glömt att berätta..

kom just på att jag måste lägga in ett liiitet inlägg till.. har ju glömt att berätta att jag har kommit in på skolan till hösten, ska börja plugga på komvux på heltid! WOOHOOO! sen får vi se vad som händer, kanske hamnar man på gamla banan igen eller så hittar man en ny.

har just skickat in ansökan om studiemedel ;)

tjingeling!

äntligen semester!

jag trodde jag skulle gå under dom sista timmarna på jobbet men jag klarade det! kändes helt suveränt att gå hem trots att inte minen tyckte detsamma.. får hoppas att den lägger sig på topp imorgon.

åkte till kramfors med mamma och moster efter jobbet, käkade en rulle på sylos efter att ha uträttat det vi skulle ha gjort =) va riktigt gott.

har just surrat med farmor en sväng, synd att hon är så virrig men vi fick iaf ihop ett samtal på typ tjugo minuter.. skönt när både hon och jag är på gott humör =)

tänkte försöka lägga mig i tid idag så att jag kommer ur sängen i tid imorgon, ska nog slänga mig i duschen först och skrubba av lite bränna på ryggen.. flagorna häng! nu hoppas jag på halvbra väder ett par dagar iaf.. smhi visar bara halvdåligt och jag hoppas dom har fel för nu har jag tid att vara ute och dona.

klippning imorgon klockan två och sedan hoppas jag på besök senare på eftermiddagen/kvällen.. ;)

nä, god natt och sov gott..

jävla förkylning..

jag kände mig mycke bättre på lördagen efter morgonens hostattack så jag packade och for iväg upp till övik, till natalie och benny.. när jag väl kom fram så packade vi oss vidare till salusand och deras långa fina sandstrand där det fläktade rätt friskt..

lite senare kom natalies kusin stefan och senare också tommy och sussi (päronen) så det blev middag på salusands "servering"..

hem och skruva av korken på vinet och börja pimpla, duscha och göra sig klar för kvällens galej.. jag va så himla lycklig eftersom min hosta i princip va borta och att jag bara behövde snyta mig :D åkte ner på hamnfesten lite senare på kvällen och åkte väl hem vid tolv då jag va helt knäckt.. satt däremot uppe till halv fyra med gänget och sjöng när benny spelade gitarr =) härligt!

igår vaknade jag förbannat tidigt om man tänker på vilken tid jag la mig.. vid tio klev jag upp, kokade kaffe och diskade undan i köket.. smet in till natalie och kurade ihop mig bredvid henne i typ en och en halv sekund innan min mobil ringde.. (besöket i sängen fick iaf önskad effekt - natalie hade vaknat!!) slappade och slöade hela dagen, jag höll på att gå i taket av tristess... gick ner och åt på "rio" och sedan bar det av mot billsta och bilbingo =) hihi.. vann inte ett skit men roligt va de, ska dock ta lite färre brickor nästa gång.. höll på att dutta ihjäl mig ett tag.

menmen tji fick jag.. idag sitter jag här med en ny hostattack, hostmedicinen är kvar i övik dessutom, och snoret rinner mer än någonsin! två arbetsdagar kvar sedan semester i 3,5 vecka :D

nu ska jag slänga mig i sängen och läsa lite.. har ju mycke tid att döda!

tjing.

trötter..

men fy fan va skönt det är att känna sig piggare!! vaknade till liv på eftermiddagen idag, sov riktigt länge.. trodde jag skulle dö när jag snöt mig eftersom det kom diverse klumpar med äckel! uuuuh... sorry folks!

kom hem till stan på eftermiddagen efter att ha vinkat till mina mostrar hemma hos momma.. va hemma i typ 45 minuter när jag insåg att jag skulle få spunk av att sitta där så jag åkte istället upp till mamma för att kurera mig! :D nu sitter vi här, jag vid datorn och mamma vid en tidning..

ska nog ta å vara social nu, hoppas att jag är tillräckligt pigg för den planerade ö-vikstrippen imorgon.. håll tummarna för mig!

tjing å gonatt!

sjuk =(

japp.. jag har feber och hosta, snoret rinner och halsen gör fördjävligt ont för tillfället.. ARGH!

eftersom jag inte somnade igårkväll och låg och hostade typ halva natten så sjukanmälde jag mig imorsse.. när jag väl hittat upp termometern så visade den ett par grader för mycke.. brukar vara ganska lågtempad i vanliga fall =/ jaja.. i den här hettan får man säkert ännu värre hosta också.

är fortfarande hemma hos pappsen, tog bilen in till stan idag för besiktning och for sedan hit igen.. insåg för sent på eftermiddagen att batteriet i mobilen höll på att ta slut och att min bok var utläst (pga tristess), skulle vara trevligt att slippa köra själv in till stan tyckte jag, menmen.. jag drog lite på det och slog en pling till lena.. LENA SKULLE TILL STAN OCH HANDLA!! woohoo tänkte jag, då kan jag åka med och hämta laddare och ny bok att läsa... blev upp-plockad och avsläppt hemmavid medans lena gjorde sitt.. när hon hämtade mig sedan så hade hon bestämt med en vän att dom skulle ta en milkshake på "strandhaket" nere vid campingen så de va ju bara att hänga på.

kändes som en evighet där man satt med filt och halsduk mitt i högvärmen för att hålla sig någorlunda borta från "vinden".. jag är livrädd för att fortsätta vara sjuk resten av sommaren och vill gärna vara frisk i helgen, eller iaf någorlunda frisk.

nu har jag stigit ur sängen än en gång och lyckats få igång den här supersnabba datorn (eller inte!!!) för att fördriva lite hostningar.. cocilanan har inte riktigt börjat verka än men jag hoppas att den gör det snart, ögonen hänger ned till knäna.

ska lägga mig igen.. natt natt.

morgonstund har guld i mun(d)..

har aldrig riktigt förstått mig på det där uttrycket och absolut inte stavningen, ska det vara mun eller mund. tror att jag läst båda nämligen.

