin dag!

nyhet?

såg just ett mail från blogg.se om att det kommit nya funktioner, äntligen ska man kunna ladda upp fler bilder samtidigt = fler bilder från mig! :)
 
jag har problem att sova, snoret rinner och halsen retar mig till vansinne så jag har beslutat mig för att inte somna om idag. istället tar jag tillfället till akt att försöka få in bilder från mobilen till datorn (tydligen inte det lättaste) och därefter ska jag prova multibildsfunktionen här på bloggen!
 
ses snart igen!
 

saturday

riktig trevlig kväll igår! baconlindade kycklingfiléer, klyftpotatis och fetaoströra serverades med en grönsallad, till efterrätt bjöds det på äppelkaka och vaniljvisp. mums! många timmar senare sjöng vi singstar och härjade på balkongen.. det gör vi om snart igen, är dock rädd att det kommer att dröja minst ett halvår innan alla är på plats i umeå igen.

idag väntas 30-årskalas, så det är väl dags att försöka piggna på sig lite grand.. ryktas om att det ska bjudas på smörgåstårta och 30 sorters kakor. tror inte jag har så mycket plats i magen men det löser sig nog. så länge smörgåstårtan går ner så är jag nöjd :)

nä nu är det dags att göra sig i ordning, fantastiskt jobbigt känns det men skönt när det är gjort.

hoppas ni har en fin dag i solen!

snart på banan..

jag har lusläst manshatarens blogg och spanat på bilder på alla övriga bloggar jag brukar följa, nu är det ju bara min som inte är speciellt uppdaterad då.. saken är väl den att bluetooth-anslutningen mellan min telefon och min dator har börjat jävlats, hade helt klart velat piffa upp mina inlägg med några passande bilder (har ett fåtal nämligen) för att inte tråka ut er med text. bilder är trevligt!

hur som så har jag spenderat dom senaste dagarna på iksu och toppat det med ett par timmar på stan. är lite bitter över gallerix fejk-reklam i gallerians korridor, "halva priset på allt", då förväntar jag mig halva priset på ALLT och inte bara "halva priset på alla kort" som man möts av när man kliver in i självaste butiken. pissed! köpte iaf två kort, fina kort.

annars har jag köpt en kofta och en spets-oversize-tröja.. riktigt nöjd med mina fynd (givetvis till ordinarie pris) och hoppas nu få fingrarna ur och köpa mig en superduperfin kavaj. en blå kavaj, vad tror ni om det?

nu ska jag ta tag i dagens göra..

*dammsuga
*dammtorka
*städa ett par skåp
*vika tvätt
*handla till kvällens middag med brudarna (m. respektive)

iksu är redan avklarat, blev 45 minuter på bandet, en timma igår men pallade inte det idag. benen är mööööra! ljumskar och mage samt delar av rumpan hade nog helst stannat i sängen idag men tji fick dom!

återkommer med bilder och sommarens aktiviteter senare, när jag hittat usb-sladden.

ha en fin dag!

home!

hej kära läsare, ser att ni flitigt fortsatt att göra små besök utan att ha fått något att läsa men det ska det bli ändring på. nu är jag nämligen hemma i umeå igen, hemma med trådlöst internet och fungerande dator.. wiiihooo!

så sommaren blev ju egentligen rent ut sagt skit men det är sånt som händer och måste hända. jag har ju jobbat som städerska på graningebyn hela sommaren och där bodde min farmor, fick ett par härliga morgnar med henne och chansen (som många andra inte får) att träffa henne varje dag.. men samtidigt fick jag vara med ända till slutet, i efterhand känns det skönt att det gick fort och att jag fick vara där. farmor har alltid betytt enormt mycket och även om det inte var exakt den farmor jag minns sedan barnsben så var det ändå samma farmor i det stora hela, en sån där som alltid skulle finnas och alltid blev superduperglad när man kom. den bästa farmorn!



sov gott fina fina du, jag saknar dig!

i och med det har väl inte humöret och orken varit på topp men ändå har det hunnits med en hel del.. lovade pappa för ett par år sedan att jag skulle rensa ur mina prylar en gång för alla så det fick bli en liten loppis nu i sommar.. hade lite mer än vad jag tänkt mig (problem med tekniken här hemma så får bjuda på en loppisbild senare)

alltså, jag hade tänkt skriva mer men tror jag tar mig en tripp till iksu istället (väl behövt efter en vecka med all inclusive på rhodos).. återkommer!