dynglördag

det finns som vanligt inget att göra... känns som att världen kommer att gå under vilken sekund som helst. jag har till och med skurat diskhon!

min tapet har kommit :) hämtade den igår.. känns som att jag blev vrålpank efter de. jaja alla fyller ju år nu så jag får väl snåla som fan i februari... har jag otur så blir det inte ens vinfredag till veckan =/ någon som har några spartips? typ hur man knycker en fläskfilé utan att personalen märker de? ;P nene... tina är inte sån men ja, det skulle säkert underlätta om man fick en rabattkupong på 100 kronor i månaden som man fick ha när lönen va slut.

jag har idag insett att det är den sista januari vilket innebär att det är hela 25 dagar kvar till lön (!!!!), själv så måste jag punga ut pengar på två paket till innan min lön + käk och sånt till mig själv. jag skulle aldrig köpt tapeten (men gud så underbart det va att dra kortet...) men gjort är gjort och då slipper jag köpa den nästa månad.

om 45 dagar fyller jag år... herregud jag fyller 23 i år (gammnucka), jag måste hitta på något sätt att få mig yngre igen, jag är snart halvvägs till 50. pju.. nu måste jag hitta mig en andningspåse snart.

ne nu ska jag ta å gå in i köket igen, funderar på att packa ihop min pappersinsamling och iaf bära den till bilen så att den kan stå där istället för att ta plats i köket.

/T

suck pust och stön

jag har gett mig in på min andra hushållspappersrulle... min näsa börjar likna niagarafallet =/ känner mig iaf lite piggare idag så jag ska nog trippa upp på jobbet imorgon, är i behov av sällskap känns de som!

igår kändes det som att jag vann på lotto! gud va roligt.. även fast dagen hade varit piss så rättade den till sig strax innan läggdags, UNDERBART!

nu sitter jag här i soffan och väntar på bättre tider, borde gå ner till tvättstugan och salta så att jag kan få upp dörren till den iaf.. sen borde jag gå upp på vinden och hämta min muffinsform och se om jag hittar min matberedare. finns en hel del att göra fast inget som är roligt =/ borde dammsuga ocskå. man kanske borde ta tillfället i akt när man liks är hemma och har tråkigt. gick igenom alla papper igår.. sorterade upp dom i pärmen (finaly!) och satte in en sån där grej med bokstäver (A = räkningar osv osv - slutsats: jag har ett tråkigt liv, men jag älskar att vara organiserad)

nu ska jag återgå till min organiserade oreda och städa lite i köket till att börja med, måste se om min panelhylla klarar av min bordsskiva =) till veckan har jag förhoppningsvis en ny bild att lägga upp på min nya tavla! spännande..

/t.

kluven..

fortfarande förkyld och jävlig... va less jag är på snoret som rinner, har fan använt upp en hel hushållspappersrulle snart! legat hemma idag.. tittat på sex and the city, har kommit in på sista året nu.. ska titta på två avsnitt innan jag lägger mig tror jag. har inte riktigt förstått att det snart är slut än.. vad fan ska jag göra sen?

blir nog hemma imorgon också, jag ska sova som en stock inatt, utan att bli avbryten av en massa hemska drömmar och min täppta näsa. 

kluven som få iaf, va fan ska man göra? jag fattar noll.. äh, kanske lika bra att skita i allt..... eller?...

har iaf beställt en tapet till min gamla bordsskiva, den kommer nog på måndag (förhoppningsvis).. äntligen lite nytt i köket.. fast nytt, jag har ju faktiskt soffan men jaja. jag blir aldrig nöjd helt enkelt.
ska försöka dra mig upp på vinden och leta grejer imorgon också, om jag orkar... idag har jag ju mest haft febersvettningar och flåsat för att kunna göra nåt..