vaknade klockan 05.41 av att luzen la tassarna på sängen och började jama för att få gå ut.. jaja tyckte jag, jag kliade honom ett tag där jag låg och sedan klev jag upp.. fick inte speciellt mycke gjort på morgonen men jag kom ju iaf i tid till jobbet trots att jag var ute i graninge =)

igårkväll tog jag mig en cykeltur, och som alltid så är det lättare att cykla om man har ett mål.. igår va målet momma och moffan.. inga problem att ta sig dit, åtta kilometer enkel väg, men helvete va jobbigt de va att cykla hem! trodde jag skulle få krupp eller nåt innan jag tog mig in på ledinge.. och kallt som fan!

imorsse lekte jag blomfé och vattnade växthuset, pysslade om några av dom andra blommorna och ja.. satt och tittade på dom.

ikväll blir det tvätt av bilen, behövs nog inför morgondagens besiktning! YIAIKS!

sundsvall blir det i eftermiddag, ska åka med lena och ingrid (min gamla dagmamma).. har kompat och tagit ledigt från jobbet från klockan ett =)

ska återgå.

tjing.

gammal?

du vet att du är gammal när du har en flik i webläsaren som öppnas automatiskt och leder till smhi.

jag blir lite rädd för mig själv ibland.. sov lite för länge idag, har inte tid att sitta här =/ måste snyta mig!

såå trött..

sov ju som en kråka inatt även fast jag kände mig utvilad imorsse, det har jag fått igen nu.. ska snart slänga mig i duschen och sedan lägga mig och sussa.

har varit ute på promenad ikväll och sen stannade jag hos tessan en sväng. snackat en massa skit.

nu väntar jag på att telefonen ska ringa men de lär den ju inte göra =( jaja.. äh har inget vettigt att skriva egentligen så...

natt natt

hinner inte..

jag hade kunnat fortsätta i evinnerlighet att lägga upp bilder känns de som men nu hinner jag fan inte mer.. måste göra mig klar för jobbet!

får komma åter med bilder från kalaset igår och middagen på risön =)

tjing!

midsommarafton i bilder..

jag och manshataren precis efter vi sprättat varsin cider.. (normala med andra ord)





skååååål!



före..



..efter



innan det slank ner i magen..



medans det slinker ner i magen..




här vill jag skriva mätta och belåtna men det här va ju faktiskt innan middagen =/



kameran spårlöst försvunnen och upphittad senare på natten..

jag plockade sju sorters blommor och la under kudden, här nedan finns bildbevis..


stadsfesten kramfors - dag 1

jahapp, bättre sent än aldrig.. eftersom kameran inte var i mina händer så blev det heller så mycke fotograferande.



förfest på fredagen hemma hos natalie (zlatan), från vänster: benny, tina & (iiih minns inte men...) emma eller ida (?!)



min natalie (jordan)



bempa!



jag?!



pinny



natalies snygga nuna..

här tar spåren efter all fotografering slut, jag tror att det handlar om kamerans batteri och därav lägger vi undan den till senare tillfälle (vilket kommer här nedan...)

NATTMAT!



tommy



sussie

ovanstående är "hotellvärdarna" för helgen, underbara människor - tack för att jag fick sova hos er =)

men.. ja efter bilden på tommy så gav min kamera upp, vet inte om det blev någon slags error eller nåt? nu vet vi ju varför natalie blev som hon blev också ;)

nämen?!

god morgon, god morgon hör fåglar sjunga glatt.. *lalalala*

har sovit så himla dåligt inatt, tror att det är för x antal timmars "översömn" i helgen.. vid halv tolv igår så klev jag upp och tog mig en sked honung då halsen höll på att göra mig tokig.. lugnade ner sig efter det iaf.. om jag får gissa själv så somnade jag väl vid halv ett. när klockan ringde och jag såg den klarblå himmeln strax efter sex så flög jag nästan ur sängen.. underbart att iaf känna sig utvilad, synd bara att det lär ändra sig rätt snabbt senare under dagen.

sju arbetsdagar kvar, när jag kommer hem idag så kan jag säga sex.. woohoo! sen är det semester!

funderar på att åka på hamnfesten till helgen.. kanske har skrivit det redan? jag är så jävla disträ att jag inte ens vet vad jag sysslar med själv.. surrade med natalie igår och ja det skulle vara roligt att hälsa på dom och springa på galejet och ta sig en tur på tivolit också. hmm.. vi får se. ska fundera någon dag till iaf.

nä nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe och lägga in lite bilder på datorn.

tjing!

äntligen sol!

fy va de e skönt att vara utomhus när det är sol ute.. synd bara att man bor i en lägenhet som saknar balkong =/ det är väl typ nu man skulle vilja ha en.

gick upp till tessan en sväng innan kalaset idag.. drack lite kaffe och spelade guitar hero =) mamma och åke hämtade mig där sedan och så åkte vi upp till syster och barnen för att fira lite.. jag hoppas att barnen blev glada över paketen, fabbe såg då ut att tycka om sin men felicia vet jag inte. svårt att köpa paket till någon som fyller sju och inte säger vad hon önskar sig =/

efter fika och efter en omgång "med andra ord" så gick vi ner till hembygdsgården och stirrade lite.. insåg att klockan va rätt mycke så vi gick hem till syster igen och tog bilen ner på stures och köpte ett par burgare till barnen, åkte ner till risön och åt där.. själv fick man svälta ett tag till.. va lite i lekparken och jag kom väl hem för typ en timma sedan. har gjort pasta med svamp och skinksås till middag och ett par dagar framöver.. har lite lite pengar för att kunna hitta på något nytt varje dag, nu är det bara att ta vad man har.

på torsdag är det besiktning! jag hoppas för allt jag är värd att bilen går igenom och att den startar överhuvudtaget när jag ska dit (den har ju en tendens av att bli sur..), håll tummarna för mig gott folk!

