konferens?

nu är det snart nytt år gott folk! sitter i soffan.... har fan inte ens kommit i kläderna än... ni som vet hur jag sover vet nu också hur det ser ut när jag sitter utfläkt i soffan =/

snackade med anders inatt... diskuterade new york, hoppas de blir av... synd bara att företaget kanske kommer att förstöra hela vår resa.. jag hoppas för all del att det går att lösa! får väl veta på fredag.. känns som en evighet tills i övermorgon..

jaja... i eftermiddag tittar milla in för lite käk å så, vi ska laga egen mat =) wiiii...

förrätt: toast skagen
huvudrätt: smördegsinbakad baconlindad fläskfilé och potatisgratäng
efterrätt: äppelsmulpaj med vaniljvisp

med andra ord så kommer jag rulla vidare efter middagen... får se vilken av festerna det blir, jag tror att det blir till malin vi går.. vågar väl inte svära på det men så känns det iaf nu =)

igår bjöds det på vin här hemma,... jag och fd manshataren (therese) satt och drack vin, lyssnade på joshua radin och läste min gamla dagbok... har insett hur mycket man glömmer under åren. nu är jag uppdaterad från april 2004 iaf :) måste åka hem till pappsen och rota fram mina ännu äldre dagböcker.. dom lär va suveräna att läsa!

nu ska jag slänga mig i duschen, klä på mig och leta reda på den försvunna matberedaren...

GOTT NYTT ÅR!

new york igen..

håll tummarna gott folk att det blir av... de börjar se mörkare ut :'(

new york!

ååh va jag längtar!!!

underbar..

You looked like the sun
I was the only one
who could stare until you were done shining on me
and as we drank our wine and let the world fade away
the sunrise tried to end it while we tried to stay.

The rest of my life can't compare to this night
and only the heartaches have given me sight,
they bring me to you,
they bring me to you.

Moon pours through the ceiling tonight
embraces us tight
shows me we're right for each other
and as we lie here and let the world fade away
the sunrise tries to end it while we try to stay.

The rest of my life can't compare to this night
and only the heartaches have given me sight,
they bring me to you,
they bring me to you,
they bring me to you,
they bring me to you.

It's all about the first night and last,
some people say
well I love you so much more tonight,
more than yesterday.

The rest of my life can't compare to this night
and only the heartaches have given me sight,
they bring me to you,
they bring me to you,
they bring me to you,
they bring me to you.



ååh suck...

för att sammanfatta...

minns inte ens när jag skrev sist och glömde kolla vad som stod... men förra veckan kommer här..

måndag: minns jag inte ens..

tisdag: jobb, jobb, jobb... köpte dom två sista julklapparna och for hem till pappsen i graninge.. drack glögg och rimmade hela kvällen

onsdag: upp å hoppa... lång dag! drog iväg till lena och bytte klappar, lyckades paja handbromsen på rosies bil (den frös fast), iväg till farmor och fikade och därefter hämtade jag momma och moffan å sen bar det av till mamma, åke, syster och barnen... tomten kom med många trevliga klappar =) å själv fick jag vara tomte också, höll på att smälta bort under masken och fick på köpet en tutte av en liten flicka.. urgulligt =) åt alldeles för mycke å gick sen och la mig med svälld mage...

torsdag: frukost hos mamma, iväg in till stan och lägenheten för att dumpa lite nya prylar.. jobbigt att bära =/ mötte upp emmi och fick en liten klapp =) styrde mot graninge igen.. med momma och moffan, hem till pappa och vinkade av momma och moffan, åt julbord (igen!).. drack lite öl och sen iväg till stan igen där det vankades juldagsfest. förfest hos mig och därefter svängde vi våra lurviga på hullsta... pizza på natten och däckade nog innan jag kommit till kudden.

fredag: hyffsat pigg så jag satte mig på vardagsrumsgolvet för att skruva ihop min skohylla som jag fick i julklapp... nästan färdig så ringer elin så jag hängde på henne å lillsnuppan ner på stan. köpte nya skor =) hihi... riktigt fynd, 40% off. hem å fikade.. gjorde mig iordning och for iväg till kramfors på reunion med flickorna (och niklas).. va väl där ett tag å sen for jag vidare till nästa stopp.. kom hem vid 2, halv 3 på natten...