äh. jag bara svamlar, nu ska jag lägga mig i soffan och vara bitter.

sov gott!

förkyld och bloggtorka..

va kanonpigg imorsse om man bortser från den där förbannade halsen, gick till jobbet och va där iaf 2 h och 45 min... strong! äh.. jag gav upp, ingen mening att sitta där uppe och vara febrig och helt slut så jag gick hem.

bloggtorka är väl det minsta man kan säga, inget roligt händer... jag vankar dagarna in och dagarna ut på jobbet, kommer hem och äter.. lägger mig i soffan och tittar på sex and the city. har just entrat säsong fem, känns olustigt att det snart är slut (dom är för närvarande mina bästa vänner..)

inga planer för helgen, inga planer för mina sjukdagar.. inga planer alls! suck.

jag ska nog börja spana efter nya leggings då mina gett upp helt, jag ska på en gång gå ut på ellos, hm och halens och söka mig ett par underbara nya långa leggings.. (jag älskar att spendera pengar.. på internet) och när jag ändå är igång så kan jag lika gärna söka efter den perfekta väskan.

bäst att sätta igång.
/T

suck och stön..

jag är så förbannat trött!

pojkarna åkte vid halv tre och lämnade mig och therese ensamma.. åkte och storhandlade (800 kronor!!!), åkte hem och drack te... slängde ihop lite middag (potatiskaka - mums!) och nu sitter jag här... helt utslagen..

jag klarade iaf av att ha pojkarna med mig på stan och dom höll lydigt i handen när vi gick bortöver mot skattkistan... pju! köpte lite leksaker, va in på sportringen en sväng och sen gick vi och fikade på sebastians.. det är rätt dyrt att fika ändå, iaf när man är tre! gick på 90 kronor för typ tre kakor, en latte och dricka (kanske inte är så mycke egentligen..) och inte ens hälften åts upp.

nu ska jag slå på sex and the city i ett par timmar innan carola börjar på tv... pappa vill ha det inspelat så jag får väl titta på det istället. suck...

på återseende.

barnvakt

idag sitter jag barnvakt till pojkarna.. roligt :) har inte släppt bomben om fikat än, tänkte vänta till efter lunch så att jag får i dom någon mat iaf..

vaknade vid nio och kände mig helt off... skallen dunkade efter allt vin igår... nu har jag bälgt i mig en massa kaffe och tagit två ibumetin för att förhoppningsvis klara dagen, tack och lov så är pojkarna lugna... sitter i soffan och tittar på monsters inc (min favoritfilm!)

jag ska väl ta å skicka ett sms för att få förstärkning till fikat senare idag.. känns lite säkrare att ta med förstärkning ;P

nä nu ska jag vara social med pojkarna..

/T

yay!!!

jag måste bara uttrycka min lycka över att blondinbella inte är med i let's dance längre... även fast hon gjort det bra och att carl-jan är mycke sämre än isabella någonsin så tycker jag att hon inte riktigt passade in...
hallå??? matte kan visst vara roligt! jag älskar matte... en matematiklektion är tusen gånger roligare än en svenskalektíon... iaf i min ögon (och många andras)

hihi.. kvällen är gjord! mitt vin är slut... jag har druckit  så jag klarar mig för en vecka och jag ser fram emot blodpudding till lunch imorgon med pojkarna...:)

nu ska jag fira med ett par klunkar till!

/T

äntligen fredag ??

och vad har helgen att erbjuda då måntro...

ikväll blir det iaf vin med therese, lär ju glutta på let's dance som vanligt.. ska göra en tortilla-lasange när jag kommer hem å jag hoppas verkligen att den är god!

imorgon så ska jag ha syrrans pojkar över dagen... vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi ska nog ner på stan och fika (och förhoppningsvis överlever jag).. sen är det noll...

förra helgen spenderade jag väl mest på jobbet men alltså... den här då? jaja.. det löser sig.

inget rolig har hänt. inte nåt!!! jag har tittat på sex and the city på dom minuter jag haft över och i övrigt har det varit full rulle.. i övrigt vet jag inte vad jag gjort.

nu ska jag dunka ner alla system på jobbet och förbereda mig för ett glas vin ;)

/T

tomhet..

tom... på tankar och allt... jag är helt tom.. känslor, vad är det? jaja... jag skriver mer en annan dag när jag inte är så tom längre.

hej!


sex and the city

efter att ha sett x antal avsnitt igår (tror det blev 16 stycken) så gick jag tillslut och la mig... tänkte på allt klokt dom sagt. jag är fullt införstådd med att alla karlar (och dessutom alla kvinnor) är lite av en "freak"..

jag känner igen mig lite i carrie och mr big.. suck. jaja jag vet ju hur allt slutar (ska det sluta så för mig också??).. jag önskar att jag vore lika på som samantha och lika välbildad som miranda samtidigt som jag önskar att jag kunde vara som charlotte... men man kan inte få allt här i livet.
jag är nog dömd till att vara bitter (så känns det iaf just nu..), uttråkad och negativ.

nu ska jag åka på jobbet och tjäna stålar så att jag kan hitta på något riktigt roligt i mars!

hörs!


dagens dikt..