ja ni.. 19.33 - dags att gå och lägga sig snart då, jobb imorgon. funderar på att ta en liten kvällspromenad innan jag går och knyter mig, ska bara vika tvätten först.

hej å hå och därefter god natt!

suck.

fans jävla skit! vaknade nu inatt vid fyratiden av att jag inte kunde svälja, insåg hur jävla ont det gjorde.. suck! nu är jag förkyld. eller ja förkyld och förkyld, jag hade såna där halstabletter med infektionshämmande grejs i så jag tog en sån och det känns ju iaf lite bättre.

idag är det barnkalas hos fabian och felicia, eller vuxenkalas kanske man ska kalla det =)

jag har köpt en cd-skiva och en beautybox till felicia och till fabbe har jag köpt nån duplo-borg med massor av gubbar, hoppas verkligen att dom blir glada! jag tycker det börjar bli så himla svårt att köpa något.. själv så skulle jag kunna ge dom mjukisdjur eftersom dom är så små i mina ögon.. men moster måste lära sig att dom börjar bli äldre, felicia är 7, fabian är 5 och melvin är 3! (jag blir mörkrädd när jag läser de)

ne nu ska jag ta och öppna fönstret, underbart väder ute idag! sedan ska jag ta å ringa pappsen.

tjing.

hmm..

konstigt de där med bloggen att man inte ser inläggen, därav blev det två "paella" tidigare.. hmm.. inget att göra.

tog en liten promenad runt campingen och gick efter älvkanten och sedan vägen hem igen.. rätt less är jag. vill helst bara gå och lägga mig, eller fan jag vill umgås men ja maglan behagar inte att svara på mitt sms så då stannar jag väl hemma då.

ska nog gå och sova riktigt tidigt ikväll... kan nog behövas. känner mig rätt mör i kroppen.

ska kolla vad som finns i skafferiet och på tv'n till att börja med, finns det inget roligt så blir det natt natt.

på återseende!

paella??

skrev just ett inlägg som inte verkade komma med.. hmm konstigt! orkar inte skriva om..

paella blev det iaf till middag ;)

paella..

japp.. middagen var serverad för cirka en halvtimma sedan, paella med musslor och räkor =) mumma! fick en chock när jag skulle betala saffran'et bara.. gud va dyrt.. 32,50 för fem jävla gram!

jaja.. gott va de iaf, värt pengarna. hoppas jag blir på lite bättre humör framåt kvällen, hade haft andra planer för idag egentligen men de sket sig =/ blev lite ledsen när jag fick höra de.

gick iaf upp till therese efter att jag ätit frukost och donat lite här hemma, satt där och surrade och fikade.. sen gick jag hem.. nu funderar jag på att gå till magda och björn på risön men har inte fått något svar från magda än så jag får väl vänta ett litet tag.

ska sätta mig och gå igenom alla bloggar.. längesen jag läste alla nu.

tjing.

midsommarafton..

somnade om ett par gånger innan jag klev upp igår, sista gången jag vaknade va när hagbergs satte igång "sommartider hejhej, sommartider!" - jag fick nästan huvudvärk av att vakna till den.. hoppade upp och insåg att jag inte visste vad jag skulle göra alls! ringde mamma och det visade sig att dom skulle ner på stan så då gick jag en sväng med dom, åt lunch på kina och åkte sedan upp på hallstaberget för att titta på utsikten.. underbart fint!

väl hemkommen och nyhandlad så insåg jag hur många berg jag bestigit denna dag..

*diskberget
*tvättberget
*rena kläd-berget
*dammberget
*reklamberget innanför dörren
*prylberget

och sist men inte minst..

*hallstaberget

hahaha... ne men skämt åsido.. jag gjorde förbannat mycke igår.

manshataren (therese) tittade in vid fyra-tiden och vi började med att dricka lite cider.. korkade upp vinet strax innan sex och började grilla.. maten va underbart god! mmm... kom några små stänk när vi stod där ute men sen blev det uppehåll igen.. pju!

efter middagen så satt vi här och suktade efter godis, videoteket hade stängt.. konsum hade stängt.. allt utom risöns camping-kiosk hade stängt men den tänkte vi såklart inte på! DYNGA!.. gick hem och poppade popcorn och jag hittade nån påse med lakritskola i skafferiet som vi tryckte i oss.

sen hände det som inte fick hända.. jag vet inte om jag får skriva om det men det va traumatiskt och vi slet som djur för att fixa det..! och vi lyckades!

gick ner på risön och hälsade på magda och björn, där va de full rulle.. frege, therese, camilla (?), lars, albin, carro och mia (?) va där också.. pju! jag kom ihåg alla :D

nu funderar jag på att städa ihop här hemma.. fixa sista tvättmaskinen och sedan hitta på något. kan inte sitta inne hela dagen, det är ju faktiskt hyffsat fint ute iaf! :D

tjing.


GLAD MIDSOMMAR!

här dricks det vin och äts för fullt.. funderar på att dra vidare..

hoppas alla har en bra kväll! kram!


bored..

varför har vi ens öppet på jobbet idag? hela sverige har ju klämdag förutom vi på kundtjänst.. suck. jaja..här sitter jag iaf och väntar på att klockan ska slå 17.00 vilket är en evighet bort.. när klockan blir fem så ska jag åka hem, gå på bolaget och sedan på ica för att handla lite inför morgondagens grillning med manshataren.

känner mig inte speciellt munter idag men ja.. nu är det bara sju arbetsdagar kvar innan semestern! inga sistaminutenresor i vettigt pris så långt ögat kan nå, vad hände med sveriges sommarväder? det finns ju för fan inte.. kommer säkert att komma när man börjar jobba igen, typ augusti. suck!

middagstips någon? jag har noll koll på vad man överhuvudtaget kan äta, vet inte vad som finns.. känns som att jag gått igenom det här tusen gånger förut men jag ställer mig alltid samma frågor - vad blir det till middag idag?!

