listigt!

10 saker man kan göra istället för att plugga..

*färga håret
*noppa ögonbrynen
*baka (måste ju ha något till pluggandet)
*laga något mer avancerat än korv och makaroner (helt plötsligt blev man kreativ)
*sitta på facebook
*prata i telefon (som man aldrig hinner annars)
*städa (innefattar ALLT!)
*ta ett bad (för det är man ju värd..)
*varva internet (facebook är ju en värld för sig)
*diska/plocka i och ur maskinen (i vanliga fall såååå tråkigt!)

nu ska iaf jag städa undan i mitt rum för att sen dra till skolan för att plugga.. det enda som kan gå snett där är allt skitsnack med det underbara sällskapet!

?

tentan och hostan tar kål på mig.. har legat vaken i princip hela natten bara för att jag hostat och bara tanken på att jag måste plugga på tentan som bara den idag har ju inte gjort det bättre! kan ju va bra att ha sovit mer än 3,5 timma när man ska plugga..

önskar att jag vore mijonär så att jag kunde gå på apoteket och köpa alla hostmediciner dom har och testa mig fram till den jag anser är bäst, har bromhexin i kylen och den är helt värdelös.. cocilanan vill jag inte ens offra för den här meshostan!

annars då?

jag har inte tid.. det är det enda jag tänker på, jag har inte tid att blogga.. jag har inte tid att sitta på facebook.. jag har inte tid att ringa till någon.. jag har inte tid att svara på sms..

jag vet!! jag är en hemsk människa och jag försöker så gott jag kan men nu är det faktiskt så att jag inte har tid att blogga (på riktigt!!) så därför blir det inga bilder idag heller, blogg.se skulle gärna få fixa något slags multiverktyg för fotohantering.. hade varit toppen!

ha en underbar dag alla!

need some help!

tar pappersrullen och går till sängs med min älskade kurslitteratur - foundations of marketing. håller tummarna på att vi idag kan tillfredsställa varandra!

tisdag..

sitter och drömmer mig iväg till gymnasiestudier medan jag trycker i mig frukost i all hast för att hinna läsa lite innan jag drar hemifrån. idag har vi frågestund inför tentan, hoppas att alla frågar ihjäl sig så att jag kan sitta och lyssna :)

har varit full rulle sedan sist och jag ska lägga upp lite bilder senare, när jag har tid.. efter den kommande tentan. trevligt var det iaf! supertrevligt!

hur som helst har jag kommit fram till att min hosta sjunger refrängen i "om och om igen", nu har den börjat om.. bara en tidsfråga innan man vaknar av den på morgonen. jag har rödsprängda ögon, snoret rinner och hostan kommer när man som minst anar det (alltid olägligt!) livet är bra underbart.

nä nu ska jag sluta upp med bitterheten, läsa lite och dricka upp mitt kaffe.

have a nice day!

kung i baren!

jajjamän, idag har vi äntligen fått pengar och räkningarna är betalda.. snart drar jag och carro iväg på strömpilen för en shoppingrunda, hoppas den blir billig! wiiihooo!! :D

hmm..

ja vad säger man, hostan tar kål på mig! hade min enda sovmorgon idag och hade med glädje ställt klockan på 09.15 för att få sova iaf 8,5 timma på en natt (jag har problem med att sova på kvällen).. nänä, 07.26 (på klockan som går för fort så 07.18) vaknar jag av världens hostattack och den vägrade lägga sig. sprang till badrummet och snöt mig för allt jag var värd och hostade sönder halsen i en kvart innan jag kunde gå tillbaks till sängen för att försöka sova igen.. MEN! så for jag lägger huvudet på kudden så börjar hostan igen, jag gav upp 08.52 och tog mig ett bad... nu hoppas jag bli utan hostan resten av den här dagen iaf!