To my sweet River with ivory skin,
I feel like we are near of kin,
You have always stayed by me,
But we were never meant to be,


To charming Sirius whose mind is bright,
I dreamed about you day and night
And even if I fell apart,
You never really broke my heart,


To my dear Rowan with ginger hair,
With you nobody can compare,
It may sound like a cliché,
But I hope that love will come your way,


To darling Fields with streaks of white,
I thought that you were Mister Right,
You were to scared to go all in,
If you play safe you'll never win,


To young Alec who smiled so sweet,
You were a charmer and a cheat,
I too were foolish in my youth,
My advice is: Tell the truth,


To lovely Junior with eyes pale blue,
I hate myself for leaving you,
All I wish for is one more chance,
Please ask me to another dance,

© Therese aka manshataren


övertidsarbete och ensamhet..

klev upp 06.13 imorsse, helt knäckt... förstod inte hur jag kunnat ta på mig jobb från den tiden på morgonen (!).. menmen väl på jobbet kändes det faktiskt rätt okej ändå. jobbade fram till ett å åkte sedan för att hitta en pumpjävel för att pumpa ett av däcken på bilen.. jag gav upp efter att ha varit på två av mackarna i stan..

äh.. åkte hem istället och käkade lunch (matiga muffins och lite gurka)..

sedan typ halv tre har jag legat i soffan och väntat på bättre tider, vilka inte lär komma idag, och har bestämt mig för att ha ett sex and the city-maraton ikväll.
känns åt pipsvängen att vara ensam en lördagkväll men tillslut kanske jag uppskattar det, vet faktiskt inte vad jag gjort alla andra lördagar heller??

jag ska återigen krypa ner under filten och starta avsnitt sju av serien.. innan jag kommer i säng ikväll så har jag nog sett en hel del.. men vem vill inte ha mystiken i mr big och vem vill inte ha ett singelliv med bästa vännerna i new york, kvällen kommer att bli underbar!

hörs!

I'm leaving you for the last time baby
You think you're loving but you don't love me
I've been confused outta my mind lately
You think you're loving but you don't love me
I want to be free, baby you've hurt me..

var tog våren vägen?

i måndags hade vi sju plusgrader klockan 8 på morgonen idag har vi minus tjugo!!! jag fattar noll.. när jag gick utanför jobbet så trodde jag att det skulle gå bra att gå hem... inga problem så kallt var de ju ändå inte..
halvvägs ner på stan så inser jag att mina lår och smalben består av is och om någon slår hårt på dom så går dom av!.. fi fan!
å jag som trodde att våren va på väg... pyttsan! ska man ha vår den här tiden på året är det nog bara att flytta söderöver (vilket inte finns som alternativ för tillfället..)

nu sitter jag här i soffan, vägrar gå ut och har bestämt mig för att ta bilen om det är över tretton minusgrader imorgon bitti.

jag har inte ens hunnit komma hem känns de som och jag är redan less... vad gör man på kvällarna förutom att tvätta, diska och städa? det finns inte ett skit att se på tvn och jag tror inte att greys och desperate housewifes kommer att börja än på ett tag (vilket innebär mer dötid för min del)..

en sak att se fram emot ikväll och det är de halvt dolda kl nio... (tv'n kommer nog att dö bar därför) har lånat sex and the city-boxen för att ha något att fördriva tiden med ett par timmar :) har aldrig sett alla avsnitt så det kan bli intressant.

nu ska jag dra på mig nå kläder och försöka sätta igång med något vettigt.

ses!


dagens dikt

Suck och stön,

Jag vill ha lön!

© Therese aka manshataren


på tv ikväll:

21.00 de halvt dolda

måste ses! för er som inte sett det så går det att se via streaming på svt.se. kanonbra serie, kanonbra filmat och allt! å det bästa måste ju vara krillan... så roligt att se någon man känner igen på tv (jag har säkert sagt de förr).

nu är vi åter i telefon på jobbet.. än har ingen okänd system-kund ringt in så jag har inte fått prova mina nya kunskaper efter utbildningen, vi får se.. de går säkert bättre än förut iaf :)

middagstips någon? jag står handfallen över att jag inte har något att äta.. eller ja de har jag ju men jag är inte spec sugen på det.. suck.