nä nu ska jag räkna ner minuterna till paus istället.. wunderbar!

tjing.

borta..

på annan ort..

har just kommit "hem" från en långpromenad, första gången jag rört mig på bra länge. riktigt skönt!

vet inte riktigt vad som händer härnäst men social ska jag försöka vara iaf.

natt natt.

hemma bra men borta bäst..

efter frysincidenten så trivs jag bättre borta vilket har gjort att jag dragit mig bortåt ett par dagar.. åker hemifrån ikväll igen, imorgon blir jag hemma.

fick en kommentar av magda att jag skulle komma ner i husvagnen så de kanske jag ska ta å passa på med imorgon =)

händer inte så himla mycke för tillfället, telefonen har inte direkt gått varm idag och endast elva samtal har jag besvarat.. hoppas att det händer liiiiite mer imorgon iaf. det känns mer meningsfullt att sitta här då plus att tiden går lite snabbare.

är fortarande öm i kroppen efter helgens bravader.. tror nog aldrig att jag kommer att återhämta mig efter de.. pju!

nä nu ska jag ta å jobba igen.. eller vänta på att jobbet rullar in. bara 16 minuter kvar av den här dagen och efter det bara åtta arbetsdagar kvar innan semester!! WOOHOOO!

tjing.

alive..

men ibland känns det fan inte som de, fick nån jävla psykattack när jag kom hem från jobbet idag och skulle plocka ut ett korvpaket ur frysen.. jag fick slå ut min korv med hammare! vetti fan vad som hänt men nu är den iaf nästan avfrostad och maten ligger där inne igen.. jag orkar inte med mer skit nu, vissa kommetarer suger musten ur mig. vissa röster gör mig tokig.. menmen, de går väl förhoppningsvis över.

snart är det semester, snart är det semester, snart är det semester, snart är det semester! jag måste intala mig själv att det ska gå. jag ska klara dom två veckor som är kvar där uppe innan semestern..!

imorgon ska jag till sjukgymnasten för sista gången, känns lite tråkigt att gå dit och veta att jag inte får gå tillbaks veckan efter det för att bli plågad.. det är skönt att komma iväg till någon man inte känner, någon som inte vet något om mig..

i övermorgon har jag dessutom ett möte som är närmare två timmar som jag ska gå på, det minskar min tid i telefon rätt mycke så jag känner mig bättre till mods då.. efter i övermorgon är det torsdag och det innebär att det är helg (iaf den här veckan!).. sen är det bara sju arbetsdagar kvar och dom sju arbetsdagarna ska gå bra också.. jag har två komptimmar att ta ut som jag hoppas att jag kan spara ett par dagar iaf.


helgen har i övrigt varit kanonbra om man bortser från lördagkvällens väder och taxiväntande.. orkar inte skriva allt som hänt så jag tar det en annan dag. fick nästan inte med mig några bilder heller eftersom kameran försvann en sväng in på kvällen och när den återfanns så va de nästan inge batteri kvar, glömde ladda den tills dagen efter så.. AJA, sorry.

nu ska jag ringa mamma.

tjing.

dag ett avklarad...

jag står på benen och jag har banne mig inte varit ett dugg bakis! YAY.. nu har vi börjat småsupa inför kvällen ;)

igår blev en riktigt lyckad kväll, hade riktigt roligt och nu hoppas jag att den här kvällen blir lika bra.

ska vara social igen!
tjing.

kramfors here i come!

nu bär det snart iväg, är så jävla rastlös så jag tror jag spricker snart.. ska nog springa en sväng på stan först.. försökte få tag i magda men de sket sig =/ jaja.. hinner nog hälsa på henne någon annan dag =)

jag tänker dessutom inte kolla på smhi någe mer, jävla skitsida! va inne på aftonbladet också och där såg det exakt lika trist ut som på tidigare nämnda sida. SUCK! jaja.. det blir regnställ som outfit i helgen!

på vägen hem från jobbet så hörde jag studenterna, gud va jag längtar tillbaks till den tiden! snacka om att de va underbart roligt att springa omkring på skolan hela dagarna och vara med vännerna..! studentdagen va väl inte speciellt vacker för oss men ja.. den va bra den också! helt sjukt glad man va den dagen.. we made it MP3! ;D

i förrgår stod jag i duschen och sjöng på studentsången.. då inser man ju vilken jävla jubelidiot man är.. haha! det är ju inte direkt så att det är min tur i år.. inte nästa år heller för den delen, men sången gör mig på underbart bra humör.. får ta den ett par gånger ikväll med brudarna =)

nu ska jag sticka ner en sväng på lindex.

tjing!

GRATTIS JAG!

jag vann säljtävlingen på jobbet och därav kammade jag hem tre chokladbitar (en japp, en mjölkchoklad och en daim) och en necessär!

då va den torsdagen gjord!

hihi.

GRATTIS MAMMA!!

idag är det mammas stora dag och ikväll blir det fira av, efter jobbet bär det av upp till resele med syster och hos mamma väntar god mat och underbart sällskap.. barnen är tydligen där redan (fick höra hela högen när jag ringde och planerade en liten sång.. som dessvärre uteblev då det var mänskligt folk närvarande i samma rum - vill ju inte sjukskriva alla på jobbet)..

vaknade faktiskt i tid imorsse men ja.. jag orkade helt enkelt inte gå in och skriva någon rad här. kände mig helt knäckt men trots det så va jag utvilad.

imorgon bär det iväg till kramfors och stadsfest.. woohooo!

nu kommer en humörsvängning;

nu är jag förbannad på therese (manshataren), som vanligt går hon hem 13.30 och jag får sitta kvar i flera timmar till! DYNGA.. ARGH!

dags att återgå till jobbet.

tjing.


nooo!

jag hatar tv'n! jag förstår inte vikten av att dom ska hålla kvar en till nästa säsong.. jag vill veta nu om dom överlever, george och izzy.. dom måste överleva!