lördag: upp vid 8, gjorde mig klar... (fy fan va trött man kan vara!), sprang ut lite väl sent och mötte upp lena och hoppade in i min bil och körde till nyland.. bytte bil och åkte med ingemar och shirin till sundsvall... mötte idolerna på vägen in i birstahuset (fjortis-skrik... eller inte... suck).. åt och handlade lite å åkte därefter hem. hann ge maxen en liten julklapp innan vi for till sundsvall också, han blev glad (tror jag iaf) =)
såg ut som ett bombnedslag hemma så jag städade och donade hela kvällen... fick lite inspiration på fredagen...

söndag: fortsatte städa.. åkte därefter och kollade på systers lägenhet med mamma, åke, syster och barnen.. hysteri kan jag nog kalla det.. ungarna va rätt så galna..! hem å kom iväg på middag hos grannen, tacos... äntligen är julmaten borta!!  YES! pappsen följde med upp och hjälpte mig att skruva upp skoskåpet på väggen och bytte också vardagsrumsbordsskivan (årets längsta ord).. pillade på lite till å sen hoppade jag i säng med en bok :)

PJU! jaja... de va de.

Julklappslistan

*skoskåp/hylla
*jättefint kort på mosters tre charmtroll
*mixer
*deg/smet-bunke m. tillhörande sked/gaffel
*örhängen, armband, halsband
*skohorn (äntligen!)
*vattenkokare
*armstödsbricka till soffan
*200 kronor
*tvättställning
*te, te-grej (sån man har lös-te'et i), winnerbäck-dvd
*hårfön/hårtork/hårblås
*jättefint ljus i en burk

jag har säkert glömt nåt..=/ fick många klappar, de e ju iaf en som varit snäll i år =)

helgen innan de här... då jag skulle ut å svänga mina lurviga med mads och gänget så lyckades jag somna strax efter tio... suck. jag är fan otrolig!

nu ska jag ta å planera inför nyårsfirandet... resan till solberg och alla inköp.

so long!

intimtvätt..

shoppade på apoteket igår... köpte intimtvätt, raklödder (som inte löddrar) å after shave för intima ställen.. nu fryser jag där nere om jag säger så.. jaja, de e ju en upplevelse det också.

sitter nu hemma, iordningjord och färdig för att gå å käka med flickorna... :) längtar som en tok efter att få äta gott och umgås med mina älskade vänner.. händer ju inte så ofta nu längre att alla är hemma eller ja, inte alla men så många som vi blir ikväll. efter käket så ska vi gå upp till mig, pimpla vin (kanske nåt annat också) och ha en underbart trevlig/rolig och efterlängtad förfest innan vi går ner på valvet för att svänga våra lurviga.. (dom är inte så lurviga idag..)

har räknat att vi iaf blir sju pers, kanske kommer någon fler också =) kanonkul! blir jobbigt att städa imorgon bara men de är de värt.

mads är hemma.. så underbart de va att se henne springa in i hallen idag...! varför ska hon bo så långt borta... en av mina pärlor. suck. jag ska fan flytta jag också, varför ska jag sitta kvar här för? äh vi får se.. jag lär ju bli gamm-nucka å bo i min lägenhet resten av livet..

fyra dagar kvar till jul, jag har inte lyssnat på julmusik på flera dagar... känner inte för de. jag vet inte vad jag ska göra för att få upp julkänslan, hoppas att någon av flickorna har lite julinspiritation till mig. kan behövas!

pappsen ringde och uppmanade mig att inte åka hem, hemma i graninge finns det tydligen många julklappar... iiih vill åka hem å kika.. fan de e roligt med jul ändå! synd att man inte kan splitta på sig och vara överallt samtidigt bara.

nä nu ska jag hitta på nåt att göra, borde ju finnas en liiiiten grej som ligger kvar någonstans och skräpar som jag kan lyfta bort iaf. till tvättstugan orkar jag inte gå för då kommer de hänga en massa tvätt överallt i lägenheten (inte så roligt när de kommer folk..)