/T

älskade lasse..

igårkväll så gick det en film om winnerbäck, denna underbara människa... eller ja egentligen så kan jag ju inte säga underbar med tanke på att jag inte känner honom men det sätt han uttrycker sig på och hans musik är iaf underbar!

jag var salig... kände att jag kunde göra den där sverigeturnen med honom nästa gång, man kanske ska spara ihop en slant och åka sverige runt och se alla konserter.. hehe.

men lasse lasse lasse, köp ett volymschampo!


än en gång på jobbet... sitter och försöker förstå en av våra tjänster.. underbart. visst jag är fullt införstådd med vad allt innebär men priset!??? de löser sig.

jag måste återgå.

borta bra men hemma bäst..

jag sitter och tänker på hur det sket sig med new york, jag tycker faktiskt att det är rätt skönt ändå.. nu har jag ingen press på mig att spara en massa pengar på en viss tid och jag kan i lugn och ro tänka på att jag får stanna hemma i vår. visst det hade varit kanonkul att åka (ja veeeet!!!) men det kommer förhoppningsvis fler turer... ska försöka planera in en resa senare istället.

hemma bäst, i soffan.. efter middagen. mmmm fixade till en hemlagad wok.. blir faktiskt mycke godare då åsså får man ju själv bestämma vad man vill ha i :)

igår va jag å mamma iväg till kramfors, kul men annorlunda måste jag säga... jaja de blir till att ta tag i allt nu. har börjat kika lite på internet hur de ser ut och så men vi får väl se... orkar inte lägga ner helhjärtat än iaf.

har utbildning på jobbet nu, lär oss ett system (som vi redan jobbat i sedan oktober) som kan vara bra att kunna söka i när man har kund på tråden.. de känns ganska ok och många ljus har poppat upp efter genomgångarna..
imorgon är sista utbildningsdagen och då ska vi gå igenom lite avtal och sånt... känns också helt okej.. kul att någon tar sig tid att gå igenom det med oss :)

nu ska jag lägga mig i soffan med en ny bok och vänta på bättre tider.. kl nio är det winnerbäck på ettan!

hörs!

jaha... måndag som vanligt

jobb jobb jobb... nu sitter jag då inte på jobbet iaf utan hemma i soffan... nyss utkommen från duschen och för lat för att klä på mig innan jag ska hoppa i säng. datorn värmer gott mot benen vilket byxorna ofta brukar göra.

blev en promenix med syster idag, en med therese igår.. jag tycker att de börjar likna nåt ;) men ja... helt knäckt är jag så jag borde verkligen gå och lägga mig..
det jag är mest intresserad av ikväll är att se hur det går för modo, sist jag tittade så stod det 2-0 vilket är kanon då det är länsderby! ge timrå på nöten!

pissdag har det varit, en kund som gjorde min dag riktigt sur... förstår inte varför man ska vara så förbannat lat...=/ jaja... de löste sig iaf och jag tog mig iväg på lunch ca 25 minuter senare än schemalagt.

inte ett pip ännu! jag blir toooooookiiiiiiiiig!

nu ska jag sluta gnälla, imorgon är sista dagen innan första..

sov gott!

pissdag..

inget svar än.. jag blir fan galen! sånt här tar kol på mig måste jag säga.. jaja.. jag får skita i allt helt enkelt.

nu sitter jag å suckar å pustar för att jag är så grymt jävla less på allt, allt känns så jävla meningslöst för tillfället.. varje dag är en pina känns de som =/ skulle behöva göra nåt, komma bort ett tag... flytta och kunna komma tillbaks till min lägenhet precis som den ser ut idag.. synd att man inte har råd att ha två bara .. :(

igårkväll så drack jag och 'manshataren' vin, åt middag, åt chips och tittade på en film... tog den vi tyckte verkade lättast och tur va väl de.. vi såg wedding daze.. bjöd på en del skratt iaf =)
klippte mig igår också, blev jättenöjd och frisören fick fram mina lockar.. kanooon ida!