hade iaf grupparbete på skolan igår, vi åkte väl hem runt ett eller nåt så jag satte mig vid köksbordet och slog på musiken för att få igång pluggandet..
plötsligt plingar det till i mobilen (eller plingar, lena säger asshole) och jag får en invit till att hänga med på pizzabuffé med frida, carro och sofia! underbart!! så igår la jag mina sista slantar (lånade slantar eftersom H&M har mina sista under utbetalning) på en underbart god buffé med brudarna :D

måste berätta.. carro slog upp restaurangens namn på hitta.se och gjorde en vägbeskrivning och tog med sig, givetvis hittade vi inte enligt beskrivningen men den var ändå rätt bra tycker ja (bättre lycka nästa gång).. istället körde vi med gps och hamnade mitt i någon ombyggnation mellan typ tre lägenhetshus.. öööh ska det ligga en restaurang här? vi letade i typ 35-40 minuter men snurrade egentligen bara runt runt i samma område utan resultat, sedan tog carro initiativet och ringde restaurangen och frågade var dom egentligen höll hus och då ger dom oss en annan adress!?

VILKA ÄR SÅ DUMMA ATT DOM LÄGGER FÖRETAGETS NUMMER PÅ EN ANNAN ADRESS PÅ INTERNET? hur ska kunderna hitta då hade dom tänkt?! LOOOOSERS..!

hur som helst var maten god och frida var en ängel som både hämtade och skjutsade hem mig i sin bil! med andra ord var det värt varenda krona :)

när jag kom hem så hade dom fotbollsfest här, det var ungefär 20 grabbar och en tös som satt i våran soffa för fyra personer och skrek.. det slutade med att jag stod i köket och surrade med hälften av dom (och givetvis blev det öl för mig också.. dynga!) och efter det så körde jag och tre grabbar plump.. JAG VANN!!

blev tomt när dom gick iaf men det såg fördjävligt ut här hemma så jag plockade ihop lite för att skona kristoffers baksmälle-ångest..

tog några före-bilder..



och utspritt lite överallt, precis som på den här bilden..



så nu väntar jag mig att kristoffer har städat hela lägenheten när jag kommer hem från skolan.. :)
(i wish!)

äh, dags att sluta ordbajsa om dittan och dattan och göra nå vettigt istället.
have a nice day!

sista temafesten..

i lördags hade vi sista temafesten - sport up your life.. vi brudar (carro, jag och frida) drog på oss träningskläderna och fixade oss så gott vi kunde.. här är resultatet!



vi drog iväg på förfesten lite väl sent men vi hann ju med en hel del iaf, inte minst en massa bus på vägen till puben ;)



och här är den enda bilden från krogen, den värsta bilden ever.. (iaf enligt mig!!)



indians? NOOO WAY! här är det Modo som gäller!!

knäckt..

seriöst, jag pallar inte att hosta mer! känns som att halsen ska vända sig in och ut ibland.. fick ett huskurs-tips från tessans svärmor som jag kör stenhårt på, dock smakar de skunk men de känns iaf bättre!

1 dl varmt vatten
1 tsk salt

blanda och gurgla - spotta ut.

jag lär då inte behöva någe mer salt idag iaf!



i fredags tittade jag, frida och sara på hockey och tog därefter en tur ner till NH som jag tidigare skrev.. fick till några bilder här hemma iaf :)

taggade!!



och sen bar det av... roligt var det iaf :)

lika bra att sluta drömma..

ja vad säger man om det där förbannade valet? jag blir tokig! ligger och försöker läsa men lyssnar mer på valvakan som pågår på tv.. suck. jaja, det får gå som det går men jag tror då inte att jag kommer att vara nöjd när kvällen är över, det ser mörkt ut.

dags att smälta ihop med böckerna igen.. (återkommer senare med lite info och bilder från helgen..)


ps. härligt att se att min blogg förgyller någons dag iaf ;) kan tänka mig att det handlar om delaktigheten frida!

toppen!

skriver en liten rad i väntan på att cidern ska ta slut..

igår hade jag, frida och sara hockeykväll.. vi drack öl och vin, käkade chips och drog sedan ut på NH för att se vad som hände där. vi var nog lite malplacerade med tanke på att det bara var lärare på plats men va fan, vi hade roligt ändå :D

fick en frukost på stan imorsse eftersom jag vaknade alldeles för sent för mitt eget bästa, fixade allt inför kvällens temafest "sport up your life" och drog sedan hem.. nu ska jag snart ta cykeln bort till frida och galejja lite till.. snart är festandet över, iaf det schemalagda! men värre är väl att tentan närmar sig med stormsteg, jag är så jävla nervös!!