med andra ord så va de säsongsavslutning på greys anatomy ikväll.. och jag grät inte alls i det här avsnittet! jag är mest irriterad på det ofantligt olidliga slutet.. jag längtar redan tills september då det ryktas att serien drar igång igen..

jaja.. imorgon är det torsdag och torsdag innebär dagen innan fredag, veckan har vänt gott folk! nu kan vi börja räkna ner mot helgen..! imorgon fyller också mor år, ska dit efter jobbet och äta tårta och tacos.. fira :D

dags för sängen så att jag inte försover mig igen..

natt natt.

inte riktigt vaknat än..

var tog den här dagen vägen då? vaknade för sent igen, 7.30 - fan! upp å hoppa och skynda skynda.. kom på jobbet i tid iaf, tur man har bilen ibland! på jobbet va de som vanligt.. både smått kaotiskt och kolugnt, jag förstår inte hur det kan bli en sån blandad kompott av det hela i slutändan..

den där killen erkände idag.. mordet på therese.. fy va jag tycker att det är hemskt! och fy va jag tycker att jag är hemsk när jag snokar omkring och läser allt som skrivs. aja baja! stackars familj och stackars vänner.. =(

åkte upp och skulle shoppa lite efter jobbet men i helvete att jag fick de.. snacka om att jag blev sur! jaja, får fixa det imorgon på något vis istället..

hem och laga mat.. blev nåt slags nudelrecept med någon påse med marinad och kokosmjölk till middag.. supergott iaf =) riktigt stolt över mig själv att jag bara misslyckades med nudlarna (i julklapp önskar jag mig en större kastrull så att jag kan koka fyra portioner pasta på en gång utan att det blir för lite vatten i pannan)... har gått och småätit på dom tre portioner som blev över men va fan.. lite måste man ju få smaka ;)

nu tror jag att jag ska kila iväg på ica eller på videoteket.. får se vad som känns bäst när jag kommit utanför dörren..
promenad eller cykling blir de då inte i de här pissvädret! SUCK!

tjing

tisdag..

ja vad har hänt idag? inget typ.. fick ett väldigt trevligt samtal som jag tänker försöka hålla inne med ett tag, dags att bli nyfikna ;)

hade lönesamtal eller löneförhandling på jobbet.. inte speciellt mycke förhandling utan mest info från min sida vad jag ville ha för lön och varför, blablabla you know.

nu sitter jag och tittat på desperate housewifes, bara idag och nästa tisdag kvar innan säsongavslutningen nu.. sedan är jag fri hela sommaren! WOOHOO!

ramlade in på en blogg idag, det va tjejen som blev "mördad" utanför stockholm som hade haft den bloggen.. fy fan va tragiskt livet kan vara.. hur människor kan vara så jävla idiotiska som ryktena verkar säga. jag ska ju inte hugga det i sten men det stod att en tjej menat på att killen inte älskade henne och att hon därför bad honom döda denna therese för att bevisa det.. å pojkfan går iväg och misshandlar henne, senare avlider hon på sjukhus :'(
flickan hann inte ens börja på gymnasiet, hela livet framför sig! ingen student, ingen studentbal, ingen avslutningsbal från högstadiet, ingen avslutningsfest. så jävla orättvist!

URSH!

nu ska jag återgå till mitt.

tjing.

på topp!

känner mig riktigt utvilad idag iaf.. jag behövde verkligen dom där timmarna inatt och igår eftermiddag! pju..

havregrynsgröt och kaffe till frukost idag, känns som att jag måste börja snåla lite.. tror ni inte att jag misslyckades med gröten då? HAHAHA.. den kokade över i micron, gröt överallt.. menmen de gör inget, inte idag.

vageln ser inte riktigt klok ut, precis som att den spridit sig så nu ligger den under hela ögat istället för bara på sidan av det.. suck. hoppas att det bara är tröttheten i ögat som gör att jag ser ut som ringaren i notre dame. borde gå och titta mig i spegeln igen.

snart är det jobb.. de e ju synd att det är så länge kvar till semestern men desto bättre att det är kort kvar av "högsommaren" efter semestern.. jag räknar ner arbetsdagarna och nu är det 15 kvar med idag, 1a juli bär det av hemåt för sista gången på ett tag =) ibland ångrar jag att jag inte tog längre semester än 3,5 vecka men va fan.. då har jag några dagar kvar att ta ut sedan.

nu ska jag göra mig klar och kika runt lite på internet innan jag går upp till jobbet.

tjing.

måndag = slut..

äntligen! den här dagen blev ju skit.. eller ja de va ju kul efter jag sovit middag iaf..

kompade en timma från jobbet eftersom jag va helt knäckt, sov typ en och en halv timma när jag kom hem och sedan tog jag en promenix och svängde in till syster och barnen på vägen ner mot stan igen.. drack lite kaffe, surrade och busade med ungarna =)

känns som att man fått något gjort iaf, imorgon är det full rulle igen.. suck, pust och stön.. tur att fredagen närmar sig iaf =) partaj!

dags för sängen.

natt natt.

jaha.. SKITMÅNDAG!

jag blir så jävla less.. milla ringde kl 07.32 imorsse och va gjorde tina då? joo jag sov.

vageln har växt sig stor och otäck inatt, kaffet imorsse gick åt helvete eftersom filtret vek sig och bara nån halvgul vätska kom ut.. jag hatar blaskigt kaffe!

tog iaf bilen till jobbet för att hinna till åtta och har sedan dess suttit med uruselt humör sedan dess.

nu fick jag en extremt dryg kund med riktiga problem.. suck. måste jobba.

nybäddat..

har så jävla tråkigt.. måste bara skriva något igen! jag som skulle fixa och dona här hemma innan jag la mig..