    
         


dagen började väl ganska bra iaf.. klev upp strax innan elva, dödstrött men va fan hagbergs hade börjat poppa så då kunde jag inte somna om. det är hårt att ligga på topp... men vad gör man inte för att bo mitt i stan ;)

följde med syster och pojkarna och åt frukost på maggis eller vad de nu heter.. åt en halv panpizza.. proppmätt! drog hem till mig efter det och slog in pappas present, åkte och handlade å äntligen fick jag iväg glasinsamlingen som svämmade över här hemma... sen bar det av hem till pappsen... fika, hockey, middag och hockey igen! MODO VANN!!!! YES.. kusin gjorde två mål vilket gjorde mig på kanonhumör! pappsen fick ett sms efter vilket va lite oväntat..

nu sitter jag här med manshataren på tråden.. beklagar oss för fullt inför varandra.. as usual. jag ska nog vara social på riktigt nu.

ha en trevlig kväll!
/T

dagens goda gärning..

jag tog min sista paus till att gå till ica och inhandla en stock metropol till manshataren... gud vilket underbart väder ute och gud va glad jag blev när hon fick en dosa utöver stocken (för samma pris)!

metropol med lakritsrot har nämligen utgått gott folk vilket innebär att manshataren aldrig har börsen med sig då en dosa dyker upp.. men vad gör man inte? jag behövde verkligen "promenaden"...

nu ser jag fram emot pizzan för att äta upp dom få kalorier jag lyckades bränna på vägen till och från ica.. ge gärna tips på vilken pizza jag ska äta.. :)

kram!

jobb jobb och återigen jobb...

detta oändliga jobbande! ska det aldrig ta slut? finns alldeles för mycke att göra.. suck.

ikväll blir det vin... vin... vin och pizza.. kanske lite chips.. å film :) kanonkul!

/T

dagens dikt..

ännu en sensationell dikt av manshataren :)


på nyårsdagen,

nåddes jag av ett brev,

en karl erbjöd mig,

att ta del av hans skrev,

han lockade artigt,

med vin, ost och kex,

men jag vet att den jäveln,

förväntar sig sex..

© therese aka manshataren

åter till arbetet..


de halvt dolda..

har tittat på tv på datorn.. förbannat tråkigt när ljudet kommer efter själva filmen. jaja, jag förstod ju iaf! har börjat titta på serien "de halvt dolda".. en kille från långsele är med, coolt att se någon så nära (å så långt uppe i norr) vara med i tv-produktion med några kändisar.. heja krillan! imorgon är det avsnitt 2 av 4 så klockan nio så ska jag bänka mig framför tvn för första gången sedan jag kom innanför dörren här hemma.

nästa vecka, onsdag eller om de va tisdag, så går solen i ögonen på ettan! jag måste verkligen börja kolla i tablåer hädanefter.. en dokumentär med lars winnerbäck. ska bli riktigt intressant att se hur han betér sig på tv.. man får ju bara se honom live annars :)

idag hade jag en köttknul till middag.. kokade lite ris å skulle dela på knulen å då går knivjäveln av! FATTA VA JAG ÄR STARK! Tina almighty..! i övrigt så försöker jag äta mig själv ur huset... så att allt onyttigt är borta inför nästa vecka. jag är på god väg då jag tryckte ner det mesta i mixern och drog igång den för att bli av med exempelvis glass å sånt slisk. nästa blir köttbullarna.. (dock så tänker jag inte trycka ner dom i mixern iaf.. uuh)

jag blev så glad när jag kom hem idag! iiih... hihi, höll mig sysselsatt i över en timma efter det :)

nu ska jag krypa ner i sängen, kanske ska slänga mig i duschen en snabbis först... så jävla skönt med värme!

sov gott!

pain

jag kan snart inte ställa mig upp längre, hela rumpan, under rumpan, ljumskarna, låren... EVERYTHING HURTS!

sitter än en gång på jobbet... jag har varit borta i flera dagar egentligen (jobbat typ fem dagar på tvåveckorsperiod) och ändå känns det som att jag bor här.

sov som en gud inatt.. jag älskar min säng! synd bara att natten tar slut så fort.. ikväll ska jag lägga mig ännu tidigare, med svensk maffia-boken så att den tar slut någon gång. den är intressant men guuud så långtråkig.

nu ska jag återgå till jobbet.
se you.

mr. wrong

Alltid finns där någon
som vill hålla din hand
och kanske vill han även
binda kärlekens band

Men aldrig är friar'n
den man du vill ha
och du får be karlfan
åt pipsvängen dra..