iaf så har jag lyckats få en hel del "skador" under dom här veckorna.. skärsår på fötterna efter glaset på pubarna, sår på knät efter någon vurpa, ett konstant sår på höger armbåge - vet inte varför det kommer tillbaks, stukad fot (igår), sträckning i någon rumpmuskel (också igår) och en jävla massa blåmärken (inte minst det på rumpan, det är nästan så att jag vill ta en bild på det och lägga ut här men va fan, jag ska skona er!).

nä nu är cidern snart slut, dags att dra vidare!


ha en toppenkväll alla, för det ska vi ha!

1-2-3 - fanta och rosé!

shopoholic!?

det blev en minst sagt händelserik dag.. vaknade faktiskt i god tid imorsse och gjorde mig klar. klev ut i trapphuset halv och insåg att jag nästintill hade punktering på cykeln, försökte ringa till frida för att flirta till mig hennes andra cykel eller möjligtvis ett åk på pakethållaren.. givetvis svarade hon inte ;)

sprang in och hämtade cykelpumpen och pumpade utav bara den för att ens ta mig iväg någonstans.. cyklade som en vettvilling ner till skolan och inser strax innan campusområdet att det är riktigt platt på bakdäcker (jag som nyss fixat framdäcket!!)

parkerar cykeln, möter upp frida och går in till hörsalen.. där väntar fyra timmar av föreläsning utan föreläsningsanteckningar... UNDERBART! menmen vi tog oss igenom det också och jag tycker faktiskt att det var riktigt intressant :)

med tanke på att cykeln var död så var det ju bara att börja dra den när vi avslutat dagen... givetvis hade jag högklackat, en längre kofta och ett paket att hämta ut på axtorpet (berghem), dvs en jävla omväg! det tog mig en timma hem.. EN HEL TIMMA! jag kom hem skyblöt i svett, det är ju inte speciellt skönt att dra en överlastad cykel med punktering..

men hur som helst.. jag fick öppna paket! och titta vad jag hittade inuti ;)



numera shoppar jag som sagt inte kläder eller prylar, kurslitteratur för hela slanten!

men ikväll (och i eftermiddags) har jag varit duktig iaf..

*har läst sista kapitlet i vår nuvarande bok..
*tvättat
*skruvat upp gardinfästen
*hängt upp gardiner i köket

det räcker så.. dessutom har jag varit utan internet, ända fram tills nu.. höll på att gå i taket!

tack för att jag får låna ditt mobila frida, det underlättar enormt! imorgon får vi förhoppningsvis vårt egna internet, längtar som en tok!! :D

nu blir det artikel-läsning innan ögonen faller igen..

nothing..

seriöst, jag var bombsäker på att det igår var typ lördag och att vi hade ledigt idag också.. idet kändes det med andra ord riktigt tungt att kliva upp.

... en gång i tiden så satt man på jobbet och klickade hem prylar och kläder, numera sitter man här hemma på den lilla fritid man har och söker efter den billigaste kurslitteraturen.. hittills har jag fått punga ut närmare 3000 för litteratur (eller inte riktigt än.. snart)

annars då?

det rullar på, livet har sin gång och årets hosta har just börjat besöka mig (på riktigt!).. igår tjuvkikade han bara fram ibland men nu jävlar, kul att sitta i en stor hörsal med 110 andra studenter och hosta ihjäl sig? hmm nej! men två dagar ska jag nog kunna stå ut, för sen är det ju faktiskt helg på riktigt :)

jag behöver tips, vi har temafest på lördag "sport up your life".. vad/vem kan man spöka ut sig till?


nä.. dags att stuva gröten, halsa kaffet och göra sig klar för en heldag igen!

invigning..

idag invigde jag gårdagens fynd..



visst är den fantastisk?!

jamen då firar vi då!

igår blev vi färdiga med våra "case" i skolan, helt färdiga! det var en fantastisk känsla att kliva ur salen och veta att man gjort sitt (förhoppningsvis).. vi bestämde oss för att dra ihop en liten fest hemma hos mig för att fira, så vi började med att käka lite tacos :)



mätta och belåtna..



sen kom några till :)



och sen drog vi ut, tisdagsklubben på corona är fan grym!!



tack för en superdupertrevlig kväll!!

nintendoparty..

fit for fight!

frida som slut-flaggstången i super mario bros 1..



jag som toad..



förfest :)



bärhjälp ;)



och sedan ett par från e-puben :)


barnarbete och syjunta!

manshataren är satt i arbete!



sorry flickor!