hoppas ni får en trevlig kväll för de ska jag banne mig ha!
/T

en vecka..

så så blev det med december, ingen julkänsla alls i år.. inte ens julmusiken får mig att tänka på julafton än =/ hoppas de löser sig.. är ju bara en vecka kvar nu.

sitter (som vanligt) på jobbet... uttråkad. vet inte riktigt vad jag ska hitta på, har varit kolugnt den här vecka... troligen pga julledigheter osv.

till helgen blire galej, flickorna ska ut och svänga sina lurviga... mads kommer hem! känns som att det kommer att bli en jobbig helg/vecka.. dagarna går så förbannat sakta för tillfället och jag känner inte att jag har något att se fram emot längre. desperate housewifes och greys är slut vlket innebär att de inte finns något att titta på på dumburken, datorn bara jävlas hemma och här på jobbet är det mesta blockerat.. =/

menmen... jag ser fram emot lördag iaf! ska inhandla lite rödtjut idag så att jag klarar mig över helgen... kanske ska bunkra upp inför juldagen också :) mycke fest nu ett tag framöver.

någon som har något tips på vad man kan hitta på på nyår? jag är helt lost.. inga idéer och inget att göra. kanske man avslutar detta år med mamma också..

äh, jag ska återgå till lugnet.
so long!

längesen..

happ... då har det gått en vecka till då, bara 9 dagar kvar till julafton nu... tiden går så himla fort!

förra veckan va händelselös.. jag behöver väl inte ens säga vad jag gjorde på fredagkväll vid de här laget? känns som att det är en följetång.. (blev lite för mycke iaf...)

lördagen spenderade jag hemma i graninge med syster och barnen... jättebakis på morgonen o huvudvärk resten av dagen, men va fan.. lite busade jag iaf =) byggde ett legohus också, vilket blev jävligt fult med tanke på att det inte fanns tillräckligt många legobitar i samma färg =/
middag å fika... å sen bar det iväg hemåt. hemma väntade sista glaset vin å sängen så snällt på mig. tryckte i mig det sista av slisket som fanns kvar från fredagen och sen la jag mig å läste. surrade i telefon en hel del också (jag kan fan inte vara utan den...)

igår åkte jag till långsele och hälsade på elin, björn och lilla alma :) sötunge! sååå liten... väger bara 2500 gr typ.. hellegud! mammakänslorna blossar upp så fort man ser en liten knodd..
kvällen kom å jag åkte hem, syster kom med packningen o tog penseln i högsta hugg.. lägger in lite bilder på resultatet =) kanonsnyggt syster!

    

idag har de varit jobb.. som vanligt. jaja, de blir de ju imorgon också så de e väl ingen mening at börja klaga redan idag.
nu ska jag klappa igen datorn, dumburk!

sov gott!


HAHAHA jag ser ut som en häst!

måndagkväll med mötley crüe

herregud... den her helgen swishade bara förbi, synd att lördagen va så jävla tråkig till att börja med iaf (efter shoppingen med milla).. senare på kvällen blev det utgång med sofie, va ut på valvet å svängde våra lurviga.

köpte en kanonfin klänning på dagen! ååh jag längtar tills juldagen då jag har planer på att ha den på mig, köpte också en ros i gammeldagsrosa som jag fäst på axelbandet.. kanonfint :D (efter det inköpet så insåg jag att jag va typ pank)

igår blev de bara lugna gatan, så himla skönt att bara sitta... synd att jag blir så rastlös bara. kunde väl egentligen inte göra så mycke här hemma då sofie kom förbi å surrade under eftermiddagen. poff så va de kväll igen.
fick ett sms som jag inte tyckte om, herregud säger jag bara. menmen de löser sig kanske med tiden.. hope so.

idag har jag varit på middag/kalas i långsele hos min "styvmorfar", jättegod mat och underbart fika! herregud... imorgon blir de hårdbantning hemma hos mamma (good luck t..), onsdag blir de kalas igen hemma hos pappa då rosie fyller år. kulkul =) så torsdag är jag väl möjligtvis hemma.. kanske.