© therese aka manshataren


och så kära läsare har jag publicerat dagens dikt, det är den bästa jag läst på länge måste jag säga.. plus att jag fick den levererad till min mobiltelefon (!)... ack så sant.

nu ska jag återgå till friden i min underbart sköna säng... på återseende.

home sweet home!

å äntligen hemma... jag har aldrig varit med om någon så hård och obekväm säng som uppe i solberg.. urk! imorsse ville jag nästan grina när jag skulle vända mig för att jag hade så förbannat ont i ryggen (jag börjar bli gammal)..

lördag - bilresa till solberg.. läste lite fel på kartan så de blev nån kilometer längre men men de gick ju bra tillslut iaf! vi började helgen med potatisgratäng och skinka plus lite vinglögg, öl och snaps..

söndag (närmare 25 grader kallt) - ut i backen, rosie lyckades dra med mig till en backe som inte skulle vara så fasligt brant... vi kom till störtloppsbacken (brantast i hela solberg!!!!!!).. jag beslutade mig för att gå upp igen så jag tog av mig skidorna och började traska.. huuuga va jobbigt. åkte inte så speciellt mycke egentligen, va mest trött och slut. åt middag och drack nån öl och tittade på tv med pappsen.. skulle spela bingolotto men ja.. i solberg finns ingen kiosk plus att det inte va nå lotto på just den här söndagen.. SUCK!

måndag (ca 15 grader) - startade dagen med en brakfrukost och drog därefter iväg till spåret med flickorna, 3 km längd... FY FAN! jag hostade som en dåre av luftbrist... vätskebrist.. you name it! jag va döslut... fy fan också. ner å drack lite kaffe å sen ut i backen med pappsen. åkte inte speciellt länge nu heller... två timmar kanske (?) hem å käkade middag lite senare.. igårkväll så laddade vi upp i restaurangen med en öl för att se modo slå timrå.. i helvete heller. FAN FAN FAN! avslutade kvällen med att tömma flaskorna pappa tagit med sig och spelade lite dot.

tisdag - upp o hoppa klockan är 8... ryggen har aldrig gjort så ont som imorsse... åt frukost och vid tio så drog jag och pappa till backen (vägrade följa med längdskidåkarna idag).. halvvägs upp med liften så kom snön, såna lappvantar får man leta efter. jag åkte två gånger å gick hem till stugan och städade istället. ögonen va frödda av all snö som hamnat i dom..

NU gott folk så är jag äntligen hemma! jag har varit internetlös i tre hela dagar... i en stuga i en liten by utan andra nöjen än skidor.. jag har slängt ner mig i soffan... packat upp väskorna och säger än en gång HOME SWEET HOME! ska sova som en gud inatt och lyxa till med schnitzel och kroketter till middag (måste äta upp allt onyttigt innan tisdag)..

nu ska jag hoppa i säng en sväng och med tanke på att jag numera kan roa mig online igen så lär det bli fler inlägg inom kort!

/T

åsså drar vi vidare..

japp.. de blev inget new york som jag skrev igår men än så står vår lilla tripp till solberg kvar på almanackan.. åker väl vid halv två idag.. har inte packat, kommit på vad jag ska ha med mig, gjort klart hemma... jag har fan inte gjort nåt! å här sitter jag... så himla typiskt.

jag har iaf inte hittat någon skidjacka än så de blir helly hansen och en vindjacka över :) jag kommer att vara hetast i backen, men va fan.. jag har inte råd att köpa någon heller (men jag ska gå bort och kolla iaf..)

oh där kom de ju en grej till att göra.. jag måste sätta fart!

förhoppningsvis så finner jag ett trådlöst att hacka mig in på i solberg, guud va de skulle vara bra. de märker vi senare :) datorn ska iaf med.

/stressad

uppdatering new york..

de blev inget, suck... med min vanliga tur så ska ju företaget krångla så in i helvete.. menmen, nån annan gång kanske. kanske blir någon annan liten tripp istället. satsar på london iaf, möjligtvis stockholm inom snar framtid .. nog för att jag inte tycker att stockholm är speciellt tilltalande men.

ikväll blev det vin med fd manshataren (therese), när vinet va slut så tog jag en cider.. efter det så tog vi varsin red bull & vodka.. känner mig inte direkt full menmen..

nu ska jag lägga mig... med joshua och minnet av the dirt.