har renbäddat sängen och väntar nu bara på torktumlaren eftersom jag tydligen inte har fler än sex underlakan varav bara två är vita... precis dom måste jag ha! dynga. det är säkert en halvtimma kvar eller nåt sånt, det gör mig lite smått irriterad.

valvakan verkar ha börjat, jag är inte riktigt säker om jag ska titta något eller om jag ska skita i det.. man lär ju ändå få veta hur det gick imorgon. vad ska man prioritera? sömn eller politik? hmm... väldigt svårt val, synd att jag inte är intresserad av det sistnämnda bara.

längtar tills helgen! då är det stadsfest i kramfors och jag ska dit både lördag och söndag, måste komma ihåg att skriva ut biljetten så jag inte står där tomhänt.. ;) ska bo hos natalies föräldrar med henne och benny.. det blir säkert urmysigt! en av dom góaste familjerna jag känner =)

nä nu borde jag faktiskt lägga mig.. eller slå på tv'n.. eller gå ner i tvättstugan.. hmm... äh!

tjing!

glass & jordgubbar..

har nyss kommit hem från en promenad med syster och har tagit en liten efterrätt - glass och jordgubbar =)

surrar med mamma i telefon, ska snart springa ner i tvättstugan igen.. fy vilket tråkigt liv man har; städa, diska, tvätta, sova, jobba.. suck! måste göra något åt de här.

ska slå på lite musik tror jag =)

natt natt.

in love!



tänk er honom med smör på! ;)

dreglar så fort jag tänker på karln.. du mystiske man, ta å kom till sollefteå så jag får rå som dig en sväng ;)


håller på att lyssna ihjäl mig på en låt ur soundtracket från filmen, never think.. i love it!



back to work!

grupptryck

när jag stod i vallokalen och väntade på att få fylla i min "blankett" så hörde jag en äldre karl säga till två damer; ja nu kryssar vi i den översta rutan, de va ju hon som talade i tv'n..
det är ju precis så valet går till, att man påverkas av varandra! hahahaha.. jag vet bara att det va den övre rutan på socialdemokraternas blankett så japp.. där har vi tre stycken röster för dem! vad jag själv kletade i rutan låter jag vara osagt, jag tänker inte ens avslöja vilket parti jag röstade på. jag är så dåligt påläst så jag tog ett säkert kort iaf ;)

åkte ut till graninge efter att jag stoppat i tvättmaskin nummer två iaf, har varit där ett par timmar och kom hem för ett tag sen. tog en cykeltur med lena runt sjön (ca 8 km) och fikade lite med pappsen, rosie och deras vänner. har också hämtat lite krukor som jag ska plantera om mina paprika-plantor i :D (nu saknas bara jorden - pengar pengar pengar)

har diskat.. fast de vet ju alla vid det här laget att jag gör typ tvåhundra gånger per dag, jag hatar verkligen disk! nu ska jag hänga upp dom två första maskinerna, dammsuga och plocka undan här hemma.. sen ska jag dra ur sängkläderna ur sängen och slänga på nya.. insåg idag att jag har nio ombyten till sängen.. kanske lite väl många men va fan man kan ju iaf variera =)

dags att sätta fart!

eu-val!

jag blir kallsvettig när jag sitter och läser om de olika partierna.. jag vill verkligen rösta men på vad? suck.

tänk om man kunde få göra en liten egen blandning av partierna..! de e ju tur att några samarbetar iaf, annars hade jag nog aldrig kunnat välja.

har planer på att gå på ica och handla.. måste köpa frukost tills imorgon, egentligen inte men jag vill inte äta gröt.

syster skulle tydligen åka upp till mamma idag, får se om jag hänger på.. har inte riktigt bestämt mig än. känns som att det finns rätt mycke att göra här hemma också men inget som faller mig i smaken för tillfället.

jaja.

JAG HÅLLER PÅ ATT FÅ EN VAGEL! - jag tror jag dör.. vaknade imorsse med en molande smärta strax under vänster öga.. det har svällt.. jag kommer att se ut som ringaren i notre dame om ett par dagar..! HJÄLP! apoteket har ju stängt också så jag kan inte köpa ögonsalva eller något annat =/ håll tummarna för mig gott folk så att den inte växer och blir gigantisk!

nu ska jag ta å röra på mig.

tjing.

twilight...

har just sett den igen, kändes inte som att jag hade något annat för mig så varför inte? fick ju ha den hemma tills imorgon..

va iväg och åt pizza med syster, tessan och stefan och traskade därefter hem och såg filmen tillsammans med syster.

har städat klart garderoben nu, blev jävligt tomt! jag har tydligen inte fattat hur mycke kläder jag har.. menmen nu är det ganska tomt, får man köpa nytt då?


imorsse (mitt på dagen) gick jag upp till elin som jobbade på vallåkersgatan här i sollefteå, satt där med henne i princip hela dagen.. surrat på och ätit lite glass ;)

nu ska jag ta fram mina nyinköpta wax-stripes och låta mig själv lida ett tag..! wish me luck!

natt natt.

de luktar fisk..

sushi-lukten sitter kvar i min lägenhet.. hela köket luktar fisk! tallrikar, skålar, kastruller och bestick.. allt luktar! menmen det gör inget, sushi är så förbannat gott! :D

twilight va riktigt jävla bra.. vilken energi! det är nästan så att man suktar efter en sån karl, eller ja just honom iaf ;) jag längtar tills uppföljaren kommer.. jag måste gå och se den på bio! satt och rös i soffan med lena igårkväll när vi tittade.. funderar på om jag ska se den igen medans jag liks har den kvar.

blev jordgubbar och glass till efterrätt.. tog en liten fin bild men jag känner att jag inte orkar jävlas med det för tillfället.

nu ska jag äta frukost.. kanske crabsticksen som blev kvar =)

tjing.

sushi för nybörjare..

before..



and after..



och vi då såklart.. proppmätta!