nu ska jag lägga mig med mötley crüe-boken som jag verkligen längtar efter hela dagarna... mindre än halva kvar nu. må den aldrig ta slut!



sov gott!

vinkväll & minnen

kvällen blev som vanligt fylld med fin och skratt,... synd att den tar slut så snabbt bara. va på city och skulle äta pizza, men INGEN kom med menyn så det slutade med att vi frågade efter den (city restaurang och pizzeria - passar då inte). beställde och åt.. betalade och gick hem.

tittade på en massa tv-program vi aldrig sett och därfter blev de idol (btw så va de jag, milla och therese..) nu e jag lagomt full eller hur man ska kalla de..

jag har suttit och surrat med milla ett tag om svunna tider, herregud hur folk betér sig mot de de känner.. t.ex pappa som fått stämpeln för att "gå på" oss yngre flickor under semestern... min pappa har aldrig (vad jag märkt) velat ta med mig och mina kompisar för att utnyttja oss på semestern... denna underbara människa gör mig bara glad och vill att vi ska ha sett en massa annat än sollefteå/graninge/långsele när vi växt upp.. så jävla hemska människor de finns som säger annat! jag blir galen!!!! urk... nu rinner tårarna, de finns nog inte så många pappor som min.. inte så många mammor heller för den delen... såna som ställer upp i vått och torrt och alltid har famnen öppen när man kommer hem över helgen, över kvällen eller bara tittar in en sväng...
de som känner familjen i fråga hoppas jag känner likadant, förklara vem ni är om de inte känner igen er så får ni förmodligen hjälp med det mesta, utan tortyr!

jag är lyckligt lottad och jag älskar min familj, även fast den är splittrad och fylld med nya "mammor" och "pappor"... hur som haver så har jag bara en mamma, pappa och syster.. de hoppas jag att ni vet! dom andra kommer bara in som bonusar och är helt underbara dom också!

nu ska jag ta å lägga mig och torka tårarna... tänk en gång till innan ni fastslår en tanke och dela inte med er av den innan ni vet sanningen (även fast den verkar obetydlig för dig/er så betyder den annat för andra)!

god natt, sov gott..


dyng-onsdag

varför kan aldrig fredagen komma lika fort som måndagen? ne... man sitter å pinar sig igenom dagarna, en viss röst gör mig så jävla irriterad att jag skulle kunna springa genom en vägg. ni som vet vet vad jag talar om...

den här dagen drog sig verkligen fram i slowmotion, inget roligt har man fått höra heller.. det som har hänt som va mest uppskattat idag va väl när jag och tommy gick å köpte fika till gruppen. underbart med lussekatter men nu vill jag ha flera!

ingen träning, de e så skönt att bara sitta hemma å inte göra nåt.. lägga sig å läsa, jag är frälst i boken! kanske dricka lite kaffe eller te å slösurfa lite. de e väl just de jag gör nu... slösurfar, synd bara att internet har tagit slut så många gånger att jag inte vet vad jag ska surfa in på längre.
har dessutom rivit ut min garderob men vad hjälper de? ne.. nu måste jag väl städa upp efter mig också, känns inge kul =/

hoppas allt går vägen nu bara.. att jag får höra de jag vill höra.
på återseende.


suck pust och stön

alla veckor borde ha en lagstadga att de ska börja och sluta bra.. den här veckan är redan piss. suck.

promenix igår med therese, ingen träning överhuvudtaget mer denna månad... endast promenader alltså. känns underbart skönt att få slappa vissa kvällar, förhoppningsvis så kommer jag åter tillbaks till träningen i januari (om jag har ett jobb vill säga)..

inget roligt händer, lyckades glömma nyckeln hemma idag så jag tog mig inte in efter jobbet.. fick vänta på att syster slutade jobba så att hon kunde släppa in mig (ska aldrig glömma järnskrotet hemma igen..) tack milla för att du kom tillbakaspringade med middagsplaner! underbart gott va de me färdigt på sebastians.. mm.

tittar på desperate housewifes, grejer de. ska lägga mig sen tror jag.. prata lite med lena innan jag burrar ner mig med min nufunna kärlek "the dirt" (bok av/om mötley crue).

sov gott!