sov gott

återigen detta olidliga väntande

sitter på jobbet... vi väntar på att få jobba känns de som, första samtalet har nu dimpt in efter en timma och en kvart! hur ska denna dag sluta?

trött som få idag... trodde ögonen hade klistrats ihop imorsse när jag vaknade.. försökte stänga av fel väckarklocka hela tiden och snoozen gick för fullt. äh fick ett sms igår som gjorde så att jag höll mig vaken extra länge, de finns mycke som kan göra en klarvaken igen!

ikväll vankas det bantning, har insett hur mycke jag ätit dom senaste dagarna (förfärligt gott!).. och imorgon åker jag, pappa, rosie och eb till solberg..! jag känner inte för att röra på mig för tillfället men men de kanske är skönt när jag väl ställer mig i position för att erövra solbersbacken.
känns tungt att vara borta ett par dagar för tillfället, känns inte som att jag varit ledig något även fast jag bara jobbat tre dagar (då är idag inräknad) den senaste veckan.. eller ja de e säkert längre men jag orkar inte räkna längre.

nu ska jag återgå till oändligt sittande.

bye!

sugen..

en sån här tråkig dag, dagen innan jobb med andra ord... vad gör man då? jo man ligger och lyssnar på deppmusik/mysmusik o drömmer sig iväg till andra breddgrader, till ett hotellrum med den man tycker om så himla mycke...

te-dags... ska mysa ner mig i soffan, tända lite ljus å drömma vidare.

än en gång... /T

nyårsafton...

              

fan å... missade att ta kort på efterrätten, men alla vet väl hur god en äppelpaj med vaniljvisp ser ut ;)

å vad fick man för allt de här... jo... en massa disk!



GOTT NYTT ÅR TINA, varsegod... här kommer årets första uppgift.. diska!

annandagen



dagen d.. de va ungefär här jag åkte (när alla kommit..)

juldagen

å så kom juldagen... pju!

         

även fast vi bara va tre så va de en kanonkväll flickor!

julafton

här är vår jul... eller ja barnens jul ;)

           

         

         


galna gänget.. :)

madde-festen

här kommer bilderna jag aldrig hunnit lägga upp... eller ja jag har tusen till men jag orkar inte lägga alla här ;D


              

MINA UNDERBARA VÄNNER!

         

lägg märke till att slipsknuten här ovan är min första ;)

jahapp då va de 2009 då...

jag tror inte jag ljuger om jag säger att vi diskade fem gånger igår! fy va spyless jag är på disk... herregud! men gott va de... potatisgratängen va nog den bästa jag gjort i hela mitt liv (å nu e den nästan slut).. förrätt, huvudrätt, efterrätt + fyllekäk med efterrätt.. de ni! en annan rullade ju in i 2009.

idag kom milla förbi så vi gick å köpte en pizza... jättegott, 51:an på Dianas... mmmmmmmmmmmmmmmmmm! har diskat igen efter de... allt fick inte plats i diskstället heller... suck.

väntar bara på ett sms... ett enda litet fjuttigt sms skulle kunna göra så förbannat mycke. menmen, jag lär nog få vänta.

imorgon är det fredag - då hoppas jag att anders arbetsgivare lyckas luska ut hur jag ska kunna följa med till new york... suck, jag blir så himla nervös.. vill vill vill..!!

hade fått sparräntan nu... blev iaf typ 70 kronor rikare än vad jag var vid 23.59 igår. hehe. har satt in lite mer pengar på sparkontot.. blir de inte new york så ska jag fan i mig åka till england.. ska försöka få med mig "nån" också.. hihi.

sitter som vanligt och lyssnar på joshua.. jag förstår inte hur man kan göra så himla många fina låtar...

hittade ett årshoroskop på
www.tidningenhennes.se , verkar bli halvbra år 2009 iaf... kanske lite love.
jag å milla satt och tittade på familjeliv, man blir så sugen på en liten... skit att man är tjej, tror inte att karlar blir lika kära i alla bebisar som vi flickor blir. jaja än får de nog vänta ett tag, tänker inte gå ut på krogen för att få en bebis... (kanske om jag är barnlös vid 35 ;P)

nu ska jag ta å hitta på nåt... kanske jag ska lägga mig. känns rätt meningslöst att sitta här å bara stirra. sängen e ju så förbannat skön å imorgon är det ju jobb igen.

ska försöka lägga upp några bilder lite senare.
/T