    

nu ska jag och lena lägga oss på varsin sida av soffan och titta på twilight, äta jordgubbar med glass och trycka godis ;D

hoppas ni får en lika trevlig kväll som vi kommer att få & har haft!

natt natt

cykeltur?!

snart kommer pappsen och ska lämna av min cykel, min knallgula cykel =) jag är så himla nöjd med den trots att den är gammal.. tror jag fick den när jag va runt 10 år (?).. har planer på att kanske ge mig ut på en cykeltur i helgen eller ikväll eller när det nu passar. vet inte riktigt vart man ska cykla iväg bara.

jag vet inte vad som flygit i mamma och syrran, dom menar på att jag skulle skaffa mig en hippie eller en grönavågare eller nåt.. jag blir livrädd! eller inte livrädd men jag är lite skeptisk (skulle jag verkligen passa med en sån?)... tror jag håller mig till det shirin sa istället: "snygg-spermier" - de e de jag ska ha.

trött som fan idag, blev ganska sent igår.. tittade på klockan sista gången vid tolv och somnade inte direkt då heller, ibland är huvet dumt och då får kroppen lida.

klockan elva ska jag vara hos sjukgymnasten vilket innebär att det bara blir två timmar på jobbet innan jag ska iväg.. =) sedan är ju halva dagen gjord i princip! WOOHOO... DET ÄR FREEDAG IDAAAG!

nu ska jag ta å göra mig klar.. tjing!


ps. första morgonen på länge när jag inte behöver fixa lunch eller diska, jag är förvånad!


nämforsen..

blev en tripp till näsåker och nämforsen ikväll med syster och mor.. jättemysigt =) gick runt och tittade på hällristningarna och försökte oss på att kasta macka (vilket misslyckades såklart).. åt en liten ben & jerry's cookie dough (MUMS!) och smaskade jordgubbar..

åkte någon annan liten grusväg upp till resele som jag aldrig åkt förut, snacka om att det finns mycke fina hus och många mysiga platser här runtikring.. det är så jäkla mycke man aldrig sett.

nu ska jag koka lite pasta och steka någon korv tills imorgon.. vet inte riktigt vad jag är sugen på men utbudet är för litet för valmöjligheter för tillfället.

köpte jättebillig fläskfilé på konsum innan vi for (49,90 kr/kg) och sedan fick jag åt mig sista påsen med billig kycklingfilé.. nu har jag iaf fyllt frysen!

natti natti.

hitt på nå!

nä.. syster ringde just och frågade vad jag skulle göra. ärligt talat så vet jag inte om jag är så sugen på att städa garderoben men vi får väl se om hon kommer på något att göra.

kanske blir näsåker ikväll?

någon som har ett bättre tips än näsåker? känner mig inte speciellt "taggad" för att åka dit och titta en kväll.. men bättre än inget iaf =)

tjing.

hunk?

japp.. var hittar man såna? ibland kan man ju undra.. tommy tyckte att jag skulle fixa en hunk och shirin tycker att jag ska fixa snygg-sperma så att jag får vackra barn att vara hemma med.. hmm. vilken jävla blandning! :D

jag vet då en hunk.. i mina ögon iaf.. finns nog flera bara man öppnar ögonen och tittar sig omkring..

ne undra vad man ska hitta på ikväll.. kanske ska ta å gå igenom garderoben och se vad som går att slänga undan i något hörn.. tror inte att det blir speciellt mycke kvar när jag är klar är jag rädd =/ inga pengar att shoppa nytt för heller. DYNGA!

milla yppade att skattepengarna kommer nästa vecka, bara att hålla tummarna på det..! :D

tjing!



är du glad nu tessan? för att jag bloggar? ;P

...

jag vet inte varför jag tänker så jävla negativt jämt men jag känner inte att det är speciellt roligt att bara få skit hela dagarna.. jag vill inte vara här längre.

saker jag vill:

*åka utomlands
*vara med den jag älskar
*vara med vänner och familj
*äta god mat
*shoppa
*fixa klart min lägenhet
*gå på jysk (av nån jävla anledning känns det jätteviktigt!)
*sova

finns säkert mycke mer men va fan.. här sitter jag? slösar bort dagarna på jobb. aja, det är väl inte så att jag hatar mitt jobb men jag är rätt less.. fyra år.. FYRA ÅR!!!? (när hände de?)

nu ska jag snart äta lunch.. då får jag iaf äta mat.. men god mat vette fan, idag blir det nämligen pasta med tomatsås.. =/

miss you.

äntligen torsdag?

då var vi på den här meningslösa dagen som varken har fint väder eller tv att erbjuda, bara jobb! men torsdag innebär att det imorgon är fredag och vad händer på fredag? jo det blir helg!! WOOHOO!

drömde inatt att jag skulle reservera upp nummer.. eller förresten det måste ha varit nu på morgonen eftersom väckarklockan fick agera "reservator".. när jag tryckte på låsknappen på telefonen så skulle numret hamna under rätt person/organisation och detta gällde väldigt många nummer... spelade ingen roll hur många gånger jag tryckte på låsknappen så fick jag inte åt mig numret (lyckades inte stänga av väckarklockan...) .. jag vet dock inte hur drömmen slutade eftersom jag försökte stänga av väckarklockan med låsknappen istället för den vanliga knappen..

har fått en finne på hakan dessutom, den gör riktigt ont idag =/

nu tror jag att jag ska diska upp dom tre sakerna som står nere i diskhon och sedan ska jag banne mig slänga diskmedelsflaskan (som för övrigt aldrig kommer att ta slut trots att det knappt är något kvar i den!).. sen ska jag nog ta å plocka ihop dom där smutskläderna jag skrev om igår.

hejhej!


suck!

herregud.. jävla greys! jag hatar sluten och att vänta tills nästa vecka för nästa avsnitt!! =/

nu ska jag surra med lena och sen sova.

natt natt

kvällens bravader..