CEP goes pink!

yaaay.. rosa festen (dag 4)

alla var rosa!



här blev det god natt!


fortsättning på insparken 2010..

och så kom fredagen (dag 3) och grisfesten.. med andra ord så hade vi chartertema och alla sprang runt som galningar på stan för att hitta prylar till kvällens outfit! vi lensade leksaksbutiken på deras bastakjolar, hawaiihalsband och dylikt.. här är lite bilder från förfesten, som vanligt (under insparken) så är jag värdelös på att ta bilder så det blev inte speciellt många och inte några speciellt bra heller..

hula-hula drottningen frida ses iaf här nedan :)



en vy från golvet..



vi spelade älg-spelet, frida och carro kör hårt!



en del av gänget.. (vet faktiskt inte vad jag tar kort på men lägg märke till ananasen, vår trogna följeslagare)



wooow vilken supermegafinne tänker nog alla, sorry för den! men det är magaluf jag vill visa upp ;P



efter en underbar förfest drog vi iväg på krogen krogen för att förgylla resten av kvällen med dans och stohej! :)

håll tummen!

idag ska vi ha vår case-presentation (håll tummen/arna) och efter det firar vi med knytkalas och alkoholhaltiga drycker hemma hos mig :)

ses på coronas dansgolv!

insparken 2010

alltså jag ska vara ärligt och erkänna mig besegrad, i vanliga fall brukar det blixtra från mig som bara den men givetvis så sket det sig under insparken.. dom få bilder jag kan komma med är inte alldeles för bra men dom duger, jag har haft en toppentid (nu ser jag fram emot "sport up your life" på lördag, eller var det fredag?!)..

jag tror att jag får ta det dag för dag eftersom tiden här i umeå (som jag tidigare nämnt) är knapp! här är iaf dag två (dag ett var kameran hemma och vilade)..

pub-runde-kväll!

linda och carro i bussen på vägen in till döbelns park



frida, christian och resten av gänget någon gång under spexet..



och sedan kom lill-babs på besök och sjöng bra vibrationer..



efter det drog vi iväg till rex, all star och tc.. supertrevlig kväll men för lite fotografering..!

rookies i arbete!

lunch vid universitetsdammen på campus.. trevligt sällskap och underbart väder! och en välförtjänt paus i grupparbetet..!



och efter en veckas slit är vi äntligen färdiga (håll tummarna för ett G nu!!)



(hahaha.. så fin bild ;)

studentmiddag..

under förra veckan stod penispasta och köttfärssås på middagsmenyn varje dag.. man tager vad man haver!


inlägget alla väntat på!

jag är dålig på att uppdatera men det beror främst på att skolan tar upp 150% av min tid, numera önskar jag att dygnet hade sisådär en 10 timmar mer!

hur som helst så är allt toppen här uppe i umeå (om än lite väl stressigt), festerna har avlöst varandra och vi är i full gång i skolan..

jag och kristoffer fixade oss en femma och flyttade in i slutet på augusti, fick oss en inneboende direkt och vi väntar tillök nu i slutet av september då erik från gällivare flyttar in :)
det är fortfarande mycke kvar att göra här hemma och vi tar det som det kommer känns det som nu, vi hinner bra precis inta lite föda mellan alla aktiviteter och alla lusläsningar av kurslitteraturen.. här kommer iaf lite bilder från lägenheten (vissa bilder är omöblerade men så ser det inte ut idag ;P)



mitt krypin :)



eriks blivande krypin (lika tomt än idag..)



kristoffers krypin (lite tomt dock)



sandras krypin (också lite väl tomt..)




finns massvis med bilder men det får räcka så här.. försöker fixa upp lite bilder från insparken senare, nu måste jag dock dyka ner i kurslitteraturen igen (boken ska vara färdigläst på fredag och den skiten är på engelska!!)