jag hade stora planer men dom gick iväg åt något annat håll.. dom följde då inte med mig upp i lägenheten. valde istället att hänga med tessan hem en sväng och nu sitter jag i soffan och våndas över hur lite jag gjort idag.. jag måste sätta fart. jag kan inte fortsätta så här. suck. men de va trevligt hos tessan iaf =)

har hunnit diska och gjort en lunchlåda.

nu är det greys igen :D

humörsvängningar..

japp igårkväll så var jag inte direkt på topp, allt va åt helvete kändes de som.. idag känns de lite bättre, kanske för natalies stöttande sms (troligtvis).. jag hoppas att det fortsätter att kännas så här, jag är så förbannat less på att gå i en dimma..

idag har jag tagit på mig en av mina favorit-tunikor från gina och ett par korta leggings då vädret ser ut att bli bra (så fort jag kommer utanför dörren lär det nog spöregna bara för att jag skrivit så här).. jag ska vara en färgklick idag!

jaja. har sovit som en stock och lyckades överträffa mig själv att vakna och vara pigg + att jag lyckats stänga av klockan i sömnen men kom upp ändå!

arbetsskada.

idag ska jag ta å ringa till skolan, trodde verkligen att hon skulle ringa upp men icke.. jaja vad ska man säga? dom har säkert det dom gör.

ska nog ta å diska lite och packa ihop en påse med grejer.. kanske slänga smutstvätten i tvättkorgen istället för att låta den ligga kvar på golvet som den gjort sedan i söndags nu.

idag är det onsdag - HALVA VECKAN HAR SNART GÅTT!

tjing.

misslyckad!

ja inte fan är jag miss lyckad inte, snarare tvärtom.. snacka om att man förstört allt! HELVETE! varför ska man vara så himla dum för?

dags för bädden.

bitterfitta-varning!

jag är på så förbannat dåligt humör och dom jag inte ens kan se är jag irriterad på.. jag hör deras röster och det sättet del ägger sig i på.. JAG KOKAR!

med andra ord är jag helt nikotinfri igen, har rökt lite väl mycket dom senaste veckorna vilket har resulterat i ett litet ha-begär efter cig istället för snus.. numera skulle jag kunna springa igenom väggar för att få mig något med nikotin i.. får hoppas de går över snart igen. känner mig faktiskt på liiiiiiiiiiiiiite (ytterst lite) bättre humör just nu men who knows? snart smäller det säkert igen.

ska återgå till jobbet, 61 minuter kvar till lunch

tisdag.. 07.33

KNÄCKT!

jag förstår inte vad det är för fel när jag är så här himla trött varje morgon.. idag är jag iaf fullt förstående för mig själv när dom börjar slamra med några jävla järnrör ute i gränden klockan kvart i sex! vad ska de vara nödvändigt för?

än har jag inte lyckats plocka ihop riktigt från i lördags.. känns väldigt avlägset till en helt ren lägenhet men de ska nog gå att fixa. tror att det är sängen som förstör då den inte är bäddad.


för längesedan (tror jag) så skrev jag om en duva.. sedan la jag in en sång om en duva men än har jag inte fått höra melodin. nu ska jag dra ut texten till min systerdotter och sedan ska hon sjunga den för mig! jag blir så glad att någon kan den! mamma och syrran hade blivit så förvånade när dom hörde den och kände igen texten från min blogg.. HAHAHA!

nä egentligen borde jag väl typ sätta igång och göra något men de känns inte riktigt som att jag orkar.. om jag kommer hem i någon vettig tid ikväll så ska jag gå igenom några av mina hyllor i garderoben, finns kläder som jag aldrig använder och kommer att kunna använda igen.. tänk va underbart det vore att få köpa en helt ny garderob! åååh!

nu ska jag återgå till kaffet.

tjing!

pärsättning..

japp.. nu va de gjort! har satt potatis nu ikväll, fick hjälpa till att göra fårorna eftersom dom inte blev tillräckligt djupa annars.. sedan satte jag väl typ tre hela rader och lite till.. de e inte speciellt jobbigt men ja tråkigt som fan! får hoppas att de blir roligare att ta upp dom trots att det är tusen gånger mer jobb.

va hos sjukgymnasten idag.. riktigt skönt måste jag säga. återbesök på fredag (troligtvis för att jag är stel som en spik).. hela ländryggen är öm och ner i rumpan.. skuldrorna och nacken är väl lite bättre nu tror jag än när jag va där sist, men alltid kommer något nytt.
handen gör ju förbannat ont iaf - akupunkturnålsjävel!

nu ska jag slänga mig i duschen och sedan ska jag kasta mig i säng.. klockan börjar ju bli mycke för en sån gammal dam som mig.

natt natt!

bilder från crusing-kvällen!

kvällens första bilder (med min kamera..)



maaaaat! (godare än det ser ut)



efter maten =)



oooh yeah!




lite mer seriöst här kanske..



efter förfesten hos tomas så hamnade vi hemma hos mig igen..



japp. bilden är vänd åt rätt håll =/



mellanfest =)



och där tog kvällen slut (iaf på kameran).. själv så vandrade jag ner på stan igen med milla och tog mig en kebabrulle som avslut. underbart gott!

mm.. måndag igen!

underbart, jag är helt knäckt efter lördagen (fortfarande!) och nu måste man dessutom börja packa sig upp mot jobbet.. kan inte dom skjuta arbetsveckan lite framåt? jaja.. de går ju inte för då kommer jag gnälla på något annat istället.

idag ska jag till sjukgymnasten.. skulle vara där klockan två så jag får springa från jobbet vid halv för att hinna. två, tre halv fyra.. jag kanske är på jobbet vid fyra igen =) woohoo... då e de bara en timma kvar!

funderar på att lägga upp lite bilder från lördagen nu men har inte riktigt bestämt mig vilka jag ska lägga upp, har ju lagt upp på barnen (alltså de va ju dagens sysslor) men sedan har vi ju kvällen med flickorna också. hmm.. ska iaf börja ladda upp dom till sidan..

hejhej!